2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
:)))) Allah korusun canım valla çok dikkatli olmak lazım bizimki de 1,5yaşında ama çok cadı bende korkuyorum

Sen daha dikkatli ol o zarar verdigini de anlamaz simdi :) gecen komsum dogum yapmisti hayirli olsuna ciktik kasla goz arasinda benim kiz bebegin besigine gidip kup seker koymus yanina bebek yesin diye Allahtan surekli arkasindan gidiyorum da caktirmadan aldim cok utanc vericiydi

Son düzenleme:
Bana tepki gösteren arkadaşlar ,
Açıkcası tepkinize , mesajlara gerçekten üzüldüm.Benimle ve benim düşündüklerimle uzaktan yakından ilgisi olmayan ithamlarda bulunmuşsunuz.
Konu nerelere geldi...

Neyse kızlar üzmeyelim birbirimizi doğru diyorsun herkes istediği gibi takılır. Unutalım gitsin bu gerginlik :)

Asıl bombaları kendi kardeşleriyle yaşıycaz gibi ama inşallah hepsi böyle kup şeker tadında olur

Ayy ne bileyim bana utanç verici degilde çok şeker tatlış bir durum gibi geldi canım ya çocuklar çok sever ya küp şekeri en azından benim tanıdığım çocuklar oda sever diye koymuştur annesi ayy kızını felaket sevesim geldi :)

Cantamizi hazirliyorum kizlar. Listemi yaptim yerlestiriyorum. Eksik ya da gereksiz koydugum bisey var mi sizce ?
Bir de ben tek canta yapiyorum cekcekli tek bir cantaya yerlestiriyorum. Bir tarafa benimkileri bir tarafa bebeginkileri. Kullanisli olur mu? Bebeginkileri ayri mi koysam yoksa?

Evet o da oyle dusunmus zaten :) buyur gel sev teyzesi o da cok sever seni. Gelene gidene yapisiyor gecen gun dis kapidan iceri giriyoruz su saatlerine bakan iski gorevlisine eve girerken el salliyo naber diye soruyor. Basima bela olacak en sonunda daha cok bombalarimiz var konusu acildikca anlatirim.

Konuya açıklık getirmek istiyorum.Sanki aramızda adanamerkez ' le daha önce yaşanmış bir tartışma , bir tatsızlık var da , onun uzantısı sonucu bir şey oldu gibi anlaşıldı , bazı yorumlarda gördüm.Hiç o şekilde bir tartışmamız vs olmadı.
Özel mesajları silmemişim, biraz önce bulup okudum.Gruba yeniden üye olmak istediğimi yazmışım , o da kapattık oybirliğiyle demiş , ben de aaa diye cevap yazmışım.Olay da bundan ibaret.
parkbyull kaos yaratmaya çalıştığımı falan yazmışsın.Bunlar da nereden çıktı arkadaşım , yazdığınız kişi ben değilim.

Bu koyduklarin yeterli canim eksik bisey goremedim ben ama bebege cok kiyafet koymana gerek yok yinede sen bilirsin. Bende cekcekli tek bavul hazirladim. Bence ayri ayriya gerek yok. Bir taraf benim bir taraf bebegin.

6 harfli diyorum ona, belki dillendirmezsem hic gelmez
Bir umut iste

MONNA ve @sipse86 çok geçmiş olsun kızlar. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Son durumlarınız nedir bize bilgi vermeyi unutmayın. Dualarımız sizinle

Sağolasın canım benim durumumda değişiklik yok. Az önce taburcu oldum dr . Hastanede yapılacak herseyi yaptık evde hiç kalkmadan yat ilaçlarını al. Sanci kanama vs.de hemen gel dedi. Adalat ve progestan içiyorum sanci durdurmak için

Gecmis olsun canim tuvalet haricinde kalkma yat dinlen. Zamaninda gelir insallah bebislerimiz.

geçmiş olsun cnm çok dikkat et kendine. ne kadar durursa o kar sonuçta. beslenmene bak sen. Allaha emanet yavrun da sen de

Merhaba;

eğer sezaryen olacaksa spinal şart. epidural dediğiniz normal doğumlarda ağrı kesmeye yönelik bir anestezi. son zamanlarda spinal+epidural anestezi yapılıyor sezaryen ameliyatlarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…