- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.221
o da doğru :) ben avent free flow aldım ilk etapta kullanmak için. Bakalım olmazsa ikinci alternatifim soothie zaten benim de.
:)))) Allah korusun canım valla çok dikkatli olmak lazım bizimki de 1,5yaşında ama çok cadı bende korkuyorum
Neyse kızlar üzmeyelim birbirimizi doğru diyorsun herkes istediği gibi takılır. Unutalım gitsin bu gerginlik :)Zaten biz kimseyi zorlamadık başta istemeyene de isteyenede saygı duyduk gir çık yapmak sürekli bir üye hali kontrolü zorlaştırdığı içinde kapalı bir grup yaptık . Ki ben iş hayatım devam ederken burda gayet aktiftim işi bıraktığımdan beri ara sıra giriyorum girmek zorunda da kimse değil tercih meselesi saygı duyulmalı sorgulamamalı bence
Asıl bombaları kendi kardeşleriyle yaşıycaz gibi ama inşallah hepsi böyle kup şeker tadında olurSen daha dikkatli ol o zarar verdigini de anlamaz simdi :) gecen komsum dogum yapmisti hayirli olsuna ciktik kasla goz arasinda benim kiz bebegin besigine gidip kup seker koymus yanina bebek yesin diyeAllahtan surekli arkasindan gidiyorum da caktirmadan aldim cok utanc vericiydi
Ayy ne bileyim bana utanç verici degilde çok şeker tatlış bir durum gibi geldi canım ya çocuklar çok sever ya küp şekeri en azından benim tanıdığım çocuklar oda sever diye koymuştur annesi ayy kızını felaket sevesim geldi :)Sen daha dikkatli ol o zarar verdigini de anlamaz simdi :) gecen komsum dogum yapmisti hayirli olsuna ciktik kasla goz arasinda benim kiz bebegin besigine gidip kup seker koymus yanina bebek yesin diyeAllahtan surekli arkasindan gidiyorum da caktirmadan aldim cok utanc vericiydi
Sizin bahsettiğiniz grup başka. Buradaki üyelerden oluşmuyor bildiğim kadarıyla.Grup açık annemin adresi ile üye olmustum bende ilk zaman hala yazışmalar devam ediyor bakıyorum ara sıra 2015 Kasım anneleri grubun adi
Ayy ne bileyim bana utanç verici degilde çok şeker tatlış bir durum gibi geldi canım ya çocuklar çok sever ya küp şekeri en azından benim tanıdığım çocuklar oda sever diye koymuştur annesi ayy kızını felaket sevesim geldi :)
Cantamizi hazirliyorum kizlar. Listemi yaptim yerlestiriyorum. Eksik ya da gereksiz koydugum bisey var mi sizce ?
Bir de ben tek canta yapiyorum cekcekli tek bir cantaya yerlestiriyorum. Bir tarafa benimkileri bir tarafa bebeginkileri. Kullanisli olur mu? Bebeginkileri ayri mi koysam yoksa?
Eki Görüntüle 1650015 Eki Görüntüle 1650015
İns verir ama gün yaklaştıkça korku heycan merak ne kadar duygu var hepsini yaşıyorum
çokta etkilemek istemem ama molfix ve can bebe ikisinide beğenmemiştim kızımda..huggis kullandım en iyisi prima ve huggis deneyerek öğrendimbende hangi marka kullanıcağıma karar veremedim.. molfix mi alsam canbebe mi
6 harfli diyorum ona, belki dillendirmezsem hic gelmezMerhaba kızlar uzun zamandır sizi takip edemedim işler çok yoğundu
çalaklarınız çıkmaya başladı mı? kuzenimin eşinin sonay çıktı yol yol ve canını acıtıyormuş çok..
bende korkuyorum
Sağolasın canım benim durumumda değişiklik yok. Az önce taburcu oldum dr . Hastanede yapılacak herseyi yaptık evde hiç kalkmadan yat ilaçlarını al. Sanci kanama vs.de hemen gel dedi. Adalat ve progestan içiyorum sanci durdurmak için
Sağolasın canım benim durumumda değişiklik yok. Az önce taburcu oldum dr . Hastanede yapılacak herseyi yaptık evde hiç kalkmadan yat ilaçlarını al. Sanci kanama vs.de hemen gel dedi. Adalat ve progestan içiyorum sanci durdurmak için
Merhaba;Acikcasi ben spinal istiyordum ama epidurale yonelmis vaziyetteyim.spinalde belden igne yapiliyormus etkisi daha uzun suruyormus ancak bas agrisi cok fazla olurmus.epiduraldede yine belden igne var ama bele katedral gibi bisey yerlestiriliyormus agri oldukca azar azar agri kesici veriliyormus.spinalin belde igne sokulan yerden mi verilen ilactan mi onu tam bilmiyorum beyinle ilgili bi noktaya gittigi icin bas agrisi daha fazla olurmus.diger topiclerden okudugum kadariyla boyleydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?