- 5 Eylül 2014
- 569
- 529
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.741
Taksan daha guzel görünür bence dedigin gibi soguktan da korur ama bebegi yandan görmen skintili olabilir sadeceTeyzoslar sizce yan korumaları takayim mi? İlk ay zaten kendini bir yere çarpacak kadar güçlü değil ama soğuklardan korur diye taksam mi ki?Eki Görüntüle 1652044
Taksan daha guzel görünür bence dedigin gibi soguktan da korur ama bebegi yandan görmen skintili olabilir sadece
Bende hollandadayim burda da 8 güne kadar otel konforunda odalarda kalabiliyorsun eşinle yada istedigin biriyle ama yalniz kalma isi hic iyi degilmis yaYurt disindayim cnm Fransa. Ister sezeryan ister normal 5 gun kalicaksin pasa pasa evini aratmiyolar eve gidesinde gelmiyo zaten o ayri :) saat 14 ile 20 arasi gormeye gelebiliyolar babalar saat 22 ye kdr durabiliyor sonra herkes evine sende bebisi koklaya koklaya sabahliyosun basbasa :)
Teyzoslar sizce yan korumaları takayim mi? İlk ay zaten kendini bir yere çarpacak kadar güçlü değil ama soğuklardan korur diye taksam mi ki?Eki Görüntüle 1652044
Zaten lohusa sabahligi oluyor onu giyersin ustune, esofman takimi vs. Sonucta bir yerin acik olmayacak kiBeybisime surekli biseyler aliyorum ama yine de sanki hicbir seyi yok gibi yavrucum kış günü acta açıkta kalcakmis gibi geliyoama daha da bisey almiycam artik bunun sonu yok gibi çünkü. Simdi sira kendime geldi. Doguma kayinvalidem kayinpeder falan gelicek kalacaklar. Ben tesettürluyum birde ne giysem acaba pijama terlik dolasamam ama ameliyatli falan olursam baska ne giyeblrm kafam cok karışık
Kizlar hastane susleme icin kuvez ve anne yatagina cibinlik sus kiralaniyor
Seni anlayabiliyorum cnm bende tesettu4luyum.evde kendi aramızda neyse de başkasının yanında ,ziyarete hemen gelenlerin yanında nasıl dolasacagima karar veremedim.pijama olmaz gibimë geliyor yada pijama giyip üzerine uzun yelek falan giyicez!!!öf dogurdukta bunlar kaldı sanki... düşün düşün işin içinden çıkamadım. ....Beybisime surekli biseyler aliyorum ama yine de sanki hicbir seyi yok gibi yavrucum kış günü acta açıkta kalcakmis gibi geliyoama daha da bisey almiycam artik bunun sonu yok gibi çünkü. Simdi sira kendime geldi. Doguma kayinvalidem kayinpeder falan gelicek kalacaklar. Ben tesettürluyum birde ne giysem acaba pijama terlik dolasamam ama ameliyatli falan olursam baska ne giyeblrm kafam cok karışık
Kızlar biraz önce bi haber okudum. bebeği doğar doğmaz tuzlamışlar. vucutta o tuzu emince bebek sıvı kaybından ölmüşbizim böyle bir adetimiz yok ama burda konuşulmuştu daha önce. bende okuyunca paylaşmak istedim.
Cibinlikli olani anne cibinligide icinde yine fiyonk var yatak ucunda, birde tepesinde guller var oyle birsey 350 ye sordum sadece kiralama.Ben bebek sepeti için tül lastik saten elyaf ve çiçek aldım. Bi ablama tarif ettim sağolsun dikecek bana fiyonklu süslü bişey. 25 tl ye maloldu. Acaba kiralama ne kadar? Bunun cibinliksiz hali gibi
Ben bebek sepeti için tül lastik saten elyaf ve çiçek aldım. Bi ablama tarif ettim sağolsun dikecek bana fiyonklu süslü bişey. 25 tl ye maloldu. Acaba kiralama ne kadar? Bunun cibinliksiz hali gibi
Seni anlayabiliyorum cnm bende tesettu4luyum.evde kendi aramızda neyse de başkasının yanında ,ziyarete hemen gelenlerin yanında nasıl dolasacagima karar veremedim.pijama olmaz gibimë geliyor yada pijama giyip üzerine uzun yelek falan giyicez!!!öf dogurdukta bunlar kaldı sanki... düşün düşün işin içinden çıkamadım. ....
Normal olsada bu sekilde hamilelik gecer mi cok erken basladi sanki agrilar
Kızlar biraz önce bi haber okudum. bebeği doğar doğmaz tuzlamışlar. vucutta o tuzu emince bebek sıvı kaybından ölmüşbizim böyle bir adetimiz yok ama burda konuşulmuştu daha önce. bende okuyunca paylaşmak istedim.
Kaçla hamile kalmıştın canım , çok mu zayıftın?Benimde 25 olmuş aldigim kilo.
Doktor her seferinde kiziyordu bu sefer olan olmuş artık dedi
Neyse hedefim 30 kilo zaten
ay cnm ağlama yaburda bazen olumsuz paylaşımlar paniğe neden oluyo die söyleyip söylememkte kararsız kaldım ama içimede sinmedi. yeliz yeşilmen yapacakmış ta 40 gümlük olunca. çukurova üniv.prof açıklama yapmış geçtiğimiz günlerde böyle bi olay oldu fln die.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?