- 20 Ocak 2012
- 2.471
- 671
- 363
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.061
Ilk hamileligimde cikmisti ailedw irsi cunku bundada cikar diye cok korluyordum ama sukur cikmadi sekerim yok yani hatta dun saglik ocaginda son izlemim vardi hersey normal sekeer kan idraer
Canim sakin korkma Allah yardimcin olsun insallah bebegn gununu beklerKızlar dua edin hastanedeyim nst sancim çıktı açılmada var 1 cm yatırdılar beni inşallah düzelirim daha çok erken
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah zamanında hayırlısıyla doğarsınKızlar dua edin hastanedeyim nst sancim çıktı açılmada var 1 cm yatırdılar beni inşallah düzelirim daha çok erken
Doktor yanlış olcmustur. 1 haftada o kadar kilo alamaz. Benim de basima gelmişti, bi hafta cok kilolu 1 hafta normal çıkmıştı.Ilk hamileligimde cikmisti ailedw irsi cunku bundada cikar diye cok korluyordum ama sukur cikmadi sekerim yok yani hatta dun saglik ocaginda son izlemim vardi hersey normal sekeer kan idraer
Sağol çok teşekkür ederim inanbenim esim ilkinde girdi hatta kordonunu kesti, sonrasinda sogum afilan olmadi aksine o anda gozleri doldu agladi biraz.ikincisindede girecek insaALLAH.
ben bes kere vuruldum yaninda birde demir icin vurulmustum.
Hmm hala aynı fiyatı değişmemiş demek ki, tesekkür ediyorumm999tl ya almistim ebebekten
Ben joie nin oto koltuğunu aldim hem evde ana kucagi hemde tasima için cok uygun tavsiye ederimkızlar ya ben birşey sorucam..
bebekleri taşımak için tercih ettiğiniz şey ana kucağı mı?
acaba alanlar varsa bana tavsiyede bulunabilirler mi?
bende düşünüyorum da almak..
Sürekli gittiğim doktorum bide o kadar üzüldüm ki daha farklı ifade etmek varken haklısnız her makine farklı daha yumusak söyleyebilirdi. Doktorumu değiştireceğim sanırım.Bazı doktorların dilinin ayarı yok.
Ultrason makinesinden bile fark ediyorken neden emin emin konuşuyorlar anlamıyorum.
Benim de geçen ay çok düşüktü haftada 1 iğne oldum toplam 5 tane.. Simdiki değerlerim gayet iyi çok şükür :)Kızlar kan tahlilimde b12 vitamin eksikliği çıktı haftada bir iğne vurulacakmışım varmı böle olan yada b 12 sine baktıran
dualarmz seninle korkma ins sancn gecer benimde ayniydi aclmada wardi bu haftaya kadar geldm moralini yuksek tut
Canım rabbim yardımcın olsun..haberdar et bizi
Canim korkma kontrole alirlar sen stres yapma dinlenmeye rahatlamaya calis.
Ins gecer sancilarin canim stres yapmamaya calis iyi dusun iyi olsun
rabbim evladınıda senide korusun inşallah
Canim gecmis olsun, insallah sancin artmaz bebegin gununu bekler
Ay canim dur sakin ol stres yapma.21 kasimmis dogumun benim de oyle bak bende korkmaya basladim simdi yaa.sen sakin ol bol bol dua et
Geçmiş olsun bende iğne vurulucam artık.
Açılması olan arkadaşımada acil şifalar diliyorum inşlh vaktinde gelsin bebeğin
dualarimiz seninle ve bebisinle canim
Canim sakin korkma Allah yardimcin olsun insallah bebegn gununu bekler
Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim iki büyük serum yedim ciğer geliştirici yaptılar birde sanci kesici sabaha her şey daha net olacak insallah zamanını bekler hepiniz çok dikkat edin kendinize sakin ağır is yapmayın kendinizi yormayan birsey olmaz diye düşünmeyin geçen pazartesi gittiğimde doktorum herseyin normal olduğunu söylemişti işte şimdiki halim allah yardımcımız olsun ve bebeklerimiz sağlıkla doğsun inşallahCanım çok geçmiş olsun. İnşallah zamanında hayırlısıyla doğarsın
Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim iki büyük serum yedim ciğer geliştirici yaptılar birde sanci kesici sabaha her şey daha net olacak insallah zamanını bekler hepiniz çok dikkat edin kendinize sakin ağır is yapmayın kendinizi yormayan birsey olmaz diye düşünmeyin geçen pazartesi gittiğimde doktorum herseyin normal olduğunu söylemişti işte şimdiki halim allah yardımcımız olsun ve bebeklerimiz sağlıkla doğsun inşallah
Ay kızlar çocuğun tekmesiyle uyandım. Şimdi ise çocuğum çok hareketli benimse uykum var. Doğunca bu hareketliliğe bi de ciyaklama eşlik edecek. O zaman eşim de yanımda böyle horul horul uyuyanayacak. Neyse du bakalım bu sefer kaçta dalıcam uykuya tekrar. Sancısı olan arkadaşa geçmiş olsun bu arada
A ha ben de buldum o konuyu. Fake tir o fake. Ama yani fake haliyle bile ne hayalgücü, ne pis bi zihin.Bende tuvalete diye uyandim bdv de bir konuya denk geldim butun uykumu kacirdi sagolsun. Simdi koyun saymaya basliycam uyuyabilmek icin
Kızlar size bir şey danışmak istiyorum gece 12 den bu saate kadar 5-6 kez kasilmam oldu . karnim sertlesiyor belimde çok agriyor eşim ovuyor 15-20 saniye sürüyor sonra geçiyor . bu arada 34+3 günlük . adet olacakmisim ama olamiyormusum gibi bi ağrı
Su idrar yolu enfeksiyonu bende de var . tek kullanımlık toz verdi doktor . sizin nasıl oluyor ağrılarınız.Bende de ayni sekilde oluyordu gecen hafta, dunden beri de bel agrisi, pelvik agrisi ve kasik agrisi yasiyorum. 33+6 da nstye girdigimde sanci cikmamisti ama idrar yollarinda enfeksiyon cikmisti. Bir doktora gorun istersen. Bende bugun agrilarim gecmezse doktora gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?