- 10 Mart 2015
- 1.122
- 1.117
- 133
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.201
Evet canım saglıkla hayırlısıyla kavuşalım inşallah gerisi olup olup gidiyorMaaşallah canım oğluşunaen iyisi normal doğum tabii ki ama hayırlısını dilemek lazım..sağlıkla kovuşalım miniklerimize ins
Ben anlaşılmadığımı düşünüyorum geçmiş mesajlara bakarsan arkadaşımız sürekli grup ilk açıldığında olan kişilere grubu soruyor kendisine samimi gelmediğini çıktığını söylüyor ( olabilir bu ) daha sonrasında gerigirmek istiyorum sırf buraya yazmayanlar ne yazıyor merakımdan diyor (?) biz grubu kapattık herkes belli bir çevesini samimiyetini kurdu faceden arkadaş oldu isteyen istediğiyle şuan görüşüyor . Ama dönüp dolaşılıp beğenilmeyen bir grubun sorulması nedendir ve neden bana soruluyor kim yazmıyorsa kimi merak ediyorsanız onlara mesaj atabilirsiniz sonuçta ben istediğim zaman foruma giriyorum ki girmeme sebebimi daha önce açıklamıştım herkesin kendince bir sebebi vardır çoğu arkadaş raporunu almış çalışmıyor vaziyette mesela bir sürü neden olabilirken grup olayına ve direkt birinci muhattap olmak beni rahatsız ediyor yoksa sen yada başka bir arkadaş sorduğunda bu tepkiyi vermem emin ol . Ama kimse bana hani kapanmıştı kapanmamışmıydı diye hesap sormamalı diye düşünüyorum . Bir değil iki değil üç de değil geçmişi üşenmezsen oku :) yine de kırdıysam özür dilerim illa grup isteyyen açsın seve seve katılırım tanıdığım arkaşalarıda davet ederım :)Ne kadar agresifsin bugün. Sakin ol kötğ bir şey yazılmadı. Sanane diceksin belki ama üzgünüm yanlış davranıyorsun.
Evet bencede ya sakin olun kızlar, güzel güzel vaktimizi doldurmaya bakıyoruz işte son zamanlarımızın telaşını paylaşıyoruz hep birbirimizle, huzursuzluk çıkmasın olmaz mııı... Aaa valla nazar değdircez kendi kendimizekatılıyorum
sakin olalım lütfen.
mesajı okuyan herkes bir geriliyor elinde olmadan..
İsiniz zor ama halledersiniz inş :) benim annemde 15 gün kalacak kayinvalidemden umitliyim inş. O biraz daha kalır . yoksa bende yalnızımDoğumdan sonra ne yapacağım bakalım,yandım resmen.1 haftalığına annemgelecek sonra yalnızım.
Eşimin kızı da var , arada geliyor.Aşırı hevesli.Altını bağlarken ben bantlarım , yıkarken kafasından su dökerim,kanguru ile evde gezdiririm vs :) Her şeyi yapmak istiyor.Lohusa halimle kızı kırmadan Nasıl idare edeceğim , onu da merak ediyorum.O da küçük 6,5 daha .Eşim kızı kırılmasın diye hiç engellemez gibime geliyor.Artık ben herkesi idare edeceğim,tam ters psikoloji de olmama rağmen.Lohusa depresyonuna girmezsem iyidir...
Öyle bir yazmışsın ki , sürekli soruyorum sanki...
Grup açıldığında üye olmuştum, sonra burası daha samimi geldi , üyelikten çıktım. Baktım o gruba üye olanların bir kısmı burada hiç yazmıyor, ben de yeniden üye olmak istemiştim bu yüzden, o zaman sormuştum.Sen de kapattığınızı söylemiştin grubu.
Bir arkadaş, buraya yazmayan bir üyenin Facebook 'taki grupta doğum haberini paylaştığını yazdı. Yeniden grup açıldı mı, merak ettim.Grup işiyle de sen ilgileniyordun , o yüzden seni tag ledim.
Neden böyle bir tepki verdiğini de anlamadım.Kızar gibi yazmışsın.
Aynen bende senin durumundayız sadece bulask evi supurme o kadar . detaylı bisey yapamıyorum . esimde boşver diyor benim içim elvermiyor . bende birini cagirdim . memnun olursam diğer ayda cagircam m ailemde uzakta . annecigim yardım edemiyor o yüzden
Zaten biz kimseyi zorlamadık başta istemeyene de isteyenede saygı duyduk gir çık yapmak sürekli bir üye hali kontrolü zorlaştırdığı içinde kapalı bir grup yaptık . Ki ben iş hayatım devam ederken burda gayet aktiftim işi bıraktığımdan beri ara sıra giriyorum girmek zorunda da kimse değil tercih meselesi saygı duyulmalı sorgulamamalı benceKizlar bu face grubu yuzunden cok sorunlar cikiyor. Cunku herkes kendini desifre etmek istemeyebilir ya da ordaki paylasimlarini facete ekli kisilerin gormesini istemeyebilir. Ama burda rahatiz. Bakin 2014 kasim annelerinde de ayni sorunlar yasanmis ve ilk giriste yazan mesaj bu kopyaladim alintidir.
Bir diğer öneli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.
Ayy o çok kötü bir durum işte. İlk doğumda görümcem ve dört yaşındaki kızı da vardı ve aynı moddaydı her şeyi ben yapıcam. Anneside maşallah hiç hayır demiyo ben ellemeye korkuyorum içim gitmişti o günlerdeDoğumdan sonra ne yapacağım bakalım,yandım resmen.1 haftalığına annemgelecek sonra yalnızım.
Eşimin kızı da var , arada geliyor.Aşırı hevesli.Altını bağlarken ben bantlarım , yıkarken kafasından su dökerim,kanguru ile evde gezdiririm vs :) Her şeyi yapmak istiyor.Lohusa halimle kızı kırmadan Nasıl idare edeceğim , onu da merak ediyorum.O da küçük 6,5 daha .Eşim kızı kırılmasın diye hiç engellemez gibime geliyor.Artık ben herkesi idare edeceğim,tam ters psikoloji de olmama rağmen.Lohusa depresyonuna girmezsem iyidir...
Zaten biz kimseyi zorlamadık başta istemeyene de isteyenede saygı duyduk gir çık yapmak sürekli bir üye hali kontrolü zorlaştırdığı içinde kapalı bir grup yaptık . Ki ben iş hayatım devam ederken burda gayet aktiftim işi bıraktığımdan beri ara sıra giriyorum girmek zorunda da kimse değil tercih meselesi saygı duyulmalı sorgulamamalı bence
Ayy o çok kötü bir durum işte. İlk doğumda görümcem ve dört yaşındaki kızı da vardı ve aynı moddaydı her şeyi ben yapıcam. Anneside maşallah hiç hayır demiyo ben ellemeye korkuyorum içim gitmişti o günlerde
Benimde demek istediğim o herkes kendine yakın gelen insanlarla görüşür ister reel görüşsün ister burda ister facede instgramda orda burda beni bağlamıyor açıkcasıZaten bebeler tekmikliyor gerilmeyelim bir de extradan.
Biz burada cok sicak ve samimi bir grup olduk, isteyen istedigi yerde takilir bize ne?
Herkes herkesi taniyor, alisti, birbirimizin dertlerine uzulur, nesesine ortak olur olduk. Gerisi kalani, yazmayani, arada gelip isini halledip gideni cok mu dert?
Grubumuzdan henuz dogum yapan yok.Streslenip erken doguma da gerek yok.
Insallah daha bebekli fotolarimizi burada paylasip, birbirimize dualar edecegiz dogum oncesi.
Ben epilasyon cihazıyla kendim alıyorum en son yaptıktan sonra benim de sivilce gibi pütür pütür oldu ve arada bir kaşınıyor sinir oldum. Daha önce böyle olmazdı sanırım hamilelikte ten daha hassas oluyorGünaydın kızlar
Açılma olduğunu nasıl anlıyor doktorlar. Yani alttan mi bakıyorlar.
Bugün randevum var ama agda vs yapacak kadar çıkmadığı için bisey yapmadan gidicem.
Birde kızlar gecen ay yaptigim agda ya alerji yapti yada kiz kökleri çıkamadığı icin hep sivilce çıktı cok kötü bir görüntü oldu napsam ki
Bende soothie emziği instagramda gördüm satıcı müşterilerinden gelen fotoğrafları videoları da paylaşıyor gerçekten bebeğin ağzında kocaman ve komik duruyorKizlar aventin soothie diye bir emzigi var. Amerikada dogum yapan annelere ucretsiz dagitiyorlarmis. Anne memesine en yakin emzikmis. Benim cok hosuma gitti ozellikle bebekler emerken agizlari cok komik oluyor. Bu emzigi duyan veya cevresinde kullanan var mi?
Selam kızlar bu sabah kontrolümüz vardı 32+3 haftalığız. 2 kilo olmuş kızım 40 cm de boyu var. Çok şükür herşey normal gidiyor suyum da iyiymiş. Bir sonraki kontrol için 2 hafta sonraya çağırdı doktor. Bebeğim bir aydır baş aşağı duruyor pozisyon değiştirmemiş başını sol kasığımda hissediyorum zaten hıçkırdığı zamanDoktoruma eşim doğuma girebilir mi diye sordum olumsuz yanıt aldım. Ortamımız buna pek uygun değil dedi Bir de evdeki tartımdan 2 kilo fazla çıktım orada, doktora göre 12 bana göre 10 kilo aldım Bu hafta biraz yoğun geçecek yarın kına cumartesi nikah var abimin, bakalım kendimi yormamaya çalışacağım ama hayırlısıyla bi atlatalım daha sonra annem bi gün gelip bebeğin birkaç eksiklerini tamamlayacak.
Ben epilasyon cihazıyla kendim alıyorum en son yaptıktan sonra benim de sivilce gibi pütür pütür oldu ve arada bir kaşınıyor sinir oldum. Daha önce böyle olmazdı sanırım hamilelikte ten daha hassas oluyor
Bende soothie emziği instagramda gördüm satıcı müşterilerinden gelen fotoğrafları videoları da paylaşıyor gerçekten bebeğin ağzında kocaman ve komik duruyorama alan herkes çok memnun olduğunu yazmış. alsam mı diye heveslendim ama emin olamadım, rahatlatıcı özelliği var yazıyor acaba içeriğinde bilmediğimiz bir madde mi var diye düşündüm
:)))) Allah korusun canım valla çok dikkatli olmak lazım bizimki de 1,5yaşında ama çok cadı bende korkuyorumBakalim benim 3 bucuk yasindaki kiz napcak kardesine. Simdiden anne sen yat ben yardimci olurum diyo. Gece o kalkip bakarmisbiraz once odada bebegin salincagini sallayip atem tutem ben seni ninnisini soyluyodu. Bebegi o salincaktan ucurmazsa iyidir
o da doğru :) ben avent free flow aldım ilk etapta kullanmak için. Bakalım olmazsa ikinci alternatifim soothie zaten benim de.Rahatlatici ozelligi anne memesine yakin oldugu icin bebek emdikce rahatliyordur o bakimdan, oyle olsa amerikadaki butun annelere hastaneler ucretsiz dagitmazdi diye dusunuyorum siparis vericem ben cok begendim :)
üreme hormonlarını engelleyen işte canım.. ilerde çocuk yaparken falan.. türkiye nüfusunu azaltmaya yönelik yapılıyormuş..
benim de kafam karıştı o yüzden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?