2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
AYnı durumdaym bde kasntı yapıo kuck kuck yara gbı oldu swlce gbı.

Aynen canım ya napcaz senle ben bu kasintiyi.doguma kadar geçse bari o sivilceler. Bugun kontrol var sorcam doktora inşallah
75 tl üstü kargo yokmuş. bende 1 paket 2 numara alsam diorum. 2 tane 1 numara çok mu olur bilemediğimden. ama alerji fln yaparsa diye de korkuyorum iade de edemem çok kararsızım
Aynisini bende düşündüm ama dediğin gibi cokmu gelir gereksiz mi olur tecrübeli anneler yardım etsin

Canim duzenli magnezyum al birde sut tuketiminibarttir yani kalsiyumu gecer

Selam hanımlar nasılsınız? Ben geçen p.tesi doğum iznine ayrıldım zorunlu olarak. Kahverengi leke gelince dr.um evde dinlenicen artık dedi çok şükürki bebekte sıkıntı yok herşey normal sadece rahim ağzında bi kanama alanı var dedi durumlar böyle. Doğuran yok dimi

Suan haftalik bir bayan geliyor ama Dogumdan sonraya hergun icin bi kadin ariyorum yardimci duzenli maasli umraniye, atasehir tarafinda bi tanidiginiz olur ihtiyaci olan kizlar aklinizda olsun.
Evin isini,utusunu,yemegini yapsin cunku bi kizimda var o daha minnak asla yetisemem herseye

Cok gelmez hizli buyuyor ama ilk zaman cok sik kaka yapiyor bence 2 paket harcanabilir.ama ileriki aylarda daha uzun sure kullaniyorsun mesela 5 numara kacbininci paket bilmiyorum

Canim ilk kizin kac yasinda?

Wala blmym zaten goremıom gcık oluyom :) kasınıoda gecsn dıe bekledm bnm 2 aydr boyle ustne bı kz daha agda yapmak zornda kaldm ama mecbur yne yapıcam dr kntrlm war .d dogmdn snra gecer umarm

Magnezyum aliyor musun? Aslinda kasilmalar normal agrida normal hizli buyuyor ama almiyorsan mutlaka gunde 1 tane magnezyum al su ve sut tuket emin ol biraz daha rahatlarsin

Reactions: GCA
Wala blmym zaten goremıom gcık oluyom :) kasınıoda gecsn dıe bekledm bnm 2 aydr boyle ustne bı kz daha agda yapmak zornda kaldm ama mecbur yne yapıcam dr kntrlm war .d dogmdn snra gecer umarm
Kasinti nasil bir kasinti hamilelik kolestazi degil dimi? doktorunuza danistiniz mi cunku onda mutlaka takip edilmesi lazim safra kanallari tikaniyor karaciger hasargormeye basliyor eger cok ilerlerse bebegi aliyorlar erkenden.

75 tl üstü kargo yokmuş. bende 1 paket 2 numara alsam diorum. 2 tane 1 numara çok mu olur bilemediğimden. ama alerji fln yaparsa diye de korkuyorum iade de edemem çok kararsızım
Bn ne oltq ne olmaz 1 tane alıcam mıgrosta 40 lıra kıpada 46 lıra arada 6 lra oynuo premuım care de . Baktm ztn yetmıo bı tane daha alrm bı skntı ckarsa belkı stok yapmayn bezde dıolar

Reactions: GCA
Ben
Kasinti nasil bir kasinti hamilelik kolestazi degil dimi? doktorunuza danistiniz mi cunku onda mutlaka takip edilmesi lazim safra kanallari tikaniyor karaciger hasargormeye basliyor eger cok ilerlerse bebegi aliyorlar erkenden.
2 gun kasıntıya tutuldum gectı sanrm yedgm bsy alerjı yapı suan o malum yer agda yaptgm ıcn tahtrsmı oldu anlamadm bnm suan ora kck kuck svlce gbı gobegm de ara ara kasnıo ama o gergnlıkten bn arastrdm eger kasntm dewam etsydı dr danscktm

Anladim o normal , kolestazda baya kasiniyormus geceleri yatirmiyor falan diyorlar.

Kardesi dogdugunda 2 bucuk yasinda olucak

Benimki de kardesi dogdugunda 3,5 yasinda olacak. Cevremdekiler krese ver diyor ama ben istemiyorum. Hem kendini dislanmis gibi hissetmemesi acisindan hemde evde minik bebek var sık hastalanacagini dusundugumden dolayi. Ama bakalim ikisiyle nasil olacak zorlanir miyim diye dusunmuyor degilim. Gerci suan bana bir zoru yok ama eskisi gibi ilgilenebilir miyim kafamda deli sorular oluyor:) en olmadi eve bir oyun ablasi bulmayi dusunuyorum cocuk gelisiminden mezun. Yasayip gorucez artik.

bence alma canim zaten Allaha sukur bi eksigi kalmadı bebeginin... herseyin en guzelini en iyisini aldin baska bi ihtiyacini karsilarsin

Aleyküm selam.Geçmiş olsun canım. Doğuma kadar az da olsa evde dinlenirsin.

ben de bi kitap alayim diyorum canim neyle baslamami onerirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…