- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.921
kızlar sütün azda olsa illa şimdi gelmesi gerekiyomu ki
arkadaşım tedirgin etti beni biraz,daha hiç gelmediğini duyunca.
ben normal diye biliyorum ama insanı korkutuyolar.
tabi kendisi daha ne evli, ne çocuklu.. ablasından bilgileriyle söyledi bunu.
Bilmislik taslayan cok. Bana da hic cocugu olmayan biri yarim agizla alt baglamayi biliyor musun demistibenim 6 aylik hamileyken sutum gelmisti kiza hamileyken. Kizim dogdu 4 ay sonra sutum kesildi hic alakasi yok yani. Bu sefrde 6 aylik hamikeyken geldi korkuyorum 4 ay emzirebilecem diye. Yani demem o ki simdiden sut gelip gelmemesinin hic bir onemi yok.
Uni baby ıslak mendil siprişin mi canım, minirome haricinde farklı sitelerdemi fazla ürün yolladı
Bebekler nasibiyle geliyor desene, sana uni baby geldiyse ben de arayayım iki paket 24lü sipariş vermiştim stokta yoktu lansinoh göğüs pediyle göndericez dediler, lansinoh 10mlik göğüs kremi sipariş ettim 40lık göndermişler5.90 a emzik sipariş ettim 13liralık chicco gönderdiler
Merhaba anneler,
Doktorum benden tam kan sayımı istemişti. Hemoglobin 12 üzerinden 11.8 çıkmış. Testi yapptırdığım hastanedeki doktor bu değer hamilelik için kötü bir değer değil dedi. Aranızdan kan sayımı yaptıran var mı, sizin değerleriniz nedir, merak ettim.
32.haftam dolduğu için çalışabilir raporumu da aldım. Yalnız bir şey sormak istiyorum. Rapor servisindeki görevli 37. haftaya girdiğinizde izne ayrılmanız için raporunuzu tekrar getirmeniz gerekiyor dedi. Acaba ben mi yanlış anladım, iznimiz 37.haftaya girince mi, yoksa 37 yi bitirince mi başlıyor?
Buraya sana yzdım 2dk sonra kargo aradı :))) benimki de yolda geliyor sanırım, 12li iki kutu unibaby sipariş etmiştim ben de bakalım ne kadar gelecek benim de 11 parçadan 5tanesi fazlasıyla geldi, elimizde bunlar var dediler, eşim de dedi bunlar nasıl batmıyorEvet canım bugün ulaştı, aradım fazlasının parasını gönderceğim.
Daha önce de fazladan bebek şekeri geldi, bir siteden patik istedim yanında bilekliği de geldi, biri fazladan iade yatırdı, aklıma gelenler :)
Hepsini arayıp söylüyorum valla bebek kısmetli sanırım
Ben bebek arabasını ana kucaklı almayı düşünüyorm da ev tipi almam sanırım ama ebebekte var 249liralık bir ürün hem beşik hem anakucağı gibi incele istersenana kucağı alan yok mu ki?
bir el atın yavvv
çok kararsızım ben..
32+0 da başladı benim raporum da. çalışabilir olarak ayarladım..37+0 olduğumda çalışamaz yazıyor benim raporumda canım... dolunca değil başlayınca yani.....
:)))))))))))))))) ya süpermiş ya çok güldüm kahkaha attım vallaaa :))) şimdiki zamanda böyle bişey yaşasak olay olur düşünsene :))) büyük soğukkanlılık, ben kendimi düşünemiyorum kordon keserken sen düşünebiliyo musun :) ilk gebelik bide sıfır tecrübeyle sen kalk yalnız başına doğur üstüne bide kordon kes vs.... Vay be.. Çok klasik olcak ama ne varsa eskilerde var hakkaten heee...Ilk gebelıgymıs ustelk bı hafta sancı cekmıs hep karnı agrımıs gece kendısı yatagn yanında dogurmus gobek kordonunuda kendı kesmıs snra kaynanasnı cagrms tabı bu arada babam hala uyuyomusdaha snra annesı kızmıs bu kız dogurmus hıcmı duymadn dıe . ANnem hep anlatr babannem felan hc aklım almaz annem hc dr. Yuzu gormemıs mesela smdı bzlerde seker guatır tansyn yk yok masallah yanı
Keşke bende de tarih yazsaydı. Böyle hiçbir şey anlaşılmıyor. İnternette çoğunlukla 37. hafta dolunca izin aldık vs. yazıyor. haftanın başıyla sonu çok farkettirir. Birinde 4 Kasım da iznim başlar, birinde 10 Kasım'da. Çok sağol, inşallah dediğin gibidir, yani 37 artı 0 dır. eğer öyleyse 4 ünde izne ayrılırım.
:) bende kendımı kordn keserken dusunemıorum. Zatn bn dogurmaktan cok o kordon meselesnı merak edıorm cock dogdktan snra ne olck o kordon curk gerı ıcıme mı kaccak ay cok mu ıgrencm ama vala bole dusunuorum:)))))))))))))))) ya süpermiş ya çok güldüm kahkaha attım vallaaa :))) şimdiki zamanda böyle bişey yaşasak olay olur düşünsene :))) büyük soğukkanlılık, ben kendimi düşünemiyorum kordon keserken sen düşünebiliyo musun :) ilk gebelik bide sıfır tecrübeyle sen kalk yalnız başına doğur üstüne bide kordon kes vs.... Vay be.. Çok klasik olcak ama ne varsa eskilerde var hakkaten heee...
Evet canm oyle biri dierinden biraz daha derine yapilio spinal beyne iletiliyo bu yuzden bas agrisi yapio doktoruna sor iki secenek arasnda kaldigini o sana daha net bilgiler verir onerdigi hangisiyse soylet :)Acikcasi ben spinal istiyordum ama epidurale yonelmis vaziyetteyim.spinalde belden igne yapiliyormus etkisi daha uzun suruyormus ancak bas agrisi cok fazla olurmus.epiduraldede yine belden igne var ama bele katedral gibi bisey yerlestiriliyormus agri oldukca azar azar agri kesici veriliyormus.spinalin belde igne sokulan yerden mi verilen ilactan mi onu tam bilmiyorum beyinle ilgili bi noktaya gittigi icin bas agrisi daha fazla olurmus.diger topiclerden okudugum kadariyla boyleydi.
:)))))))) yok kızzzz hiç izlemedin mi doğum videosuu, bi ucu plesenta da zaten diğer ucu bebeğin göbeğinde, normal doğumda bebekten bi kaç dk sonra kalan kordunu çekiyolar içinden plesentayla birlikte çıkıyoo.. Bu arada bende kordonun bi ucu anneye bi ucu bebeğe bağlı sanıyodum bi zamanlar, videoyu izleyince öğrendim plesentaya bağlı olduğunu.. Öğreniyoz işte ufaktan :):) bende kendımı kordn keserken dusunemıorum. Zatn bn dogurmaktan cok o kordon meselesnı merak edıorm cock dogdktan snra ne olck o kordon curk gerı ıcıme mı kaccak ay cok mu ıgrencm ama vala bole dusunuorum
Bende buhar makinasıni çok araştırdım rahat uyumasi için üst solunum enfeksiyon için çok iyimiş ama int bi doktor odada ıslak bi havlu bulundurmaniz da aynı görevi yapar yazmış o yorumda sonra vazgeçtimBen de iyonizerli buhar makinası ve göğüs pompası alsam mı diyorum, siz naptınız arkadaşlar, bilgisi olan var mı? Evde yayıntı da seven biri değilim
Buraya sana yzdım 2dk sonra kargo aradı :))) benimki de yolda geliyor sanırım, 12li iki kutu unibaby sipariş etmiştim ben de bakalım ne kadar gelecek benim de 11 parçadan 5tanesi fazlasıyla geldi, elimizde bunlar var dediler, eşim de dedi bunlar nasıl batmıyorhatta 40ml.lik kreme bak bakalım son kullanma tarihi ne dedi ama göremedim kutusu fln gayet iyi orijinal belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?