- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.101
Ben Mahallenin En Mutlu Bebeğinin Uyku Kitabı'nı aldım ama daha başlamadım okumaya.kızlar Tracy Hogg'un bebek uyku eğitimini anlattığı kitap hangisi bilen var mı?
Kızlar ateş ölçer olarak ne aldınız yaben de alıcamda önerilerinizi bekliyorum
weewell temassiz aldim canimKızlar ateş ölçer olarak ne aldınız yaben de alıcamda önerilerinizi bekliyorum
Ben Mahallenin En Mutlu Bebeğinin Uyku Kitabı'nı aldım ama daha başlamadım okumaya.
Hatta set halinde de satılıyor ; ama sadece 1 tanesini aldım.
Ben Mahallenin En Mutlu Bebeğinin Uyku Kitabı'nı aldım ama daha başlamadım okumaya.
Hatta set halinde de satılıyor ; ama sadece 1 tanesini aldım.
3-4 aydan sonra uygulanabilir.Kitap içeriğini bilmiyorum ama çok önerilen bir kitap.Nette okuduğum kadarıyla hep aynı saatte akşam banyo , sonra emzirme , sonra kendi yatağına yatırma , karanlık ortam vs gibi rutin oluşturmadan söz ediliyordu.Okuyup öğreneceğiz.Benim de hiç tecrübem yok :)canım buldum internetten.
ben de alayım bari bundan. idefixx'te var, hem Tracy Abla'nın kitabını alayım hem de bu amcanın kitabını:)
bebek uyku sorunundan çok korkuyorum da...
Üremeyi engelleyen derken, biraz açıklar mısın?37 + 0 da 37 doluyor zaten. 37 + 1 37 + 2 de falan 38 haftanın içinde oluyoruz. benim izinde 20 ekimde başlayacak 37 + 0 olacağım. doktorum aman kaçırma tarihler önemli dedi.
teşekkür ederim canım ben d onlardan sipariş verecem sanırım çok güzel ve ekonomikBen iki farklı modelden ayrı ayrı 30 ar adet sipariş verdim.Toplam 60 tane yani.Kutu ve tepsi takımını da aldım.Magnetleri kutuya , çikolataları ( onları başka yerden alacağım ) tepsiye koymayı düşünüyorum.
https://www.elmassekerleme.com/p/Sticker-Kiz-Bebek-Sekeri-295
https://www.elmassekerleme.com/p/Sticker-Kiz-Bebek-Sekeri-296
https://www.elmassekerleme.com/c/Bebek-Sepetleri-ve-Tepsiler
Hepsi 113 liraya gelmişti.
Yanlış yere attım mesajı, kusura bakmaÜremeyi engelleyen derken, biraz açıklar mısın?
Üremeyi engelleyen derken, biraz açıklar mısın?ya ben aslında almayı düşünüyordum fakat primada üremeyi engelleyen maddeler oluyormuşş..
kararsız kaldım prima hakkında...
Ay almam lazım kıpada 46 lıra bn bı paket alıcam snra yne alırm ztnkızlar markafonide prima indirime girmiş 94 lü premium care 36 tl. 2 paket mi aldınız siz ya da aldınız mı
AYnı durumdaym bde kasntı yapıo kuck kuck yara gbı oldu swlce gbı.Günaydın kızlar
Açılma olduğunu nasıl anlıyor doktorlar. Yani alttan mi bakıyorlar.
Bugün randevum var ama agda vs yapacak kadar çıkmadığı için bisey yapmadan gidicem.
Birde kızlar gecen ay yaptigim agda ya alerji yapti yada kiz kökleri çıkamadığı icin hep sivilce çıktı cok kötü bir görüntü oldu napsam ki
Evinin temizliğinden kurtulan var mı? Oyy ne zor zamanlarmış. Artık eski hayatıma dönmek istiyorum işimi yapmak, kimseye ihtiyaç duymamak. Çok halsizim.
Ay almam lazım kıpada 46 lıra bn bı paket alıcam snra yne alırm ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?