- 25 Kasım 2013
- 1.173
- 1.295
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.281
Helal olsun valla canım guel gule kullan ıns
Geçmiş olsunSağolasın canım benim durumumda değişiklik yok. Az önce taburcu oldum dr . Hastanede yapılacak herseyi yaptık evde hiç kalkmadan yat ilaçlarını al. Sanci kanama vs.de hemen gel dedi. Adalat ve progestan içiyorum sanci durdurmak için
Benim bacaklarimdakiler kasininca biraz aciyor ins kimse daha fazla catlamaz catlarsada miniklerimiz icin hersey defer yeterki onlar saglikli olsunlarcan sıkıcı bir durum.. canını da yakıyormuş insanın umarım sizde öyle değildir kızlar.
Sizin iyi cok yokmus ben harita gibiyim bakmak dahi istemiyorum cok kotu duruyodaha yasim 21 bi omur kalici
Sizin iyi cok yokmus ben harita gibiyim bakmak dahi istemiyorum cok kotu duruyodaha yasim 21 bi omur kalici
Cok hakli bir paylasim olmus bende boyle dusundugum icin face grubuna katilmamistimKizlar bu face grubu yuzunden cok sorunlar cikiyor. Cunku herkes kendini desifre etmek istemeyebilir ya da ordaki paylasimlarini facete ekli kisilerin gormesini istemeyebilir. Ama burda rahatiz. Bakin 2014 kasim annelerinde de ayni sorunlar yasanmis ve ilk giriste yazan mesaj bu kopyaladim alintidir.
Bir diğer öneli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.
Maşallah bebğine hayırlısıyla kucağına al canım.Kizlar doktordan geldim simdi 37+5 2988 g 50 cm boyu olmus benim oglusumun suyum ve gelisimi gayet iyi dedi nst de iyi cikti.esim leri aliyormusunuz dedim almiyiruz dedi oysaki cok istioduk kismet artik .ve normal dogumla ilgili biraz konustuk doguma girer girmez alttan kesiyormusunuz son ani mi bekliyorsunuz dedim rutin olarak kesmiyorum baktim bebegin basi buyuk olur oyle keserim dedi icim rahatladi.ve gecen cok fene baski yapiyordu ve baski yaparken bicak saplanir gibi sancilar oluo dedim digum yaklastigi icin son haftalar olabilir boyle seyler dedi
Evet artik boyle dusunmek lazim olan ldu zaten:))Benim de böyle kalmayacak gibi canım. Sag tarafa dogru yayılabilir her an. Hic üzülme bu çatlaklar bize bebeğimizin hediyesi öyle düşün :)
Ay varsin oyle olsun canim odum koptu az once deli cocuk sekilden sekile giriyo:)Ebru bebeğin cirpinarak hareket etmesi sorusunu sen sormuştun herhalde. Bende de oluyor son zamanlarda aynısı hiç korkma canım bebeklerimiz enerjilerini bu şekilde dışarı atıyor :)
Saol canim benimMaşallah bebğine hayırlısıyla kucağına al canım.
Gecmis olsun canim. Dikkat et kendine dinlen bol bol vakitli gelir insallah bebislerimiz.Sağolasın canım benim durumumda değişiklik yok. Az önce taburcu oldum dr . Hastanede yapılacak herseyi yaptık evde hiç kalkmadan yat ilaçlarını al. Sanci kanama vs.de hemen gel dedi. Adalat ve progestan içiyorum sanci durdurmak için
Ewet canim ilk tecrume cok fakli hic bisi bilmioz ..oyleymis canim baski dogumun yaklastigi icin oluomushavvaku masallah pasaya
ay bilelim bari,baski demek dogum yaklasiyor demek he
ya ilk olunca okadar tecrubesiz oluyoki insan,hos bazeilari ikincidede oyle ama ilk adi ustunde ilk..
Seker hamuruyla mi yaptin canim. Afiyetler olsun. Ellerine saglik.Bu arada hastane icin lokumlarimizi da hazirladim :) geriye kurabiyeler ve cikolata kutulari kaldi.
Eki Görüntüle 1650057
Soldakinj begendim ben.Arkadaslar sizce hangisini yapayim ????
Bu arada hastane icin lokumlarimizi da hazirladim :) geriye kurabiyeler ve cikolata kutulari kaldi.
Eki Görüntüle 1650057
Çok beğendim hatta elimi uzatip bi tane alasim geldidr acilmayi durduramazsak doğuma alırım deyince eşime dedim ki ama bebek sekerlerimiz hazır değil, çikolataları da siparis etmedik napcaz. Bu kadınlar cidden garip yaratıklar dr doğum diyo sen çikolata diyosun ben heyecandan ölüyorum senin aklına nasıl bu gelebiliyor diyo
Ay varsin oyle olsun canim odum koptu az once deli cocuk sekilden sekile giriyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?