2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gunaydin annişlerara ara sancilarim oluo hafiften..ve sanki sürekli bisiler geliyormus gibi hissediyorum lavaboya gidiyorum bisi yok paranoyak oldum sanirim

Reactions: GCA

Benim kocam her hafta tam benim kadar kilo alıyor. Ben 5 aldıysam o da 5, ben 2 aldıysam o da 2. Kız bekliyoruz.

Allah rızası için hamile olmasam bile zorlanıyorum ben o harekette bence çok saçma
Tatlım sen normaldede biraz kilolu olduğun için zor gelebilir ama otururken yapmak inan kolay. Ben yaptım hemen ama bence bu bir kıstas değildir işte kocakarı rivayeti. Ama bayılıyorum bu rivayetlere.

Rugan ama tek seritli yandan bagli, 38 numara
Almazsan adresi aldim biliyorsun, Migros'un onunde bulurum seni elbet
Ay senin mi ayakların 3 kilo Allahtan kork. Benim 41 numara oldu ayaklarım. Anamın ayakkabılarını giyiniyorum.

ayy bende aynen düşünüyorum .. sadece eşim kalsın gece istiyorum.. zaten sadeece bir kişi kabul ediyorlar..

annem ve kaynanam diğer seçenek.. annem kalsa kaynanam üzülür, kaynanam kalsa annem üzülür.. bi de utanma meselesi var tabi..

bide diyorum ki eşim kalırsa bebekle ilgilenebilir mi? yada benim ilgilenmeye dermanım olur mu?

kafamda deli sorular

Arkadaslar oda ya perde bulamadim bir turlu muhabbete pek katilmiyorum ama devamli takipteyim internetten alabilecegimiz site var mi

Bana verirsin
Annem 45 kilo ve 1.55ken beni (4.5 kilo uzeri) ve sonra kardesimi (5.5kilo uzeri) dogurmus. Hala 38 beden ve ayaklari japon gibi 36 numara
Ay tatlım senin olsun. Benim anamın ayakları 42, teyzemin ayakları44 teyzemin oğlunun ayakları 57 numara:) yani ben 39- 40 numarayla ailenin minnoş ayaklısıydım. Annemin izinden gidiyorum ama ühühüh. Yalnız yanlış anlaşılmasın bizim boylar da uzundur. Teyzem1.80, oğlu2.10 du galiba(.2 nin üstünde işte öyle bişey) ben 1.77

Kızlar göğüs pompası alan var mi ? Ya da daha önce kullanan var mi ? Hangi marka en güzeli ? Gerekli mi ?
Arkadaşlarımın önerisi üzerine avent elektrikli alıcam ama şimdi alma dediler doğumdan sonra bebeğin emmezse sıkıntı yaşarsan alırsın dediler oyüzden almadım.

Günaydın kızlar. Kendimi iyi hissetmeme rağmen her gün tartıda kilom artıyor 16 kilo aldım şimdiye kadar. Dikkat ediyorum sürekli. İnsanlara bakıyorum internette hamileler paylaşıyor yediklerini abur cubur da tüketiyorlar. Ben yemememe rağmen alıyorum. Yapıyla alakalı belki ama üzülüyorum bu duruma ister istemez. Sizde durum ne? Bir de 34. haftam bitiyor haftasonu. Daha ilerde olanlar 34ten sonra daha çok alınıyor mu

Cok sukur burda refakatci kabul etmiyolar ister annen olsun ister esin kesinlikle sadece anne ile bebek kaliyolar 5 gun boyunca ohh
kafa rahat valla en cok ona seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…