- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.661
acikcasi bu konuda benim de kafamda deli sorular... visco zararlı mi diye düşünüyorum sonra anan seni ortopedik yatakta mi büyüttü diyorum bla bla blaVisco vucud seklini aldigi icin rahat eder mi ki? Omurilik gelisimi icin yari ortopedik oneriliyor ama yayli yatak olursa park yatagin hamak bolumune nasil koyacagiz onu?
E bebek vs. Pamuk yataklar var park yatak icin, normal yatagida omurilik gelisimi icin yayli ve visco kesinlikle onermiyorlar.Ben isbirden lateks yatak almistimVisco vucud seklini aldigi icin rahat eder mi ki? Omurilik gelisimi icin yari ortopedik oneriliyor ama yayli yatak olursa park yatagin hamak bolumune nasil koyacagiz onu?
Ama biz pamuk ya da yun yataklarda yattik bu ikiside yaysiz sert ve hava alan yataklar.her acidan viscodan daha iyiacikcasi bu konuda benim de kafamda deli sorular... visco zararlı mi diye düşünüyorum sonra anan seni ortopedik yatakta mi büyüttü diyorum bla bla bla
Pamuklu yatagi nerden aldin canim ikeada var mi? Ebebege baktim vidco var orda da..bu arada cocuklara visco onermiyorlar.Hem gelisimi icin hemde vucuda tam yapistigi icin nefes almasina engel oluyor terleme egzama gibi cilt hastaliklari yapiyor demisti bize yatak aldigimiz yerdekiler.İsbir in lateks yatagini almistim cok memnun kaldim simdi yine ordan tek kisilik yatak alicam.park yataginada pamuklu yatak aldim hazir satiliyor
maalesef daha çok alınıyorGünaydın kızlar. Kendimi iyi hissetmeme rağmen her gün tartıda kilom artıyor16 kilo aldım şimdiye kadar. Dikkat ediyorum sürekli. İnsanlara bakıyorum internette hamileler paylaşıyor yediklerini abur cubur da tüketiyorlar. Ben yemememe rağmen alıyorum. Yapıyla alakalı belki ama üzülüyorum bu duruma ister istemez. Sizde durum ne? Bir de 34. haftam bitiyor haftasonu. Daha ilerde olanlar 34ten sonra daha çok alınıyor mu
canım ya ben seni rüyamda gördüm doğum yaptım çok mutluyum kızım oldu diye yazdın çok kolay oldu diyodun.Günaydınn birgün daha yaklaştık bebeklerimize:)
canım ben atlet şeklinde aldım alttan çıtçıtlı
bide önceden dizüstüne kadar olan vardı onları giyerim.
UyuyanGuzel canim ben korse aldim gerci giymek istemiyorum hamile kalmadan once belim 60 cm di azcik gobusum kalsin istiyorum ama annem giymem gerektigini söylüyor. dikdörtgen seklinde sadece karnimi saracak sekilde
Allah allah neyce biliyormuş sonuçta ses tonumuzdan anlarlarneyse tek degilmisim ben de gecen de kizimla konusuyordum birak kordonunu o oyuncak degil bak biz sana cok guzel oyuncaklar aldik felan diye hatta belki duyar da anlar diye cingiraklarini salliyordum esim ne dese begenirsin..."canim o turkce bilmiyor" ben de ona "ruhsuz" dedim odestik
Canım lohusa korsesi varmış eczanede satiliyo mus ben ondan almayi düşünüyorum hastane yede goturcem dr izin verirse hemn sarmak istiyorum yoksa ne kdar zayiflasan da sarkık bi karin kalıyo
bazen çok hareketli oluyo canımı acıtacak kadar tekmeli hareketli bazende sakin hareketsiz ister istemez panik oluyoruz.bende akşam panik yaptım biraz ballı süt içip uzandım biraz azıcık bir oyana bir bu yana hareketlendi.şimdi bile hala az hareket ediyo üç gün öncesine kadar coşmuştuMerhaba kızlar. Dün bizim cadı korkuttu bizi. 3 saat fln hareket etmedi. Acı,tatlı, ekşi yedim bana mısın demedi. Kasıklarımda ağrı vardı özellikle bacaklarımın iç kısımlarında. Doğum Sancısı gibi değil ondan emindim ama yine de bebek hareketsiz olunca kalktık gittik dr ye. Nstye bağladılar sancı çıkmadı. ultrasonla baktı. normal normal doğum pozisyonunu aldığı için ağrı normal dedi. gece olunca çok ayrıntılı açıklama yapmadı. zaten kendi gittiğim hastane diildi. Yarın kontrolüm olduğu için bugün tekrar gitmicem drye. gece eve gelince de biraz azdı ama şimdi işteyim iyi çok şükür. ilk hamilelik,tecrübesizlik, sana bağlı bi can olunca insanda panik oluyo. c.tesi hastane çantamızı hazır edicem nolur ne olmaz neyi bekliyosam. ev bark neyse de çanta olmazsa olmaz bunu dün tecrübe ettim.
5 gun ne kiz butun hastaneler normal dogumu en fazla 1 gun sezeryani 2 gece tutuolar diye biliorum :)) devlet hastanesi mi seninki kimseyi almiolar ben esim olsn isterim ya kimse olmasa bileCok sukur burda refakatci kabul etmiyolar ister annen olsun ister esin kesinlikle sadece anne ile bebek kaliyolar 5 gun boyunca ohh
kafa rahat valla en cok ona seviniyorum
kayinvalidem evlenirken bebek yatagi yaptirmisti ya pamuk ya da yun olmasi lazim o zaman onu bi deneyeyim park yatagin icineAma biz pamuk ya da yun yataklarda yattik bu ikiside yaysiz sert ve hava alan yataklar.her acidan viscodan daha iyi
Tatlm o senin hayal ettgn bi gobus olmuo :)))))) korse takk sarkar gobegn yoksaUyuyanGuzel canim ben korse aldim gerci giymek istemiyorum hamile kalmadan once belim 60 cm di azcik gobusum kalsin istiyorum ama annem giymem gerektigini söylüyor. dikdörtgen seklinde sadece karnimi saracak sekilde
Normal dogumda vereblr izin ama sezeryanda 1 hafta sonra sarin diolar canm zaten 1 hafta snra dikisi kontrol icin gittignde soyluo artk takablrsn diyeCanım lohusa korsesi varmış eczanede satiliyo mus ben ondan almayi düşünüyorum hastane yede goturcem dr izin verirse hemn sarmak istiyorum yoksa ne kdar zayiflasan da sarkık bi karin kalıyo
canim tlf ile girdiğim icin foto yuklerken sinir oluyorum sana olculerini vereyim en 34 boy 32 cm bu arada ben xl aldim annem her ne kadar l al dese de gelemem ben o kadar sıkıya..valla cok sıkı bisey toplanir mi bilmem evde kobay olarak kullanacagim bi gonullu bulursam yazarim canimcanım giymelisin bence de eğer giyebiliyorsan...
göbeği ne yapıcaksın yarın öbür gün zaten biyerlerimizden bişeyler pörtleyecek illaki...
seninki de sadece karnı saranlardan demek ki...
acaba toplanır mı sadece karnı saranlar??? yani yukarı doğru toplanır da sureklı cekıstırmek gerekır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?