- 10 Mart 2015
- 1.122
- 1.117
- 133
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.001
Onu bende düşündüm hadi bebekteki düşüyor bizdeki içeri geri mi gönderiyorlar acaba o sonra geri çıkar mı falan :))):) bende kendımı kordn keserken dusunemıorum. Zatn bn dogurmaktan cok o kordon meselesnı merak edıorm cock dogdktan snra ne olck o kordon curk gerı ıcıme mı kaccak ay cok mu ıgrencm ama vala bole dusunuorum
Teşekkür ediyorum kafamdaki deli sorulara cevap oldun :))):)))))))) yok kızzzz hiç izlemedin mi doğum videosuu, bi ucu plesenta da zaten diğer ucu bebeğin göbeğinde, normal doğumda bebekten bi kaç dk sonra kalan kordunu çekiyolar içinden plesentayla birlikte çıkıyoo.. Bu arada bende kordonun bi ucu anneye bi ucu bebeğe bağlı sanıyodum bi zamanlar, videoyu izleyince öğrendim plesentaya bağlı olduğunu.. Öğreniyoz işte ufaktan :)
Vala ben cesaret edemedım ızlemeye korkuom zaten:)))))))) yok kızzzz hiç izlemedin mi doğum videosuu, bi ucu plesenta da zaten diğer ucu bebeğin göbeğinde, normal doğumda bebekten bi kaç dk sonra kalan kordunu çekiyolar içinden plesentayla birlikte çıkıyoo.. Bu arada bende kordonun bi ucu anneye bi ucu bebeğe bağlı sanıyodum bi zamanlar, videoyu izleyince öğrendim plesentaya bağlı olduğunu.. Öğreniyoz işte ufaktan :)
4moms mamaroo aldim canim arastirarakana kucağı alan yok mu ki?
bir el atın yavvv
çok kararsızım ben..
Model adını tam olarak bilmiyorum sanırım fisher price deluxe ana kucağı olarak geçiyor. Resmini ekleyeyim hatta.canım fisher price'ın hangi modeli acaba?
Hepımızın kafasndakı sorular aynıOnu bende düşündüm hadi bebekteki düşüyor bizdeki içeri geri mi gönderiyorlar acaba o sonra geri çıkar mı falan :)))
Tabi kisiden kisiye degisirÇünkü eşlerini o şekilde gördüklerinde cinsellik soğuyabiliyormş bazı erkekler tabi kesin bi bilgim yok o yüzden sordm zaten
Kesinlikle katiliyorum sanaTabi senin dediklrnde doğru ama bebek sadece bana ait olan bir varlik degil ayni zamanda da esime ait. bu mucize ani tek basima degilde eşimle birlikte yaşamak isterim. ayni zamanda bana en yakin insan esim bu bebegi birlikte yaptigim canimda parca olan esim tabiki de en cok dogum aninda onun ilgisine destegine ihtiyacim olacak esimin elini tutarak birlikye sIkIntIyI cekip birlikte terleyip birlikte gozyaslarina bogulmk istiyorum
Bildiğim kadarıyla doguma baba da girince senin tarafında duruyor öyle çıkış anını göremiyor diye biliyorum tabi her hastane ve dr farklı olabilirKızlar bide eşleriyle birlikte doğuma girecek olan var mı yada daha önce ki doğumlarn da yanında girenler ben eşimin benimle birlikte doğuma girmedini çok istiyorum bebeğimizin ilk anlarına beraber tanık olalalm istiyorum ama bazıları doğumdan sonra soğuma felan olur diyorlar önce ki doğumlarnda eşleri ile birlikte girenler var mı varsa doğmdan sonra eşinizde soğuma felan oldu mu daha eşime söylemedm ona göre karar vericm çok merak ediyorum kızlar yaa
Kızlar kan tahlilimde b12 vitamin eksikliği çıktı haftada bir iğne vurulacakmışım varmı böle olan yada b 12 sine baktıran
Model adını tam olarak bilmiyorum sanırım fisher price deluxe ana kucağı olarak geçiyor. Resmini ekleyeyim hatta.
Ay ciddi misin çok sevindim o zaman :))Teşekkür ediyorum kafamdaki deli sorulara cevap oldun :)))
Biz bir kaç kişi eklemiştik canim bir birimizi yazişmalarimizi kimse görmesin diye de grup gibi bir şey yaptik. Diğer konuyla ilgili bilgim yok.
belim agrio 2 gundur nstye girdim bisey cikmadi olur dio dr. Buyuyo dio hersey cok iyi gidio dedi ne bilim psikolojikmi anlamadim yaaaaDoktorun ne diyor normal mi acaba ?
Bende de oluyor canm ve ayni sekilde ben de anlam veremedim ama hıçkırık diye tahmin ediyorum hatta biraz evvel 5.6 dk boyunca atti şimdi durdu :)Günaydın arkadaşlar biz bugün 35e girdik ve birkaç gündür göbeğimin alt çaprazında saniyede bir tık tık tık diye hareket var ve aralıksız devam ediyor enaz 5 10dakika boyunca göbeğim hafif hafif inip çıkıyor, hatta eşim elini tam üzerine koyuyor ve o da o kalp atışı gibi düzenli atışları hissedebiliyor ben elimi koymasam da hissedebiliyorum, hıçkırık olduğunu sanmıyorum çünkü bu kadar saniyede bir düzenli yüzlerce defa hıçkıramaz, bebeğim her seferinde baş aşağı çıkıyor muhtemelen kafası orada, ee kafa atıyor desem o da bukadar sürekli defalarca olamaz ben anlam veremedim yarın doktora gidicem ona da sorarım hatta dışarı çıkarsam sağlıkocağındaki ebeye bile sorucam, siz de oluyor mu böyle bir şey? Ben bu iletiyi yazmadan en az 10dakika önce başladı ve hala devam ediyordaha ne kadar sürecek bilmiyorum
Neden olmasin cokta guzel bende sade bisey alicam oyle kocaman guller muller hiiccc bana gore degilEki Görüntüle 1648992
Kızlar sizce bundan lohusa tacı olur mu ?
Ankara 'da yaşarken bir kermesten almıştım ; hiç takmadım.Kimse de görmedi , bilmiyor.
Ben bugun gittim tekrar doktora gecen sali 1640 gr.di bugun 2000 gr dedi havalara uctum resmen bu kiloya iyi bir kilo araliginda dediGayet iyi canım , maaşallah , benim oğlum 32+0 da 1570 gr dı.350 gr fark var arada. Senin ki en fazla o kadar doğarsa benim oğluşum tamin ettiğim gibi 2 kg civarı doğacak. Primanın 0 beden bezinden 1 tane alayım ben en iyisi.
Bebeklerin kilolarını okuyunca benim iyice moralim bozuluyorNeyse yarın Perinatolog ne diyecek bakalım.
Ne kadar rahattım , endişe bombasına döndüm son 1 haftadır
Ben portbebe aldim daha sonra araba icin oto koltugu gorevide goren kucaktan alicam kismetsekızlar ya ben birşey sorucam..
bebekleri taşımak için tercih ettiğiniz şey ana kucağı mı?
acaba alanlar varsa bana tavsiyede bulunabilirler mi?
bende düşünüyorum da almak..
Canim ben bebek arabasini portbebe,maxicosi ile takim alicam. Maxicosi mi cybex mi kararsizim ama. Ev icinde ana kucagini bebek dogduktan sonra getirticem, eger uzerinde huysuzlanir yatmak istemezse geri yolluycam onuda mamaroo alicamana kucağı alan yok mu ki?
bir el atın yavvv
çok kararsızım ben..
Ben elektirikli sut sagma makinasi aldim, ama buhar makinasini simdilik almayacagim ihtiyac olursa alirim diye dusunuyorumBen de iyonizerli buhar makinası ve göğüs pompası alsam mı diyorum, siz naptınız arkadaşlar, bilgisi olan var mı? Evde yayıntı da seven biri değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?