2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Rahat bir doğum muydu sizin için ? Teşekkür ederim paylaştığınız için.

Son olarak benim ne Şimdi nede ilk hamileligimde göğsümden süt gelmedi.ama ilk bebegimi 2 yaşına kadar azalmaksizin emzirdim..Bu emzirme işi kararlılık ve istikrarlà ilgili...pes etmeyin yeter..en baştan kararlı baslayin

Eki Görüntüle 1648992
Kızlar sizce bundan lohusa tacı olur mu ?
Ankara 'da yaşarken bir kermesten almıştım ; hiç takmadım.Kimse de görmedi , bilmiyor.
Gayet guzel canim olur tabi niye olmasin ama icine sinmezse kendin de yapabilirsin. Bi bos tac al iki susle tamamdir :) para verip yaptırmaya almaya hic gerek yok bence

Benimde hic gelmedi, mesela benim ablaminda dogum oncesi hic gelmemisti, bence tedirgin olacak bir durum yok herkesin ayni olmazki.

Sonuçta ameliyat..o sebeple çok güzel şeyler söylemek gercekci olmak gerekirse mümkün değil. .normal doğum yada genel anestezi olaylarını yaşamadigim için kıyas yapamıyorum ama kolay değil. .en az 1 hafta çok tadınız olmuyor..ağrıdan.herkesin bünye farklı. .ama ben baya sıkıntı çekmiştim..

İyi bari , benim sadece ikili test yapılmıştı.Sağlıkla yaşasınlar da.
Ben bir de doğal doğum istiyordum.Hastane,ebe ( aynı zamanda doula ) , doğal doğum doktorum bile hazırdı.Sen misin isteyen , büyük ihtimalle planlı sezaryen olmak durumunda kalacağım.Hayırlısı ne ise o olsun.Şartlar bazen farklı şekilleniyor işte.

Bir söz var çok sevdiğim : " Hayat , siz planlar yaparken başınıza gelenlerdir."

Kızlar spinal anestezi ile ilgili ne biliyorsunuz?

Yakınında bu şekilde doğum yapan var mı?
Canm gorumcem spinal anestezi ile dogum yapti bas agrisi ve bel agrisi sikayetleri olurmus genelde. Onda sadece belli bi sure bel agrisi sikayeti olduu yani bilemiorum spinale gore epidural daha mantikli gelio bana

kızlar ya ben birşey sorucam..

bebekleri taşımak için tercih ettiğiniz şey ana kucağı mı?

acaba alanlar varsa bana tavsiyede bulunabilirler mi?

bende düşünüyorum da almak..

dur bakalım canım hiç belli olmaz bir bakmışsın normal olmuş miniğin hakkımızda hayırlısı olsun ben 2li testi yaptırmamıştım 3lü riskli çıktı çok sıkıntı çektim hamileliğim burnumdan geldi oğlumu kucağıma sağlıkla alana kadar bana rahatlık yok canım kilo değilde bir hafta geri olması canımı sıkıyor kilo nasıl olsa sonradan alınır

maşallah kuzuna kilosu bence gayet iyi canım bende 34.haftamdayım ama bebişim daha 1870 gram minik yani bende minyon tipliyim vallahı benim bebiş 3000 doğarsa da yeter bana:)
Teşekkür ederim canim senin bebisine de maşallah :* daha vaktimiz var sute pekmeze kasara baliga agirlik verelim daha kilo alırlar özellikle son hafta. Hem en önemlisi saglikli olsunlar da.. benim abim 750 gr dogmus bir avuc yani.erken dogum tabi ama o bile normal bi insan olmus sonucta endise edecek birsey yok bence

Canim bozma moralini sonucta 2500 dogdugunu farzetsek bile normal ki daha kac hafta var.. kilo dedigin nedir ki saglikla kucagimiza alalim da ins alırlar elbet...:)

rica ederim canım haklısın önemli olan sağlıklı olmaları minnaklarımızın

Bende 28 ekimde ayrilacam canim ins o zamana kadar dayanabilirim

Canm gorumcem spinal anestezi ile dogum yapti bas agrisi ve bel agrisi sikayetleri olurmus genelde. Onda sadece belli bi sure bel agrisi sikayeti olduu yani bilemiorum spinale gore epidural daha mantikli gelio bana
Acikcasi ben spinal istiyordum ama epidurale yonelmis vaziyetteyim.spinalde belden igne yapiliyormus etkisi daha uzun suruyormus ancak bas agrisi cok fazla olurmus.epiduraldede yine belden igne var ama bele katedral gibi bisey yerlestiriliyormus agri oldukca azar azar agri kesici veriliyormus.spinalin belde igne sokulan yerden mi verilen ilactan mi onu tam bilmiyorum beyinle ilgili bi noktaya gittigi icin bas agrisi daha fazla olurmus.diger topiclerden okudugum kadariyla boyleydi.

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım, zamanımızda azaldı artık bişi çıkmasın sağlıcakla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi.

aaaa evet canım ben baş ağrısını epidural yapıyor sanıyordum bilgi için teşekkür

Senle ben çok takıldım bu doğal doğum meselesine ondan oluyo Bende epizyotomiye takiktim belkide şimdi sezeryan olucam. Benim bebe dönmüyor 2 gün sonra 36. Haftaya gircem hala ters

Kızlar ekim annelerini okudukça bir tuhaf oluyorum.
Ya hu kimse mi tam vaktinde doğurmaz
Üç gün beş gün değil haftalar fark eden var
Bazıları ise 41. haftasına girmiş bulunuyor
Korkmaktayım
Ekim annelerinde dogurmayan kalmadi gibi ki daha ekimin ilk haftasi bitmedi.
Mutlaka israrla uykucu cikip gununu bile geciren bebek cikiyor ama genelde 36-38 arasi ziplaya ziplaya cikiyorlar.
Masallah hepsi de saglikli.
Ben bunu folik asite, vitaminlere, haplara, yedigimiz ictigimiz katkili ve hormonlu gidalara bagliyorum.
Nasil ki 9 yasinda ergenlige giris basladi, bebek dogumlarinin da 40 haftasi utopik bir deger olarak kalmakta artik bence.
Saglikla dogsunlar insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…