- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.161
Gecen hafta basladim canim 36+0da 2 tane yedim gunde 36 nin ortasinda 3 e cikardim 37+0 da da 5 e suan gunde 5 tane yiyorum
Ben şu an "Mahallenin En Mutlu Bebeğini" okuyorum.ben de bi kitap alayim diyorum canim neyle baslamami onerirsin
Ben yapiyorum su anEvinin temizliğinden kurtulan var mı? Oyy ne zor zamanlarmış. Artık eski hayatıma dönmek istiyorum işimi yapmak, kimseye ihtiyaç duymamak. Çok halsizim.
Çok gecmiş olsun oğluna canımOğlum da akşam ateşlendi. Sabaha kadar eşimle uyumadık nöbetteydik. Duş aldırdık sık sık. 4 saatte bir dönüşümlü ateş düşürücü verdik. İlacın etkisi geçiyor 4. saat nasıl titriyor çocuğum dayanamıyorum öyle görünce. Neyse sabahı ettik çocuk doktoruna götürdük. Hafif ishale de dönüyordu kakası. İki ilaç verip yolladı bizi.Tahlil ister sandım ama yok.
Neyseki şu an ateşi yok ama başım ağrıyor diyor verdim yine ağrı kesici. İlkokulun ikinci haftası hastalandı oğluşum.Salgınmış şu an.
Öyle bir yazmışsın ki , sürekli soruyorum sanki...Neden sürekli grup u soruyorsun ki anlamadım yani ?
sağol canım benim de aksama belli olacak akciğer için iki iğne progesteron vé üç büyük serum yedim daha çok erken en azından 37 yi beklesek hayırlısı olsun artik ne diyeyimBenimle günün de aynı cnm. Hayırlısı olsun ikiniz hakkında da. Ben 2 gündür hastanedeyim bakalım bugün akşama doğru belli olacak herşey.
Bu arada güzel temennileriniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar
Çok teşekkürler bir hafta kalkmayacak misim erken doğum riski varmışAllah yardımcın olun canım, inşallah düzelir dinlenmeyle.. sakin olmaya çalış
Canim cok tesekkurler ağrı hissetmiyorum ama ayağa kalkınca bası var biraz aksama netleşecek inşallah
Biz de halıları yıkamaya verdik,ev çok kirlendi.Ben yapamıyorum, sadece evi süpürüp arada siliyorum.Yemek,bulaşık o kadar.Eşim de boşver diyor ; ama ben yapmazsam temizlik işine elini sürmez.
Yatak istirahati döneminde evin halini hatırlamak dahi istemiyorum,annek gelmişti de temislemişti.Bir yerlerden kadın bulup temizliğe çağıracağım ben de.Ayda bir gelsin en azından. Bundan sonra ben yapamam.
Günlük ücretleri de 120 -130 lira sanırım. Her hafta alsam batarım :) Ancak ayda 1 :)
Aynen bende senin durumundayız sadece bulask evi supurme o kadar . detaylı bisey yapamıyorum . esimde boşver diyor benim içim elvermiyor . bende birini cagirdim . memnun olursam diğer ayda cagircam m ailemde uzakta . annecigim yardım edemiyor o yüzdenBiz de halıları yıkamaya verdik,ev çok kirlendi.Ben yapamıyorum, sadece evi süpürüp arada siliyorum.Yemek,bulaşık o kadar.Eşim de boşver diyor ; ama ben yapmazsam temizlik işine elini sürmez.
Yatak istirahati döneminde evin halini hatırlamak dahi istemiyorum,annek gelmişti de temislemişti.Bir yerlerden kadın bulup temizliğe çağıracağım ben de.Ayda bir gelsin en azından. Bundan sonra ben yapamam.
Günlük ücretleri de 120 -130 lira sanırım. Her hafta alsam batarım :) Ancak ayda 1 :)
Rica ederim, ikinizin bir parcasi Dunyaya geliyor kadinlar o kadar agri sanci cekiyor erkeklerde bi zahmet yanimizda bulunup en azindan desteklerini esirgemesinler.Sağol çok teşekkür ederim inaniçime soğuk sular serptin
Magnezyum aliyor musun? Aslinda kasilmalar normal agrida normal hizli buyuyor ama almiyorsan mutlaka gunde 1 tane magnezyum al su ve sut tuket emin ol biraz daha rahatlarsin
Bn ne oltq ne olmaz 1 tane alıcam mıgrosta 40 lıra kıpada 46 lıra arada 6 lra oynuo premuım care de . Baktm ztn yetmıo bı tane daha alrm bı skntı ckarsa belkı stok yapmayn bezde dıolar
Allah kolaylik versin canım çatı muaynesu ni 38.haftada yapiyo demişti ebe ağdaci ariyo san hukuk plazada yalçın kuaför var ben oraya gidiyorum Filiz die kız var gerçekten çok ii alıyo tavsiye ederim bende bugün nts için gidicem
Nihayet bitirdim...nasıl oldu kızlar
Hiç sorma yaa gece gece kadına okadar saymışımki (içimden tabi) o sinirle uykuya dalmıştımAyyy ben cok uzuldum o cocuga yaa
Doğumdan sonra ne yapacağım bakalım,yandım resmen.1 haftalığına annemgelecek sonra yalnızım.Aynen bende senin durumundayız sadece bulask evi supurme o kadar . detaylı bisey yapamıyorum . esimde boşver diyor benim içim elvermiyor . bende birini cagirdim . memnun olursam diğer ayda cagircam m ailemde uzakta . annecigim yardım edemiyor o yüzden
Yarım gün olunca genelde kaç saat kalıyorlar canım ? Kaçtan kaça çalışıyorlar , olabilir aslında , maddi durumunuzu ayarlayabilirsek.Canim haftalik yarim gun aldiginda cok kulfetli olmuyor aslinda. Benimki haftalik yarim gun geliyor 70 tl veriyorum ama utumu de yapiyor. Sende 15 gunde bir yarim gun alirsin ayni hesaba gelir. Boylelikle evinde cok kirlenmemis olur.
Yeni anneler icin mucize cozumler diye bir kitabi var sanirim o da uyku egitimden bahsediyor.ben aldim ama okumadim henuz.sadece karistirdim biraz.uyku ile ilgili bolumler vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?