- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.021
Benim ilk dogumum olacak allahin izniyle, esim doguma giricek hatta kordonunu o kesicek, zaten bas ucumuzda duracaklar yani alt tarafi gormeyecekki eslerimiz. Ben sogur diye dusunmuyorumKızlar bide eşleriyle birlikte doğuma girecek olan var mı yada daha önce ki doğumlarn da yanında girenler ben eşimin benimle birlikte doğuma girmedini çok istiyorum bebeğimizin ilk anlarına beraber tanık olalalm istiyorum ama bazıları doğumdan sonra soğuma felan olur diyorlar önce ki doğumlarnda eşleri ile birlikte girenler var mı varsa doğmdan sonra eşinizde soğuma felan oldu mu daha eşime söylemedm ona göre karar vericm çok merak ediyorum kızlar yaa
Ben olsam eşime kestirmem yanlış keser bişey yaparBenim ilk dogumum olacak allahin izniyle, esim doguma giricek hatta kordonunu o kesicek, zaten bas ucumuzda duracaklar yani alt tarafi gormeyecekki eslerimiz. Ben sogur diye dusunmuyorum
Spinal bölgede BOS sıvısı var. Bu bölgeye yapıldığında ilaç daha hızlı etki gösteriyor. Sonrasında serumunuza agrı kesici ekleniyor. Evet katater kalmıyor.Acikcasi ben spinal istiyordum ama epidurale yonelmis vaziyetteyim.spinalde belden igne yapiliyormus etkisi daha uzun suruyormus ancak bas agrisi cok fazla olurmus.epiduraldede yine belden igne var ama bele katedral gibi bisey yerlestiriliyormus agri oldukca azar azar agri kesici veriliyormus.spinalin belde igne sokulan yerden mi verilen ilactan mi onu tam bilmiyorum beyinle ilgili bi noktaya gittigi icin bas agrisi daha fazla olurmus.diger topiclerden okudugum kadariyla boyleydi.
Bebegi hickirik tutuyor bende de oluyor aynisi☺Bende de oluyor canm ve ayni sekilde ben de anlam veremedim ama hıçkırık diye tahmin ediyorum hatta biraz evvel 5.6 dk boyunca atti şimdi durdu :)
Bn chicco nun aldim fircası keci kilından yumusacık taragn ucundada minik yuvarlaklar var deriye zarar vermioFirca tarak setini hangi marka aldiniz?
Bebegin kesesiyle birlikte cikiyor o ☺sadece bebegi keseden ayirmak icin kesiliyor oOnu bende düşündüm hadi bebekteki düşüyor bizdeki içeri geri mi gönderiyorlar acaba o sonra geri çıkar mı falan :)))
Evet ben de baktım da yazmiyor krem de son kullanma tarihi.
İyi ki 10 ml olmamış canım ben onu e bebekte görmüştüm çok çok minik.
Aynısı canımBundan aldim.
Eki Görüntüle 1647605
Biz chicco lite way plus aldık, baston araba ve uyumlu anakucagi birlikte.
İlk 9 ay anakucagini arabaya takip kullanacağız sonrasında baston olarak sanırım.
Ev tipi anakucagi ise indirimde olduğu için ani bir kararla mamas papas aldık , fiyatı uygundu ama çok çukur değil, bazı bebekler sevmiyormuş, titreşimli ve müzikli, umarım ise yarar.
Canım modelini görebilir miyim?Ben elmas şekerlemede yaptırdım.İnternetten yaptırdım , memnun kaldımFiyatlar da uygun.
oblomovunhirkasi benim 24tane ıslak mendil geldi dee lansinoh göğüs pedi yerine 40ml.lik göğüs kremi gelmiş yine, aradım 18.15gibi yarın arayın dediler
Herkese hayirli aksamlar uzun zamandir takipteyim ama yogunluktan yazamiyordum.bu aralar canim cok sikkin su anda 36+2haftalik hamileyim ve bebegim su anda 3800 bir hafta once 3100gr cok hizli kilo aliyo cok endiseleniyorum normal doğum yapamazsam diyedaha da 27 gun var sezeryandanda korkuyorm Allahim yardim et yarabbim
Tabikide çıkış anını görmüyorlar ama işte dediğim gibi erkekler bizim gibi değiller o psikolojiyle ne düşdüklerini billemiyorz o yüzden sordm önceki doğmlarnda eşleri yanında olanlar yazsn diye sanırm aramızda kimse yok eşiyle birlikte doğuma girmişBildiğim kadarıyla doguma baba da girince senin tarafında duruyor öyle çıkış anını göremiyor diye biliyorum tabi her hastane ve dr farklı olabilir
Benimde ilk doğumm bebeğimzn o ilk anlarına birlikte tanık olacağz birlikte duygulanp aynı hisleri paylaşacağız evet alt tarıfı görmeyecekler eşlermz yanımzda olacaklar sadece ne bileyim öyle bir korku var içimde hem çok istiyorum hemde çok korkuyorumBenim ilk dogumum olacak allahin izniyle, esim doguma giricek hatta kordonunu o kesicek, zaten bas ucumuzda duracaklar yani alt tarafi gormeyecekki eslerimiz. Ben sogur diye dusunmuyorum
Böyle böyle batmasın bunlarBebekler nasibiyle geliyor desene, sana uni baby geldiyse ben de arayayım iki paket 24lü sipariş vermiştim stokta yoktu lansinoh göğüs pediyle göndericez dediler, lansinoh 10mlik göğüs kremi sipariş ettim 40lık göndermişler5.90 a emzik sipariş ettim 13liralık chicco gönderdiler
Bana da oluyor, hıçkırık diye düşünmüştüm. Düzenli ve ritmik 10/15 dkGünaydın arkadaşlar biz bugün 35e girdik ve birkaç gündür göbeğimin alt çaprazında saniyede bir tık tık tık diye hareket var ve aralıksız devam ediyor enaz 5 10dakika boyunca göbeğim hafif hafif inip çıkıyor, hatta eşim elini tam üzerine koyuyor ve o da o kalp atışı gibi düzenli atışları hissedebiliyor ben elimi koymasam da hissedebiliyorum, hıçkırık olduğunu sanmıyorum çünkü bu kadar saniyede bir düzenli yüzlerce defa hıçkıramaz, bebeğim her seferinde baş aşağı çıkıyor muhtemelen kafası orada, ee kafa atıyor desem o da bukadar sürekli defalarca olamaz ben anlam veremedim yarın doktora gidicem ona da sorarım hatta dışarı çıkarsam sağlıkocağındaki ebeye bile sorucam, siz de oluyor mu böyle bir şey? Ben bu iletiyi yazmadan en az 10dakika önce başladı ve hala devam ediyordaha ne kadar sürecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?