- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.181
Ben o yazarın "Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler " kitabını almıştım.Bir de yazdığın gibi "Yeni Annelere Mucize Çözümler " diye bir kitabı daha var.Farkları ne acaba bunlarınhımm anladım canım. ayrıca uyku için kitabı yok yani...
o kitaba bakayım o zaman teşekkürler:) çok övüyorlar bu yazarın yöntemini...okumak istiyorum o yüzden...
Geçmiş olsun canım kıyamam inşallah çabuk iyileşirOğlum da akşam ateşlendi. Sabaha kadar eşimle uyumadık nöbetteydik. Duş aldırdık sık sık. 4 saatte bir dönüşümlü ateş düşürücü verdik. İlacın etkisi geçiyor 4. saat nasıl titriyor çocuğum dayanamıyorum öyle görünce. Neyse sabahı ettik çocuk doktoruna götürdük. Hafif ishale de dönüyordu kakası. İki ilaç verip yolladı bizi.Tahlil ister sandım ama yok.
Neyseki şu an ateşi yok ama başım ağrıyor diyor verdim yine ağrı kesici. İlkokulun ikinci haftası hastalandı oğluşum.Salgınmış şu an.
İns verir ama gün yaklaştıkça korku heycan merak ne kadar duygu var hepsini yaşıyorumteşekkürler cnm. duymuştum bi kaç kişiden daha senin dediğini. bi denerim bakalım. bende cumartesi gideceğim. sen bi git nasıl oluyor tecrübe et bakalım bu nstyi. sana bu sefer kesin tarih de verir sanki doğum için
Yarım gün olunca genelde kaç saat kalıyorlar canım ? Kaçtan kaça çalışıyorlar , olabilir aslında , maddi durumunuzu ayarlayabilirsek.
Evet anne memesine en yakın emzik, bi kaç kuzenim kullandı ve bende aldım, getirttim yani amerikadan, görsel olarak bende çok beğendim, hatta 2li paket yanına bi 2li paket daha hediye geldi çok oldular :) bakalım kullanacak mı her bebek aynı değil sonuçta..Kizlar aventin soothie diye bir emzigi var. Amerikada dogum yapan annelere ucretsiz dagitiyorlarmis. Anne memesine en yakin emzikmis. Benim cok hosuma gitti ozellikle bebekler emerken agizlari cok komik oluyor. Bu emzigi duyan veya cevresinde kullanan var mi?
maşallahhh tombikineKızlar merhabalar nasılsınız? Biraz önce minik oglumla görüştük :) 34+2 deyiz 2870 gr olmuş tombikim Allaha bin şükür herşey yolundaymış dr normal doguma engel bi durum yok ben normal dogumdan yanayım sende sonuna kadar zorla dedi ben sormadan çok mutlu oldum çünkü ben sezeryandan korkuyorum zaten :) boy için yine hiç bişi demedi
Evet anne memesine en yakın emzik, bi kaç kuzenim kullandı ve bende aldım, getirttim yani amerikadan, görsel olarak bende çok beğendim, hatta 2li paket yanına bi 2li paket daha hediye geldi çok oldular :) bakalım kullanacak mı her bebek aynı değil sonuçta..
Üremeyi engelleyen derken, biraz açıklar mısın?
canim yarim gun alip 2 haftada 1 alsan senun icin daha iyi olmaz miBiz de halıları yıkamaya verdik,ev çok kirlendi.Ben yapamıyorum, sadece evi süpürüp arada siliyorum.Yemek,bulaşık o kadar.Eşim de boşver diyor ; ama ben yapmazsam temizlik işine elini sürmez.
Yatak istirahati döneminde evin halini hatırlamak dahi istemiyorum,annek gelmişti de temislemişti.Bir yerlerden kadın bulup temizliğe çağıracağım ben de.Ayda bir gelsin en azından. Bundan sonra ben yapamam.
Günlük ücretleri de 120 -130 lira sanırım. Her hafta alsam batarım :) Ancak ayda 1 :)
Sürekli birini gördüğünde soruyorsun dediğin gibi samimi gelmedi çıktın gerisinin önemi olmamalı diye düşünüyorum . Sonuçta isteyen istediği yerde istediğini yapar belki 2. 3. Bir grup var ben hepsinden ben mi sorumluyum kiÖyle bir yazmışsın ki , sürekli soruyorum sanki...
Grup açıldığında üye olmuştum, sonra burası daha samimi geldi , üyelikten çıktım. Baktım o gruba üye olanların bir kısmı burada hiç yazmıyor, ben de yeniden üye olmak istemiştim bu yüzden, o zaman sormuştum.Sen de kapattığınızı söylemiştin grubu.
Bir arkadaş, buraya yazmayan bir üyenin Facebook 'taki grupta doğum haberini paylaştığını yazdı. Yeniden grup açıldı mı, merak ettim.Grup işiyle de sen ilgileniyordun , o yüzden seni tag ledim.
Neden böyle bir tepki verdiğini de anlamadım.Kızar gibi yazmışsın.
benim kadinim yarim gun geldiğinde 7 de gelip 1 de gidiyordu canim... su anda annemde kaldigin icin almiyorum. yalniz yarim gun olunca su isi yapmam bu isi yapmam diyebiliyorlar bu yuzden en bastan konus canimYarım gün olunca genelde kaç saat kalıyorlar canım ? Kaçtan kaça çalışıyorlar , olabilir aslında , maddi durumunuzu ayarlayabilirsek.
Onu bende duymuştum bide prima kullanınca diğer bezler pisik yapiyomus hep prima kullanmak gerekiyormuş o yüzden ben primayi hiç düşünmedim arkadaş ların molfix kullanıyorum hepsi de memnunüreme hormonlarını engelleyen işte canım.. ilerde çocuk yaparken falan.. türkiye nüfusunu azaltmaya yönelik yapılıyormuş..
benim de kafam karıştı o yüzden..
benim kadinim yarim gun geldiğinde 7 de gelip 1 de gidiyordu canim... su anda annemde kaldigin icin almiyorum. yalniz yarim gun olunca su isi yapmam bu isi yapmam diyebiliyorlar bu yuzden en bastan konus canim
Ne kadar agresifsin bugün. Sakin ol kötğ bir şey yazılmadı. Sanane diceksin belki ama üzgünüm yanlış davranıyorsun.Sürekli birini gördüğünde soruyorsun dediğin gibi samimi gelmedi çıktın gerisinin önemi olmamalı diye düşünüyorum . Sonuçta isteyen istediği yerde istediğini yapar belki 2. 3. Bir grup var ben hepsinden ben mi sorumluyum ki
Onu bende duymuştum bide prima kullanınca diğer bezler pisik yapiyomus hep prima kullanmak gerekiyormuş o yüzden ben primayi hiç düşünmedim arkadaş ların molfix kullanıyorum hepsi de memnun
Ya bana düşmez ama biraz sert konuşuyorsun belki son zamanların vermiş olduğu bir sitres olabilir ama sorusu gayet normaldi benceSürekli birini gördüğünde soruyorsun dediğin gibi samimi gelmedi çıktın gerisinin önemi olmamalı diye düşünüyorum . Sonuçta isteyen istediği yerde istediğini yapar belki 2. 3. Bir grup var ben hepsinden ben mi sorumluyum ki
katılıyorumYa bana düşmez ama biraz sert konuşuyorsun belki son zamanların vermiş olduğu bir sitres olabilir ama sorusu gayet normaldi bence
Maaşallah canım oğluşunaKızlar merhabalar nasılsınız? Biraz önce minik oglumla görüştük :) 34+2 deyiz 2870 gr olmuş tombikim Allaha bin şükür herşey yolundaymış dr normal doguma engel bi durum yok ben normal dogumdan yanayım sende sonuna kadar zorla dedi ben sormadan çok mutlu oldum çünkü ben sezeryandan korkuyorum zaten :) boy için yine hiç bişi demedi
Bende canbebe almayı düşünüyorum prima çok pahalı bi kaç kez almıcaz sonuçta 2-3 yaşına kadar sürekli alıcaz tabi bebekte pişik yaparsa daha iyisini alırız ama uygun fiyatlı olandan başlamayı düşünüyorumbende hangi marka kullanıcağıma karar veremedim.. molfix mi alsam canbebe mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?