2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
canim 1 hafta 10 gun once gibiydi gece lavabo icin kalkmistim tekrar yattiktan bikac dakika sonra burnumda bi sicaklik hissettim nasil bi kanama yarim saat durduramadik ilk kez o kadar yogun olmustu oncekiler 10 dk da duruyordu

Aynen durmayinca korktum yanlizdim evde bide kan tutuyor.bayilmadim Allahtan.Gecmis olsun canim Sanada.

aynen canım çıtçıtlı badi gibi

Kizlar ayva cekirdeklerini bi kaba koyun uzerini ortecek kadar su ekleyin. 5-6 saat sonra seffaf bi salgi olusacak. Ilk emzirmeden sonra olusan gogus ucu yaralari icin Allahin izniyle tedavi edicidir. Aklinizda bulunsun.

Kizlar hastanedeyim 36+5 im bebis 3 kilo 200 gr olmus gelisimi guzel dedi nst gostercem simdi ikinciye cok tok olmadigim icin benim kiz uyanmadi doktoru bekliyorum ondada bi sıkınti yok gibi Allaha sukur
Masallah kuzuna canim tombik bi bebek mi sanki :)

Masaya eğilip yemek yiyemedigim için tüm kiyafetlerimde göbek kısmında leke var. Bir ben mi beceremiyorum acaba hep döküyorum üstüme başıma
Yalnız değilsin eşim de öğle arası aklınca espri yapıyor oğlanın önlüklerinden birini kullan istersen diye

İstersen başka bir doktora daha git ama doktoruna güveniyorsan haftaya da sezaryen derse kabul et bence.

ooo cok iyiymiş fiyatı...
ben de önce İzmir'e gittiğimde bakınayım, eğer bulamazsam internetten alırım artık canım...
teşekkür ederim, sağol açıklamaların için

Ben doktoruma sormuştum geçen hafta, önermedi canım. Sen doktorunla görüştün mü onaylıyor mu?

Ne kadar sanslisin keske Turkiye de oyle birsey olsa..İlk gunler emzirme ile ilgili vs. Sikinti yasadiginda uzman kisiler yardimci olacak bizim gibi her kafadan bir ses cikmicak.mesela benim ablamin bebegi hem biberon alip hem emiyordu , bizim bebekte cok aglayinca ablam biberonla ver birsey olmaz dedi sonuc kizim 21 gunlukken beni emmedi ..
Kucuk Ablamin kv deside ablamin ilk sari gelen yani en onemli olan kolastrumunu bu pis sut deyip akitmis bebege vermemis zamaninda, artik tabi daha bilincliyiz ama yinede oluyor sikintilar..

Beybisime surekli biseyler aliyorum ama yine de sanki hicbir seyi yok gibi yavrucum kış günü acta açıkta kalcakmis gibi geliyo ama daha da bisey almiycam artik bunun sonu yok gibi çünkü. Simdi sira kendime geldi. Doguma kayinvalidem kayinpeder falan gelicek kalacaklar. Ben tesettürluyum birde ne giysem acaba pijama terlik dolasamam ama ameliyatli falan olursam baska ne giyeblrm kafam cok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…