2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bende hollandadayim burda da 8 güne kadar otel konforunda odalarda kalabiliyorsun eşinle yada istedigin biriyle ama yalniz kalma isi hic iyi degilmis ya

Arkadaşlar benim şu ilk süt dediğimiz sıvı geliyor. Hastanede yattigimda sütyeni cikarmistim sabah bi kalktım iki göğsümden de el ayasi kadar akmis şimdi benim ılk sütüm gitti mi boşu boşuna. Bunun belli bir miktarı mi var acaba

Kizlar hastane susleme icin kuvez ve anne yatagina cibinlik sus kiralaniyor ..Ben de boyle birsey kiralamak istiyorum icinizde kiralicak olan var mi, fiyatlari nedir?

Son düzenleme:
Teyzoslar sizce yan korumaları takayim mi? İlk ay zaten kendini bir yere çarpacak kadar güçlü değil ama soğuklardan korur diye taksam mi ki?Eki Görüntüle 1652044

Ben taktım yan korumaları. Sadece ön tarafı takmadim yatarken bakınca görebilmek için. Bence taksan daha iyi olur

Zaten lohusa sabahligi oluyor onu giyersin ustune, esofman takimi vs. Sonucta bir yerin acik olmayacak ki
Benim arkadasimin yengeleri evin icinde aciklar hani kayinpederide bi baba gibi goruyorlar sanirim

Kizlar hastane susleme icin kuvez ve anne yatagina cibinlik sus kiralaniyor

Ben bebek sepeti için tül lastik saten elyaf ve çiçek aldım. Bi ablama tarif ettim sağolsun dikecek bana fiyonklu süslü bişey. 25 tl ye maloldu. Acaba kiralama ne kadar? Bunun cibinliksiz hali gibi

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-09-15-24-41.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 133
Seni anlayabiliyorum cnm bende tesettu4luyum.evde kendi aramızda neyse de başkasının yanında ,ziyarete hemen gelenlerin yanında nasıl dolasacagima karar veremedim.pijama olmaz gibimë geliyor yada pijama giyip üzerine uzun yelek falan giyicez!!!öf dogurdukta bunlar kaldı sanki... düşün düşün işin içinden çıkamadım. ....

Kızlar biraz önce bi haber okudum. bebeği doğar doğmaz tuzlamışlar. vucutta o tuzu emince bebek sıvı kaybından ölmüş bizim böyle bir adetimiz yok ama burda konuşulmuştu daha önce. bende okuyunca paylaşmak istedim.

Ben bebek sepeti için tül lastik saten elyaf ve çiçek aldım. Bi ablama tarif ettim sağolsun dikecek bana fiyonklu süslü bişey. 25 tl ye maloldu. Acaba kiralama ne kadar? Bunun cibinliksiz hali gibi
Cibinlikli olani anne cibinligide icinde yine fiyonk var yatak ucunda, birde tepesinde guller var oyle birsey 350 ye sordum sadece kiralama.
Sizin tanidik banada yapar mi :)

çok beğendim cnm. bu hastane beşiklerinin ölçüsü standart galiba. boyunu ne kadar yapacak biliyor musun? benim makinem fln yok ama olan bi komşuma yaptırmak istiyorum. sende ölçüler varsa ona göre alayım bende

ay cnm ağlama ya burda bazen olumsuz paylaşımlar paniğe neden oluyo die söyleyip söylememkte kararsız kaldım ama içimede sinmedi. yeliz yeşilmen yapacakmış ta 40 gümlük olunca. çukurova üniv.prof açıklama yapmış geçtiğimiz günlerde böyle bi olay oldu fln die.

kızlar benim kapalı arkadaşım kadife üstü uzun eşofman almıştı. erkeklern yanında onu giydi akşam fln. kıyafet gibi opluyor hem

Normal olsada bu sekilde hamilelik gecer mi cok erken basladi sanki agrilar

Seninle gunlerimiz aynı hemen hemen. Ben de bu sirt ağrıları 1 ay önce başladı canım. Anneme masaj yaptirinca rahatliyordum. Eğer çok aklına takildiysa sor doktoruna için rahatlasin.

Ben de bi doktorun bu konuda bir yazisini okumustum.Bebek tuzu emince su kaybi oluyormus ve beyin kanamasi vs. Susuzluktan olumune kadar goturebiliyormus.Cildi hassas oldugun icin tahris edebiliyormus.
Bizde de tuzlama var ama tutup tuza balmiyorlar sadece biraz suyun icine bir iki cimdik tuz atiyorlar sadece koltuk alti apis arasina az suruyorlar.Ondan birsey olacagini sanmiyorum.
Ama bencede oldukca sacma bir gelenek oyle olsa avrupadaki herkesin cok kokmasi lazim adamlar bizden daha temiz kokuyorlar.
Yine kv demlerle gecen konustuk benim esim hic kokmaz hatta terleyince bebe biskuvisi gibi kokuyor ama kaynim bi facia onuda tuzlamislar mesela yani hic ilgisi yok diyor kv de.
O sebepten ben de hem de boyle bir riski zaten hic goze alamam tuzlamicam oglumu.

Benimkilerde tuzlayacağız diyorlar ama mümkün değil izin vermeyeceğim. Herkesle kavga etmeye hazırım.

Ya ben de bir şey okuyorum birkaç gündür. Ya yazdığım için özür dilerim kızlar ama nolur bebekte hareketsizlik hissederseniz hemen acile gidin ekim annelerinde bir anne bebeğini kaybetti çok üzüldüm , lütfen bizim Allahim bizim bebeklerimizi koru.

Reactions: GCA
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…