- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.681
bazen çok hareketli oluyo canımı acıtacak kadar tekmeli hareketli bazende sakin hareketsiz ister istemez panik oluyoruz.bende akşam panik yaptım biraz ballı süt içip uzandım biraz azıcık bir oyana bir bu yana hareketlendi.şimdi bile hala az hareket ediyo üç gün öncesine kadar coşmuştubi doğursaydık hayırlısıyla.
bende o eskiden vardı. bende rahat edemem diye atlet şeklinde olandan aldım.dizüstüne kadar olanla rahat edebilir miyim diye tereddüt ediyorum ben çok sıkıntılı biriyimdir de
Bizde bugün sipariş verdik yatağımızı bir yüzü yün diğer yüzü pamuk organik yenidoğan bebeklere uygundur yazıyordu bizde nerdeyse 2 aydır araştırdık kafa yorduk en son buna karar kıldıkkayinvalidem evlenirken bebek yatagi yaptirmisti ya pamuk ya da yun olmasi lazim o zaman onu bi deneyeyim park yatagin icine
Bende daha bakmadım ama medikalcilere de bakmak lazimher eczanede var mıdır ki...?
evet benim de en korktuğum şey göbek kalması...hıc sevmıyorum gobegı((
Ben e bebekten almistim ama o zaman heryerde vardi pamuklusundan.eminonunde ki pasajda mutlaka bulursun orayada bakabilirsinPamuklu yatagi nerden aldin canim ikeada var mi? Ebebege baktim vidco var orda da..
Geçmiş olsun canım kendini yorma yorulunca da harekeleri azalıyorMerhaba kızlar. Dün bizim cadı korkuttu bizi. 3 saat fln hareket etmedi. Acı,tatlı, ekşi yedim bana mısın demedi. Kasıklarımda ağrı vardı özellikle bacaklarımın iç kısımlarında. Doğum Sancısı gibi değil ondan emindim ama yine de bebek hareketsiz olunca kalktık gittik dr ye. Nstye bağladılar sancı çıkmadı. ultrasonla baktı. normal normal doğum pozisyonunu aldığı için ağrı normal dedi. gece olunca çok ayrıntılı açıklama yapmadı. zaten kendi gittiğim hastane diildi. Yarın kontrolüm olduğu için bugün tekrar gitmicem drye. gece eve gelince de biraz azdı ama şimdi işteyim iyi çok şükür. ilk hamilelik,tecrübesizlik, sana bağlı bi can olunca insanda panik oluyo. c.tesi hastane çantamızı hazır edicem nolur ne olmaz neyi bekliyosam. ev bark neyse de çanta olmazsa olmaz bunu dün tecrübe ettim.
Evet aslinda bizde yapmistik ama sermedim erkan topuz onkoloji prof aslinda bunu herkese oneriyor. ince birsey yapmistik birkac defa serdim sonra nolduysa cikarmistim,bencede daha iyi olurkayinvalidem evlenirken bebek yatagi yaptirmisti ya pamuk ya da yun olmasi lazim o zaman onu bi deneyeyim park yatagin icine
internetten aldiysaniz hangi site ogrenebilir miyim canimBizde bugün sipariş verdik yatağımızı bir yüzü yün diğer yüzü pamuk organik yenidoğan bebeklere uygundur yazıyordu bizde nerdeyse 2 aydır araştırdık kafa yorduk en son buna karar kıldık
Ben Kraft 'ın Pamuk yatağını aldım , bir de e-Bebek 'ten yarı ortopedik yatak aldım.Fiyatı da uygun 94 liraydı sanırım.kayinvalidem evlenirken bebek yatagi yaptirmisti ya pamuk ya da yun olmasi lazim o zaman onu bi deneyeyim park yatagin icine
canım normalde olsa sezaryende olsa kullanman gerekiyor. göbüşler büyüdüğü için doğumdan sonra eski haline gelmiyor. aynı büyüklük sarkık olarak kalıyor. toparlamak için korse şart yani.Ben Kraft 'ın Pamuk yatağını aldım , bir de e-Bebek 'ten yarı ortopedik yatak aldım.Fiyatı da uygun 94 liraydı sanırım.
Bizim aldığımız yatağa uygun boyutu da var , tavsiye ederim.
Kızlar kapı süslerini vs hastaneye mi götürüp orada mı süsleyeceksiniz , yoksa evde mi kullanacaksınız ? Hastanede kim uğraşacak onlarla diye düşünüyorum şimdi :/ Sanırım evi süsleyeceğim ben.
Bu arada sezaryen de karın sarkması mı oluyor , kötüymüş . Eski karnıma elveda diyeyim.Doğumdan sonra doktora ben de sorar , alırım kullanılması gerekiyorsa .
Baktımm ama işte öyle cicili bicili bişey istemiyorum ya da dantelli, genelde öyle her yerde, bide pijama bakıyorum gecelik degil oda olmuşken sabahlıklı olsun istiyorum falan, böyle kriter koydukça bulamıyorumCanım şahinler Shop a baktın mı ben ordan aldım çok memnun kaldım
5 gun ne kiz butun hastaneler normal dogumu en fazla 1 gun sezeryani 2 gece tutuolar diye biliorum :)) devlet hastanesi mi seninki kimseyi almiolar ben esim olsn isterim ya kimse olmasa bile
ayyyy çookkk beğendim güle güle kullanın ama bende istiyorum yaaaaa nasıl yapcam kiiiiOğlumun kapı süsü hazır teyzeleribunu görünce bile gözlerim doldu, bu gebelik ne tuhaf şeymiş. Bi de soğukkanlıyımdır ben yani Ama sulu göz oldum bu aralar
Bende lateks en sağlıklısı diye duydum ve ondan aldım beşiğin içine..E bebek vs. Pamuk yataklar var park yatak icin, normal yatagida omurilik gelisimi icin yayli ve visco kesinlikle onermiyorlar.Ben isbirden lateks yatak almistim
Cok sevindim senin adina.wala benim doktorum 7sinde gitmistim yapmadi haftaya gel dedi sanirim ozman yapicakMerhaba herkese
Hayirli cumalar
Nts cok iyi cikti bugun.. hersey yolunda dedi dr.
Haftaya cuma yine Nts girecegim..
Sizlerde duru nasil? Cari muayenesini ne zaman yapacak doktorlariniz?
Yurt disindayim cnm Fransa. Ister sezeryan ister normal 5 gun kalicaksin pasa pasa evini aratmiyolar eve gidesinde gelmiyo zaten o ayri :) saat 14 ile 20 arasi gormeye gelebiliyolar babalar saat 22 ye kdr durabiliyor sonra herkes evine sende bebisi koklaya koklaya sabahliyosun basbasa :)
Sanada hayırlı cumalar annecik.. Bana 38. Haftada yapacagını söyledi doktorum, ilk olarak nstyi, sonra çatı muayenesini, sonrada doğumu çoookkkkk merak ediyorummMerhaba herkese
Hayirli cumalar
Nts cok iyi cikti bugun.. hersey yolunda dedi dr.
Haftaya cuma yine Nts girecegim..
Sizlerde duru nasil? Cari muayenesini ne zaman yapacak doktorlariniz?
Aslında var ama yok, herkes çalışıyor, kendi çocukları ailesi vs. ve bazı özel sebeplerden dolayı yok diyebiliriz..Yardimci olacak kimse yok mu?
Teşekkürler canım, inşallah hayırlısıysa bekliyoruz artık bebişlerimizi..Çok Geçmiş Olsun Bol Bol Dinlenin Zamanında Gelir bebeklerimiz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?