- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.141
gecmis olsun canım bol bol dinlenirsin artik... doguran var mi yok mu bilmiyorum ama ben dogurmus olup da habersiz de olabilirim kendimden... o kadar kafam 1500 şuanda düşün canimSelam hanımlar nasılsınız? Ben geçen p.tesi doğum iznine ayrıldım zorunlu olarak. Kahverengi leke gelince dr.um evde dinlenicen artık dedi çok şükürki bebekte sıkıntı yok herşey normal sadece rahim ağzında bi kanama alanı var dedi durumlar böyle. Doğuran yok dimi
Kızlar ateş ölçer olarak ne aldınız yaben de alıcamda önerilerinizi bekliyorum
Kızlar ya yavaş yavaş adet olcak gibi ağrılarım oluyo kasıklarımda ama benimki ritmik sancı fln değil. yorgunluktan oluyor sanırım. devlet boşuna dememiş 32.haftada çıkabilirsiniz izne die ama ben zorluyorum tüm sınırlarımı dayanıcam Allahın izniyle 37. haftaya kadar. Tüm çalışan arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun. Ne uykum yetiyo ne enerjim. Erken fln gelmez inşallah kuzum en azından izne çıkıp 1 hafta dinleniyim evimde
cumartesi randevum var 34+6 olcam çatı muayenesi fln yapar mı acaba. benim kuaförümde doğum izninde her an yapacak doğum. bu saatten sonra bide başka bi ağdacı bulcam amaan
Allah kolaylik versin canım çatı muaynesu ni 38.haftada yapiyo demişti ebe ağdaci ariyo san hukuk plazada yalçın kuaför var ben oraya gidiyorum Filiz die kız var gerçekten çok ii alıyo bn başka yere gittimiz zamn pişman oluyorum tavsiye ederim
Bendede oldu enfeksiyon kapmamak için kuaförede gitmemiştim ama anlamadım hani jiletle alırsın kaşıntı olur ya aynen öyle oldu sivilceler çıktıGünaydın kızlar
Açılma olduğunu nasıl anlıyor doktorlar. Yani alttan mi bakıyorlar.
Bugün randevum var ama agda vs yapacak kadar çıkmadığı için bisey yapmadan gidicem.
Birde kızlar gecen ay yaptigim agda ya alerji yapti yada kiz kökleri çıkamadığı icin hep sivilce çıktı cok kötü bir görüntü oldu napsam ki
Allah kolaylik versin canım çatı muaynesu ni 38.haftada yapiyo demişti ebe ağdaci ariyo san hukuk plazada yalçın kuaför var ben oraya gidiyorum Filiz die kız var gerçekten çok ii alıyo tavsiye ederim bende bugün nts için gidicemKızlar ya yavaş yavaş adet olcak gibi ağrılarım oluyo kasıklarımda ama benimki ritmik sancı fln değil. yorgunluktan oluyor sanırım. devlet boşuna dememiş 32.haftada çıkabilirsiniz izne die ama ben zorluyorum tüm sınırlarımı dayanıcam Allahın izniyle 37. haftaya kadar. Tüm çalışan arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun. Ne uykum yetiyo ne enerjim. Erken fln gelmez inşallah kuzum en azından izne çıkıp 1 hafta dinleniyim evimde
cumartesi randevum var 34+6 olcam çatı muayenesi fln yapar mı acaba. benim kuaförümde doğum izninde her an yapacak doğum. bu saatten sonra bide başka bi ağdacı bulcam amaan
Ben de bugün verdim halıları. Bir düzene girseydi temizlik kolay :) annem de temizlik için bayan çağırmama izün vermedi şimdi ben düzenini koyayım sonra artık bayan gelir temizliğini yapar diyor. Ne dağıtmışım evi ama düzenle düzenle bitmedi çünkü koca göbek olmak bunu gerektirirBenim ev haftalik yarim gun temizleniyor canim ama halilari falan haftaya yikamaya verip detayli temizlik yapilacak. Sonra da kuafor isimi halletmeyi planliyorum. İnsallah bir aksilik cikmazda hersey yolunda gider.
Geçmiş olsun cnm zamanında sağlıklı doğumlar diliyorum, şuan için doğuran yok sanırım:)Selam hanımlar nasılsınız? Ben geçen p.tesi doğum iznine ayrıldım zorunlu olarak. Kahverengi leke gelince dr.um evde dinlenicen artık dedi çok şükürki bebekte sıkıntı yok herşey normal sadece rahim ağzında bi kanama alanı var dedi durumlar böyle. Doğuran yok dimi
Geçmiş olsun canım.Seninle günümüz aynı beni de paniklettin hastane çantamı hazırlayım bari artık ne olur ne olmaz.Daha hiçbirşey almadım dün evdeki pijamalarımı yıkadım önceki doğumumdan kalan 3 takım varmış. Gecelik almam lazım.Benimle günün de aynı cnm. Hayırlısı olsun ikiniz hakkında da. Ben 2 gündür hastanedeyim bakalım bugün akşama doğru belli olacak herşey.
Bu arada güzel temennileriniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar
Canim korkma bak bugunlere kadar geldik cok sukur, hersey yolunda gidecek insaallah.Kızlar ben beşik de almak istiyorum. E-Bebek 'ten takip ediyorum , indirim , kampanya gibi bir şey bekliyorum.Aslında ihtiyaç da yok ama heves ediyorum.Beşik hevesim de içimde kalmasın,dedim.
Tecrübeli anneler , fikir verir misiniz lütfen
Bebeğim erkek . Beyazlı olan modelin boyutları geniş,sallanabilme özelliği var.Yastık,yorgan,nevresim takımı , yatak hepsi dahil ; ama fazla mı süslü ?
Ben ayakları görünen modeli daha çok sevdim , erkeğe daha uygun gibi geldi. Ama onun da içinde nevresimi yok , yine sallanıyor.Üstü çıkıyor. e-Bebek de görmüştüm ama dikkatli incelememiştim.
Bir de bebek hamağı var , onu muhtemelen almam ama yine de fikir almak istedim.Kullanan kişiler bebeğin içinde çok rahat uyuduğunu yazmış , en iyi sallanan hamak tabii ki , 20 kg ya kadar taşıma kapasitesi varmış ama çok ekstra.
Eki Görüntüle 1649811 Eki Görüntüle 1649812 Eki Görüntüle 1649813
Bugün akşam perinatolog randevum var,kendimi bunlarla oyalıyorum işte...Rahat olmaya çalışıyorum aslında ama çok stresliyim.Engelleyemiyorum , bebek de hissediyor diye üzülüyorum
Ayrıca çok hassas , duygusal ve sinirli oldum.Bir garip hallerdeyim yani kızlar.
Hayir 11 yasindaki gay oglum ve sevgilisi konusu.
Ayyy ben cok uzuldum o cocuga yaaBende bir konuya cok sinir oldum acaba aynı konudanmı bahsediyoruz adı benimsenemeyen evlat
Ewet ya her agri da dogum geldi die bakioz keske doktorun dedigi gibi olsaydi.gunde 3 hurma yiyorum dur uzume yiyim barimhemen dogurasim war yaa
Neden sürekli grup u soruyorsun ki anlamadım yani ?
Gecen hafta basladim canim 36+0da 2 tane yedim gunde 36 nin ortasinda 3 e cikardim 37+0 da da 5 e suan gunde 5 tane yiyorumnezaman basladin canim hurma yemeye, 38 lerde baslasam diyodum ama bilemedim.
hos uzumu cok fazla yiyorum ama napayim canim cok cekiyor.
az kaldi az senin,tabi gecikmezse pasa :)
Ben de bugün verdim halıları. Bir düzene girseydi temizlik kolay :) annem de temizlik için bayan çağırmama izün vermedi şimdi ben düzenini koyayım sonra artık bayan gelir temizliğini yapar diyor. Ne dağıtmışım evi ama düzenle düzenle bitmedi çünkü koca göbek olmak bunu gerektirir
Yeni anneler icin mucize cozumler diye bir kitabi var sanirim o da uyku egitimden bahsediyor.ben aldim ama okumadim henuz.sadece karistirdim biraz.uyku ile ilgili bolumler vardikızlar Tracy Hogg'un bebek uyku eğitimini anlattığı kitap hangisi bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?