2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
gecmis olsun canım bol bol dinlenirsin artik... doguran var mi yok mu bilmiyorum ama ben dogurmus olup da habersiz de olabilirim kendimden... o kadar kafam 1500 şuanda düşün canim

Bendede oldu enfeksiyon kapmamak için kuaförede gitmemiştim ama anlamadım hani jiletle alırsın kaşıntı olur ya aynen öyle oldu sivilceler çıktı

Allah kolaylik versin canım çatı muaynesu ni 38.haftada yapiyo demişti ebe ağdaci ariyo san hukuk plazada yalçın kuaför var ben oraya gidiyorum Filiz die kız var gerçekten çok ii alıyo tavsiye ederim bende bugün nts için gidicem

Reactions: GCA
Günaydın kızlar. Dün akşam farkettim sağ ayak bileğim şişmiş. Bugün haala şiş ve ağrıyor. Yüksek yastığa uzattım bakalım biraz hafifler inşallah. Ne yapılır ki bu şişliklere

Benim ev haftalik yarim gun temizleniyor canim ama halilari falan haftaya yikamaya verip detayli temizlik yapilacak. Sonra da kuafor isimi halletmeyi planliyorum. İnsallah bir aksilik cikmazda hersey yolunda gider.
Ben de bugün verdim halıları. Bir düzene girseydi temizlik kolay :) annem de temizlik için bayan çağırmama izün vermedi şimdi ben düzenini koyayım sonra artık bayan gelir temizliğini yapar diyor. Ne dağıtmışım evi ama düzenle düzenle bitmedi çünkü koca göbek olmak bunu gerektirir

Oğlum da akşam ateşlendi. Sabaha kadar eşimle uyumadık nöbetteydik. Duş aldırdık sık sık. 4 saatte bir dönüşümlü ateş düşürücü verdik. İlacın etkisi geçiyor 4. saat nasıl titriyor çocuğum dayanamıyorum öyle görünce. Neyse sabahı ettik çocuk doktoruna götürdük. Hafif ishale de dönüyordu kakası. İki ilaç verip yolladı bizi.Tahlil ister sandım ama yok.
Neyseki şu an ateşi yok ama başım ağrıyor diyor verdim yine ağrı kesici. İlkokulun ikinci haftası hastalandı oğluşum.Salgınmış şu an.

Merhaba kasımın güzel anneleri Belki çoğumuz ekim annesi olacak ama şimdi kasım görünüyoruz

Geçmiş olsun cnm zamanında sağlıklı doğumlar diliyorum, şuan için doğuran yok sanırım:)

Geçmiş olsun canım.Seninle günümüz aynı beni de paniklettin hastane çantamı hazırlayım bari artık ne olur ne olmaz.Daha hiçbirşey almadım dün evdeki pijamalarımı yıkadım önceki doğumumdan kalan 3 takım varmış. Gecelik almam lazım.

Canim korkma bak bugunlere kadar geldik cok sukur, hersey yolunda gidecek insaallah.
Ben beyazli olaninin krem rengini aldim, ayaklari gorunen modeli magazada gordum pek hosuma gitmedi keske fırfırlarını asagi kadar yapsalarmis diyor insan. Hamak olanda degisik ama sanki besikler daha hos duruyor bence.
O sinirlilik durumu bende de mevcut bir sorunda yok ama kucucuk bir seyi takar oldum, hormonlarin bize oyunu bu

Ewet ya her agri da dogum geldi die bakioz keske doktorun dedigi gibi olsaydi.gunde 3 hurma yiyorum dur uzume yiyim barim hemen dogurasim war yaa

nezaman basladin canim hurma yemeye, 38 lerde baslasam diyodum ama bilemedim.
hos uzumu cok fazla yiyorum ama napayim canim cok cekiyor.

az kaldi az senin,tabi gecikmezse pasa :)

nezaman basladin canim hurma yemeye, 38 lerde baslasam diyodum ama bilemedim.
hos uzumu cok fazla yiyorum ama napayim canim cok cekiyor.

az kaldi az senin,tabi gecikmezse pasa :)
Gecen hafta basladim canim 36+0da 2 tane yedim gunde 36 nin ortasinda 3 e cikardim 37+0 da da 5 e suan gunde 5 tane yiyorum

Ayy ne guzel annen yardim ediyor, gecen hafta boyunca benim butun dolaplar indi tekrar duzenlendi karisikligi anlatmamin imkani yok ilk kizinda eskileri dokuldu esyalar oyuncaklar kiyafetler tam 4 gun surdu duzene girmesi. Simdi halilar falan kaldi onlarda hallolsaydi sonra gelsin bebis hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…