2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Ay nasıl izleyebiliyorsunuz ben izleyemiyorum doğum videoları.
Hatta doğum hikayesi videolarının bile bazıları tüylerimi diken diken ediyor.
Hic soğuk kanlı değilim sanırım.

ana kucağı alan yok mu ki?

bir el atın yavvv

çok kararsızım ben..

Biz chicco lite way plus aldık, baston araba ve uyumlu anakucagi birlikte.
İlk 9 ay anakucagini arabaya takip kullanacağız sonrasında baston olarak sanırım.
Ev tipi anakucagi ise indirimde olduğu için ani bir kararla mamas papas aldık , fiyatı uygundu ama çok çukur değil, bazı bebekler sevmiyormuş, titreşimli ve müzikli, umarım ise yarar.

canım bir hafta gerilik bizde de var genelde oluyor....bu bebişlerimiz niye gelişmiyor ya ancak biz kilo alıyoruz bir sağlıkla kucağımıza alsaydık....
Bugün başka bir doktara gittim ve herşeyin normal olduğunu söyledi. Demek ki doktordan doktora da farkediyor. Anlamıyorum ki hamileyiz biraz daha dikkatli olmaları gerekli değil mi? Ben 11 kilo almışım. Siz kaç kilo aldıkız?

Bazı doktorların dilinin ayarı yok.
Ultrason makinesinden bile fark ediyorken neden emin emin konuşuyorlar anlamıyorum.

bizde de chicconun bebek arabası var.. fakat yeni almadık bir tanıdığımızda varmış kullanmamış hiç.. bize vermişti..

ona uyumlu da ana kucağı bulamam sanırım.. modelini falan bilmiyorum çünkü..

Niye gelmesin canim, of valla bunlarin agzina bi bant lazim.Hic merak etme gelir birde erkenden gelmesi istenen birsey degil ..Ayrica dogum aninda bir hormon tetikliyor bu durumu ve sutun bebek cektikce geliyor hatta kimisinin 2 gun sonra geliyor..

Ay nasıl izleyebiliyorsunuz ben izleyemiyorum doğum videoları.
Hatta doğum hikayesi videolarının bile bazıları tüylerimi diken diken ediyor.
Hic soğuk kanlı değilim sanırım.
Yaa napıyım çok merak etmiştim kolay ve rahat geçenleri izledim ama o yüzden olumsuz yönde etkilenmedim çok

ana kucağı alan yok mu ki?

bir el atın yavvv

çok kararsızım ben..

Ben bebek arabasini alttaki travel set gibi aldim. Tasima icin de ana kucagini kullanacagim.
Ev tipi olani almadim henuz. Ihtiyac duyarsam alacagim..

Eklentiler

• 20151006_162706.webp
    40 KB · Görüntüleme: 62
Arkadaşlar nedendr bilmiyorum ama bi an önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum herşeyi hazır bi tek meleğmi bekliyoruz zaman durdu sanki günler hiç geçmiyor daha yedi haftamz var nasıl sabredicm bilmiyorum yaa
Evet insan meraklaniyor biranonce onu gormek istiyor ama allah korusun zamaninda gelsin suan sezeryanlari bile 39. Haftayi gormeden almamaya basladilar cunku saglikli olan bebegin saatini beklemek..Cagirma cocugu simdi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…