2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar bide eşleriyle birlikte doğuma girecek olan var mı yada daha önce ki doğumlarn da yanında girenler ben eşimin benimle birlikte doğuma girmedini çok istiyorum bebeğimizin ilk anlarına beraber tanık olalalm istiyorum ama bazıları doğumdan sonra soğuma felan olur diyorlar önce ki doğumlarnda eşleri ile birlikte girenler var mı varsa doğmdan sonra eşinizde soğuma felan oldu mu daha eşime söylemedm ona göre karar vericm çok merak ediyorum kızlar yaa

Eger doktor alirsa benim esim ve ben cok istiyoruz neden soguma olsun ki onu almadim

daha bugun işyerimde çalışan bir erkek kızının doğarken boynuna kordonun dolanmış oldugunu anlatıyordu. ama anlatırken bıraz o sahnelerı görmemek ıstermıs gıbı konuştu, ''bunları görmeme hıc gerek yoktu'' dedı ve guldu:) karısının 2 doğumunda da yanındaymış. ama pek hoşlandığını sanmıyorum. bence kişiye gore değişir. kimi karısının yanında olmak ıster kimisi istemez. zorlamamak lazım. ama ben eşimin beni o şekilde görmesini istemezdim. bu da benim fikrim:)

Kızlar ekim annelerini okudukça bir tuhaf oluyorum.
Ya hu kimse mi tam vaktinde doğurmaz
Üç gün beş gün değil haftalar fark eden var
Bazıları ise 41. haftasına girmiş bulunuyor
Korkmaktayım
Zaten bebeklerin %5 i mi ne zamaninda doğuyormuş. Çok normal aslında, biz bu tarihlere fazla kaptırıyoruz

O kadin sonuna kadar normal doğumdan yana o dediyse doğrudur. Sezeryan olursan bile için rahat olur kesinlikle olması gerektiğini bilirsin. Benim haftada yüzde 97 bebek donermis benimkinde tık yok. Yinede 37 ye kadar umutluyum. Bi de dönmeyen bebeklerle ilgili hoş olmayan şeyler okuyorum internette ama kafamdan atmaya çalışıyorum kötü dusunceleri

Tabi senin dediklrnde doğru ama bebek sadece bana ait olan bir varlik degil ayni zamanda da esime ait. bu mucize ani tek basima degilde eşimle birlikte yaşamak isterim. ayni zamanda bana en yakin insan esim bu bebegi birlikte yaptigim canimda parca olan esim tabiki de en cok dogum aninda onun ilgisine destegine ihtiyacim olacak esimin elini tutarak birlikye sIkIntIyI cekip birlikte terleyip birlikte gozyaslarina bogulmk istiyorum

Benim önceki doğumum 7 yıl önce genel anestezi ile olmuştu ve bende çok sıkıntı çekmiştim doğum sonrasında. Şimdi bende normal doğum istiyorum şartlar müsait olursa. Sonuna kadar direnicem

Canım biz de doktor müsade ederse eşimle birlikte olmak istiyoruz doğumda. Hem o esnada benden soğuyacak kadar birşey göreceğini sanmıyorum başucumda durup bana destek olacak bebeğimizin ilk anlarına birlikte şahit olacağız. Ayrıca ben eşimin bakabileceğini bile zannetmiyorum o tarafa

Bu arada biz de Bebek arabasını pusetli aldık kraft bukle modeli. Pusetini taşımak için de kullanırız diye düşündük zaten ilk aylar Bebek arabasında da pusetiyle kullanılıyor. Ev tipi ana kucağını da ablamdan aldım fisher price. Yeğenimde baya işine yaramıştı ablamın hala da sapasağlam bizim bütün yeğenler kız olunca benim kız da şanslı oluyor bu durumda

evet çok haklısın kesinlikle o bambaşka bir duygu olmalı...ama ne bileyim ben eşime prenses peri gibi görünmek istiyorum

canım fisher price'ın hangi modeli acaba?

Canım biz de doktor müsade ederse eşimle birlikte olmak istiyoruz doğumda. Hem o esnada benden soğuyacak kadar birşey göreceğini sanmıyorum başucumda durup bana destek olacak bebeğimizin ilk anlarına birlikte şahit olacağız. Ayrıca ben eşimin bakabileceğini bile zannetmiyorum o tarafa [/QUOTE]
Aynen bende öyle düşünüyorum ama yinede çok kararszm bakalm hayırlısı inşallah...

Senin Bebe çık bereketli maasallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…