- 9 Eylül 2013
- 381
- 547
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.701
ayyyy çookkk beğendim güle güle kullanın ama bende istiyorum yaaaaa nasıl yapcam kiiii
Bende..Sanada hayırlı cumalar annecik.. Bana 38. Haftada yapacagını söyledi doktorum, ilk olarak nstyi, sonra çatı muayenesini, sonrada doğumu çoookkkkk merak ediyorumm
Ben aldim canimm alttan giymeli almadim çünkü tuvalete giderken giy çıkar cok zor olur ki adet olacagimiz icin sık sık tuvalete gideceğiz.. Sadece bele takilan var mini etek gibi düşün alttan giyip yukarı cekiyosun hem zirt pirt cikarmak zorunda kalmiyorsun :)kızlar hala doğum sonrası korse alan yok muuuu?
ben paçalı mı, belden mi, yoksa kilot seklinde giyilenden mi alsam diye yaklaşık 1 aydır düşünüyorum
kullanamasam bile evde mutlaka bulunsun istiyorum bir tane korse...çok sıkmam az sıkarım ama gobegıme yararı olur dıye düşünüyorum sezaryenden 10 gün sonra filan...
Canım mesaj yazdığımız kısmın altınca cevapla varya onun yanında dosya yükle var ona tıklayıp resim seçip ordan paylaşıyoruz umarım yardımcı olabilmişimdirKizlar fotolari nerden yukluyosunuz. Beceremedim. Telefondanmi olmuyo. Oglusuma hazirladiklarimi paylasicaktim sizinle
canim tlf ile girdiğim icin foto yuklerken sinir oluyorum sana olculerini vereyim en 34 boy 32 cm bu arada ben xl aldim annem her ne kadar l al dese de gelemem ben o kadar sıkıya..valla cok sıkı bisey toplanir mi bilmem evde kobay olarak kullanacagim bi gonullu bulursam yazarim canim
bende o eskiden vardı. bende rahat edemem diye atlet şeklinde olandan aldım.
internetten medikalcilere baktım cok pahalılar...dükkânlarına gıtmek lazım tabii...ıc camasırı satan yerlerde de bulunur belki...Bende daha bakmadım ama medikalcilere de bakmak lazim
Ben aldim canimm alttan giymeli almadim çünkü tuvalete giderken giy çıkar cok zor olur ki adet olacagimiz icin sık sık tuvalete gideceğiz.. Sadece bele takilan var mini etek gibi düşün alttan giyip yukarı cekiyosun hem zirt pirt cikarmak zorunda kalmiyorsun :)
Evet ayni sekilde denedim canim ama olmuyo. Dosyadan resmi seciyorum ama hicbisy olmuyo. Bilgdan deniycem artikCanım mesaj yazdığımız kısmın altınca cevapla varya onun yanında dosya yükle var ona tıklayıp resim seçip ordan paylaşıyoruz umarım yardımcı olabilmişimdir
o tarz korseler toplanıyor diye biliyorum amaBen aldim canimm alttan giymeli almadim çünkü tuvalete giderken giy çıkar cok zor olur ki adet olacagimiz icin sık sık tuvalete gideceğiz.. Sadece bele takilan var mini etek gibi düşün alttan giyip yukarı cekiyosun hem zirt pirt cikarmak zorunda kalmiyorsun :)
Odeminiz var mı. O da kilo olarak yansıyor tabiki. Ama doğumdan sonra çok hızlı kilo veriyor ödemi olanlarGünaydın kızlar. Kendimi iyi hissetmeme rağmen her gün tartıda kilom artıyor16 kilo aldım şimdiye kadar. Dikkat ediyorum sürekli. İnsanlara bakıyorum internette hamileler paylaşıyor yediklerini abur cubur da tüketiyorlar. Ben yemememe rağmen alıyorum. Yapıyla alakalı belki ama üzülüyorum bu duruma ister istemez. Sizde durum ne? Bir de 34. haftam bitiyor haftasonu. Daha ilerde olanlar 34ten sonra daha çok alınıyor mu
37+ da da olablr canmBende..
Ona.gore agdaya gidecegimmmm
38de yapariz dedi.
Haftaya ben 37+larda olacagim
Sanirim 38+larda oluyo cati..
Emin olamadim simdi 1 hafta arayla agdaya gitmek de sacma olur
ben cam tercih ettigim icin onu aldim canimGünaydınlar herkese,
Biberon için tercihiniz ne oldu? Avent'in cam biberonu var, onu önerir misiniz?
Ne yapacaksın gobegi yahu keşke benim belim 60 olsaUyuyanGuzel canim ben korse aldim gerci giymek istemiyorum hamile kalmadan once belim 60 cm di azcik gobusum kalsin istiyorum ama annem giymem gerektigini söylüyor. dikdörtgen seklinde sadece karnimi saracak sekilde
O da güzel ama ben Dr Browns Doğal Akış Cam Biberon aldım.Günaydınlar herkese,
Bu arada bebegin boyu kilosu nedir suanda 36+ sin snrmBende..
Ona.gore agdaya gidecegimmmm
38de yapariz dedi.
Haftaya ben 37+larda olacagim
Sanirim 38+larda oluyo cati..
Emin olamadim simdi 1 hafta arayla agdaya gitmek de sacma olur
Çok sağol.....ben cam tercih ettigim icin onu aldim canim
Çok sağol cevabın için...O da güzel ama ben Dr Browns Doğal Akış Cam Biberon aldım.
Dr. Brown'un kolik önleyici biberonlarından alın, gaz sancısı ile uğraşmamak veya daha az uğraşmak için. Tecrübe ile sabittir.Günaydınlar herkese,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?