2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
hımm anladım canım. ayrıca uyku için kitabı yok yani...
o kitaba bakayım o zaman teşekkürler:) çok övüyorlar bu yazarın yöntemini...okumak istiyorum o yüzden...
Ben o yazarın "Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler " kitabını almıştım.Bir de yazdığın gibi "Yeni Annelere Mucize Çözümler " diye bir kitabı daha var.Farkları ne acaba bunların Elimdekini bitirsem biraz da bebek bakımı ile ilgili kitap okuyacağım .

Geçmiş olsun canım kıyamam inşallah çabuk iyileşir

İns verir ama gün yaklaştıkça korku heycan merak ne kadar duygu var hepsini yaşıyorum

Reactions: GCA
Yarım gün olunca genelde kaç saat kalıyorlar canım ? Kaçtan kaça çalışıyorlar , olabilir aslında , maddi durumunuzu ayarlayabilirsek.

Canim sabah 9 da geliyor halilari kaldiriyor camlarin onunun tozunu aliyor icerden disardan, dip kose herseyi cekip supurup eliyle siliyor. Toz aliyor. Mutfak dolaplarinin yuzeysel siliyor aspirator falan siliniyor tezgah, mutfakta ne varsa iste siliniyor. Banyo temizleniyor. Balkon temizleniyor. En son utuyu yapip gidiyor. Saat 1 de isi bitmis oluyor.

Detayli temizlik ayda bir oluyor bunlara ek mutfak dolaplari detayli ic dis temizleniyor, banyo duvarlari siliniyor, koltuklar ve camlar siliniyor perdeler yikaniyor oyle olunca da aksam 6 gibi bitiyor isi.

Evet anne memesine en yakın emzik, bi kaç kuzenim kullandı ve bende aldım, getirttim yani amerikadan, görsel olarak bende çok beğendim, hatta 2li paket yanına bi 2li paket daha hediye geldi çok oldular :) bakalım kullanacak mı her bebek aynı değil sonuçta..

maşallahhh tombikine bakalım benim bebiş ne kadar oldu?salı günü hem kontrol hem nst var

Bende siparis vericem simdi. Magazalarda satilmiyor netten alicaz mecbur.

canim yarim gun alip 2 haftada 1 alsan senun icin daha iyi olmaz mi

güzel annler umarım hepiniz iyisinizdir artık o kadar halsiz kendimi ağırlaşmış hissediyorum ki anlatamam sancıları söylemiyorum bile çokta kilo almadım ama 9 kilo aldım şimdi 57 oldum ama sanki 90 kilo gibi hissediyorum yemek yapmak zor geliyor kahvaltı hazırlamak zor geliyor temizlik yapmıyorum bile eşim yapıyor saolsun neyse yarın randevumuz var ve korkulu rüyam çatı muaynesi var sanki doğuma gidicekmişim gibi korkuyorum bu çatı muaynesinden çok stresliyimmmmmmm

Sürekli birini gördüğünde soruyorsun dediğin gibi samimi gelmedi çıktın gerisinin önemi olmamalı diye düşünüyorum . Sonuçta isteyen istediği yerde istediğini yapar belki 2. 3. Bir grup var ben hepsinden ben mi sorumluyum ki

Yarım gün olunca genelde kaç saat kalıyorlar canım ? Kaçtan kaça çalışıyorlar , olabilir aslında , maddi durumunuzu ayarlayabilirsek.
benim kadinim yarim gun geldiğinde 7 de gelip 1 de gidiyordu canim... su anda annemde kaldigin icin almiyorum. yalniz yarim gun olunca su isi yapmam bu isi yapmam diyebiliyorlar bu yuzden en bastan konus canim

üreme hormonlarını engelleyen işte canım.. ilerde çocuk yaparken falan.. türkiye nüfusunu azaltmaya yönelik yapılıyormuş..

benim de kafam karıştı o yüzden..
Onu bende duymuştum bide prima kullanınca diğer bezler pisik yapiyomus hep prima kullanmak gerekiyormuş o yüzden ben primayi hiç düşünmedim arkadaş ların molfix kullanıyorum hepsi de memnun

benim kadinim yarim gun geldiğinde 7 de gelip 1 de gidiyordu canim... su anda annemde kaldigin icin almiyorum. yalniz yarim gun olunca su isi yapmam bu isi yapmam diyebiliyorlar bu yuzden en bastan konus canim

Seninki cok erken geliyormus. Evin cok mu buyuk? Benimki 9 dan 1 e kadar butun isi bitiriyor temizde yapiyor yani surekli bakiyorum cunku. Gerci benim ev ufak 2+1 buyuk olsa belki o da cok oyalanir.

Ne kadar agresifsin bugün. Sakin ol kötğ bir şey yazılmadı. Sanane diceksin belki ama üzgünüm yanlış davranıyorsun.

Onu bende duymuştum bide prima kullanınca diğer bezler pisik yapiyomus hep prima kullanmak gerekiyormuş o yüzden ben primayi hiç düşünmedim arkadaş ların molfix kullanıyorum hepsi de memnun

bende hangi marka kullanıcağıma karar veremedim.. molfix mi alsam canbebe mi

Ya bana düşmez ama biraz sert konuşuyorsun belki son zamanların vermiş olduğu bir sitres olabilir ama sorusu gayet normaldi bence

Maaşallah canım oğluşuna en iyisi normal doğum tabii ki ama hayırlısını dilemek lazım..sağlıkla kovuşalım miniklerimize ins

B
bende hangi marka kullanıcağıma karar veremedim.. molfix mi alsam canbebe mi
Bende canbebe almayı düşünüyorum prima çok pahalı bi kaç kez almıcaz sonuçta 2-3 yaşına kadar sürekli alıcaz tabi bebekte pişik yaparsa daha iyisini alırız ama uygun fiyatlı olandan başlamayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…