2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bendede var canim ayni dert ikinci bebegim aaaa dikkat etmednmi niye olduu tuhh vahhh diyenlerr cokk hergun duyuorum zatenn ama artik kafama takmamayi cevap vermeyi ogrendm benim cocugum benm sorumlulugum kimseyi ilgilendirmezz kac tane istersem o kadar yaparm diorum . Sende bosver takma kafana son haftalara geldik artk yavrumuzu kucagmza alcaz yakinda insallahh herseyi unutturcak bize :)

Çok değişik yaaa yaparsın dert yapmazsin dert!!!bende 4 yıllık evliyim 32 yaşındayım düşünmemiştik şimdiye kadar çocuğunuz olmuyor muya kadar getirdiler işi! !Kime neyse??

Çok değişik yaaa yaparsın dert yapmazsin dert!!!bende 4 yıllık evliyim 32 yaşındayım düşünmemiştik şimdiye kadar çocuğunuz olmuyor muya kadar getirdiler işi! !Kime neyse??
Evet bide o varr bi arkadasmda senin gbi dusunuodu kendi istegyle yapmiodu ama cevredeki inanilmazz baskii cocuklari olmuo kizda mi sorun var acaba yoksa cocuktami vs vs duymaktan skldii ve yapti sonundaa :// orgut gibiler yeminle psikolojik savas veriosn resmen

Aynı biz iste kendimi gördüm!!

Arkadaşlar biliyorsunuz erken doğum riskim var. Annem salona yatak kurdu gün içinde burda yatıyorum. Eşim gece de burda uyumami istiyor. Bi yerime vurur diye korkuyormus iyi de şimdiye kadar vurmadin şimdi niye vurasin.yada ben salonda yatayim diyor. Ben zaten onu özlüyorum gün içinde de annem var eskisi kadar sarılıp öpemiyorum. Kendimi şimdiden yalnız hissediyorum

Kizlar iyi geceler.Bebek bezi alayim diyorum ama bugun markete baktim.prima premium care 2 numarasi vardi..siz onu mu aldiniz acaba.hangisini almaliyim.

Ne guzel iste esin annen senin ve bebeginin sagligi icin dusunup hareket ediyolar.daha ne istiyosun.sen sag saglim al bi kuzunu kucagina sonra opersin esini sapur supur.

Etrafı boşver canım ya gayet makul kilo boy durumu ki daha var. 3 e tamamlasın kendini yeter. Tarlaya sabana mı koşacağız bebişleri?

Kizlar ya gogus uclarim dokuluyo elime veliyo putur putur kahve rengi sizinde varmi bole yani anlatabildimmi bilmiyorum tam ucu oynuyom elime geliyo kurumus gibi dokulen yerlerin alti pempe pempe anladinizmi bilmiyom karisik oldu biraz
Bende de oluyor canım. Soyuluyor yani. Sıvı akması gibi bi durum yok ben de. Sadece pul pul dökülüyor sanki kahverengi kısım

Benim sebebim korkudan sezeryan istiyorum kendime güvenemiyorum çünkü
Sakin korkudan keyfi sezaryen yaptırma. Sezeryanda dogum esnasi kolay olabilir ama sonrasi kolay mi saniyorsun. Bebegini istedigin gibi kucagina alamazsin emziremezsin o muhteşem seyin farkinda olamazsin cektigin agrilardan. Ayaga kalkmak dert sut gelmesi dert. Oysaki normal dogumda dogum esnasi zor olabilir ama bebek cikar cikmaz hersey normale döner. Ben ilkini normal yapamadım ama genelde nornal doğum hakkinda duyduklarim ve gördüklerim boyle.

Ne guzel iste esin annen senin ve bebeginin sagligi icin dusunup hareket ediyolar.daha ne istiyosun.sen sag saglim al bi kuzunu kucagina sonra opersin esini sapur supur.
Ona şüphem yok. Sagolsunlar ama zaten şu aralar psikolojim pek iyi değil. Yalnız uyumak fikri çok soğuk. 2 yıldır sadece 3 gece eşimden ayrı uyudum o günler de geçmek bilmedi

canim ozaman bahane bul fazla rahat degil salondaki yatak sadece gunduz yatarimde uzme kendini

Bilmiyorum canımya hem bel fıtığım var hemde doktorum bana sana güvenmiyorum dediği için çok korktum hem ilk bebeğim olacak hemde tedaviyle oldu risk almayalım demişti kafam karıştı benimde yaa

Bence böyle genellemeler pek hoş değil. Burda mecburen sezeryan olacak bir çok arkadaş var. Bu tür yazılar onların psikolojilerini olumsuz etkiliyor. Benim sezeryan olmuş bi haftada ayağa kalkıp sıkıntı yaşamamış çok arkadaşım akrabam var.
Ben de mesela normal yapmak isterim ama dr. Alttan muayene ederken bile kalp atışlarım hızlanıyor nefes darlığı çekiyorum. Dr.da farkında bunun. Çatı muayenesi denen şeyi yaptırabilir miyim onu da bilmiyorum. Tek istediğim bebeğime sapasağlam kavuşmak

Sezon açılmış desenize.
Biz de cuma yatakları ayırdık.
Eşim 2 kişilik yorganla yatıyor normalde, bende de var koca bir pike. Onun sırtında bir yastık, bacak arasında bir yastık. Bende de bacak aramda ve kucağımda bir yastık. Eee ikimizde 1.80 ve 100 kilo ebatlarında insanlarız, yatak da normal insan yatağı olunca yatakta yer kalmadı yastıktan yorgandan ve cüsselerden bu yüzden cuma salona geçti şişme yatağı şişirip.
O an terkedilmiş gibi hissettim, tam Emrah'ın kardeşi Gülcan gibi ağlayacaktım valla.
O da üzüldü, "gel burada yatalım birlikte" dedi.
"Yahu orda birlikte yattıktan sonra mis gibi yatağımız var niye yatakta yatmıyoruz?" deyince koptuk
Tuvalete kalkarken bile geceleri "oyy anam anam" diye ıhlaya ıhlaya kalkıyorum, eşim de bir yerime çarpar, eder diye iyice tedirgin.
Eminim sizin eşiniz de böyle düşünmüştür, hiç üzülmeyin boşa.
Ayrıca nasılsa uykusuzum, sabahları yarım saat erken kalkıp onun yatağına geçip, keyif yapıyorum birlikte
Böylelikle romantizmse romantizm, yetiyor bana yarım saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…