2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
:) bende kendımı kordn keserken dusunemıorum. Zatn bn dogurmaktan cok o kordon meselesnı merak edıorm cock dogdktan snra ne olck o kordon curk gerı ıcıme mı kaccak ay cok mu ıgrencm ama vala bole dusunuorum
Onu bende düşündüm hadi bebekteki düşüyor bizdeki içeri geri mi gönderiyorlar acaba o sonra geri çıkar mı falan :)))

Teşekkür ediyorum kafamdaki deli sorulara cevap oldun :)))

Vala ben cesaret edemedım ızlemeye korkuom zaten

Kızlar kan tahlilimde b12 vitamin eksikliği çıktı haftada bir iğne vurulacakmışım varmı böle olan yada b 12 sine baktıran

Çünkü eşlerini o şekilde gördüklerinde cinsellik soğuyabiliyormş bazı erkekler tabi kesin bi bilgim yok o yüzden sordm zaten
Tabi kisiden kisiye degisir
Kesinlikle katiliyorum sana

Bildiğim kadarıyla doguma baba da girince senin tarafında duruyor öyle çıkış anını göremiyor diye biliyorum tabi her hastane ve dr farklı olabilir

Bende de oluyor canm ve ayni sekilde ben de anlam veremedim ama hıçkırık diye tahmin ediyorum hatta biraz evvel 5.6 dk boyunca atti şimdi durdu :)

Ben bugun gittim tekrar doktora gecen sali 1640 gr.di bugun 2000 gr dedi havalara uctum resmen bu kiloya iyi bir kilo araliginda dedi

kızlar ya ben birşey sorucam..

bebekleri taşımak için tercih ettiğiniz şey ana kucağı mı?

acaba alanlar varsa bana tavsiyede bulunabilirler mi?

bende düşünüyorum da almak..
Ben portbebe aldim daha sonra araba icin oto koltugu gorevide goren kucaktan alicam kismetse

ana kucağı alan yok mu ki?

bir el atın yavvv

çok kararsızım ben..
Canim ben bebek arabasini portbebe,maxicosi ile takim alicam. Maxicosi mi cybex mi kararsizim ama. Ev icinde ana kucagini bebek dogduktan sonra getirticem, eger uzerinde huysuzlanir yatmak istemezse geri yolluycam onuda mamaroo alicam

Ben de iyonizerli buhar makinası ve göğüs pompası alsam mı diyorum, siz naptınız arkadaşlar, bilgisi olan var mı? Evde yayıntı da seven biri değilim
Ben elektirikli sut sagma makinasi aldim, ama buhar makinasini simdilik almayacagim ihtiyac olursa alirim diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…