2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sanada hayırlı cumalar annecik.. Bana 38. Haftada yapacagını söyledi doktorum, ilk olarak nstyi, sonra çatı muayenesini, sonrada doğumu çoookkkkk merak ediyorumm
Bende..
Ona.gore agdaya gidecegimmmm
38de yapariz dedi.
Haftaya ben 37+larda olacagim
Sanirim 38+larda oluyo cati..
Emin olamadim simdi 1 hafta arayla agdaya gitmek de sacma olur

Ben aldim canimm alttan giymeli almadim çünkü tuvalete giderken giy çıkar cok zor olur ki adet olacagimiz icin sık sık tuvalete gideceğiz.. Sadece bele takilan var mini etek gibi düşün alttan giyip yukarı cekiyosun hem zirt pirt cikarmak zorunda kalmiyorsun :)

Kizlar fotolari nerden yukluyosunuz. Beceremedim. Telefondanmi olmuyo. Oglusuma hazirladiklarimi paylasicaktim sizinle

Kizlar fotolari nerden yukluyosunuz. Beceremedim. Telefondanmi olmuyo. Oglusuma hazirladiklarimi paylasicaktim sizinle
Canım mesaj yazdığımız kısmın altınca cevapla varya onun yanında dosya yükle var ona tıklayıp resim seçip ordan paylaşıyoruz umarım yardımcı olabilmişimdir

canım xl sanki büyük gibi. değiştirme olanağın varsa değiştir derim.
seninki sadece bele takılanlardan mı nasıl canım senin korsen?

bende o eskiden vardı. bende rahat edemem diye atlet şeklinde olandan aldım.

en iyisi ben hem belden takılandan alayım hem de alttan giyip yukarı kadar çıkanlardan alayım. artık hangısıyle rahat edebilirsem onu kullanırım...atlet gibi dediğin çıtçıtlı badı gıbı olanlardan mı canım?

Bende daha bakmadım ama medikalcilere de bakmak lazim
internetten medikalcilere baktım cok pahalılar...dükkânlarına gıtmek lazım tabii...ıc camasırı satan yerlerde de bulunur belki...

doğru dıyorsun ya hem ped olucak hem kılot olucak bı de korse sıkabılır alttan...

kızlar tavsıyelerınızı dınlıycem...yazdığınız cok ıyı oldu...2 tane alayım ben o zaman...hem bele takılanlardan alayım hem de alttan etek gıbı gıyılenlerden ya da alttan kılot gıbı slip seklınde gıyılenlerden alayım...ılk günlerde dıkıs yerım acımasın dıye belden olanı takarım, sonra dıkıs kısmı ıyılestıkce dıgerını kullanabılırım...bu da bır seçenek

Canım mesaj yazdığımız kısmın altınca cevapla varya onun yanında dosya yükle var ona tıklayıp resim seçip ordan paylaşıyoruz umarım yardımcı olabilmişimdir
Evet ayni sekilde denedim canim ama olmuyo. Dosyadan resmi seciyorum ama hicbisy olmuyo. Bilgdan deniycem artik

o tarz korseler toplanıyor diye biliyorum ama

Odeminiz var mı. O da kilo olarak yansıyor tabiki. Ama doğumdan sonra çok hızlı kilo veriyor ödemi olanlar

UyuyanGuzel
canim benim bulundugum sehirde obje diye bir ic giyim magazasi var ordan aldim.. fiyatini hatirlamiyorum ama 20 gibi biseydi sanki atiyorda olabilirim... straplez bluzu dusun onu gogus altina indir gobek altına kadar...modeli bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…