- 29 Haziran 2015
- 1.287
- 1.549
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.721
Çok sağolun....Dr. Brown'un kolik önleyici biberonlarından alın, gaz sancısı ile uğraşmamak veya daha az uğraşmak için. Tecrübe ile sabittir.
Normal olsada bu sekilde hamilelik gecer mi cok erken basladi sanki agrilarBüyüyen bebek sinirlere baski yaptigi için bu dönemde yaşanan sırt ve kalça kemiği ağrıları çok normal diye biliyorum
canim 1 hafta 10 gun once gibiydi gece lavabo icin kalkmistim tekrar yattiktan bikac dakika sonra burnumda bi sicaklik hissettim nasil bi kanama yarim saat durduramadik ilk kez o kadar yogun olmustu oncekiler 10 dk da duruyordu
canım xl sanki büyük gibi. değiştirme olanağın varsa değiştir derim.
seninki sadece bele takılanlardan mı nasıl canım senin korsen?
en iyisi ben hem belden takılandan alayım hem de alttan giyip yukarı kadar çıkanlardan alayım. artık hangısıyle rahat edebilirsem onu kullanırım...atlet gibi dediğin çıtçıtlı badı gıbı olanlardan mı canım?
internetten medikalcilere baktım cok pahalılar...dükkânlarına gıtmek lazım tabii...ıc camasırı satan yerlerde de bulunur belki...
doğru dıyorsun ya hem ped olucak hem kılot olucak bı de korse sıkabılır alttan...
kızlar tavsıyelerınızı dınlıycem...yazdığınız cok ıyı oldu...2 tane alayım ben o zaman...hem bele takılanlardan alayım hem de alttan etek gıbı gıyılenlerden ya da alttan kılot gıbı slip seklınde gıyılenlerden alayım...ılk günlerde dıkıs yerım acımasın dıye belden olanı takarım, sonra dıkıs kısmı ıyılestıkce dıgerını kullanabılırım...bu da bır seçenek
Masallah kuzuna canim tombik bi bebek mi sanki :)Kizlar hastanedeyim 36+5 im bebis 3 kilo 200 gr olmus gelisimi guzel dedi nst gostercem simdi ikinciye cok tok olmadigim icin benim kiz uyanmadi doktoru bekliyorum ondada bi sıkınti yok gibi Allaha sukur
Yalnız değilsin eşim de öğle arası aklınca espri yapıyor oğlanın önlüklerinden birini kullan istersen diyeMasaya eğilip yemek yiyemedigim için tüm kiyafetlerimde göbek kısmında leke var. Bir ben mi beceremiyorum acaba hep döküyorum üstüme başıma
İstersen başka bir doktora daha git ama doktoruna güveniyorsan haftaya da sezaryen derse kabul et bence.Dünden beri çok değişik duygular içindeyim.
Oğlum 37.haftaya girdi, 2900 görünen kilosu, kordonla ilgili sorun saptandı, hatta dun sezeryanla almayı düşünüp sonra vazgeçti doktor.
Çarşamba kontrol var, bebegin hareketlerini net hissedebiliyorum.
Haftaya da sezeryan derse kabul etmeli miyim?
Kafam çok karışık.
Acaba oğlumu riske mi atıyorum?
UyuyanGuzel
canim benim bulundugum sehirde obje diye bir ic giyim magazasi var ordan aldim.. fiyatini hatirlamiyorum ama 20 gibi biseydi sanki atiyorda olabilirim... straplez bluzu dusun onu gogus altina indir gobek altına kadar...modeli bu :)
İstersen başka bir doktora daha git ama doktoruna güveniyorsan haftaya da sezaryen derse kabul et bence.
aynen canım çıtçıtlı badi gibi
o tarz korseler toplanıyor diye biliyorum ama
Hızlıal.com dan aldık ama kliksa da varmış da orda sadece 60x120 varmış biz 70x110 istediğimiz için Hızlıal dan aldıkinternetten aldiysaniz hangi site ogrenebilir miyim canim
kızlar hala doğum sonrası korse alan yok muuuu?
ben paçalı mı, belden mi, yoksa kilot seklinde giyilenden mi alsam diye yaklaşık 1 aydır düşünüyorum
kullanamasam bile evde mutlaka bulunsun istiyorum bir tane korse...çok sıkmam az sıkarım ama gobegıme yararı olur dıye düşünüyorum sezaryenden 10 gün sonra filan...
Ne kadar sanslisin keske Turkiye de oyle birsey olsa..İlk gunler emzirme ile ilgili vs. Sikinti yasadiginda uzman kisiler yardimci olacak bizim gibi her kafadan bir ses cikmicak.mesela benim ablamin bebegi hem biberon alip hem emiyordu , bizim bebekte cok aglayinca ablam biberonla ver birsey olmaz dedi sonuc kizim 21 gunlukken beni emmedi ..Yurt disindayim cnm Fransa. Ister sezeryan ister normal 5 gun kalicaksin pasa pasa evini aratmiyolar eve gidesinde gelmiyo zaten o ayri :) saat 14 ile 20 arasi gormeye gelebiliyolar babalar saat 22 ye kdr durabiliyor sonra herkes evine sende bebisi koklaya koklaya sabahliyosun basbasa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?