2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benim ilk dogumum olacak allahin izniyle, esim doguma giricek hatta kordonunu o kesicek, zaten bas ucumuzda duracaklar yani alt tarafi gormeyecekki eslerimiz. Ben sogur diye dusunmuyorum

Herkese hayirli aksamlar uzun zamandir takipteyim ama yogunluktan yazamiyordum.bu aralar canim cok sikkin su anda 36+2haftalik hamileyim ve bebegim su anda 3800 bir hafta once 3100gr cok hizli kilo aliyo cok endiseleniyorum normal doğum yapamazsam diyedaha da 27 gun var sezeryandanda korkuyorm Allahim yardim et yarabbim

Spinal bölgede BOS sıvısı var. Bu bölgeye yapıldığında ilaç daha hızlı etki gösteriyor. Sonrasında serumunuza agrı kesici ekleniyor. Evet katater kalmıyor.
Epidural bölgede yine belden yapılıyor. İki zar arası bölgeye ilaç veriliyor. Yine etki beyine gidiyor. Sonrasında katater kalabiliyor. Bir cihaza bağlıyorlar ve butona bastıkça agrı kesici alıyorsunuz. Fakat ağrı kesicinizin bir sınırı var. İster 2 kere ister 10 kere basın aynı dozda ilaç verebiliyorsunuz.
Aslında ağrıların tamamı uygulamadan kaynaklı oluyor. Uygulayan Anestezi drunuzun düzenli bir uygulamasıysa bu agrılar olma ihtimali çok düşük. Ayrıca uygulama sonrası kola veya kahve içerseniz yine ağrılarınız azalır.

Göbek kordonu soran arkadaşlar için sordum benim anlaştığım yere. Özel firma oldukları için bağış olarak almıyoruz dediler.

bende baby2go nu volo sunu aldım traeel sistem sürüşu falan cok rahat ve hafif

Canım şeker mi var acaba sende?

Bildiğim kadarıyla doguma baba da girince senin tarafında duruyor öyle çıkış anını göremiyor diye biliyorum tabi her hastane ve dr farklı olabilir
Tabikide çıkış anını görmüyorlar ama işte dediğim gibi erkekler bizim gibi değiller o psikolojiyle ne düşdüklerini billemiyorz o yüzden sordm önceki doğmlarnda eşleri yanında olanlar yazsn diye sanırm aramızda kimse yok eşiyle birlikte doğuma girmiş

Benim ilk dogumum olacak allahin izniyle, esim doguma giricek hatta kordonunu o kesicek, zaten bas ucumuzda duracaklar yani alt tarafi gormeyecekki eslerimiz. Ben sogur diye dusunmuyorum
Benimde ilk doğumm bebeğimzn o ilk anlarına birlikte tanık olacağz birlikte duygulanp aynı hisleri paylaşacağız evet alt tarıfı görmeyecekler eşlermz yanımzda olacaklar sadece ne bileyim öyle bir korku var içimde hem çok istiyorum hemde çok korkuyorum

Böyle böyle batmasın bunlar

Bana da oluyor, hıçkırık diye düşünmüştüm. Düzenli ve ritmik 10/15 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…