- 1 Nisan 2015
- 1.232
- 1.357
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.901
Aynen tadını cıkaralım sımdıkı uykuların .dValla 12 ye kadar uyuorumm ohh :))))))
Ayyy oylemii. Benim sezeryan olucak. Dr 9 kasim gibi aliriz dedi. Ama benim oglan bir hafta onden gidiyo. Bakalim nolcak. Artik gunler yaklastikca sabirsizlaniyorumay canım seninle de doğum tarıhımız aynı
Ilk gebelıgymıs ustelk bı hafta sancı cekmıs hep karnı agrımıs gece kendısı yatagn yanında dogurmus gobek kordonunuda kendı kesmıs snra kaynanasnı cagrms tabı bu arada babam hala uyuyomusHaddii canııımmm :)))))
Ekim annelerinde dogurmayan kalmadi gibi ki daha ekimin ilk haftasi bitmedi.
Mutlaka israrla uykucu cikip gununu bile geciren bebek cikiyor ama genelde 36-38 arasi ziplaya ziplaya cikiyorlar.
Masallah hepsi de saglikli.
Ben bunu folik asite, vitaminlere, haplara, yedigimiz ictigimiz katkili ve hormonlu gidalara bagliyorum.
Nasil ki 9 yasinda ergenlige giris basladi, bebek dogumlarinin da 40 haftasi utopik bir deger olarak kalmakta artik bence.
Saglikla dogsunlar insallah.
suyun icine limon sıkıp bal ile ic canimTopic ne kadar hareketlendi.
Son aylar da zormuş , bir halsizliktir gidiyor benim de.Kolumu kıpırdatacak halim yok , grip değilim ama hafif bir soğuk algınlığı geçiriyorum belli ki , yatıyorum sürekli.
Bebeğin giysilerini yıkayayım , dedim , baktım yapabilecek durumum yok.
Sabah eşime omlet yaptım , o bile enerjimi tüketti.
Ne oluyor bana böyle
Çalışan anne adaylarına kolaylıklar diliyorum , ben yapamazdım.
Gobekte de cogunlukta goguslerm kollarm bacaklarm el ıclerm ayak altı vs ama cok sukur suan sadce gbegmdeKaşıntı sadece göbekte mi?
Benimde ikili test riskli çıktı ama ben yaptırdım amniyosentez senin kadar sabırlı değilim maalesef doğuma kadar acabalar maffederdi. Sonuç iyi çıktı zaten kotu çıkanını da hiç duymadım.dur bakalım canım hiç belli olmaz bir bakmışsın normal olmuş miniğin hakkımızda hayırlısı olsun ben 2li testi yaptırmamıştım 3lü riskli çıktı çok sıkıntı çektim hamileliğim burnumdan geldi oğlumu kucağıma sağlıkla alana kadar bana rahatlık yok canım kilo değilde bir hafta geri olması canımı sıkıyor kilo nasıl olsa sonradan alınır
bence daha farklı bisey al canimEki Görüntüle 1648992
Kızlar sizce bundan lohusa tacı olur mu ?
Ankara 'da yaşarken bir kermesten almıştım ; hiç takmadım.Kimse de görmedi , bilmiyor.
Benimde ikili test riskli çıktı ama ben yaptırdım amniyosentez senin kadar sabırlı değilim maalesef doğuma kadar acabalar maffederdi. Sonuç iyi çıktı zaten kotu çıkanını da hiç duymadım.dur bakalım canım hiç belli olmaz bir bakmışsın normal olmuş miniğin hakkımızda hayırlısı olsun ben 2li testi yaptırmamıştım 3lü riskli çıktı çok sıkıntı çektim hamileliğim burnumdan geldi oğlumu kucağıma sağlıkla alana kadar bana rahatlık yok canım kilo değilde bir hafta geri olması canımı sıkıyor kilo nasıl olsa sonradan alınır
Eğitimde mutlaka içinizden birileri sezaryen olacak diyordu Özlem , onlar biz miyiz acaba ?Senle ben çok takıldım bu doğal doğum meselesine ondan oluyoBende epizyotomiye takiktim belkide şimdi sezeryan olucam. Benim bebe dönmüyor 2 gün sonra 36. Haftaya gircem hala ters
Dr cok da net kg vereniyor bizim dr ust duzey makinleri vardi ona rahmen oglumda bebrk 3 kg anca olur sense minyonsun hem babada takma kafana dedi. Oglum 3.750gr dogdu masallah o yuzden kiloya takilmayin asiri bisey soylemiyorsa dr tabiicanım bir hafta gerilik bizde de var genelde oluyor....bu bebişlerimiz niye gelişmiyor ya ancak biz kilo alıyoruz bir sağlıkla kucağımıza alsaydık....
hayır canım illa gelecek diye birşey yok ayrıca sütün erken gelme sebebinin bir sebebi de göğüs ucunu koparmamız kese yaparken liflenirken filan ben çok dikkat ettim kuzenlerim aman ucunu sakın elleme bebek doğunca sütün sürekli çamaşırına çıkar dediler benimki şuanda baş tutmuş bir şekilde ellemeye korkuyorum:)
Canm bu sutun gelmesi olayi herkeste olmuo benm sutum okdukca fazlaydi gogys pedi takmama ragmen bluzum islaniodu durmadan akiodu ama dogum oncesnde hic sutum fln akmadi herkeste olmaz yani
Yok canım öyle bir şey , emzirme sanatını kitabını okuyorum.Doğumdan birkaç gün sonra da gelebilirmiş , birkaç saat sonra da ama mutlaka gelirmiş.Önemli olan doğumdan sonra hemen gelse de gelmese de emzirmek inatla.
Benimde hic gelmedi, mesela benim ablaminda dogum oncesi hic gelmemisti, bence tedirgin olacak bir durum yok herkesin ayni olmazki.
benım 5.aydan berı gelıo gogsmde kuruo kalıo oyle alıorum cok oynamakta ıstemıorum suanda da ara ara sıvı gelıo ama bnde takılmıorm sut cok yada az demıorum dogmdan snra olsnda yeter :)çok sağolun kızlar rahatladım he
ilk aylar gibi çok ağrıyorlar.
inşallah hepimizin bol ve besleyici sütü olur
Evet aynen canim ya.. eskiler biz gibi cit kırıldım degilmis normal normal sancilari da geliyormuş. Doktor yuzu gormeden doguruyolarmis. Benim annem de koydeymis son aylarinda sancisi tutmus dusmusler yola.. tabi ben bekler miyim yolda çıkmış gelmişimIlk gebelıgymıs ustelk bı hafta sancı cekmıs hep karnı agrımıs gece kendısı yatagn yanında dogurmus gobek kordonunuda kendı kesmıs snra kaynanasnı cagrms tabı bu arada babam hala uyuyomusdaha snra annesı kızmıs bu kız dogurmus hıcmı duymadn dıe . ANnem hep anlatr babannem felan hc aklım almaz annem hc dr. Yuzu gormemıs mesela smdı bzlerde seker guatır tansyn yk yok masallah yanı
Pulp diye bi kaşıntı türü var gebelikte ortaya çıkan bi durum biraz araştır istersen..ekim annelerinde 2 kisinin başına gelmisti çok zorlandılar.. dr bişey dedi mi?Gobekte de cogunlukta goguslerm kollarm bacaklarm el ıclerm ayak altı vs ama cok sukur suan sadce gbegmde
Uni baby ıslak mendil siprişin mi canım, minirome haricinde farklı sitelerdemi fazla ürün yolladıİnternet sitelerinin cömertliği beni benden alıyor.
Ne zaman sipariş versem fazla ürün çıkıyor.
Arıyorum çok bir şey değilse güle güle kullanın deyip kapatıyorlar ama az önce Minirome dan 12 yerine 24 ıslak mendil paketi geldi.
Valla yoruldum artık, geri yollamak yerine ücretini yatırmak daha mantıklı sanki.
Valla kızlar bn geçen hafta doktoruma sordum bnm de sol alt kasığımın orada dediğniz gibi atma oluyodu damar atması gibi ki bebeğimin kafası orada:) hatta gün de 8 kere felan oldu ve şuandada oluyor:) doktoruma sorduğumda bebek hıçkırıyor dedi bnce korkulacak bişey deil intrnette 20 dakikaya kadar sürebilir diye okumuştum bıyerde:)
Bebekler nasibiyle geliyor desene, sana uni baby geldiyse ben de arayayım iki paket 24lü sipariş vermiştim stokta yoktu lansinoh göğüs pediyle göndericez dediler, lansinoh 10mlik göğüs kremi sipariş ettim 40lık göndermişlerİnternet sitelerinin cömertliği beni benden alıyor.
Ne zaman sipariş versem fazla ürün çıkıyor.
Arıyorum çok bir şey değilse güle güle kullanın deyip kapatıyorlar ama az önce Minirome dan 12 yerine 24 ıslak mendil paketi geldi.
Valla yoruldum artık, geri yollamak yerine ücretini yatırmak daha mantıklı sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?