- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.781
Ruyamda ilk yorumu okudum acaba kimki diyodum sekizhaziran mis dedim resimi bile gordum yani.cok sevincli mutlu yaziyodun insallah hepimiz icinde oyle olurAa çok şaşırdım :) bugün doktora gşttim ben de. Haftaya çatı muayenesi olacakmışım ona göre normal doğum mu sezeryan mı karar verecek mişiz:) inşallah hepimiz sağlıkla ve en az ağrıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Rüyanı da çok sevdim:)
Aa evet hatta ilk resimdekini çok beğenmiştim fiyatıda uygun gelmişti sonra bi baktım sabahlığın arkasında baskı var bebikler sallanıyo :) keşke düz olsaydı dedim, bide diğer rengi vardı dimi, erkek konsepti için en uygunu buydu heralde alıyım bari ya o kadar süsü olsun napıyım..Canim ben bunlarin birini sahinlerden birini de lohusa sepetinden aldim. Sade her ikiside. Incele iyice bulursun illa ya.
Ben doktoruma sormuştum geçen hafta, önermedi canım. Sen doktorunla görüştün mü onaylıyor mu?
Ben de benzer sekilde bi hazirlik yapacagim. Annemin elinden geliyor malzemeyi alip cokucem tepesine :)İst. Da misin? Yapar heralde rica etsem az çok dikis biliyor diye rica ettim sağolsun yapmaya çalışacak. O kadarcik şeyi kiralamaya 350 tl yuh yani. Ben zaten öğretmenliği bırakıp bu sektöre mi atilsam diye düşünür oldum. Bi terzi 15 tl ye rahat Diker altı üstü tüle lastik geçir. Elyafi dikdörtgen kes saten le kapla ortadan kurdelayla buzuştürüp fiyonk şekli ver sonra da hazır çiçek yapıştır bitti.
Yemek tarifi gibi tarifi de verdim
Ne kadar sanslisin keske Turkiye de oyle birsey olsa..İlk gunler emzirme ile ilgili vs. Sikinti yasadiginda uzman kisiler yardimci olacak bizim gibi her kafadan bir ses cikmicak.mesela benim ablamin bebegi hem biberon alip hem emiyordu , bizim bebekte cok aglayinca ablam biberonla ver birsey olmaz dedi sonuc kizim 21 gunlukken beni emmedi ..
Kucuk Ablamin kv deside ablamin ilk sari gelen yani en onemli olan kolastrumunu bu pis sut deyip akitmis bebege vermemis zamaninda, artik tabi daha bilincliyiz ama yinede oluyor sikintilar..
Bide penye dimi? Esneme payı var yani? Ona göre bedenine karar vericemde, large alıcam henüz xl değilim olmamda heraldeCanim ben bunlarin birini sahinlerden birini de lohusa sepetinden aldim. Sade her ikiside. Incele iyice bulursun illa ya.
Sen bilirsin tabi yine de o kadarciktan bisey olmaz benceAa evet hatta ilk resimdekini çok beğenmiştim fiyatıda uygun gelmişti sonra bi baktım sabahlığın arkasında baskı var bebikler sallanıyo :) keşke düz olsaydı dedim, bide diğer rengi vardı dimi, erkek konsepti için en uygunu buydu heralde alıyım bari ya o kadar süsü olsun napıyım..
Seni anlayabiliyorum cnm bende tesettu4luyum.evde kendi aramızda neyse de başkasının yanında ,ziyarete hemen gelenlerin yanında nasıl dolasacagima karar veremedim.pijama olmaz gibimë geliyor yada pijama giyip üzerine uzun yelek falan giyicez!!!öf dogurdukta bunlar kaldı sanki... düşün düşün işin içinden çıkamadım. ....
Kaliplari buyuk. Ben suan L giymeme ragmen M aldim. Cunku aklimca kucuk gelir diye Xl siparis ettim cuvala girmisim gibi oldumBide penye dimi? Esneme payı var yani? Ona göre bedenine karar vericemde, large alıcam henüz xl değilim olmamda heralde
Evet penye, kislik penyelerdenBide penye dimi? Esneme payı var yani? Ona göre bedenine karar vericemde, large alıcam henüz xl değilim olmamda heralde
Lila rengi erkege de gider kiza da.. daha onemlisi sen nasi rahat ediyosan o giderAa evet hatta ilk resimdekini çok beğenmiştim fiyatıda uygun gelmişti sonra bi baktım sabahlığın arkasında baskı var bebikler sallanıyo :) keşke düz olsaydı dedim, bide diğer rengi vardı dimi, erkek konsepti için en uygunu buydu heralde alıyım bari ya o kadar süsü olsun napıyım..
:)))) ciddi misiiin bende mi öyle alsam acaba, 80 kiloya dayandım bennn ki oda şimdilikKaliplari buyuk. Ben suan L giymeme ragmen M aldim. Cunku aklimca kucuk gelir diye Xl siparis ettim cuvala girmisim gibi oldumo nedenle M ile degistirdim.
Kizlar hastane susleme icin kuvez ve anne yatagina cibinlik sus kiralaniyor ..Ben de boyle birsey kiralamak istiyorum icinizde kiralicak olan var mi, fiyatlari nedir?
73kiloyum canim suan. Ama payi var yine bile buyuk. Bi de dogumdan sonra bi miktar inicez boyle kalmiycaz sonucta.:)))) ciddi misiiin bende mi öyle alsam acaba, 80 kiloya dayandım bennn ki oda şimdiliksen kaç kilosun, M tam mı oldu? ay nasıl karar vericem, olmadı bende değiştiririm artık napıyım sorun olmaz heralde
Evet bunu hatirliyorum paylasmistin daha once de.Ben kendim yaptim. Buyuk tulden bir fiyonk kendi yatak ucum icin, bebek kuvezi icin firfirli yaptim grapon kagidindan buyuk kurdele yaptim ve kurdeleyi susledim ama resimdeki eski hali.Resmini ekliyorum kuvezde daha guzel duracak kurdelesini falan hastanede monte edicez.
Eki Görüntüle 1652214 Eki Görüntüle 1652215
Benimkilerde tuzlayacağız diyorlar ama mümkün değil izin vermeyeceğim. Herkesle kavga etmeye hazırım.
Evet bunu hatirliyorum paylasmistin daha once de.
Cibinlik yok bunda dimi sadece etek kismi var.
Cok daha iyiymis kendim ugrasmak istemiyorum kiralarsam daha iyi olur.hatirlarsan paylasabilir misin ?ben organızasyon sirketi ile anlastim canim ama ayrica fiyat almistim baska biyerden orasi anne bebek yatagi susleme kirasina 150 demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?