- 1 Nisan 2015
- 1.232
- 1.357
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.041
dualarmz seninle korkma ins sancn gecer benimde ayniydi aclmada wardi bu haftaya kadar geldm moralini yuksek tutKızlar dua edin hastanedeyim nst sancim çıktı açılmada var 1 cm yatırdılar beni inşallah düzelirim daha çok erken
Canım şeker mi var acaba sende?
Canım rabbim yardımcın olsun..haberdar et biziKızlar dua edin hastanedeyim nst sancim çıktı açılmada var 1 cm yatırdılar beni inşallah düzelirim daha çok erken
Kızlar dua edin hastanedeyim nst sancim çıktı açılmada var 1 cm yatırdılar beni inşallah düzelirim daha çok erken
Ins gecer sancilarin canim stres yapmamaya calis iyi dusun iyi olsunKızlar dua edin hastanedeyim nst sancim çıktı açılmada var 1 cm yatırdılar beni inşallah düzelirim daha çok erken
Ben ikisini de aldım canım. Daha doğrusu iyonizerli buhar makinasını eşim aldı hala ne gerek var diyorum. Bakalım kullanırız inşallah.Ben de iyonizerli buhar makinası ve göğüs pompası alsam mı diyorum, siz naptınız arkadaşlar, bilgisi olan var mı? Evde yayıntı da seven biri değilim
Ben tiny love aldım canımana kucağı alan yok mu ki?
bir el atın yavvv
çok kararsızım ben..
Bencede girmeli babalarda o anı yaşamalı benimde eşim girmişti baş ucumda elimi tutup destek vermesi bile yetiyor insana inş bi aksilik çıkmazsa bu dogumdada beraberiz :)Benim ilk dogumum olacak allahin izniyle, esim doguma giricek hatta kordonunu o kesicek, zaten bas ucumuzda duracaklar yani alt tarafi gormeyecekki eslerimiz. Ben sogur diye dusunmuyorum
ooooEki Görüntüle 1648467
Kizlar bende bugun bos durmadim bunlari yaptim. Butun işlerim eksiklerim bitti de bi kapi süsüm eksik kalmıştı sankio da tam oldu :)
rabbim evladınıda senide korusun inşallahKızlar dua edin hastanedeyim nst sancim çıktı açılmada var 1 cm yatırdılar beni inşallah düzelirim daha çok erken
Canim gecmis olsun, insallah sancin artmaz bebegin gununu beklerKızlar dua edin hastanedeyim nst sancim çıktı açılmada var 1 cm yatırdılar beni inşallah düzelirim daha çok erken
Ay canim dur sakin ol stres yapma.21 kasimmis dogumun benim de oyle bak bende korkmaya basladim simdi yaa.sen sakin ol bol bol dua etKızlar dua edin hastanedeyim nst sancim çıktı açılmada var 1 cm yatırdılar beni inşallah düzelirim daha çok erken
Kızlar bide eşleriyle birlikte doğuma girecek olan var mı yada daha önce ki doğumlarn da yanında girenler ben eşimin benimle birlikte doğuma girmedini çok istiyorum bebeğimizin ilk anlarına beraber tanık olalalm istiyorum ama bazıları doğumdan sonra soğuma felan olur diyorlar önce ki doğumlarnda eşleri ile birlikte girenler var mı varsa doğmdan sonra eşinizde soğuma felan oldu mu daha eşime söylemedm ona göre karar vericm çok merak ediyorum kızlar yaa
ben bes kere vuruldum yaninda birde demir icin vurulmustum.Kızlar kan tahlilimde b12 vitamin eksikliği çıktı haftada bir iğne vurulacakmışım varmı böle olan yada b 12 sine baktıran
ben varımm...
ben 5 ampul aldım...5 tane daha alsam iyi olacak...
Kızlar dua edin hastanedeyim nst sancim çıktı açılmada var 1 cm yatırdılar beni inşallah düzelirim daha çok erken
Geçmiş olsun bende iğne vurulucam artık.benim esim ilkinde girdi hatta kordonunu kesti, sonrasinda sogum afilan olmadi aksine o anda gozleri doldu agladi biraz.ikincisindede girecek insaALLAH.
ben bes kere vuruldum yaninda birde demir icin vurulmustum.
Ilk hamileligimde cikmisti ailedw irsi cunku bundada cikar diye cok korluyordum ama sukur cikmadi sekerim yok yani hatta dun saglik ocaginda son izlemim vardi hersey normal sekeer kan idraer
dualarimiz seninle ve bebisinle canimKızlar dua edin hastanedeyim nst sancim çıktı açılmada var 1 cm yatırdılar beni inşallah düzelirim daha çok erken
Sizin bebiş leri görünce ben evham yapıyorum, 33. Hafta 2450gr 45 cmmaşallah kuzuna kilosu bence gayet iyi canım bende 34.haftamdayım ama bebişim daha 1870 gram minik yani bende minyon tipliyim vallahı benim bebiş 3000 doğarsa da yeter bana:)
cok guzel olmuslar canimBen şu modellerden yaptırdım.Tepsi ve kutu takımından da aldım.Yam aynıları geldi , üzerine istediğiniz yazı ile birlikte isim de ekliyorlar.Lavantalı buzdolabı magneti benim yaptırdıklarım.
Eki Görüntüle 1649422 Eki Görüntüle 1649424 Eki Görüntüle 1649425
Ya da kul kurar kader gülermişİyi bari , benim sadece ikili test yapılmıştı.Sağlıkla yaşasınlar da.
Ben bir de doğal doğum istiyordum.Hastane,ebe ( aynı zamanda doula ) , doğal doğum doktorum bile hazırdı.Sen misin isteyen , büyük ihtimalle planlı sezaryen olmak durumunda kalacağım.Hayırlısı ne ise o olsun.Şartlar bazen farklı şekilleniyor işte.
Bir söz var çok sevdiğim : " Hayat , siz planlar yaparken başınıza gelenlerdir."
999tl ya almistim ebebektenAyy bizde bundan alıcaz galibaa ne kadara almıştın sen? Kullanışlıdır dimi memnun kalırız inşallaah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?