2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Soyleki bu sene mayis ayinda turkiyeye gittim 3 aylik bir tatil yapmak icin hamileligim zor geciyordu 4 yasinda kizim var annem turkiyede kizima bakicakti bende dinlenicektim. O siradada kontrollerimi turkiyedeki tavsiye uzerine gittigim bir doktora yaptirdim doktordan cok memnundum kontrollerimizi cok iyi yapti hatta buraya dondugumde burdaki doktorum belgeleri kontrol etti ve cok begendi turkiyede gayet iyi bakmislar sana dedi dogum icin hicbirsey soylememem ama sonucta burda dogum yaptim ve kizimi dogurdugumda 21 yasindaydim hersey cok guzel gecti cok sukur insallah hepimizin guzel dogumlari olur ha Turkiye ha Fransa onemli olan onlarin sagligi

Ben aksam dogum yaptim sabah ciktim,neresi oldugundan degilde 5 gun uzman kisilerin yaninda olmak bence daha iyi.zaten Turkiye de de keske boyle bir uygulama olsun diyorum, hurafelerin yanlis yonlendirmelere maruz kalmayiz, bunu demek istedim.
5 gün kalmak bana mantıklı gelmedi ilk olsa neyse kalınır da kızım 3.sınıfa gidiyo aklı kalır bende ve 5 gün kalıcam desem üzüntüden nolur yavrucum.şimdiden anne güvenlikleri atlatıp yanına gelcem diyo 2 gün nasıl dayancam diyo yavrum benim kız çocukları bi ayrı oluyo yaa..doktoruma rica edicem ameliyetı cuma gününe denk getirmek istiyorum

Allah yardimcisi olsun cok zordur...

Tesekkurler canim zaten hic kizmadim boyle mutluyken nasil kizilabilir ki:) 2 sene onceki halimizdi simdi biraz daha durulduk cok sukur ama 1,5 yas ile 2 bucuk yas arasi sinirsiz karistirmaca ile geciyor
Hehehe meraklı taze herseyi merak edip karıştırmak istiyo demek inşallah benimde böyle şirin bi kızım olur

Kızlar ya aklıma geldi. Bebek hareket etsin diye arada gobeginize minik minik vurduğunuz oluyor mu?
Ben istemsiz bir şekilde gün içinde vuruyorum. Esim de kızıyordu ama geçen nst de hareketsiz diye hemşire karnımın iki tarafından tutup baya salladı.
Demek ki sakıncası yok?
Di mi di mi

Masallah Allah bagislasin. Ne sirin kizin var canim. Bayagi hareketliyiz anlasilan.m

Tesekkurler canim, cok uyumlu, huzurlu, mutlu ve sosyal bir cocuk tek sorunumuz asiri merakli ve hareketli olusu. Ama karistirma huyu bitti cok sukur sadece yerinde durmuyor koltukta otururken bile poposu basi ayri oynuyor ama zamaninda az cekmedim degil her yaptigi seyde resimli kanitli elimde ileride gostericem kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…