- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.241
Çok şirinler :)Bu arada hastane icin lokumlarimizi da hazirladim :) geriye kurabiyeler ve cikolata kutulari kaldi.
Eki Görüntüle 1650057
Ellerine sağlık çok güzel olmusss sBu arada hastane icin lokumlarimizi da hazirladim :) geriye kurabiyeler ve cikolata kutulari kaldi.
Eki Görüntüle 1650057
Arkadaslar sizce hangisini yapayim ????
Wala bende 37 .haftaya kadar bisi yoktu bu hafta kendime agda yaparken aynada ust bacak aralarim biraz catlamis ve gobegimin tam ortasi gobek deligimin yanlarin da cok ufak belli belirsiz catlak olusmus ins daha da ilerlemez bu bile canimi sıkmaya yetti
6 harfli diyorum ona, belki dillendirmezsem hic gelmez
Bir umut iste
Arkadaslar sizce hangisini yapayim ????
ikiside güzel çok şirin duruyolarArkadaslar sizce hangisini yapayim ????
Wala bende 37 .haftaya kadar bisi yoktu bu hafta kendime agda yaparken aynada ust bacak aralarim biraz catlamis ve gobegimin tam ortasi gobek deligimin yanlarin da cok ufak belli belirsiz catlak olusmus ins daha da ilerlemez bu bile canimi sıkmaya yetti
Kızlar benim de kasıklarıma doğru 4-5 çatlak var, renkleri de bayağı koyu şu an.Görünce şok oldum.Bir anda çıkmışlar sanki.
Daha önceden de çatlaklarım vardı , cilt yapım meyilli ne yazık ki.Annemde de ne çatlak , ne selülit var , halama benzemişim ne yazık ki :/
TwoPrincess Lokumların üstündekiler şeker hamuru mu? Çok tatlı görünüyorlar :))
Bu arada hastane icin lokumlarimizi da hazirladim :) geriye kurabiyeler ve cikolata kutulari kaldi.
Eki Görüntüle 1650057
bende aynı bundan yapacagım kral taclısını ınsallah su ıle mı yapıstırdın cnm .9
Süper olmuş bu bana da çok güzel bi fikir olduEvet canim seker hamurlari sade dagitmaktansa boyle susleme yapayim dedim. İnstagramda gormustum 25 li lokumlari 50 tlye satiyordu ben kendim evde 8 tlye mal ettim :)
Bu arada hastane icin lokumlarimizi da hazirladim :) geriye kurabiyeler ve cikolata kutulari kaldi.
Eki Görüntüle 1650057
Kız lokum için erken değil mi anaaam bende mi başlasam yoksaBu arada hastane icin lokumlarimizi da hazirladim :) geriye kurabiyeler ve cikolata kutulari kaldi.
Eki Görüntüle 1650057
Bal ile yapistirdim canim ben.
Kız lokum için erken değil mi anaaam bende mi başlasam yoksa
Evde iki kutu gullu lokum var. Bende onlara bi ayar çekeyim bari.Seker hamurlarını hazırlayabılırsın cnm ben onceden seker hamurlarını hazırlıcam onlara bısey olmuyo :)
Kızlar bu çatlaklara çok kafanızı takmayın bence. Benim önceki hamileliğimde oluşan çatlaklarım var şu an ten rengimin bir kat açık renginde çok da göze batmıyor baya silik bir şekilde duruyor tabi ben hamilelik boyunca bitkisel yağlar kullanmıştım bunun faydasını da görmüş olabilirim ya da bünye meselesi de olabilir orasını bilemiyorum . Bu hamileliğimde hiçbirşey kullanmadım henüz yeni oluşan bi çatlak yok ama olsa da takmıyorum. Annelik kolay değil yavrularımız için tüm bunlar değil mican sıkıcı bir durum.. canını da yakıyormuş insanın umarım sizde öyle değildir kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?