- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.841
Kızlar ya aklıma geldi. Bebek hareket etsin diye arada gobeginize minik minik vurduğunuz oluyor mu?
Ben istemsiz bir şekilde gün içinde vuruyorum. Esim de kızıyordu ama geçen nst de hareketsiz diye hemşire karnımın iki tarafından tutup baya salladı.
Demek ki sakıncası yok?
Di mi di mi
Dimi canim yaa aynen öyle... gelicez diyene de gelme denmiyo iste. Ama tek umudum en azindan kayinpederimin hemen gitmesiBende tesettürlüyüm ve evet kp baban hükmünde artık bende üzerime sabahlık veya uzun hırka falan geçiririm diyorum eşin böyle düşünüyorsa bi zahmet ozaman eve ilk iki ay babasını veya misafir kabul etmeyecek var mı böyle bişey zaten en daraltıcı ve zor zamanlar
Evet çok haklısın,çok şükretmemiz lazım ,hamile olunca daha bir ayrıcalıklı olacağımı düşünmüştüm hep ama öyle olmuyormuş bu isyanlarıma biraz da insanların tutumları sebep oldu, yoksa evladım hamilelik süresince bana çok bir sıkıntı vermedi. Aldığım kilolardan,çatlayan vücudumdan kendim şikayetçi değilim ki,insanların yorumları üzüyor."ay çok kilo aldın nasıl vercen bunları,popon arkadan büyüdü gitti"yakındaki insanlar böyle diyor,dışarıya çıkıyorsun "hamile hamile ne işi var ,otursun evinde "diyorlar.Alış verişte adamın biri gözümün içine baka baka market arabasını karnıma çarptı. İşte bunların hepsi birikiyor ve farklı bir şekilde patlıyor bende.Hamilelikten sıkılmam da bu sebeplerdendi işte.çok uzun ve iç sıkıcı bir cevap oldu,hakkını helal et.
bu arada bugün çatı muayenesi oldum,dr.çatala oturtmuyor,sedyeye uzanıyorsunuz,ilk önce karnın üzerinden ultrasonla bebeğe bakıyor,üzerinize yarım bir çarşaf örtüyorlar,sonra bacaklarını kendine çek diyor alttan çatı kemiklerine eliyle bakıyor,çok kasınca hafif bir acı oluyor.sonra tekrar çarşafın üzerinden çatı kemiklerinize baskı yapıyor.bu kadar ben çok korkmuştum ama korkulacak bir şey değilmiş.
Maşallah canim cok tatli bi kizin var Allah bagislasin..eminim cok da zeki bir kizdir tam hayallerimdeki gibiTesekkurler canim, cok uyumlu, huzurlu, mutlu ve sosyal bir cocuk tek sorunumuz asiri merakli ve hareketli olusu. Ama karistirma huyu bitti cok sukur sadece yerinde durmuyor koltukta otururken bile poposu basi ayri oynuyorama zamaninda az cekmedim degil her yaptigi seyde resimli kanitli elimde ileride gostericem kendisine
Maşallah canim cok tatli bi kizin var Allah bagislasin..eminim cok da zeki bir kizdir tam hayallerimdeki gibi♥
bunun cibinliksiz hali ve anne yatagi susleme kirasi 150 cnm benim fiyat aldigim bi yerde
Ben minik minik vuruyorum benim eşimde rahatsız ettiğimi düşünüyor. Ama benim hoşuma gidiyor onunla oynamak :) Hemşire karnını nasıl salladı ya korkmustur minik yazikKızlar ya aklıma geldi. Bebek hareket etsin diye arada gobeginize minik minik vurduğunuz oluyor mu?
Ben istemsiz bir şekilde gün içinde vuruyorum. Esim de kızıyordu ama geçen nst de hareketsiz diye hemşire karnımın iki tarafından tutup baya salladı.
Demek ki sakıncası yok?
Di mi di mi
Canim benimde geçmiş değil mide yanmam aman geçmesin zaten aşağı dayamasin kafasını zamanında gelsin inşallah bebeklerimiz.Kızar bebeği döndüğü halde hala mide yanmasi yaşayan var mi
Canim ben bugun kafasını kasık fıtıği ameliyatı olduğum yerden çıkarmaya çalışınca elimle ittim azıcık allahın izniyle hiç birşey olmaz zamanında sağ salim gelecek bebislerKızlar ya aklıma geldi. Bebek hareket etsin diye arada gobeginize minik minik vurduğunuz oluyor mu?
Demek ki sakıncası yok?
Di mi di mi
O dediğin şeyi nasıl yaptın sen şok oldumCanim benimde geçmiş değil mide yanmam aman geçmesin zaten aşağı dayamasin kafasını zamanında gelsin inşallah bebeklerimiz.
Canim ben bugun kafasını kasık fıtıği ameliyatı olduğum yerden çıkarmaya çalışınca elimle ittim azıcık allahın izniyle hiç birşey olmaz zamanında sağ salim gelecek bebisler
Canim benimde geçmiş değil mide yanmam aman geçmesin zaten aşağı dayamasin kafasını zamanında gelsin inşallah bebeklerimiz.
Canim ben bugun kafasını kasık fıtıği ameliyatı olduğum yerden çıkarmaya çalışınca elimle ittim azıcık allahın izniyle hiç birşey olmaz zamanında sağ salim gelecek bebisler
Canim hani elinle krem sürer gibi masaj yapar gibi yaptım hemen çekildiO dediğin şeyi nasıl yaptın sen şok oldum
Ayy yy benim gözümde çok farklı bişey canlandi yaa sorryCanim hani elinle krem sürer gibi masaj yapar gibi yaptım hemen çekildibazen ayaklarını da ofeliyorum yukarı dayayinca oynuyoruz öyle iste yanlış mı yapıyorum yoksa
Canim benim ne tatli, iyi kalpli bi annesin :* ama benim oglum olacak..o yuzden mavi dusunuyorum cok cok tesekkurederim :)
Canim hani elinle krem sürer gibi masaj yapar gibi yaptım hemen çekildibazen ayaklarını da ofeliyorum yukarı dayayinca oynuyoruz öyle iste yanlış mı yapıyorum yoksa
AynenHaha cok guldum arkadaslar yanlis anladilar alttan ittin sandilar bencekarninin ustunden yapiyorsun dimi bu hareketleri
Ben minik minik vuruyorum benim eşimde rahatsız ettiğimi düşünüyor. Ama benim hoşuma gidiyor onunla oynamak :) Hemşire karnını nasıl salladı ya korkmustur minik yazik
Sorma bugün artık dayanamayıp gaviscon içtimKızar bebeği döndüğü halde hala mide yanmasi yaşayan var mi
Ayy yy benim gözümde çok farklı bişey canlandi yaa sorryyok öyle oyunları bende oynuyorum. Hatta sabah midemi altında aynayip duruyordu. Neresi olduğu anlamak için azıcık bastırarak dokundu. Minik kafasını iyice elime dogru itti sipa. Didistik ana kız ben elimi ittim o kafasını
ayy galiba öyle anlaşıldı aynen canım ustten yapıyorum tabikiHaha cok guldum arkadaslar yanlis anladilar alttan ittin sandilar bencekarninin ustunden yapiyorsun dimi bu hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?