2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben aksam dogum yaptim sabah ciktim,neresi oldugundan degilde 5 gun uzman kisilerin yaninda olmak bence daha iyi.zaten Turkiye de de keske boyle bir uygulama olsun diyorum, hurafelerin yanlis yonlendirmelere maruz kalmayiz, bunu demek istedim.

Aynen canım ben de öyle :S bebegin esyalari bitti simdi kendi derdime düştüm ama en iyisi cok kafa yormamak. Allah'in izniyle saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim da gerisi muhim degil bi sekilde hallolur

kızlar benim kapalı arkadaşım kadife üstü uzun eşofman almıştı. erkeklern yanında onu giydi akşam fln. kıyafet gibi opluyor hem
Benim esim kesin onu da begenmez ariza cikarir ama en parlak fikir o heralde bende oyle birşey bakayım bari. Tavsiyen için çok saol canim

Reactions: GCA
Kızlar ben de 60*120 beyaz renkli beşik aldım kuruldu. Ama içinin yatak ve diğer yorganmış cibinlikmiş onları almadım. Annem yünden ve pamuktan yatak ve yastık yaptırdı. Onu kullanacağız. Ama yanlarına kenar koruyucu almak istiyorum. Tek kenar koruyucu var mı nerede satılıyor? Bilen varsa paylaşırsa sevinirim :)

Anladim canim kayivalide kayinpeder diyince oyle dedim.uzun rahat bir tunik altine rahat bir esorfman al hani rahatca hareket edebilecegin seyler olsun misafir gelince onlari giyersin.
Evet canim o sekilde en mantiklisi olur heralde .esimde o donem daha anlayisli olur bu konuda diye düşünüyorum

Evet çok haklısın,çok şükretmemiz lazım ,hamile olunca daha bir ayrıcalıklı olacağımı düşünmüştüm hep ama öyle olmuyormuş bu isyanlarıma biraz da insanların tutumları sebep oldu, yoksa evladım hamilelik süresince bana çok bir sıkıntı vermedi. Aldığım kilolardan,çatlayan vücudumdan kendim şikayetçi değilim ki,insanların yorumları üzüyor."ay çok kilo aldın nasıl vercen bunları,popon arkadan büyüdü gitti"yakındaki insanlar böyle diyor,dışarıya çıkıyorsun "hamile hamile ne işi var ,otursun evinde "diyorlar.Alış verişte adamın biri gözümün içine baka baka market arabasını karnıma çarptı. İşte bunların hepsi birikiyor ve farklı bir şekilde patlıyor bende.Hamilelikten sıkılmam da bu sebeplerdendi işte.çok uzun ve iç sıkıcı bir cevap oldu,hakkını helal et.
bu arada bugün çatı muayenesi oldum,dr.çatala oturtmuyor,sedyeye uzanıyorsunuz,ilk önce karnın üzerinden ultrasonla bebeğe bakıyor,üzerinize yarım bir çarşaf örtüyorlar,sonra bacaklarını kendine çek diyor alttan çatı kemiklerine eliyle bakıyor,çok kasınca hafif bir acı oluyor.sonra tekrar çarşafın üzerinden çatı kemiklerinize baskı yapıyor.bu kadar ben çok korkmuştum ama korkulacak bir şey değilmiş.

Banyo konusu kafama takıldığı için bir şeyler okuyup izledim. Bebek doğduktan 24 saat sonra, göbeğine dikkat etmek ve banyodan sonra gazlı bezle steril etmek koşuluyla bebek yıkanır. Ben yıkamayı planlıyorum göbek bağı düşmeden. Bazen çok uzun sürebiliyor çünkü. İsterseniz youtube da üniversitelerin hemşirelik bölümlerinin eklediği videolar var, banyo videoları da var , ben izledim çok güzel açıklayarak anlatıyorlar. Öyle iste :)

sebebi neymis canim

Sebebini yazmiyor
Önceki mesajlarına baktım, 40 i doldurmuş bebek sanci bekliyorum yazmış. Sonra da bebeği kaybettiğini ve sezeryanla alınacağını yazmış. En sonda bir daha siteye girmeyeceğini , bebegin hareketlerine çok dikkat etmemizi, bir hareketsizlik halinda hemen acile gitmenizi yakup çıkmış.

Senin gibi düşününce ben de çok güldüm ilahi

Evet istanbul umraniye de oturuyorum, hastane bakirkoyde.sadece 1 gun icin sericem kaldiricam 350 cok sacma bastan diktirsem kendime belki o kadar tutmaz.
Aa yakinmişiz senin doğum tarihin benimkinden sonra görünüyor. İstersenben doğumdan sonra sana verebilirim. Boşuna masraf yapma

Normalde catala oturturlar seninki degisik bakmis :))

Ben de kullanmayı düşünüyordum hatta araştırmaya da başlamıştım hangisi en iyisidir falan diye ama doktorum aksini söyleyince kaldım öyle. Benim sezeryandan sonra hiç korse kullanmayan arkadaşlarım var. Göbekleri falan da kalmadı sonrasında ama korse kullanmadığı için göbeğinin kaldığını söyleyenler de var gördüğüm kadarıyla. Yani bilemedim. Galiba doğumdan sonra karnımın durumuna göre hareket edeceğim. Bir de bir arkadaşım, aslında kalan o göbeklerin loğusalık sırasında yanlış beslenme ile göbek çevresinden kilo alımıyla kaldığını söyledi. Bunu da yeni duydum.

Kızlar bende sezeryan doğum yaptım ve hiç korse kullanmadım. Hatta önceki göbişimden daha küçük kaldı yeni halimi sevmiştim ben.
Bakalım bunda ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…