- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
- 358
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.761
Cibinlikli olani anne cibinligide icinde yine fiyonk var yatak ucunda, birde tepesinde guller var oyle birsey 350 ye sordum sadece kiralama.
Sizin tanidik banada yapar mi :)
Hangi site/yerden siparis ettiniz? Paylasirsan ben de inceleyeyim.Bizde bugün sipariş verdik yatağımızı bir yüzü yün diğer yüzü pamuk organik yenidoğan bebeklere uygundur yazıyordu bizde nerdeyse 2 aydır araştırdık kafa yorduk en son buna karar kıldık
Eminonune gidebilecek gucu hissetmiyorum kendimde canim. 20dk yol yuruyorum karnim sertlesiyor.Ben e bebekten almistim ama o zaman heryerde vardi pamuklusundan.eminonunde ki pasajda mutlaka bulursun orayada bakabilirsin
ilk defa duydum tuzlama işini.yakar o tuz narin bebişin tenini yaaaaa kıyamamKızlar biraz önce bi haber okudum. bebeği doğar doğmaz tuzlamışlar. vucutta o tuzu emince bebek sıvı kaybından ölmüşbizim böyle bir adetimiz yok ama burda konuşulmuştu daha önce. bende okuyunca paylaşmak istedim.
Evet istanbul umraniye de oturuyorum, hastane bakirkoyde.sadece 1 gun icin sericem kaldiricam 350 cok sacma bastan diktirsem kendime belki o kadar tutmaz.İst. Da misin? Yapar heralde rica etsem az çok dikis biliyor diye rica ettim sağolsun yapmaya çalışacak. O kadarcik şeyi kiralamaya 350 tl yuh yani. Ben zaten öğretmenliği bırakıp bu sektöre mi atilsam diye düşünür oldum. Bi terzi 15 tl ye rahat Diker altı üstü tüle lastik geçir. Elyafi dikdörtgen kes saten le kapla ortadan kurdelayla buzuştürüp fiyonk şekli ver sonra da hazır çiçek yapıştır bitti.
Yemek tarifi gibi tarifi de verdim
bende dünden beri takip ediyorum çok üzüldüm rabbim sabır versin inşallah..Ya ben de bir şey okuyorum birkaç gündür. Ya yazdığım için özür dilerim kızlar ama nolur bebekte hareketsizlik hissederseniz hemen acile gidinekim annelerinde bir anne bebeğini kaybetti çok üzüldüm , lütfen bizim Allahim bizim bebeklerimizi koru.
Seni anlayabiliyorum cnm bende tesettu4luyum.evde kendi aramızda neyse de başkasının yanında ,ziyarete hemen gelenlerin yanında nasıl dolasacagima karar veremedim.pijama olmaz gibimë geliyor yada pijama giyip üzerine uzun yelek falan giyicez!!!öf dogurdukta bunlar kaldı sanki... düşün düşün işin içinden çıkamadım. ....
bende dünden beri takip ediyorum çok üzüldüm rabbim sabır versin inşallah..
Zaten lohusa sabahligi oluyor onu giyersin ustune, esofman takimi vs. Sonucta bir yerin acik olmayacak ki
Benim arkadasimin yengeleri evin icinde aciklar hani kayinpederide bi baba gibi goruyorlar sanirim
Anladim canim kayivalide kayinpeder diyince oyle dedim.uzun rahat bir tunik altine rahat bir esorfman al hani rahatca hareket edebilecegin seyler olsun misafir gelince onlari giyersin.Canim zaten dinen kayinpeder kendi baban hükmüne geciyo tesetturlu olmana bile gerek yok ama benim esim cok hassas o konuda yani evde misafir gelince yada kayinpeder falan varken ferace giymemi istiyo o yüzden skinti yaptım yoksa sabahlikta yeterli olur aslinda dedigin gibi
Amin canım inşallah ya... sebebini yazmamış sadece hareketlere dikkat edin yazmış 40. Hafta dolmuş
Bende tesettürlüyüm ve evet kp baban hükmünde artık bende üzerime sabahlık veya uzun hırka falan geçiririm diyorum eşin böyle düşünüyorsa bi zahmet ozaman eve ilk iki ay babasını veya misafir kabul etmeyecek var mı böyle bişey zaten en daraltıcı ve zor zamanlarCanim zaten dinen kayinpeder kendi baban hükmüne geciyo tesetturlu olmana bile gerek yok ama benim esim cok hassas o konuda yani evde misafir gelince yada kayinpeder falan varken ferace giymemi istiyo o yüzden skinti yaptım yoksa sabahlikta yeterli olur aslinda dedigin gibi
Valla gözle görülür ayak ya da ellerde bi ödemim yok ama bazen kendimi şiş hissediyorum bazen normal. Umarım dediğiniz gibi çabuk veririm :)Odeminiz var mı. O da kilo olarak yansıyor tabiki. Ama doğumdan sonra çok hızlı kilo veriyor ödemi olanlar
Aa çok şaşırdım :) bugün doktora gşttim ben de. Haftaya çatı muayenesi olacakmışım ona göre normal doğum mu sezeryan mı karar verecek mişiz:) inşallah hepimiz sağlıkla ve en az ağrıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Rüyanı da çok sevdimcanım ya ben seni rüyamda gördüm doğum yaptım çok mutluyum kızım oldu diye yazdın çok kolay oldu diyodun.herkesde kutluyodu demekki ilk doğum seninmiş falan diye yazıştık.pembe battaniyesine sardım diyodun.artık rüyalarda bile yazışıyoruz
ben organızasyon sirketi ile anlastim canim ama ayrica fiyat almistim baska biyerden orasi anne bebek yatagi susleme kirasina 150 demistiKizlar hastane susleme icin kuvez ve anne yatagina cibinlik sus kiralaniyor ..Ben de boyle birsey kiralamak istiyorum icinizde kiralicak olan var mi, fiyatlari nedir?
bunun cibinliksiz hali ve anne yatagi susleme kirasi 150 cnm benim fiyat aldigim bi yerdeBen bebek sepeti için tül lastik saten elyaf ve çiçek aldım. Bi ablama tarif ettim sağolsun dikecek bana fiyonklu süslü bişey. 25 tl ye maloldu. Acaba kiralama ne kadar? Bunun cibinliksiz hali gibi
Baktımm ama işte öyle cicili bicili bişey istemiyorum ya da dantelli, genelde öyle her yerde, bide pijama bakıyorum gecelik degil oda olmuşken sabahlıklı olsun istiyorum falan, böyle kriter koydukça bulamıyorumyine gözden geçiricem bütün siteleri alıcam bitane mecbur..
canim bizde tuzlanir kucukken biz de tuzlanmisiz oyle tuzda tavuk gibi bekletilmiyor ki... suda etitilip o suyla biraz yikaniyor koltuk altina felan suruluyorKızlar biraz önce bi haber okudum. bebeği doğar doğmaz tuzlamışlar. vucutta o tuzu emince bebek sıvı kaybından ölmüşbizim böyle bir adetimiz yok ama burda konuşulmuştu daha önce. bende okuyunca paylaşmak istedim.
sebebi neymis canimYa ben de bir şey okuyorum birkaç gündür. Ya yazdığım için özür dilerim kızlar ama nolur bebekte hareketsizlik hissederseniz hemen acile gidinekim annelerinde bir anne bebeğini kaybetti çok üzüldüm , lütfen bizim Allahim bizim bebeklerimizi koru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?