2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

6 harfli diyorum ona, belki dillendirmezsem hic gelmez
Bir umut iste
Wala bende 37 .haftaya kadar bisi yoktu bu hafta kendime agda yaparken aynada ust bacak aralarim biraz catlamis ve gobegimin tam ortasi gobek deligimin yanlarin da cok ufak belli belirsiz catlak olusmus ins daha da ilerlemez bu bile canimi sıkmaya yetti

Kızlar benim de kasıklarıma doğru 4-5 çatlak var, renkleri de bayağı koyu şu an.Görünce şok oldum.Bir anda çıkmışlar sanki.
Daha önceden de çatlaklarım vardı , cilt yapım meyilli ne yazık ki.Annemde de ne çatlak , ne selülit var , halama benzemişim ne yazık ki :/

can sıkıcı bir durum.. canını da yakıyormuş insanın umarım sizde öyle değildir kızlar.

can sıkıcı bir durum.. canını da yakıyormuş insanın umarım sizde öyle değildir kızlar.
Kızlar bu çatlaklara çok kafanızı takmayın bence. Benim önceki hamileliğimde oluşan çatlaklarım var şu an ten rengimin bir kat açık renginde çok da göze batmıyor baya silik bir şekilde duruyor tabi ben hamilelik boyunca bitkisel yağlar kullanmıştım bunun faydasını da görmüş olabilirim ya da bünye meselesi de olabilir orasını bilemiyorum . Bu hamileliğimde hiçbirşey kullanmadım henüz yeni oluşan bi çatlak yok ama olsa da takmıyorum. Annelik kolay değil yavrularımız için tüm bunlar değil mi çatlakların can yaktığını ilk defa duyuyorum ayrıca benim sadece kuru kaşıntı oluyordu çatlayacak olan yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…