- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.081
Hakkinizda hayirlisi olsun canim telaslsnma olur mu belki boylesi daha iyi senin icinKızlar dua edin hastanedeyim nst sancim çıktı açılmada var 1 cm yatırdılar beni inşallah düzelirim daha çok erken
canım çok güzeller sanırım elmas şekerlemeden almışsın baktım ama bunlardan göremedim ben de kızım için düşünüyorum ne kadar fiyatı bir de hangi başlıkta bu modellerBen şu modellerden yaptırdım.Tepsi ve kutu takımından da aldım.Yam aynıları geldi , üzerine istediğiniz yazı ile birlikte isim de ekliyorlar.Lavantalı buzdolabı magneti benim yaptırdıklarım.
Eki Görüntüle 1649422 Eki Görüntüle 1649424 Eki Görüntüle 1649425
Günaydın canim şok şükür sanci durmuş hiç birşey yapmadım vallahi ama kabizlik sürekli tuvalette uzun oturma falan şimdi daha iyiyim çok şükürAmin canim insallah. Merak etme sende hersey yolunda gidecek insallah. Sen is falan mi yaptin ki nasil oldu bir anda?
Canim hiç ihmal etme hemen doktora görün geçmiş olsun inşallah bir şey yokturKızlar size bir şey danışmak istiyorum gece 12 den bu saate kadar 5-6 kez kasilmam oldu . karnim sertlesiyor belimde çok agriyor eşim ovuyor 15-20 saniye sürüyor sonra geçiyor . bu arada 34+3 günlük . adet olacakmisim ama olamiyormusum gibi bi ağrı
Cok tesekkur ederim m size de çok geçmiş olsun . sancılarınız durmuş çok sukur . Rabbim hepimizin yardımcısı olsunGünaydın canim şok şükür sanci durmuş hiç birşey yapmadım vallahi ama kabizlik sürekli tuvalette uzun oturma falan şimdi daha iyiyim çok şükür
Canim hiç ihmal etme hemen doktora görün geçmiş olsun inşallah bir şey yoktur
Kızlar dua edin hastanedeyim nst sancim çıktı açılmada var 1 cm yatırdılar beni inşallah düzelirim daha çok erken
Hiç vakit kaybetmeden hemen dr.a git cnm. Aynı şikayetler vardı bende de çünküKızlar size bir şey danışmak istiyorum gece 12 den bu saate kadar 5-6 kez kasilmam oldu . karnim sertlesiyor belimde çok agriyor eşim ovuyor 15-20 saniye sürüyor sonra geçiyor . bu arada 34+3 günlük . adet olacakmisim ama olamiyormusum gibi bi ağrı
Allah yardımcın olun canım, inşallah düzelir dinlenmeyle.. sakin olmaya çalışKızlar dua edin hastanedeyim nst sancim çıktı açılmada var 1 cm yatırdılar beni inşallah düzelirim daha çok erken
Kızlar size bir şey danışmak istiyorum gece 12 den bu saate kadar 5-6 kez kasilmam oldu . karnim sertlesiyor belimde çok agriyor eşim ovuyor 15-20 saniye sürüyor sonra geçiyor . bu arada 34+3 günlük . adet olacakmisim ama olamiyormusum gibi bi ağrı
ya ben aslında almayı düşünüyordum fakat primada üremeyi engelleyen maddeler oluyormuşş..kızlar markafonide prima indirime girmiş 94 lü premium care 36 tl. 2 paket mi aldınız siz ya da aldınız mı
37 + 0 da 37 doluyor zaten. 37 + 1 37 + 2 de falan 38 haftanın içinde oluyoruz. benim izinde 20 ekimde başlayacak 37 + 0 olacağım. doktorum aman kaçırma tarihler önemli dedi.Keşke bende de tarih yazsaydı. Böyle hiçbir şey anlaşılmıyor. İnternette çoğunlukla 37. hafta dolunca izin aldık vs. yazıyor. haftanın başıyla sonu çok farkettirir. Birinde 4 Kasım da iznim başlar, birinde 10 Kasım'da. Çok sağol, inşallah dediğin gibidir, yani 37 artı 0 dır. eğer öyleyse 4 ünde izne ayrılırım.
Ben iki farklı modelden ayrı ayrı 30 ar adet sipariş verdim.Toplam 60 tane yani.Kutu ve tepsi takımını da aldım.Magnetleri kutuya , çikolataları ( onları başka yerden alacağım ) tepsiye koymayı düşünüyorum.canım çok güzeller sanırım elmas şekerlemeden almışsın baktım ama bunlardan göremedim ben de kızım için düşünüyorum ne kadar fiyatı bir de hangi başlıkta bu modeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?