- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.621
Kizlar gunaydin bi tanidigimla muhabbet esnasinda esim kendi kendine 6 kilo verdi cokda yemesini kismadi dedim ya bak bebek kiz olunca baba istemsiz zayifliyo erkek olunca yine istemsiz kilo aliyo dedi onun iki kizi vardi ikisinde de zayiflamis kocasi simdi ucuncuye hamile oda oglan gercekten gozle goruluyo kilo almis esi sizin kocisler nasil dogrumu acaba bu benim kiz ve zayifladi kocisim gerci zaten 110 kiloydu pek farketmedi ama 6 kilo verdi
Tatlım sen normaldede biraz kilolu olduğun için zor gelebilir ama otururken yapmak inan kolay. Ben yaptım hemen ama bence bu bir kıstas değildir işte kocakarı rivayeti. Ama bayılıyorum bu rivayetlere.Allah rızası için hamile olmasam bile zorlanıyorum ben o harekette bence çok saçma
Ay senin mi ayakların 3 kilo Allahtan kork. Benim 41 numara oldu ayaklarım. Anamın ayakkabılarını giyiniyorum.Rugan ama tek seritli yandan bagli, 38 numara
Almazsan adresi aldim biliyorsun, Migros'un onunde bulurum seni elbet
Bana verirsinAy kızlar bu arada ayak numaram eski haline gelmezse güzelim çizmeler babetler ne olacak ühühü
ayy bende aynen düşünüyorum .. sadece eşim kalsın gece istiyorum.. zaten sadeece bir kişi kabul ediyorlar..Arkadaşlar belki size saçma gelebilir ama ben hastanede sadece eşimin yanımda kalmasını istiyorum bekar ablam memleketten gelecek zaten kayınvalidem benimle oturuyor ama ben hastaneye kimsenin gelmesini istemiyorum emziremem de utanırım. Gelmeyin diyecemde beni kimse dinlemiycek kafamda kurup kurup duruyom napsamki
Kiz gorende seni 40 yasinda sanacak 3 yas var aramizda sende gencsin niye uzdun simdi kendini :)[/QUO
Bende 40 yaşındayım ya neyseee üzerime alınmayayım dimi
Ayni durumdaym sabah is aksam ev hiç dinlenemiyorum. Gece oyle uyuyorum ki hic uyku sorunu cekmedim cok sukur.
Ay tatlım senin olsun. Benim anamın ayakları 42, teyzemin ayakları44 teyzemin oğlunun ayakları 57 numara:) yani ben 39- 40 numarayla ailenin minnoş ayaklısıydım. Annemin izinden gidiyorum ama ühühüh. Yalnız yanlış anlaşılmasın bizim boylar da uzundur. Teyzem1.80, oğlu2.10 du galiba(.2 nin üstünde işte öyle bişey) ben 1.77Bana verirsin
Annem 45 kilo ve 1.55ken beni (4.5 kilo uzeri) ve sonra kardesimi (5.5kilo uzeri) dogurmus. Hala 38 beden ve ayaklari japon gibi 36 numara
Süt geliyormu diye bakıyordur.Kayınvaliden memenin içinde ne arıyordu en sinir olduğum şeyler
Arkadaşlarımın önerisi üzerine avent elektrikli alıcam ama şimdi alma dediler doğumdan sonra bebeğin emmezse sıkıntı yaşarsan alırsın dediler oyüzden almadım.Kızlar göğüs pompası alan var mi ? Ya da daha önce kullanan var mi ? Hangi marka en güzeli ? Gerekli mi ?
Ins canimm. Doktorruma sormustmdaha once notmal demisti. Ama hicbu kadar sik olamamistiBenimki de oyle. Tek bugun degil bayadir bu sekilde oluyor. Ins bisey yoktur normaldir.
Canım ben de insülin kullanıyorum hemde 15 yıldır ilk doğumda 38+5 te sezeryan oldum bu doğumu ise normal yapmak istiyorumevet insulin plasentanin erken yaslanmasina sebep oluyomus oyuzden fazla bakletmiyolar sendemi insulin kullaniyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?