2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Cibinlikli olani anne cibinligide icinde yine fiyonk var yatak ucunda, birde tepesinde guller var oyle birsey 350 ye sordum sadece kiralama.
Sizin tanidik banada yapar mi :)
İst. Da misin? Yapar heralde rica etsem az çok dikis biliyor diye rica ettim sağolsun yapmaya çalışacak. O kadarcik şeyi kiralamaya 350 tl yuh yani. Ben zaten öğretmenliği bırakıp bu sektöre mi atilsam diye düşünür oldum. Bi terzi 15 tl ye rahat Diker altı üstü tüle lastik geçir. Elyafi dikdörtgen kes saten le kapla ortadan kurdelayla buzuştürüp fiyonk şekli ver sonra da hazır çiçek yapıştır bitti.
Yemek tarifi gibi tarifi de verdim

Bizde bugün sipariş verdik yatağımızı bir yüzü yün diğer yüzü pamuk organik yenidoğan bebeklere uygundur yazıyordu bizde nerdeyse 2 aydır araştırdık kafa yorduk en son buna karar kıldık
Hangi site/yerden siparis ettiniz? Paylasirsan ben de inceleyeyim.

Ben e bebekten almistim ama o zaman heryerde vardi pamuklusundan.eminonunde ki pasajda mutlaka bulursun orayada bakabilirsin
Eminonune gidebilecek gucu hissetmiyorum kendimde canim. 20dk yol yuruyorum karnim sertlesiyor.
Yine de tsk.

ilk defa duydum tuzlama işini.yakar o tuz narin bebişin tenini yaaaaa kıyamam

Reactions: GCA
Evet istanbul umraniye de oturuyorum, hastane bakirkoyde.sadece 1 gun icin sericem kaldiricam 350 cok sacma bastan diktirsem kendime belki o kadar tutmaz.

bende dünden beri takip ediyorum çok üzüldüm rabbim sabır versin inşallah..

Ben pijama takiminin üstüne uzun yelek
ayarladim canım. lc waikikiden almıştım

Zaten lohusa sabahligi oluyor onu giyersin ustune, esofman takimi vs. Sonucta bir yerin acik olmayacak ki
Benim arkadasimin yengeleri evin icinde aciklar hani kayinpederide bi baba gibi goruyorlar sanirim

Canim zaten dinen kayinpeder kendi baban hükmüne geciyo tesetturlu olmana bile gerek yok ama benim esim cok hassas o konuda yani evde misafir gelince yada kayinpeder falan varken ferace giymemi istiyo o yüzden skinti yaptım yoksa sabahlikta yeterli olur aslinda dedigin gibi

Anladim canim kayivalide kayinpeder diyince oyle dedim.uzun rahat bir tunik altine rahat bir esorfman al hani rahatca hareket edebilecegin seyler olsun misafir gelince onlari giyersin.

Bende tesettürlüyüm ve evet kp baban hükmünde artık bende üzerime sabahlık veya uzun hırka falan geçiririm diyorum eşin böyle düşünüyorsa bi zahmet ozaman eve ilk iki ay babasını veya misafir kabul etmeyecek var mı böyle bişey zaten en daraltıcı ve zor zamanlar

Bende gordum sadece sezeryanla alacaklar dua edin iyiyim vs. Yazmisti.Allah sabir versin zor.Ama onceki yazilarindan anladigim 40 haftayi biraz gecmis cok ileletince bebegin kaka yutma riski oluyor muhtemelen oyle birseydir diye tahmin ediyorum

Aa çok şaşırdım :) bugün doktora gşttim ben de. Haftaya çatı muayenesi olacakmışım ona göre normal doğum mu sezeryan mı karar verecek mişiz:) inşallah hepimiz sağlıkla ve en az ağrıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Rüyanı da çok sevdim :)

Kizlar hastane susleme icin kuvez ve anne yatagina cibinlik sus kiralaniyor ..Ben de boyle birsey kiralamak istiyorum icinizde kiralicak olan var mi, fiyatlari nedir?
ben organızasyon sirketi ile anlastim canim ama ayrica fiyat almistim baska biyerden orasi anne bebek yatagi susleme kirasina 150 demisti

Ben bebek sepeti için tül lastik saten elyaf ve çiçek aldım. Bi ablama tarif ettim sağolsun dikecek bana fiyonklu süslü bişey. 25 tl ye maloldu. Acaba kiralama ne kadar? Bunun cibinliksiz hali gibi
bunun cibinliksiz hali ve anne yatagi susleme kirasi 150 cnm benim fiyat aldigim bi yerde

Canim ben bunlarin birini sahinlerden birini de lohusa sepetinden aldim. Sade her ikiside. Incele iyice bulursun illa ya.

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-22-15-58-55.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 109
  • Screenshot_2015-10-08-14-08-31.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 105
canim bizde tuzlanir kucukken biz de tuzlanmisiz oyle tuzda tavuk gibi bekletilmiyor ki... suda etitilip o suyla biraz yikaniyor koltuk altina felan suruluyor

sebebi neymis canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…