2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Haddii canııımmm :)))))
Ilk gebelıgymıs ustelk bı hafta sancı cekmıs hep karnı agrımıs gece kendısı yatagn yanında dogurmus gobek kordonunuda kendı kesmıs snra kaynanasnı cagrms tabı bu arada babam hala uyuyomus daha snra annesı kızmıs bu kız dogurmus hıcmı duymadn dıe . ANnem hep anlatr babannem felan hc aklım almaz annem hc dr. Yuzu gormemıs mesela smdı bzlerde seker guatır tansyn yk yok masallah yanı

İnşallah canım.
Biz de yarın 37ye gireceğiz, annemler memlekette ve 10 gün var gelmelerine o yüzden yusuf yusuf takılıyorum.

suyun icine limon sıkıp bal ile ic canim

İnternet sitelerinin cömertliği beni benden alıyor.
Ne zaman sipariş versem fazla ürün çıkıyor.
Arıyorum çok bir şey değilse güle güle kullanın deyip kapatıyorlar ama az önce Minirome dan 12 yerine 24 ıslak mendil paketi geldi.
Valla yoruldum artık, geri yollamak yerine ücretini yatırmak daha mantıklı sanki.

Benimde ikili test riskli çıktı ama ben yaptırdım amniyosentez senin kadar sabırlı değilim maalesef doğuma kadar acabalar maffederdi. Sonuç iyi çıktı zaten kotu çıkanını da hiç duymadım.

Benimde ikili test riskli çıktı ama ben yaptırdım amniyosentez senin kadar sabırlı değilim maalesef doğuma kadar acabalar maffederdi. Sonuç iyi çıktı zaten kotu çıkanını da hiç duymadım.

Senle ben çok takıldım bu doğal doğum meselesine ondan oluyo Bende epizyotomiye takiktim belkide şimdi sezeryan olucam. Benim bebe dönmüyor 2 gün sonra 36. Haftaya gircem hala ters
Eğitimde mutlaka içinizden birileri sezaryen olacak diyordu Özlem , onlar biz miyiz acaba ?
Murphy Kanunu işte , iste iste , istediğinin tersi olsun
Daha zaman var sana , inşallah döner bebişin .
Benimki de yüzde yüz sezaryen değil şu an ihtimal yüksek gelişmelerden dolayı.Planlı sezaryeni Gülnihal söyledi , gerisini sen düşün

canım bir hafta gerilik bizde de var genelde oluyor....bu bebişlerimiz niye gelişmiyor ya ancak biz kilo alıyoruz bir sağlıkla kucağımıza alsaydık....
Dr cok da net kg vereniyor bizim dr ust duzey makinleri vardi ona rahmen oglumda bebrk 3 kg anca olur sense minyonsun hem babada takma kafana dedi. Oglum 3.750gr dogdu masallah o yuzden kiloya takilmayin asiri bisey soylemiyorsa dr tabii

Canm bu sutun gelmesi olayi herkeste olmuo benm sutum okdukca fazlaydi gogys pedi takmama ragmen bluzum islaniodu durmadan akiodu ama dogum oncesnde hic sutum fln akmadi herkeste olmaz yani

Benimde hic gelmedi, mesela benim ablaminda dogum oncesi hic gelmemisti, bence tedirgin olacak bir durum yok herkesin ayni olmazki.

çok sağolun kızlar rahatladım he
ilk aylar gibi çok ağrıyorlar.
inşallah hepimizin bol ve besleyici sütü olur

Bm
çok sağolun kızlar rahatladım he
ilk aylar gibi çok ağrıyorlar.
inşallah hepimizin bol ve besleyici sütü olur
benım 5.aydan berı gelıo gogsmde kuruo kalıo oyle alıorum cok oynamakta ıstemıorum suanda da ara ara sıvı gelıo ama bnde takılmıorm sut cok yada az demıorum dogmdan snra olsnda yeter :)

Evet aynen canim ya.. eskiler biz gibi cit kırıldım degilmis normal normal sancilari da geliyormuş. Doktor yuzu gormeden doguruyolarmis. Benim annem de koydeymis son aylarinda sancisi tutmus dusmusler yola.. tabi ben bekler miyim yolda çıkmış gelmişim hic doktor hastane yüzü de gormemisim. O yuzden bizlerde rahat olalım inş da bebislerimiz de rahat rahat gelsin :)

Gobekte de cogunlukta goguslerm kollarm bacaklarm el ıclerm ayak altı vs ama cok sukur suan sadce gbegmde
Pulp diye bi kaşıntı türü var gebelikte ortaya çıkan bi durum biraz araştır istersen..ekim annelerinde 2 kisinin başına gelmisti çok zorlandılar.. dr bişey dedi mi?

Uni baby ıslak mendil siprişin mi canım, minirome haricinde farklı sitelerdemi fazla ürün yolladı

inşallah öyledir:) sağol canım için rahatladı biraz:)

Bebekler nasibiyle geliyor desene, sana uni baby geldiyse ben de arayayım iki paket 24lü sipariş vermiştim stokta yoktu lansinoh göğüs pediyle göndericez dediler, lansinoh 10mlik göğüs kremi sipariş ettim 40lık göndermişler 5.90 a emzik sipariş ettim 13liralık chicco gönderdiler

Ayy kizlar bugunu utu gunu ilan ettim. Sabah 11den beri yatiyorm kalkiyorum utu yapiyorum. Bebisinkiler bitti sukur. Bizimkilere basladim. Daha yemek yapcam. Vakitte ne hizli geciyor hic anlamiyorum kii@

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…