- 22 Eylül 2011
- 490
- 159
- 123
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.641
Canım şahinler Shop a baktın mı ben ordan aldım çok memnun kaldımKızlar ben hala pijama&gecelik olayını halledemedim yaaa istediğim gibi bişey bulamadım hiç, ya aşırı dantelli ya da ayıcıklı falan çıkıyo karşıma öylede istemiyorum kii daha sade olsun istiyorum.. Var mı bildiğiniz bi site falan bakıyım ordan?
Gunaydin herkese..Arkadaslar oda ya perde bulamadim bir turlu muhabbete pek katilmiyorum ama devamli takipteyim internetten alabilecegimiz site var mi
Günaydın kızlar. Kendimi iyi hissetmeme rağmen her gün tartıda kilom artıyor16 kilo aldım şimdiye kadar. Dikkat ediyorum sürekli. İnsanlara bakıyorum internette hamileler paylaşıyor yediklerini abur cubur da tüketiyorlar. Ben yemememe rağmen alıyorum. Yapıyla alakalı belki ama üzülüyorum bu duruma ister istemez. Sizde durum ne? Bir de 34. haftam bitiyor haftasonu. Daha ilerde olanlar 34ten sonra daha çok alınıyor mu
Emzirirken memintolari gozukecek diye cekinen arkadaslara emzirme onlugunu tavsiye edebilirim, ben dogum cantama koydum. Acip sere serpe gostermek istemiyorum, zira benim bile goresim yok cok yamuk yumuk bir seye donustuler
Azcik dikis bilen de sakin gidip parayla almasin, mutfak onlugunun arkasinda ipi olmayani, boyun kismi daha genis olan kumas parcasini 40 liraya kakaliyorlar. Ben is bilmez hatun oldugumdan o parayi verdim ama acisi hala 25 gundur benimle
Canim 13-14 arasi aldim. Aynen dedigin gibi abur cubur hic yemiyorum tatli desen haftada 1-2. Meyve de gunde 1 porsiyon abca yiyorum. Ama son zamanlarda her hafta kilo alimimin onune gecemiyorum. Napicam ben de bilmiyorum. Dr.um da durdur artik alma diye soyleniyor. Elimden bisi gelmiyo ki..
ben aklimda duracagina yanimda dursun mantigiyla ne bulursam valize ekleyince kardeslerim hep onu ornek gosteriyorlar bana o kizin cani yok muydu diye :)ayyy ne zor olmuştur bayan için..artık hazır olmalı çantamız herşey yıkandı ütülendi sadece çantaya koyulacak..
Oooo tam hayalimdeki yerdesin ozamanCok sukur burda refakatci kabul etmiyolar ister annen olsun ister esin kesinlikle sadece anne ile bebek kaliyolar 5 gun boyunca ohh
kafa rahat valla en cok ona seviniyorum
her bebek yogun bakimda tutulmuyor canim benim kardeslerim ikiz 7 aylik dogmuslardi kiloları cok sasirtici ama2.700 2800 civariydiBence erken dogum riskiniz yoksa sifir numara bez almaya gerek yok ki, zaten hastane kendisi bezliyor eve gelince ki siz eve gelene kadar herkes heryerden oyle bir durumda sifir numara bez bulur.pramature bebek bir sure yogunbakimda tutulur , o arada siz ustde alirsiniz.
yatasin visco yatagini aldim canim ama 1 tane de ortopedik alacaktim unutmusum iyi oldu hatirlattinPark yatak alan arkadaslar ! Icine yatak olarak ne aldiniz?
Tecrubeli annelerden de bu konuda yardim bekliyorum?
canım ben atlet şeklinde aldım alttan çıtçıtlıkızlar hala doğum sonrası korse alan yok muuuu?
ben paçalı mı, belden mi, yoksa kilot seklinde giyilenden mi alsam diye yaklaşık 1 aydır düşünüyorum
kullanamasam bile evde mutlaka bulunsun istiyorum bir tane korse...çok sıkmam az sıkarım ama gobegıme yararı olur dıye düşünüyorum sezaryenden 10 gün sonra filan...
o iğneler dun benim başka yerlerime batiyordu gece canim cok korktum vallaGünaydın kızlar
Dün bende yordum kendimi ve gece bacağıma sanki iğneler batti.cok rahatsiz bir gece geçirdim
Canım lohusa korsesi varmış eczanede satiliyo mus ben ondan almayi düşünüyorum hastane yede goturcem dr izin verirse hemn sarmak istiyorum yoksa ne kdar zayiflasan da sarkık bi karin kalıyokızlar hala doğum sonrası korse alan yok muuuu?
ben paçalı mı, belden mi, yoksa kilot seklinde giyilenden mi alsam diye yaklaşık 1 aydır düşünüyorum
kullanamasam bile evde mutlaka bulunsun istiyorum bir tane korse...çok sıkmam az sıkarım ama gobegıme yararı olur dıye düşünüyorum sezaryenden 10 gün sonra filan...
Visco vucud seklini aldigi icin rahat eder mi ki? Omurilik gelisimi icin yari ortopedik oneriliyor ama yayli yatak olursa park yatagin hamak bolumune nasil koyacagiz onu?her bebek yogun bakimda tutulmuyor canim benim kardeslerim ikiz 7 aylik dogmuslardi kiloları cok sasirtici ama2.700 2800 civariydi
yatasin visco yatagini aldim canim ama 1 tane de ortopedik alacaktim unutmusum iyi oldu hatirlattin
neyse tek degilmisim ben de gecen de kizimla konusuyordum birak kordonunu o oyuncak degil bak biz sana cok guzel oyuncaklar aldik felan diye hatta belki duyar da anlar diye cingiraklarini salliyordum esim ne dese begenirsin..."canim o turkce bilmiyor" ben de ona "ruhsuz" dedim odestikGünaydın kızlar herkes iyidir umarim kimsenin sancısı sıkıntısı yoktur ben bugun daha iyiyim ikna ettik gibi bizim oğlanı zamanında gelmeye konuş konuş eşimin dilinde tüy bitti vallahiailecek kafayı yedik anlayacağınız
bu arada cocuklara visco onermiyorlar.Hem gelisimi icin hemde vucuda tam yapistigi icin nefes almasina engel oluyor terleme egzama gibi cilt hastaliklari yapiyor demisti bize yatak aldigimiz yerdekiler.İsbir in lateks yatagini almistim cok memnun kaldim simdi yine ordan tek kisilik yatak alicam.park yataginada pamuklu yatak aldim hazir satiliyorher bebek yogun bakimda tutulmuyor canim benim kardeslerim ikiz 7 aylik dogmuslardi kiloları cok sasirtici ama2.700 2800 civariydi
yatasin visco yatagini aldim canim ama 1 tane de ortopedik alacaktim unutmusum iyi oldu hatirlattin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?