2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Geçmiş olsun

can sıkıcı bir durum.. canını da yakıyormuş insanın umarım sizde öyle değildir kızlar.
Benim bacaklarimdakiler kasininca biraz aciyor ins kimse daha fazla catlamaz catlarsada miniklerimiz icin hersey defer yeterki onlar saglikli olsunlar

Sizin iyi cok yokmus ben harita gibiyim bakmak dahi istemiyorum cok kotu duruyo daha yasim 21 bi omur kalici

Benim de böyle kalmayacak gibi canım. Sag tarafa dogru yayılabilir her an. Hic üzülme bu çatlaklar bize bebeğimizin hediyesi öyle düşün :)

Sizin iyi cok yokmus ben harita gibiyim bakmak dahi istemiyorum cok kotu duruyo daha yasim 21 bi omur kalici

Ebru bebeğin cirpinarak hareket etmesi sorusunu sen sormuştun herhalde. Bende de oluyor son zamanlarda aynısı hiç korkma canım bebeklerimiz enerjilerini bu şekilde dışarı atıyor :)

Kizlar doktordan geldim simdi 37+5 2988 g 50 cm boyu olmus benim oglusumun suyum ve gelisimi gayet iyi dedi nst de iyi cikti.esim leri aliyormusunuz dedim almiyiruz dedi oysaki cok istioduk kismet artik .ve normal dogumla ilgili biraz konustuk doguma girer girmez alttan kesiyormusunuz son ani mi bekliyorsunuz dedim rutin olarak kesmiyorum baktim bebegin basi buyuk olur oyle keserim dedi icim rahatladi.ve gecen cok fene baski yapiyordu ve baski yaparken bicak saplanir gibi sancilar oluo dedim digum yaklastigi icin son haftalar olabilir boyle seyler dedi

Cok hakli bir paylasim olmus bende boyle dusundugum icin face grubuna katilmamistim

Maşallah bebğine hayırlısıyla kucağına al canım.

Ebru bebeğin cirpinarak hareket etmesi sorusunu sen sormuştun herhalde. Bende de oluyor son zamanlarda aynısı hiç korkma canım bebeklerimiz enerjilerini bu şekilde dışarı atıyor :)
Ay varsin oyle olsun canim odum koptu az once deli cocuk sekilden sekile giriyo:)

havvaku masallah pasaya
ay bilelim bari,baski demek dogum yaklasiyor demek he
ya ilk olunca okadar tecrubesiz oluyoki insan,hos bazeilari ikincidede oyle ama ilk adi ustunde ilk..

kizlar benim yine gogusle ilgili sorum var
nerdeyse hamileligimin basindan beri goguslerim nasil desem o kahverengi yerler buzusuyodu,burusuyodu hangi kelimeyi kullanayim bilemedim.
Takmiyodum bunu amabdemin kafama esti nette arastirayim dedim tabiki yine nette kotu seyler yaziyodu.

genelde usuyunce veya sutyen degince oluyor.
varmi oyle olan, ben cok korktum

Gecmis olsun canim. Dikkat et kendine dinlen bol bol vakitli gelir insallah bebislerimiz.

havvaku masallah pasaya
ay bilelim bari,baski demek dogum yaklasiyor demek he
ya ilk olunca okadar tecrubesiz oluyoki insan,hos bazeilari ikincidede oyle ama ilk adi ustunde ilk..
Ewet canim ilk tecrume cok fakli hic bisi bilmioz ..oyleymis canim baski dogumun yaklastigi icin oluomus

Bu arada hastane icin lokumlarimizi da hazirladim :) geriye kurabiyeler ve cikolata kutulari kaldi.

Eki Görüntüle 1650057

Çok beğendim hatta elimi uzatip bi tane alasim geldi dr acilmayi durduramazsak doğuma alırım deyince eşime dedim ki ama bebek sekerlerimiz hazır değil, çikolataları da siparis etmedik napcaz. Bu kadınlar cidden garip yaratıklar dr doğum diyo sen çikolata diyosun ben heyecandan ölüyorum senin aklına nasıl bu gelebiliyor diyo

canim benim insallah minnagin hayirli zamanda gelir .
ee kadiniz sonucta, olcak o kadar

Ay varsin oyle olsun canim odum koptu az once deli cocuk sekilden sekile giriyo:)

Benim de öyle valla. Bir gece cirpinisina uyandım çok korktum senin gibi. Sonra bekledim bir süre hala hareket ediyor normal demekki deyip uyumaya devam ettim :) sabah arastirdigimda bebegin hareketli olmasinin sağlıklı olduğuna işaret ettiğini okuyunca da bir kat daha rahatladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…