- 26 Ocak 2014
- 786
- 793
- 323
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.821
Allahım tipe bak. Kızsanmı ısırsanmı bilemedim :))Aynen bir ev hic mi yerli yerinde kalmaz :) aklima bu karikatur geldi direk
Eki Görüntüle 1652300
Bu fotoda gecen senelerden :)
Eki Görüntüle 1652305
benım Norveclı arkadaşım anlatmıştı, onların ulkesınde de doğumdan sonra bebek ve anne 5 gun hastanede kalıyormuş (hastanelerı ayrı oluyormuş tabii). Türkiye'de de doğum yaptı. neresı daha ıyıydı senın ıcın dedım, Türkiye'de ki doktorun, ebenin, hemşirelerin ve ilginin daha iyi daha fazla olduğunu söyledi daha cok memnun kaldığını söyledi. ama tabii özelde yaptı doğumunu...
Benimde yanmam varda acaba dedim donse rahatlarmiyim. Demek donmeside çözüm degilBenim 7 ayda dondu fakat mide yanmasi surekli yasiyoruzz
Ayy berbat biseyo iğneler dun benim başka yerlerime batiyordu gece canim cok korktum valla
Evet canim 49 50ile hamile kaldimKaçla hamile kalmıştın canım , çok mu zayıftın?
Degil wala hatta son haftalar daha da yanma yasiyorum ins bir an once kurtuluruzBenimde yanmam varda acaba dedim donse rahatlarmiyim. Demek donmeside çözüm degil
Evi toplamak bu halimle oyle zorki
Allah yardımcın olsun kolay gelsinSende mi tasiniyorsun canim? Bu gece bu evde son gecem yorgunluktan daginiktan biktim usandim. Komsulardan ayrilcagim icin cok uzgunum :-( bir de kizim var hersey ustume geliyor
5 gün kalmak bana mantıklı gelmedi ilk olsa neyse kalınır da kızım 3.sınıfa gidiyo aklı kalır bende ve 5 gün kalıcam desem üzüntüden nolur yavrucum.şimdiden anne güvenlikleri atlatıp yanına gelcem diyo 2 gün nasıl dayancam diyo yavrum benim kız çocukları bi ayrı oluyo yaa..Ben aksam dogum yaptim sabah ciktim,neresi oldugundan degilde 5 gun uzman kisilerin yaninda olmak bence daha iyi.zaten Turkiye de de keske boyle bir uygulama olsun diyorum, hurafelerin yanlis yonlendirmelere maruz kalmayiz, bunu demek istedim.
Maasallah ne tatlı kızın var insan kizamazda bu sirineyeAynen bir ev hic mi yerli yerinde kalmaz :) aklima bu karikatur geldi direk
Eki Görüntüle 1652300
Eki Görüntüle 1652305
Maasallah ne tatlı kızın var insan kizamazda bu sirineye
canim ben adanadayim ama sen hangi sehirdesin... sehir disina yolladigini sanmiyorum kira icin çünküCok daha iyiymis kendim ugrasmak istemiyorum kiralarsam daha iyi olur.hatirlarsan paylasabilir misin ?
Allah yardimcisi olsun cok zordur...Sebebini yazmiyor
Önceki mesajlarına baktım, 40 i doldurmuş bebek sanci bekliyorum yazmış. Sonra da bebeği kaybettiğini ve sezeryanla alınacağını yazmış. En sonda bir daha siteye girmeyeceğini , bebegin hareketlerine çok dikkat etmemizi, bir hareketsizlik halinda hemen acile gitmenizi yakup çıkmış.
Aynen bir ev hic mi yerli yerinde kalmaz :) aklima bu karikatur geldi direk
Eki Görüntüle 1652300
Eki Görüntüle 1652305
Hehehe meraklı taze herseyi merak edip karıştırmak istiyo demekTesekkurler canim zaten hic kizmadim boyle mutluyken nasil kizilabilir ki:) 2 sene onceki halimizdi simdi biraz daha durulduk cok sukur ama 1,5 yas ile 2 bucuk yas arasi sinirsiz karistirmaca ile geciyor
Hehehe meraklı taze herseyi merak edip karıştırmak istiyo demekinşallah benimde böyle şirin bi kızım olur
Masallah Allah bagislasin. Ne sirin kizin var canim. Bayagi hareketliyiz anlasilan.mAynen bir ev hic mi yerli yerinde kalmaz :) aklima bu karikatur geldi direk
Eki Görüntüle 1652300
Eki Görüntüle 1652305
Galiba canim bakalim kac kilo dogcakk cok merk ediyorumMasallah kuzuna canim tombik bi bebek mi sanki :)
Masallah Allah bagislasin. Ne sirin kizin var canim. Bayagi hareketliyiz anlasilan.m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?