- 1 Ekim 2015
- 240
- 245
- 103
- 30
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.981
Kac kilo doğar acaba ;( bu arada cevabınız için tesekkur ederim :*
Eger doktor alirsa benim esim ve ben cok istiyoruz neden soguma olsun ki onu almadimKızlar bide eşleriyle birlikte doğuma girecek olan var mı yada daha önce ki doğumlarn da yanında girenler ben eşimin benimle birlikte doğuma girmedini çok istiyorum bebeğimizin ilk anlarına beraber tanık olalalm istiyorum ama bazıları doğumdan sonra soğuma felan olur diyorlar önce ki doğumlarnda eşleri ile birlikte girenler var mı varsa doğmdan sonra eşinizde soğuma felan oldu mu daha eşime söylemedm ona göre karar vericm çok merak ediyorum kızlar yaa
Kızlar bide eşleriyle birlikte doğuma girecek olan var mı yada daha önce ki doğumlarn da yanında girenler ben eşimin benimle birlikte doğuma girmedini çok istiyorum bebeğimizin ilk anlarına beraber tanık olalalm istiyorum ama bazıları doğumdan sonra soğuma felan olur diyorlar önce ki doğumlarnda eşleri ile birlikte girenler var mı varsa doğmdan sonra eşinizde soğuma felan oldu mu daha eşime söylemedm ona göre karar vericm çok merak ediyorum kızlar yaa
O grup kapanmamışmıydıFacedeki grupta paylaştı canım.
Ben Nst'yi hiç sevmedim.Çok sıkıntılı geldi bana.Evet kalp atışı normalde 140-160 olması gerekiyormuş hemşirenin dediğine göre,175 ler çok yüksek bir daha nst isteyebilir doktor dedi.Ama doktor normal buldu birşey demedi.
Çünkü eşlerini o şekilde gördüklerinde cinsellik soğuyabiliyormş bazı erkekler tabi kesin bi bilgim yok o yüzden sordm zatenEger doktor alirsa benim esim ve ben cok istiyoruz neden soguma olsun ki onu almadim
Zaten bebeklerin %5 i mi ne zamaninda doğuyormuş. Çok normal aslında, biz bu tarihlere fazla kaptırıyoruzKızlar ekim annelerini okudukça bir tuhaf oluyorum.
Ya hu kimse mi tam vaktinde doğurmaz
Üç gün beş gün değil haftalar fark eden var
Bazıları ise 41. haftasına girmiş bulunuyor
Korkmaktayım
Ben Nst'yi hiç sevmedim.Çok sıkıntılı geldi bana.
Nts ne kadar suruyo bnde yarın ilk kez gitcemBen Nst'yi hiç sevmedim.Çok sıkıntılı geldi bana.
O kadin sonuna kadar normal doğumdan yana o dediyse doğrudur. Sezeryan olursan bile için rahat olur kesinlikle olması gerektiğini bilirsin. Benim haftada yüzde 97 bebek donermisEğitimde mutlaka içinizden birileri sezaryen olacak diyordu Özlem , onlar biz miyiz acaba ?
Murphy Kanunu işte , iste iste , istediğinin tersi olsun
Daha zaman var sana , inşallah döner bebişin .
Benimki de yüzde yüz sezaryen değil şu an ihtimal yüksek gelişmelerden dolayı.Planlı sezaryeni Gülnihal söyledi , gerisini sen düşün
Tabi senin dediklrnde doğru ama bebek sadece bana ait olan bir varlik degil ayni zamanda da esime ait. bu mucize ani tek basima degilde eşimle birlikte yaşamak isterim. ayni zamanda bana en yakin insan esim bu bebegi birlikte yaptigim canimda parca olan esim tabiki de en cok dogum aninda onun ilgisine destegine ihtiyacim olacak esimin elini tutarak birlikye sIkIntIyI cekip birlikte terleyip birlikte gozyaslarina bogulmk istiyorumdaha bugun işyerimde çalışan bir erkek kızının doğarken boynuna kordonun dolanmış oldugunu anlatıyordu. ama anlatırken bıraz o sahnelerı görmemek ıstermıs gıbı konuştu, ''bunları görmeme hıc gerek yoktu'' dedı ve guldu:) karısının 2 doğumunda da yanındaymış. ama pek hoşlandığını sanmıyorum. bence kişiye gore değişir. kimi karısının yanında olmak ıster kimisi istemez. zorlamamak lazım. ama ben eşimin beni o şekilde görmesini istemezdim. bu da benim fikrim:)
Benim önceki doğumum 7 yıl önce genel anestezi ile olmuştu ve bende çok sıkıntı çekmiştim doğum sonrasında. Şimdi bende normal doğum istiyorum şartlar müsait olursa. Sonuna kadar direnicemSonuçta ameliyat..o sebeple çok güzel şeyler söylemek gercekci olmak gerekirse mümkün değil. .normal doğum yada genel anestezi olaylarını yaşamadigim için kıyas yapamıyorum ama kolay değil. .en az 1 hafta çok tadınız olmuyor..ağrıdan.herkesin bünye farklı. .ama ben baya sıkıntı çekmiştim..
Canım biz de doktor müsade ederse eşimle birlikte olmak istiyoruz doğumda. Hem o esnada benden soğuyacak kadar birşey göreceğini sanmıyorum başucumda durup bana destek olacak bebeğimizin ilk anlarına birlikte şahit olacağız. Ayrıca ben eşimin bakabileceğini bile zannetmiyorum o tarafaKızlar bide eşleriyle birlikte doğuma girecek olan var mı yada daha önce ki doğumlarn da yanında girenler ben eşimin benimle birlikte doğuma girmedini çok istiyorum bebeğimizin ilk anlarına beraber tanık olalalm istiyorum ama bazıları doğumdan sonra soğuma felan olur diyorlar önce ki doğumlarnda eşleri ile birlikte girenler var mı varsa doğmdan sonra eşinizde soğuma felan oldu mu daha eşime söylemedm ona göre karar vericm çok merak ediyorum kızlar yaa
Nts ne kadar suruyo bnde yarın ilk kez gitcem
Tabi senin dediklrnde doğru ama bebek sadece bana ait olan bir varlik degil ayni zamanda da esime ait. bu mucize ani tek basima degilde eşimle birlikte yaşamak isterim. ayni zamanda bana en yakin insan esim bu bebegi birlikte yaptigim canimda parca olan esim tabiki de en cok dogum aninda onun ilgisine destegine ihtiyacim olacak esimin elini tutarak birlikye sIkIntIyI cekip birlikte terleyip birlikte gozyaslarina bogulmk istiyorum
Bu arada biz de Bebek arabasını pusetli aldık kraft bukle modeli. Pusetini taşımak için de kullanırız diye düşündük zaten ilk aylar Bebek arabasında da pusetiyle kullanılıyor. Ev tipi ana kucağını da ablamdan aldım fisher price. Yeğenimde baya işine yaramıştı ablamın hala da sapasağlam bizim bütün yeğenler kız olunca benim kız da şanslı oluyor bu durumda
Senin Bebe çık bereketli maasallah :)Evet canım bugün ulaştı, aradım fazlasının parasını gönderceğim.
Daha önce de fazladan bebek şekeri geldi, bir siteden patik istedim yanında bilekliği de geldi, biri fazladan iade yatırdı, aklıma gelenler :)
Hepsini arayıp söylüyorum valla bebek kısmetli sanırım
Kızlar doğumu 1 kasım görünen gfr arkadaşımız 37. haftasında bebeklerini kucağına almış.
Uzun zamandır yazmamış ama hatırlarsınız ikizleri oldu
Yavaş yavaş dökülmeye başlarız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?