2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Olmaz canim merak etme ama cokta rahatsiz etme minigi :) bende ayaginin topugunu bobregime dayiyo resmen sag tarafimda goruyorum o zaman bende onun ayagini ittiriyorum ceksin diye hemen kaciyo :)

Dimi canim yaa aynen öyle... gelicez diyene de gelme denmiyo iste. Ama tek umudum en azindan kayinpederimin hemen gitmesi yoksa hic rahat edemiycem evde daracik zaten :S

haklısın cevreden banada sürekli abuk subuk sorular akıl vermeler geliyor insanlar çok biliyor sanki.
insanların bakışları süzmeleri inanılmaz rahatsız ediyor ama tamamen haset ve kıskanclıktan ibaret hamilelik o kadar kutsal bişeyki inan çok zorluklar çekiyoruz gece 4 kere uyanıp birtaraftan bitarafa dönemiyorum ama inan her gün allahıma sükür ediyorum.iyiki bu mucizeyi bize nasip etti.
bir sene boyunca hamile kalmak için bekledim etrafta insanlar gözümün içine baka baka laf sokup bebeklerini severken icim i acıtıyolardı her ay bebek yokmu lafları beni eksik görme durumuna sokuyodu. şu an o günleri düşünüyorumda şimdiki durumumuz her seye değer.
inşallah hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Maşallah canim cok tatli bi kizin var Allah bagislasin..eminim cok da zeki bir kizdir tam hayallerimdeki gibi

Ben minik minik vuruyorum benim eşimde rahatsız ettiğimi düşünüyor. Ama benim hoşuma gidiyor onunla oynamak :) Hemşire karnını nasıl salladı ya korkmustur minik yazik

Kızar bebeği döndüğü halde hala mide yanmasi yaşayan var mi
Canim benimde geçmiş değil mide yanmam aman geçmesin zaten aşağı dayamasin kafasını zamanında gelsin inşallah bebeklerimiz.

Canim ben bugun kafasını kasık fıtıği ameliyatı olduğum yerden çıkarmaya çalışınca elimle ittim azıcık allahın izniyle hiç birşey olmaz zamanında sağ salim gelecek bebisler

MONNA canım nasılsın kendini nasıl hissediyorsun merak ettim sanki ben daha iyiyim demek yatmak lazımmış yukarı çıktı biraz gibi hissediyorum umarım sende oylesindir inşallah zamanında gelecek bebisler

O dediğin şeyi nasıl yaptın sen şok oldum

şaşırdım valla

Canim hani elinle krem sürer gibi masaj yapar gibi yaptım hemen çekildi bazen ayaklarını da ofeliyorum yukarı dayayinca oynuyoruz öyle iste yanlış mı yapıyorum yoksa
Ayy yy benim gözümde çok farklı bişey canlandi yaa sorry yok öyle oyunları bende oynuyorum. Hatta sabah midemi altında aynayip duruyordu. Neresi olduğu anlamak için azıcık bastırarak dokundu. Minik kafasını iyice elime dogru itti sipa. Didistik ana kız ben elimi ittim o kafasını

Canim hani elinle krem sürer gibi masaj yapar gibi yaptım hemen çekildi bazen ayaklarını da ofeliyorum yukarı dayayinca oynuyoruz öyle iste yanlış mı yapıyorum yoksa

Haha cok guldum arkadaslar yanlis anladilar alttan ittin sandilar bence karninin ustunden yapiyorsun dimi bu hareketleri

Ben minik minik vuruyorum benim eşimde rahatsız ettiğimi düşünüyor. Ama benim hoşuma gidiyor onunla oynamak :) Hemşire karnını nasıl salladı ya korkmustur minik yazik

Ben de çok şaşırdım. Önceden uyarmadı da sallayacağım diye. Bir eliyle sağdan bor eliyle soldan tutup çalkaladı bildiğin.

Hemşire öyle yapınca esim de fikrini değiştirdi bu konuda

Elalemin hemşiresi yapabiliyorsa o da babası olarak yapabilirmiş. Allahım doğursak da geçse su enteresan zamanlar.

ne demek canım bende yanlış anlattım galiba

Haha cok guldum arkadaslar yanlis anladilar alttan ittin sandilar bence karninin ustunden yapiyorsun dimi bu hareketleri
ayy galiba öyle anlaşıldı aynen canım ustten yapıyorum tabiki alttan Nasıl yapacam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…