2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben de iyonizerli buhar makinası ve göğüs pompası alsam mı diyorum, siz naptınız arkadaşlar, bilgisi olan var mı? Evde yayıntı da seven biri değilim
Ben ikisini de aldım canım. Daha doğrusu iyonizerli buhar makinasını eşim aldı hala ne gerek var diyorum. Bakalım kullanırız inşallah.

Benim ilk dogumum olacak allahin izniyle, esim doguma giricek hatta kordonunu o kesicek, zaten bas ucumuzda duracaklar yani alt tarafi gormeyecekki eslerimiz. Ben sogur diye dusunmuyorum
Bencede girmeli babalarda o anı yaşamalı benimde eşim girmişti baş ucumda elimi tutup destek vermesi bile yetiyor insana inş bi aksilik çıkmazsa bu dogumdada beraberiz :)

benim esim ilkinde girdi hatta kordonunu kesti, sonrasinda sogum afilan olmadi aksine o anda gozleri doldu agladi biraz.ikincisindede girecek insaALLAH.

Kızlar kan tahlilimde b12 vitamin eksikliği çıktı haftada bir iğne vurulacakmışım varmı böle olan yada b 12 sine baktıran
ben bes kere vuruldum yaninda birde demir icin vurulmustum.

ben varımm...
ben 5 ampul aldım...5 tane daha alsam iyi olacak...

Kızlar dua edin hastanedeyim nst sancim çıktı açılmada var 1 cm yatırdılar beni inşallah düzelirim daha çok erken

benim esim ilkinde girdi hatta kordonunu kesti, sonrasinda sogum afilan olmadi aksine o anda gozleri doldu agladi biraz.ikincisindede girecek insaALLAH.

ben bes kere vuruldum yaninda birde demir icin vurulmustum.
Geçmiş olsun bende iğne vurulucam artık.
Açılması olan arkadaşımada acil şifalar diliyorum inşlh vaktinde gelsin bebeğin

maşallah kuzuna kilosu bence gayet iyi canım bende 34.haftamdayım ama bebişim daha 1870 gram minik yani bende minyon tipliyim vallahı benim bebiş 3000 doğarsa da yeter bana:)
Sizin bebiş leri görünce ben evham yapıyorum, 33. Hafta 2450gr 45 cm

Ya da kul kurar kader gülermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…