2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben Mahallenin En Mutlu Bebeğinin Uyku Kitabı'nı aldım ama daha başlamadım okumaya.
Hatta set halinde de satılıyor ; ama sadece 1 tanesini aldım.

canım bu kitabın yazarı da mı Tracy Hogg?
internetten Tracy Hog'un 4 kitabını bulabildim sadece.
tavsiye üzerine mi aldın bunu?

kızlar günaydınnn... ya bu sezaryen tarihi belirlendiğinden beri ben rahatlamak yerine daha da bir heyecana girdim. geçmiyor vakit geçmiyor günler baksan 16 gün kaldı ama sanki hiç geçmeyecek. çanta haricindeki hazırlıklar da tamam. oyalanacak bişey de kalmadı her an delirebilirim

Ben Mahallenin En Mutlu Bebeğinin Uyku Kitabı'nı aldım ama daha başlamadım okumaya.
Hatta set halinde de satılıyor ; ama sadece 1 tanesini aldım.

canım buldum internetten.
ben de alayım bari bundan. idefixx'te var, hem Tracy Abla'nın kitabını alayım hem de bu amcanın kitabını:)
bebek uyku sorunundan çok korkuyorum da...

Kızlar ben beşik de almak istiyorum. E-Bebek 'ten takip ediyorum , indirim , kampanya gibi bir şey bekliyorum.Aslında ihtiyaç da yok ama heves ediyorum.Beşik hevesim de içimde kalmasın,dedim.

Tecrübeli anneler , fikir verir misiniz lütfen
Bebeğim erkek . Beyazlı olan modelin boyutları geniş,sallanabilme özelliği var.Yastık,yorgan,nevresim takımı , yatak hepsi dahil ; ama fazla mı süslü ?
Ben ayakları görünen modeli daha çok sevdim , erkeğe daha uygun gibi geldi. Ama onun da içinde nevresimi yok , yine sallanıyor.Üstü çıkıyor. e-Bebek de görmüştüm ama dikkatli incelememiştim.
Bir de bebek hamağı var , onu muhtemelen almam ama yine de fikir almak istedim.Kullanan kişiler bebeğin içinde çok rahat uyuduğunu yazmış , en iyi sallanan hamak tabii ki , 20 kg ya kadar taşıma kapasitesi varmış ama çok ekstra.

Bugün akşam perinatolog randevum var,kendimi bunlarla oyalıyorum işte...Rahat olmaya çalışıyorum aslında ama çok stresliyim.Engelleyemiyorum , bebek de hissediyor diye üzülüyorum
Ayrıca çok hassas , duygusal ve sinirli oldum.Bir garip hallerdeyim yani kızlar.

canım buldum internetten.
ben de alayım bari bundan. idefixx'te var, hem Tracy Abla'nın kitabını alayım hem de bu amcanın kitabını:)
bebek uyku sorunundan çok korkuyorum da...
3-4 aydan sonra uygulanabilir.Kitap içeriğini bilmiyorum ama çok önerilen bir kitap.Nette okuduğum kadarıyla hep aynı saatte akşam banyo , sonra emzirme , sonra kendi yatağına yatırma , karanlık ortam vs gibi rutin oluşturmadan söz ediliyordu.Okuyup öğreneceğiz.Benim de hiç tecrübem yok :)

teşekkür ederim canım ben d onlardan sipariş verecem sanırım çok güzel ve ekonomik

Kizlar aventin soothie diye bir emzigi var. Amerikada dogum yapan annelere ucretsiz dagitiyorlarmis. Anne memesine en yakin emzikmis. Benim cok hosuma gitti ozellikle bebekler emerken agizlari cok komik oluyor. Bu emzigi duyan veya cevresinde kullanan var mi?

AYnı durumdaym bde kasntı yapıo kuck kuck yara gbı oldu swlce gbı.

Kızlar ya yavaş yavaş adet olcak gibi ağrılarım oluyo kasıklarımda ama benimki ritmik sancı fln değil. yorgunluktan oluyor sanırım. devlet boşuna dememiş 32.haftada çıkabilirsiniz izne die ama ben zorluyorum tüm sınırlarımı dayanıcam Allahın izniyle 37. haftaya kadar. Tüm çalışan arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun. Ne uykum yetiyo ne enerjim. Erken fln gelmez inşallah kuzum en azından izne çıkıp 1 hafta dinleniyim evimde

cumartesi randevum var 34+6 olcam çatı muayenesi fln yapar mı acaba. benim kuaförümde doğum izninde her an yapacak doğum. bu saatten sonra bide başka bi ağdacı bulcam amaan

Evinin temizliğinden kurtulan var mı? Oyy ne zor zamanlarmış. Artık eski hayatıma dönmek istiyorum işimi yapmak, kimseye ihtiyaç duymamak. Çok halsizim.

Benim ev haftalik yarim gun temizleniyor canim ama halilari falan haftaya yikamaya verip detayli temizlik yapilacak. Sonra da kuafor isimi halletmeyi planliyorum. İnsallah bir aksilik cikmazda hersey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…