- 4 Mart 2015
- 2.360
- 2.523
- 83
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.961
Ewet ya her agri da dogum geldi die bakioz keske doktorun dedigi gibi olsaydi.gunde 3 hurma yiyorum dur uzume yiyim barimbugun doktora gitmiştim, keşke çekilen ilk ağrılar hemen doğum ağrısı olsa dedi,oyle kolay gelse o bebiş dedi.
biz hop bir ağrıda aa bebek geliyo moduna giriyoruz
işte mesele kendını kasmamakta, sen az cok bıldın bali var smear testinden.
hurma yiyosan olabılır açılman canım,üzüm ve ciğerde doğumu başlatıyormuş diye biliyorum
sağol canım teşekkürler.. güle güle kullanın inşallah....Ben bebek arabasini alttaki travel set gibi aldim. Tasima icin de ana kucagini kullanacagim.
Ev tipi olani almadim henuz. Ihtiyac duyarsam alacagim..
Ahududu cayi gunde 1 tane icebilirsin..Yuruyus,meme ucu uyarma ve cinsel iliski tabi halin varsa :) belki biraz tetiklerEwet ya her agri da dogum geldi die bakioz keske doktorun dedigi gibi olsaydi.gunde 3 hurma yiyorum dur uzume yiyim barimhemen dogurasim war yaa
140 cikan nedir kalp atisi mi?Kızlar merhabalar,
Ben az önce doktordan geldim 34 haftaya bugün giriyoruz.İlk kez nstye bağlandık bugün.140-175 arası değişti değerler.Hemşire beni biraz korkuttu başta yüksek diye ama sonucu doktor görünce normal dedi,kıpır kıpır olduğu için öyleymiş.Yüksek çıkması konusu yine de kafama takıldı.Böyle birşey yaşayan var mı acaba?
Aaa hadi gozu aydin olsun. Nasi aldin haberini?Kızlar doğumu 1 kasım görünen gfr arkadaşımız 37. haftasında bebeklerini kucağına almış.
Uzun zamandır yazmamış ama hatırlarsınız ikizleri oldu
Yavaş yavaş dökülmeye başlarız artık
Facedeki grupta paylaştı canım.Aaa hadi gozu aydin olsun. Nasi aldin haberini?
Evet kalp atışı normalde 140-160 olması gerekiyormuş hemşirenin dediğine göre,175 ler çok yüksek bir daha nst isteyebilir doktor dedi.Ama doktor normal buldu birşey demedi.140 cikan nedir kalp atisi mi?
Korkma Kukla _ipi doğumdan sonra alacağın güzel hediyeyi düşün.
Evet kalp atışı normalde 140-160 olması gerekiyormuş hemşirenin dediğine göre,175 ler çok yüksek bir daha nst isteyebilir doktor dedi.Ama doktor normal buldu birşey demedi.
İçini ferah tut canım hayırlısı olsun senin ve bebeğin için.Annem ve babam ayin 16sinda burada olacaklar
Esim çalışıyor , evde yalnızım
O yüzden çok korkuyorum, inşallah 16sından önce olmaz.
normal dogumu bekliyorsan 38. Haftadan once gelmesi nadir oluyor.Kendini fazla yormamaya bak zamaninda gelir insallahAnnem ve babam ayin 16sinda burada olacaklar
Esim çalışıyor , evde yalnızım
O yüzden çok korkuyorum, inşallah 16sından önce olmaz.
Ayy bizde bundan alıcaz galibaa ne kadara almıştın sen? Kullanışlıdır dimi memnun kalırız inşallaah...Ben bebek arabasini alttaki travel set gibi aldim. Tasima icin de ana kucagini kullanacagim.
Ev tipi olani almadim henuz. Ihtiyac duyarsam alacagim..
Yuruyusu bol bol yapiyorum yarim saatten fazla yuyorum nerdeyse hergun cok aktifim evde dirdugum yok nerdeyse goren yollarda dogurucan diyor.. soylediklerini de denicem saolAhududu cayi gunde 1 tane icebilirsin..Yuruyus,meme ucu uyarma ve cinsel iliski tabi halin varsa :) belki biraz tetikler
Facedeki grubun adı ne kiiii? Ay bizde eksik kalmayalım orayada el atalımmmFacedeki grupta paylaştı canım.
Evet biliyorum erken doğmasını istedimden değil sadece haftalar çabuk geçsin istiyorum çok merak ediyorum meleğimi bi an önce kucağıma almak istiyorum tabi sağlıklı sıhhatli bir şekildeEvet insan meraklaniyor biranonce onu gormek istiyor ama allah korusun zamaninda gelsin suan sezeryanlari bile 39. Haftayi gormeden almamaya basladilar cunku saglikli olan bebegin saatini beklemek..Cagirma cocugu simdi :)))
33+3 de 2088 gram 42 cmdi normal mi sizce bana küçük gibi geliyo ama((
Kac kilo doğar acaba ;( bu arada cevabınız için tesekkur ederim :*gayet normal canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?