2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ewet ya her agri da dogum geldi die bakioz keske doktorun dedigi gibi olsaydi.gunde 3 hurma yiyorum dur uzume yiyim barim hemen dogurasim war yaa

Kızlar merhabalar,
Ben az önce doktordan geldim 34 haftaya bugün giriyoruz.İlk kez nstye bağlandık bugün.140-175 arası değişti değerler.Hemşire beni biraz korkuttu başta yüksek diye ama sonucu doktor görünce normal dedi,kıpır kıpır olduğu için öyleymiş.Yüksek çıkması konusu yine de kafama takıldı.Böyle birşey yaşayan var mı acaba?

Ewet ya her agri da dogum geldi die bakioz keske doktorun dedigi gibi olsaydi.gunde 3 hurma yiyorum dur uzume yiyim barim hemen dogurasim war yaa
Ahududu cayi gunde 1 tane icebilirsin..Yuruyus,meme ucu uyarma ve cinsel iliski tabi halin varsa :) belki biraz tetikler

140 cikan nedir kalp atisi mi?

Aaa hadi gozu aydin olsun. Nasi aldin haberini?

Ben bebek arabasini alttaki travel set gibi aldim. Tasima icin de ana kucagini kullanacagim.
Ev tipi olani almadim henuz. Ihtiyac duyarsam alacagim..
Ayy bizde bundan alıcaz galibaa ne kadara almıştın sen? Kullanışlıdır dimi memnun kalırız inşallaah...

Ahududu cayi gunde 1 tane icebilirsin..Yuruyus,meme ucu uyarma ve cinsel iliski tabi halin varsa :) belki biraz tetikler
Yuruyusu bol bol yapiyorum yarim saatten fazla yuyorum nerdeyse hergun cok aktifim evde dirdugum yok nerdeyse goren yollarda dogurucan diyor.. soylediklerini de denicem saol

Kizlar park yatak soranlar vardi. Joie illusion pahali denmisti. Su an tutumluanne sitesinde bir tane var almak isteyen olursa haber vereyim dedim.

Evet insan meraklaniyor biranonce onu gormek istiyor ama allah korusun zamaninda gelsin suan sezeryanlari bile 39. Haftayi gormeden almamaya basladilar cunku saglikli olan bebegin saatini beklemek..Cagirma cocugu simdi :)))
Evet biliyorum erken doğmasını istedimden değil sadece haftalar çabuk geçsin istiyorum çok merak ediyorum meleğimi bi an önce kucağıma almak istiyorum tabi sağlıklı sıhhatli bir şekilde

33+3 de 2088 gram 42 cmdi normal mi sizce bana küçük gibi geliyo ama ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…