2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ben de bi kitap alayim diyorum canim neyle baslamami onerirsin
Ben şu an "Mahallenin En Mutlu Bebeğini" okuyorum.
nadirkitap.com 'da bulabilirsin.
Gece uykum kaçınca da Emzirme Sanatı'nı okuyorum i pad den.E-kitap şeklinde aldım onu , başka formatı yok ne yazık ki piyasada.

Evinin temizliğinden kurtulan var mı? Oyy ne zor zamanlarmış. Artık eski hayatıma dönmek istiyorum işimi yapmak, kimseye ihtiyaç duymamak. Çok halsizim.
Ben yapiyorum su an ayrintili bi temizlik degil ama o bile cok yoruyor. Esim saolsun coook titiz oldugu icin en ufak bir duzensizlige pislige tahammulu yok bende elimden geldigi kadar yapmaya çalışıyorum. Ondan yardim istesem eder ama bende yardim istemekten hic hoslanmiyorum :S

Çok gecmiş olsun oğluna canım

Neden sürekli grup u soruyorsun ki anlamadım yani ?
Öyle bir yazmışsın ki , sürekli soruyorum sanki...
Grup açıldığında üye olmuştum, sonra burası daha samimi geldi , üyelikten çıktım. Baktım o gruba üye olanların bir kısmı burada hiç yazmıyor, ben de yeniden üye olmak istemiştim bu yüzden, o zaman sormuştum.Sen de kapattığınızı söylemiştin grubu.
Bir arkadaş, buraya yazmayan bir üyenin Facebook 'taki grupta doğum haberini paylaştığını yazdı. Yeniden grup açıldı mı, merak ettim.Grup işiyle de sen ilgileniyordun , o yüzden seni tag ledim.
Neden böyle bir tepki verdiğini de anlamadım.Kızar gibi yazmışsın.

sağol canım benim de aksama belli olacak akciğer için iki iğne progesteron vé üç büyük serum yedim daha çok erken en azından 37 yi beklesek hayırlısı olsun artik ne diyeyim

Allah yardımcın olun canım, inşallah düzelir dinlenmeyle.. sakin olmaya çalış
Çok teşekkürler bir hafta kalkmayacak misim erken doğum riski varmış
@MONNA ve sipse86 çok geçmiş olsun kızlar. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Son durumlarınız nedir bize bilgi vermeyi unutmayın. Dualarımız sizinle
Canim cok tesekkurler ağrı hissetmiyorum ama ayağa kalkınca bası var biraz aksama netleşecek inşallah

Reactions: GCA
Biz de halıları yıkamaya verdik,ev çok kirlendi.Ben yapamıyorum, sadece evi süpürüp arada siliyorum.Yemek,bulaşık o kadar.Eşim de boşver diyor ; ama ben yapmazsam temizlik işine elini sürmez.
Yatak istirahati döneminde evin halini hatırlamak dahi istemiyorum,annek gelmişti de temislemişti.Bir yerlerden kadın bulup temizliğe çağıracağım ben de.Ayda bir gelsin en azından. Bundan sonra ben yapamam.
Günlük ücretleri de 120 -130 lira sanırım. Her hafta alsam batarım :) Ancak ayda 1 :)

Canim haftalik yarim gun aldiginda cok kulfetli olmuyor aslinda. Benimki haftalik yarim gun geliyor 70 tl veriyorum ama utumu de yapiyor. Sende 15 gunde bir yarim gun alirsin ayni hesaba gelir. Boylelikle evinde cok kirlenmemis olur.

Aynen bende senin durumundayız sadece bulask evi supurme o kadar . detaylı bisey yapamıyorum . esimde boşver diyor benim içim elvermiyor . bende birini cagirdim . memnun olursam diğer ayda cagircam m ailemde uzakta . annecigim yardım edemiyor o yüzden

Magnezyum aliyor musun? Aslinda kasilmalar normal agrida normal hizli buyuyor ama almiyorsan mutlaka gunde 1 tane magnezyum al su ve sut tuket emin ol biraz daha rahatlarsin

Teşekkürler canım. doktorum verdi ama düzenli içmiyorum magnezyumu. tadı çok güzel ama midemi aşırı yakıyor. ama bu ara hergün içeyim. gaviscon şişeleri devirdim napiyım

Bn ne oltq ne olmaz 1 tane alıcam mıgrosta 40 lıra kıpada 46 lıra arada 6 lra oynuo premuım care de . Baktm ztn yetmıo bı tane daha alrm bı skntı ckarsa belkı stok yapmayn bezde dıolar

zaten 1 paket alıcaksan kargo ödeniyo daha pahalıya gelio. migrostan alırsın. bende vazgeçtim. bi paket alcam iyi gelirse indirim oldukça alırım yok pişik yaparsa başka marka denerim

teşekkürler cnm. duymuştum bi kaç kişiden daha senin dediğini. bi denerim bakalım. bende cumartesi gideceğim. sen bi git nasıl oluyor tecrübe et bakalım bu nstyi. sana bu sefer kesin tarih de verir sanki doğum için

Doğumdan sonra ne yapacağım bakalım,yandım resmen.1 haftalığına annemgelecek sonra yalnızım.
Eşimin kızı da var , arada geliyor.Aşırı hevesli.Altını bağlarken ben bantlarım , yıkarken kafasından su dökerim,kanguru ile evde gezdiririm vs :) Her şeyi yapmak istiyor.Lohusa halimle kızı kırmadan Nasıl idare edeceğim , onu da merak ediyorum.O da küçük 6,5 daha .Eşim kızı kırılmasın diye hiç engellemez gibime geliyor.Artık ben herkesi idare edeceğim,tam ters psikoloji de olmama rağmen.Lohusa depresyonuna girmezsem iyidir...

Son düzenleme:
Canim haftalik yarim gun aldiginda cok kulfetli olmuyor aslinda. Benimki haftalik yarim gun geliyor 70 tl veriyorum ama utumu de yapiyor. Sende 15 gunde bir yarim gun alirsin ayni hesaba gelir. Boylelikle evinde cok kirlenmemis olur.
Yarım gün olunca genelde kaç saat kalıyorlar canım ? Kaçtan kaça çalışıyorlar , olabilir aslında , maddi durumunuzu ayarlayabilirsek.

Yeni anneler icin mucize cozumler diye bir kitabi var sanirim o da uyku egitimden bahsediyor.ben aldim ama okumadim henuz.sadece karistirdim biraz.uyku ile ilgili bolumler vardi

hımm anladım canım. ayrıca uyku için kitabı yok yani...
o kitaba bakayım o zaman teşekkürler:) çok övüyorlar bu yazarın yöntemini...okumak istiyorum o yüzden...

Kızlar merhabalar nasılsınız? Biraz önce minik oglumla görüştük :) 34+2 deyiz 2870 gr olmuş tombikim Allaha bin şükür herşey yolundaymış dr normal doguma engel bi durum yok ben normal dogumdan yanayım sende sonuna kadar zorla dedi ben sormadan çok mutlu oldum çünkü ben sezeryandan korkuyorum zaten :) boy için yine hiç bişi demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…