- 10 Temmuz 2013
- 3.628
- 5.604
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.941
:)))))))) yok kızzzz hiç izlemedin mi doğum videosuu, bi ucu plesenta da zaten diğer ucu bebeğin göbeğinde, normal doğumda bebekten bi kaç dk sonra kalan kordunu çekiyolar içinden plesentayla birlikte çıkıyoo.. Bu arada bende kordonun bi ucu anneye bi ucu bebeğe bağlı sanıyodum bi zamanlar, videoyu izleyince öğrendim plesentaya bağlı olduğunu.. Öğreniyoz işte ufaktan :)
ana kucağı alan yok mu ki?
bir el atın yavvv
çok kararsızım ben..
benimde öle canım ... dün gayet iyi enerjiktim.. bu sabah kalktım felaket.. normal sanırım..Günüm günüme uymuyor kızlar ya... dun iyi hissediyordum bugün çarpıntım var , karnım da kaskatı.
bir el atın yavvv
çok kararsızım ben..
evet canım arabamız var.. o yüzden de ana kucağı + oto koltuğu uyumlu bişey olsun istiyorum.Canım arabanız var mi?
Yoksa anakucagi yerine portbebe alabilirsin bence.
Bugün başka bir doktara gittim ve herşeyin normal olduğunu söyledi. Demek ki doktordan doktora da farkediyor. Anlamıyorum ki hamileyiz biraz daha dikkatli olmaları gerekli değil mi? Ben 11 kilo almışım. Siz kaç kilo aldıkız?canım bir hafta gerilik bizde de var genelde oluyor....bu bebişlerimiz niye gelişmiyor ya ancak biz kilo alıyoruz bir sağlıkla kucağımıza alsaydık....
Bugün başka bir doktara gittim ve herşeyin normal olduğunu söyledi. Demek ki doktordan doktora da farkediyor. Anlamıyorum ki hamileyiz biraz daha dikkatli olmaları gerekli değil mi? Ben 11 kilo almışım. Siz kaç kilo aldıkız?
bizde de chicconun bebek arabası var.. fakat yeni almadık bir tanıdığımızda varmış kullanmamış hiç.. bize vermişti..Biz chicco lite way plus aldık, baston araba ve uyumlu anakucagi birlikte.
İlk 9 ay anakucagini arabaya takip kullanacağız sonrasında baston olarak sanırım.
Ev tipi anakucagi ise indirimde olduğu için ani bir kararla mamas papas aldık , fiyatı uygundu ama çok çukur değil, bazı bebekler sevmiyormuş, titreşimli ve müzikli, umarım ise yarar.
ayy ilk doğum haberi mi bu şimdi...Kızlar doğumu 1 kasım görünen gfr arkadaşımız 37. haftasında bebeklerini kucağına almış.
Uzun zamandır yazmamış ama hatırlarsınız ikizleri oldu
Yavaş yavaş dökülmeye başlarız artık
güzelmiş canım.. güle güle kullanın inşallahhh...
Niye gelmesin canim, of valla bunlarin agzina bi bant lazim.Hic merak etme gelir birde erkenden gelmesi istenen birsey degil ..Ayrica dogum aninda bir hormon tetikliyor bu durumu ve sutun bebek cektikce geliyor hatta kimisinin 2 gun sonra geliyor..kızlar sütün azda olsa illa şimdi gelmesi gerekiyomu ki
arkadaşım tedirgin etti beni biraz,daha hiç gelmediğini duyunca.
ben normal diye biliyorum ama insanı korkutuyolar.
tabi kendisi daha ne evli, ne çocuklu.. ablasından bilgileriyle söyledi bunu.
İkiside cok kullanisli gule gule kullan canim
Of yeni bir doğum haberi daha aldım, 2 hafta erken yine. Sardı korkular...
Yaa napıyım çok merak etmiştimAy nasıl izleyebiliyorsunuz ben izleyemiyorum doğum videoları.
Hatta doğum hikayesi videolarının bile bazıları tüylerimi diken diken ediyor.
Hic soğuk kanlı değilim sanırım.
bir el atın yavvv
çok kararsızım ben..
Evet insan meraklaniyor biranonce onu gormek istiyor ama allah korusun zamaninda gelsin suan sezeryanlari bile 39. Haftayi gormeden almamaya basladilar cunku saglikli olan bebegin saatini beklemek..Cagirma cocugu simdi :)))Arkadaşlar nedendr bilmiyorum ama bi an önce bebeğimi kucağıma almak istiyorumherşeyi hazır bi tek meleğmi bekliyoruz zaman durdu sanki günler hiç geçmiyor daha yedi haftamz var nasıl sabredicm bilmiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?