- 3 Eylül 2013
- 135
- 115
- 33
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.261
Konuya açıklık getirmek istiyorum.Sanki aramızdaadanamerkez ' le daha önce yaşanmış bir tartışma , bir tatsızlık var da , onun uzantısı sonucu bir şey oldu gibi anlaşıldı , bazı yorumlarda gördüm.Hiç o şekilde bir tartışmamız vs olmadı.
Özel mesajları silmemişim, biraz önce bulup okudum.Gruba yeniden üye olmak istediğimi yazmışım , o da kapattık oybirliğiyle demiş , ben de aaa diye cevap yazmışım.Olay da bundan ibaret.
@parkbyull kaos yaratmaya çalıştığımı falan yazmışsın.Bunlar da nereden çıktı arkadaşım , yazdığınız kişi ben değilim.
Kızlar bu çatlaklara çok kafanızı takmayın bence. Benim önceki hamileliğimde oluşan çatlaklarım var şu an ten rengimin bir kat açık renginde çok da göze batmıyor baya silik bir şekilde duruyor tabi ben hamilelik boyunca bitkisel yağlar kullanmıştım bunun faydasını da görmüş olabilirim ya da bünye meselesi de olabilir orasını bilemiyorum . Bu hamileliğimde hiçbirşey kullanmadım henüz yeni oluşan bi çatlak yok ama olsa da takmıyorum. Annelik kolay değil yavrularımız için tüm bunlar değil miçatlakların can yaktığını ilk defa duyuyorum ayrıca benim sadece kuru kaşıntı oluyordu çatlayacak olan yerde.
Evde iki kutu gullu lokum var. Bende onlara bi ayar çekeyim bari.
suanki evim buyuk bundan önceki evim 3+1 di ama 1 odasina hic girmiyordu zaten ora ivir zivir odamdi canim ama yine de 7-1 çalışıyordu... utu yapmayi bilmiyor onun disinda 1oda(odalarin camlarini yarim gun geldiginde donusumlu siliyor) ve mutfak camini siliyor, salonun oturma odasinin yatak odasinin tozlarini alip supurup siliyor.. oturma odasindaki koltugu silip eger kissa mevsim halisini da siliyor(koltuk hali donusumlu)banyoda dusakabini ve dusakabinin icindeki fayanslari da ovup banyoyu yikar.. tuvaleti temizler kapi siler mutfak tezgahini tezgah ustu fayanslarini temizler dolaplarin kapaklarini distan siler... seninki neler yapiyor canimSeninki cok erken geliyormus. Evin cok mu buyuk? Benimki 9 dan 1 e kadar butun isi bitiriyor temizde yapiyor yani surekli bakiyorum cunku. Gerci benim ev ufak 2+1 buyuk olsa belki o da cok oyalanir.
3 bucuk yasinda cok rahat ettim diyor herkes bizim daha 1 senemiz var.Ben dislanmis hissetmesin diye krese erken baslattim bu 2. Ayimiz 4 saat kaliyor aliyorum oyun oynasin diye yolluyorum aslinda ama ayni seyi bende dusunuyorum kucugun bagisikligi olmayacagi icin belki ben de krese vermekten vazgecebilirim.Benimki de kardesi dogdugunda 3,5 yasinda olacak. Cevremdekiler krese ver diyor ama ben istemiyorum. Hem kendini dislanmis gibi hissetmemesi acisindan hemde evde minik bebek var sık hastalanacagini dusundugumden dolayi. Ama bakalim ikisiyle. Gerci suan bana bir zoru yok ama eskisi gibi ilgilenebilir miyim kafamda deli sorular oluyor:) en olmadi eve bir oyun ablasi bulmayi dusunuyorum cocuk gelisiminden mezun. Yasayip gorucez artik.
NE guzel olmus nasıl yaptınnn kız :)))
Kizlar benimkilerde boyle
Çokk guzeller guel gule kullan cnm :)Kizlar benimkilerde boyle
Tesekkurler cnmÇokk guzeller guel gule kullan cnm :)
bebek için baya bir uğraştım ve o zaman neden bu kadar pahalı sattıklarını anladım
ay pek bi süslüler
videyo olarak mmı?Yapımı bulabılecegımız bır yer varmı bende denemek ısterım *-*
Sizin bahsettiğiniz grup başka. Buradaki üyelerden oluşmuyor bildiğim kadarıyla.
gogus kremin varsa ekleyebilirsin canim bir de 1 paket islak mendil daha al istersen bebek icinCantamizi hazirliyorum kizlar. Listemi yaptim yerlestiriyorum. Eksik ya da gereksiz koydugum bisey var mi sizce ?
Bir de ben tek canta yapiyorum cekcekli tek bir cantaya yerlestiriyorum. Bir tarafa benimkileri bir tarafa bebeginkileri. Kullanisli olur mu? Bebeginkileri ayri mi koysam yoksa?
Eki Görüntüle 1650015 Eki Görüntüle 1650015
videyo olarak mmı?
bilmiyorum ki canım ben resmini gördüm birkaç modelin içlerinden beğendiklerimden kopya çektim
çok zahmetli birşey ama
6 harfli diyorum ona, belki dillendirmezsem hic gelmez
Bir umut iste
Sizin iyi cok yokmus ben harita gibiyim bakmak dahi istemiyorum cok kotu duruyoBu güzel fikirmis ben de öyle yapayım bari :)) bende ki çatlaklar sadece sol altta bir kısım yerde var. Diğer kısımlarında yok gobegimin. Benim gibi abuk subuk catlayan var mi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?