2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ruyamda ilk yorumu okudum acaba kimki diyodum sekizhaziran mis dedim resimi bile gordum yani.cok sevincli mutlu yaziyodun insallah hepimiz icinde oyle olur

Canim ben bunlarin birini sahinlerden birini de lohusa sepetinden aldim. Sade her ikiside. Incele iyice bulursun illa ya.
Aa evet hatta ilk resimdekini çok beğenmiştim fiyatıda uygun gelmişti sonra bi baktım sabahlığın arkasında baskı var bebikler sallanıyo :) keşke düz olsaydı dedim, bide diğer rengi vardı dimi, erkek konsepti için en uygunu buydu heralde alıyım bari ya o kadar süsü olsun napıyım..

Ben doktoruma sormuştum geçen hafta, önermedi canım. Sen doktorunla görüştün mü onaylıyor mu?

canım sormadım doktoruma. sezaryen olacagım ıcın buyuk ıhtımalle hayır diyecek ama ben kullanmak ıstıyorum.
yanı baktım göbekte sarkma oldu bılmem ne oldu canımı acıtmıyorsa gun ıcınde bıraz takarım dıye düşünüyorum.
kımı doktor takılabılır yararı oluyor dıyor, kımısı rahım kendını toparlayamaz, iç dikişlere zararı var vs vs takılmamalı dıyor...
ben denıcem valla takmayı...sezaryen olup kullanıp ta memnun kalan ve tavsıye eden var...
ama ilhitap konusuna dikkat etmek lazım...eger rahatsızlık duyarsam çıkarırım ılhıtap fılan olmasın mazallah...

normal doğuranlar zaten hıc düşünmeden korse kullansın ya da kendını eşine, annesine sıkı sıkı sardırsın...

Ben de benzer sekilde bi hazirlik yapacagim. Annemin elinden geliyor malzemeyi alip cokucem tepesine :)

benım Norveclı arkadaşım anlatmıştı, onların ulkesınde de doğumdan sonra bebek ve anne 5 gun hastanede kalıyormuş (hastanelerı ayrı oluyormuş tabii). Türkiye'de de doğum yaptı. neresı daha ıyıydı senın ıcın dedım, Türkiye'de ki doktorun, ebenin, hemşirelerin ve ilginin daha iyi daha fazla olduğunu söyledi daha cok memnun kaldığını söyledi. ama tabii özelde yaptı doğumunu...

Canim ben bunlarin birini sahinlerden birini de lohusa sepetinden aldim. Sade her ikiside. Incele iyice bulursun illa ya.
Bide penye dimi? Esneme payı var yani? Ona göre bedenine karar vericemde, large alıcam henüz xl değilim olmamda heralde

Sen bilirsin tabi yine de o kadarciktan bisey olmaz bence

biz lohusayız ya pijama giycez tabii ki..
pijamanı giyersin üstüne sabahlığını alırsın ya da lizöz, yelek filan...
ayy bir de milleti mi düşünücez...
tesettürlü ya da açık farketmez ki sonuçta loğusa kadın bunları giyer...
kimse de ayıplamaz, öyle düşünme...

Bide penye dimi? Esneme payı var yani? Ona göre bedenine karar vericemde, large alıcam henüz xl değilim olmamda heralde
Kaliplari buyuk. Ben suan L giymeme ragmen M aldim. Cunku aklimca kucuk gelir diye Xl siparis ettim cuvala girmisim gibi oldum o nedenle M ile degistirdim.

Lila rengi erkege de gider kiza da.. daha onemlisi sen nasi rahat ediyosan o gider

Kaliplari buyuk. Ben suan L giymeme ragmen M aldim. Cunku aklimca kucuk gelir diye Xl siparis ettim cuvala girmisim gibi oldum o nedenle M ile degistirdim.
:)))) ciddi misiiin bende mi öyle alsam acaba, 80 kiloya dayandım bennn ki oda şimdilik sen kaç kilosun, M tam mı oldu? ay nasıl karar vericem, olmadı bende değiştiririm artık napıyım sorun olmaz heralde

Ben de bi yatak bulsaydim guzel olucak. Eksiklerim bitmis olacakti. Yarin kiz kardesim geliyo cantalari yerlestircez insallah..

Kizlar hastane susleme icin kuvez ve anne yatagina cibinlik sus kiralaniyor ..Ben de boyle birsey kiralamak istiyorum icinizde kiralicak olan var mi, fiyatlari nedir?

Ben kendim yaptim. Buyuk tulden bir fiyonk kendi yatak ucum icin, bebek kuvezi icin firfirli yaptim grapon kagidindan buyuk kurdele yaptim ve kurdeleyi susledim ama resimdeki eski hali.Resmini ekliyorum kuvezde daha guzel duracak kurdelesini falan hastanede monte edicez.

:)))) ciddi misiiin bende mi öyle alsam acaba, 80 kiloya dayandım bennn ki oda şimdilik sen kaç kilosun, M tam mı oldu? ay nasıl karar vericem, olmadı bende değiştiririm artık napıyım sorun olmaz heralde
73kiloyum canim suan. Ama payi var yine bile buyuk. Bi de dogumdan sonra bi miktar inicez boyle kalmiycaz sonucta.

Evet bunu hatirliyorum paylasmistin daha once de.
Cibinlik yok bunda dimi sadece etek kismi var.

Benimkilerde tuzlayacağız diyorlar ama mümkün değil izin vermeyeceğim. Herkesle kavga etmeye hazırım.

kızlar tuzlama konusuna da parmak atayım
şöyle ki, tuzlama işini benim annem yeğenlerime yapmıştı...
bebeğe ilk banyosunu yaptırmadan önce soyduğumuzda vücuduna biraz tuz sürüyorsunuz (göbek bağına sürmeyin tabii), hafifçe (!!!! hafifçe) elinizle ovalar gibi yapıyorsunuz. totosuna, koltuk altına filan sürmek asıl amaç. ilerde terleyince kokmuyormuş o zamanvalla büyükler tuzlanmayanların koktuğunu söylerler ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama ben de anneme yaptırıcam bu şekilde yine. bu işlemin ardından da yıkanıcak. yani ortada tehlikeli bir durum yok bu şekilde yapılırsa.

hatta kız çocuğuna bal sürülür erkek çocuğuna tuz sürülür derler, kız tatlı olsun diye mi bal sürülür diyen oluyo artık bilmiyorum
öyle yeni doğmuş çocuğu tuza yatırır beklerlerse ya da tuzla çok fazla ovulursa filan çocuğun cildi zaten mahvolur...
çok hassas ciltleri olucak çünkü..

bir de ilk banyosunu bizimkiler göbek bağı düştükten sonra yapmıştı, doğduktan 1 hafta sonra fılandı sanırım...oyle doğar doğmaz da yapılmaz zannımca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…