- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.121
AYnı durumdaym bde kasntı yapıo kuck kuck yara gbı oldu swlce gbı.
Aynisini bende düşündüm ama dediğin gibi cokmu gelir gereksiz mi olur tecrübeli anneler yardım etsin75 tl üstü kargo yokmuş. bende 1 paket 2 numara alsam diorum. 2 tane 1 numara çok mu olur bilemediğimden. ama alerji fln yaparsa diye de korkuyorum iade de edemem çok kararsızım
Kızlar size bir şey danışmak istiyorum gece 12 den bu saate kadar 5-6 kez kasilmam oldu . karnim sertlesiyor belimde çok agriyor eşim ovuyor 15-20 saniye sürüyor sonra geçiyor . bu arada 34+3 günlük . adet olacakmisim ama olamiyormusum gibi bi ağrı
Cok gelmez hizli buyuyor ama ilk zaman cok sik kaka yapiyor bence 2 paket harcanabilir.ama ileriki aylarda daha uzun sure kullaniyorsun mesela 5 numara kacbininci paket bilmiyorumAynen canım ya napcaz senle ben bu kasintiyi.doguma kadar geçse bari o sivilceler. Bugun kontrol var sorcam doktora inşallah
Aynisini bende düşündüm ama dediğin gibi cokmu gelir gereksiz mi olur tecrübeli anneler yardım etsin
Suan haftalik bir bayan geliyor ama Dogumdan sonraya hergun icin bi kadin ariyorum yardimci duzenli maasli umraniye, atasehir tarafinda bi tanidiginiz olur ihtiyaci olan kizlar aklinizda olsun.
Evin isini,utusunu,yemegini yapsin cunku bi kizimda var o daha minnak asla yetisemem herseye
Wala blmym zaten goremıom gcık oluyom :) kasınıoda gecsn dıe bekledm bnm 2 aydr boyle ustne bı kz daha agda yapmak zornda kaldm ama mecbur yne yapıcam dr kntrlm war .d dogmdn snra gecer umarmAynen canım ya napcaz senle ben bu kasintiyi.doguma kadar geçse bari o sivilceler. Bugun kontrol var sorcam doktora inşallah
Aynisini bende düşündüm ama dediğin gibi cokmu gelir gereksiz mi olur tecrübeli anneler yardım etsin
Magnezyum aliyor musun? Aslinda kasilmalar normal agrida normal hizli buyuyor ama almiyorsan mutlaka gunde 1 tane magnezyum al su ve sut tuket emin ol biraz daha rahatlarsinKızlar ya yavaş yavaş adet olcak gibi ağrılarım oluyo kasıklarımda ama benimki ritmik sancı fln değil. yorgunluktan oluyor sanırım. devlet boşuna dememiş 32.haftada çıkabilirsiniz izne die ama ben zorluyorum tüm sınırlarımı dayanıcam Allahın izniyle 37. haftaya kadar. Tüm çalışan arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun. Ne uykum yetiyo ne enerjim. Erken fln gelmez inşallah kuzum en azından izne çıkıp 1 hafta dinleniyim evimde
cumartesi randevum var 34+6 olcam çatı muayenesi fln yapar mı acaba. benim kuaförümde doğum izninde her an yapacak doğum. bu saatten sonra bide başka bi ağdacı bulcam amaan
Kasinti nasil bir kasinti hamilelik kolestazi degil dimi? doktorunuza danistiniz mi cunku onda mutlaka takip edilmesi lazim safra kanallari tikaniyor karaciger hasargormeye basliyor eger cok ilerlerse bebegi aliyorlar erkenden.Wala blmym zaten goremıom gcık oluyom :) kasınıoda gecsn dıe bekledm bnm 2 aydr boyle ustne bı kz daha agda yapmak zornda kaldm ama mecbur yne yapıcam dr kntrlm war .d dogmdn snra gecer umarm
Bn ne oltq ne olmaz 1 tane alıcam mıgrosta 40 lıra kıpada 46 lıra arada 6 lra oynuo premuım care de . Baktm ztn yetmıo bı tane daha alrm bı skntı ckarsa belkı stok yapmayn bezde dıolar75 tl üstü kargo yokmuş. bende 1 paket 2 numara alsam diorum. 2 tane 1 numara çok mu olur bilemediğimden. ama alerji fln yaparsa diye de korkuyorum iade de edemem çok kararsızım
Kardesi dogdugunda 2 bucuk yasinda olucakCanim ilk kizin kac yasinda?
2 gun kasıntıya tutuldum gectı sanrm yedgm bsy alerjı yapı suan o malum yer agda yaptgm ıcn tahtrsmı oldu anlamadm bnm suan ora kck kuck svlce gbı gobegm de ara ara kasnıo ama o gergnlıkten bn arastrdm eger kasntm dewam etsydı dr danscktmKasinti nasil bir kasinti hamilelik kolestazi degil dimi? doktorunuza danistiniz mi cunku onda mutlaka takip edilmesi lazim safra kanallari tikaniyor karaciger hasargormeye basliyor eger cok ilerlerse bebegi aliyorlar erkenden.
Anladim o normal , kolestazda baya kasiniyormus geceleri yatirmiyor falan diyorlar.Ben
2 gun kasıntıya tutuldum gectı sanrm yedgm bsy alerjı yapı suan o malum yer agda yaptgm ıcn tahtrsmı oldu anlamadm bnm suan ora kck kuck svlce gbı gobegm de ara ara kasnıo ama o gergnlıkten bn arastrdm eger kasntm dewam etsydı dr danscktm
Bnm 2 gun kasndı delırcektım 3 kere uykmdan uyandrdı gece eger oyle olsaydı baya zorlanrdm erkn dogurmaya ble sebep oluomus allah korusnAnladim o normal , kolestazda baya kasiniyormus geceleri yatirmiyor falan diyorlar.
Kardesi dogdugunda 2 bucuk yasinda olucak
Bende bir konuya cok sinir oldum acaba aynı konudanmı bahsediyoruz adı benimsenemeyen evlatA ha ben de buldum o konuyu. Fake tir o fake. Ama yani fake haliyle bile ne hayalgücü, ne pis bi zihin.
Bende bir konuya cok sinir oldum acaba aynı konudanmı bahsediyoruz adı benimsenemeyen evlat
bence alma canim zaten Allaha sukur bi eksigi kalmadı bebeginin... herseyin en guzelini en iyisini aldin baska bi ihtiyacini karsilarsinKızlar ben beşik de almak istiyorum. E-Bebek 'ten takip ediyorum , indirim , kampanya gibi bir şey bekliyorum.Aslında ihtiyaç da yok ama heves ediyorum.Beşik hevesim de içimde kalmasın,dedim.
Tecrübeli anneler , fikir verir misiniz lütfen
Bebeğim erkek . Beyazlı olan modelin boyutları geniş,sallanabilme özelliği var.Yastık,yorgan,nevresim takımı , yatak hepsi dahil ; ama fazla mı süslü ?
Ben ayakları görünen modeli daha çok sevdim , erkeğe daha uygun gibi geldi. Ama onun da içinde nevresimi yok , yine sallanıyor.Üstü çıkıyor. e-Bebek de görmüştüm ama dikkatli incelememiştim.
Bir de bebek hamağı var , onu muhtemelen almam ama yine de fikir almak istedim.Kullanan kişiler bebeğin içinde çok rahat uyuduğunu yazmış , en iyi sallanan hamak tabii ki , 20 kg ya kadar taşıma kapasitesi varmış ama çok ekstra.
Eki Görüntüle 1649811 Eki Görüntüle 1649812 Eki Görüntüle 1649813
Bugün akşam perinatolog randevum var,kendimi bunlarla oyalıyorum işte...Rahat olmaya çalışıyorum aslında ama çok stresliyim.Engelleyemiyorum , bebek de hissediyor diye üzülüyorum
Ayrıca çok hassas , duygusal ve sinirli oldum.Bir garip hallerdeyim yani kızlar.
Aleyküm selam.Geçmiş olsun canım. Doğuma kadar az da olsa evde dinlenirsin.Selam hanımlar nasılsınız? Ben geçen p.tesi doğum iznine ayrıldım zorunlu olarak. Kahverengi leke gelince dr.um evde dinlenicen artık dedi çok şükürki bebekte sıkıntı yok herşey normal sadece rahim ağzında bi kanama alanı var dedi durumlar böyle. Doğuran yok dimi
ben de bi kitap alayim diyorum canim neyle baslamami onerirsin3-4 aydan sonra uygulanabilir.Kitap içeriğini bilmiyorum ama çok önerilen bir kitap.Nette okuduğum kadarıyla hep aynı saatte akşam banyo , sonra emzirme , sonra kendi yatağına yatırma , karanlık ortam vs gibi rutin oluşturmadan söz ediliyordu.Okuyup öğreneceğiz.Benim de hiç tecrübem yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?