2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
canım çok güzeller sanırım elmas şekerlemeden almışsın baktım ama bunlardan göremedim ben de kızım için düşünüyorum ne kadar fiyatı bir de hangi başlıkta bu modeller

Amin canim insallah. Merak etme sende hersey yolunda gidecek insallah. Sen is falan mi yaptin ki nasil oldu bir anda?
Günaydın canim şok şükür sanci durmuş hiç birşey yapmadım vallahi ama kabizlik sürekli tuvalette uzun oturma falan şimdi daha iyiyim çok şükür
Canim hiç ihmal etme hemen doktora görün geçmiş olsun inşallah bir şey yoktur

Cok tesekkur ederim m size de çok geçmiş olsun . sancılarınız durmuş çok sukur . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun şuan iyiyim inşallah bi sorun çıkmaz

Kızlar dua edin hastanedeyim nst sancim çıktı açılmada var 1 cm yatırdılar beni inşallah düzelirim daha çok erken

Benimle günün de aynı cnm. Hayırlısı olsun ikiniz hakkında da. Ben 2 gündür hastanedeyim bakalım bugün akşama doğru belli olacak herşey.
Bu arada güzel temennileriniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar

Hiç vakit kaybetmeden hemen dr.a git cnm. Aynı şikayetler vardı bende de çünkü

Benimde gece boyu kasiklarim ağrıdı adet olacakmış gibi sabah 5:30 da geçti şükür. ..

günaydın kızlar...
topiğe bakıyorum da yalancı sancılar başlamış...
benim doktorum da bu yalancı sancıların olabileceğini, endişelenmemem gerektiğini, vücudun kendini doğuma hazırladığını, eğer istersem bir duş alıp uzanıp bir de ağrı kesici alıp dinlenmemi söyledi böyle durumlarda...
yapamıyorum tabii, gündüz işte akşam da evde ayaktayım hiç dinlendiğimi hatırlamıyorum

günaydın kasımın güzel anneleri...

ağrısı sancısı kasılması açılması olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum..

umarım bebişlerimiz zamanında ve sağlıklı bir şekilde gelir..

dün sabah çok yorgun uyanan ben bu sabah daha enerjik uyandım.. bir günüm bir günüme uymuyor...

kızlar markafonide prima indirime girmiş 94 lü premium care 36 tl. 2 paket mi aldınız siz ya da aldınız mı
ya ben aslında almayı düşünüyordum fakat primada üremeyi engelleyen maddeler oluyormuşş..

kararsız kaldım prima hakkında...

37 + 0 da 37 doluyor zaten. 37 + 1 37 + 2 de falan 38 haftanın içinde oluyoruz. benim izinde 20 ekimde başlayacak 37 + 0 olacağım. doktorum aman kaçırma tarihler önemli dedi.

Günaydın kızlar
Açılma olduğunu nasıl anlıyor doktorlar. Yani alttan mi bakıyorlar.
Bugün randevum var ama agda vs yapacak kadar çıkmadığı için bisey yapmadan gidicem.
Birde kızlar gecen ay yaptigim agda ya alerji yapti yada kiz kökleri çıkamadığı icin hep sivilce çıktı cok kötü bir görüntü oldu napsam ki

canım çok güzeller sanırım elmas şekerlemeden almışsın baktım ama bunlardan göremedim ben de kızım için düşünüyorum ne kadar fiyatı bir de hangi başlıkta bu modeller
Ben iki farklı modelden ayrı ayrı 30 ar adet sipariş verdim.Toplam 60 tane yani.Kutu ve tepsi takımını da aldım.Magnetleri kutuya , çikolataları ( onları başka yerden alacağım ) tepsiye koymayı düşünüyorum.

https://www.elmassekerleme.com/p/Sticker-Kiz-Bebek-Sekeri-295

https://www.elmassekerleme.com/p/Sticker-Kiz-Bebek-Sekeri-296

https://www.elmassekerleme.com/c/Bebek-Sepetleri-ve-Tepsiler

Hepsi 113 liraya gelmişti.

Reactions: NFZ
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…