2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Bir tartışma bir tatsızlık olmadı ama grubu sürekli sormandan ben de rahatsız oldum. Madem istemedin ve çıktın sonrasında burda sürekli gündeme getirmen rahatsız edici oldu. Sonuçta adanamerkez sana sürekli açıklama yapmak zorunda değil. Ben olsam ben de aynı tepkiyi veririm.

Ya kizlar bazen cocuk icimde cirpiniyomus gibi yapiyo cok korkuyom bisey mi oldu kordonmu dolandi yoksa diyorum sanki Allah korusun can cekisiyo gibi sizdede oluyomu bugun cok hareketli ayagini bir diretiyo orasi sipsivri oluyo icim tuhaf oluyo

acıyacağını bende düşünmezdim ama acıdığını söylüyor bilemedim

Seninki cok erken geliyormus. Evin cok mu buyuk? Benimki 9 dan 1 e kadar butun isi bitiriyor temizde yapiyor yani surekli bakiyorum cunku. Gerci benim ev ufak 2+1 buyuk olsa belki o da cok oyalanir.
suanki evim buyuk bundan önceki evim 3+1 di ama 1 odasina hic girmiyordu zaten ora ivir zivir odamdi canim ama yine de 7-1 çalışıyordu... utu yapmayi bilmiyor onun disinda 1oda(odalarin camlarini yarim gun geldiginde donusumlu siliyor) ve mutfak camini siliyor, salonun oturma odasinin yatak odasinin tozlarini alip supurup siliyor.. oturma odasindaki koltugu silip eger kissa mevsim halisini da siliyor(koltuk hali donusumlu)banyoda dusakabini ve dusakabinin icindeki fayanslari da ovup banyoyu yikar.. tuvaleti temizler kapi siler mutfak tezgahini tezgah ustu fayanslarini temizler dolaplarin kapaklarini distan siler... seninki neler yapiyor canim

3 bucuk yasinda cok rahat ettim diyor herkes bizim daha 1 senemiz var.Ben dislanmis hissetmesin diye krese erken baslattim bu 2. Ayimiz 4 saat kaliyor aliyorum oyun oynasin diye yolluyorum aslinda ama ayni seyi bende dusunuyorum kucugun bagisikligi olmayacagi icin belki ben de krese vermekten vazgecebilirim.
Bakici istemiyorum kucukle mecbur ben ilgilenicem Ev islerine ayiricagim vakti kizima ayiriyim istiyorum.birisi ev islerini yaparsa bende rahat ederim o yuzden yardimci daha cok isime geliyor.

Kizlar benimkilerde boyle

Eklentiler

• IMG-20151003-WA0003.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG-20151003-WA0007.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG-20151003-WA0005.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG-20151003-WA0000.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 135
  • IMG-20151007-WA0018.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 121
masum34 dediğin gibi bezler hakkında biraz araştırma yaptım, evet kimyasal maddelerden bahsediyorlar, aynı şekilde kadın hijyen pedleri için de durum böyle.... Yıkanabilir bebek bezleri varmış. Şu blogda http://cocugumlaeglenirken.blogspot.com.tr/2013/03/ykanabilir-bebek-bezi.html ayrıntısıyla yazılmış. Babyneo diye bir marka var. Sanırım ebebekte de satışı var. Ben bu konuyu biraz daha araştıracağım. Umarım bu bezlerı kullanırız diye düşünüyorum...Yine de bir şey diyemiyorum, çünkü hazır bezler o kadar cazibeli ki..Ben bilgilendikçe buraya yazarım.

gogus kremin varsa ekleyebilirsin canim bir de 1 paket islak mendil daha al istersen bebek icin

6 harfli diyorum ona, belki dillendirmezsem hic gelmez
Bir umut iste

Bu güzel fikirmis ben de öyle yapayım bari :)) bende ki çatlaklar sadece sol altta bir kısım yerde var. Diğer kısımlarında yok gobegimin. Benim gibi abuk subuk catlayan var mi? :)

Bu güzel fikirmis ben de öyle yapayım bari :)) bende ki çatlaklar sadece sol altta bir kısım yerde var. Diğer kısımlarında yok gobegimin. Benim gibi abuk subuk catlayan var mi? :)
Sizin iyi cok yokmus ben harita gibiyim bakmak dahi istemiyorum cok kotu duruyo daha yasim 21 bi omur kalici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…