- 3 Nisan 2015
- 1.527
- 1.430
- 133
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.041
Bendede var canim ayni dert ikinci bebegim aaaa dikkat etmednmi niye olduu tuhh vahhh diyenlerr cokk hergun duyuorum zatenn ama artik kafama takmamayi cevap vermeyi ogrendm benim cocugum benm sorumlulugum kimseyi ilgilendirmezz kac tane istersem o kadar yaparm diorum . Sende bosver takma kafana son haftalara geldik artk yavrumuzu kucagmza alcaz yakinda insallahh herseyi unutturcak bize :)kızlar doğuma çok az kaldı benim de en büyük sıkıntılarımdan biri çevremin 3. diye verdiği anormal tepkiler .... ya arkadaş fabrikasyon çıkışı mı ki herkes 1 veya 2 çocuk yapsın bir insanin sağlık durumu maddi imkanları var ise kendisi de çocukları seviyor ayrıca okul öncesi eğitimi de almış ise neden bir 3. cocuğu olmasın kiiiiibunda anormal olan ne bende çevremin tepkisini anlayamıyorumhayır ayy yazıkkk ama olmuş artık yapacak bişey yok ne demek yaaa ne gereği vardı zaten bir oğlun bir kızın var diyen de cabası böyle tepkiler alan anneler var mı? etkilenmemek için ne yapıyorsunuz? zaten doğum geldi çattı o konu cidden kafamı çok meşgul ediyor birde böyle ipsız sapsız konuşmalarla beni pişman olma noktasına getirenler var eşime de böyle tepki veriyorlar ve o da etkileniyor sanırım...
Bendede var canim ayni dert ikinci bebegim aaaa dikkat etmednmi niye olduu tuhh vahhh diyenlerr cokk hergun duyuorum zatenn ama artik kafama takmamayi cevap vermeyi ogrendm benim cocugum benm sorumlulugum kimseyi ilgilendirmezz kac tane istersem o kadar yaparm diorum . Sende bosver takma kafana son haftalara geldik artk yavrumuzu kucagmza alcaz yakinda insallahh herseyi unutturcak bize :)
Evet bide o varr bi arkadasmda senin gbi dusunuodu kendi istegyle yapmiodu ama cevredeki inanilmazz baskii cocuklari olmuo kizda mi sorun var acaba yoksa cocuktami vs vs duymaktan skldii ve yapti sonundaa :// orgut gibiler yeminle psikolojik savas veriosn resmenÇok değişik yaaa yaparsın dert yapmazsin dert!!!bende 4 yıllık evliyim 32 yaşındayım düşünmemiştik şimdiye kadar çocuğunuz olmuyor muya kadar getirdiler işi! !Kime neyse??
Evet bide o varr bi arkadasmda senin gbi dusunuodu kendi istegyle yapmiodu ama cevredeki inanilmazz baskii cocuklari olmuo kizda mi sorun var acaba yoksa cocuktami vs vs duymaktan skldii ve yapti sonundaa :// orgut gibiler yeminle psikolojik savas veriosn resmen
Aa teşekkürler english home a da bakayım :)İkeada var canım, English Home da var,
gelisiminde bi problem yok canim şükür ama kordon erken dogum riski her zamanki şeyler isteSağol canım evet benim için soracaktın. Bebeğin gelişimi nasilmis ne dedi dr
İnş sağlıkla doğar cnmgelisiminde bi problem yok canim şükür ama kordon erken dogum riski her zamanki şeyler iste
Ne guzel iste esin annen senin ve bebeginin sagligi icin dusunup hareket ediyolar.daha ne istiyosun.sen sag saglim al bi kuzunu kucagina sonra opersin esini sapur supur.Arkadaşlar biliyorsunuz erken doğum riskim var. Annem salona yatak kurdu gün içinde burda yatıyorum. Eşim gece de burda uyumami istiyor. Bi yerime vurur diye korkuyormus iyi de şimdiye kadar vurmadin şimdi niye vurasin.yada ben salonda yatayim diyor. Ben zaten onu özlüyorum gün içinde de annem var eskisi kadar sarılıp öpemiyorum. Kendimi şimdiden yalnız hissediyorum
Etrafı boşver canım ya gayet makul kilo boy durumu ki daha var. 3 e tamamlasın kendini yeter. Tarlaya sabana mı koşacağız bebişleri?Kızlar iyi akşamlar bizde dün hastaneye gittik 34+4 üz kilosu 2500 boyu 45cm dedi doktor haftasiyla uyumluymus ama cevredekiler zayıf olduğunu söylüyorlar aynı haftada olanlar sizde durum ne yardımcı olursanız sevinirim
Ben 2 aldım 1 paket, ama sanırım 1 tane de 1 numara alıcamKizlar iyi geceler.Bebek bezi alayim diyorum ama bugun markete baktim.prima premium care 2 numarasi vardi..siz onu mu aldiniz acaba.hangisini almaliyim.
Bende de oluyor canım. Soyuluyor yani. Sıvı akması gibi bi durum yok ben de. Sadece pul pul dökülüyor sanki kahverengi kısımKizlar ya gogus uclarim dokuluyo elime veliyo putur putur kahve rengi sizinde varmi bole yani anlatabildimmi bilmiyorum tam ucu oynuyom elime geliyo kurumus gibi dokulen yerlerin alti pempe pempe anladinizmi bilmiyom karisik oldu biraz
Sakin korkudan keyfi sezaryen yaptırma. Sezeryanda dogum esnasi kolay olabilir ama sonrasi kolay mi saniyorsun. Bebegini istedigin gibi kucagina alamazsin emziremezsin o muhteşem seyin farkinda olamazsin cektigin agrilardan. Ayaga kalkmak dert sut gelmesi dert. Oysaki normal dogumda dogum esnasi zor olabilir ama bebek cikar cikmaz hersey normale döner. Ben ilkini normal yapamadım ama genelde nornal doğum hakkinda duyduklarim ve gördüklerim boyle.Benim sebebim korkudan sezeryan istiyorum kendime güvenemiyorum çünkü
Ona şüphem yok. Sagolsunlar ama zaten şu aralar psikolojim pek iyi değil. Yalnız uyumak fikri çok soğuk. 2 yıldır sadece 3 gece eşimden ayrı uyudum o günler de geçmek bilmediNe guzel iste esin annen senin ve bebeginin sagligi icin dusunup hareket ediyolar.daha ne istiyosun.sen sag saglim al bi kuzunu kucagina sonra opersin esini sapur supur.
canim ozaman bahane bul fazla rahat degil salondaki yatak sadece gunduz yatarimde uzme kendiniArkadaşlar biliyorsunuz erken doğum riskim var. Annem salona yatak kurdu gün içinde burda yatıyorum. Eşim gece de burda uyumami istiyor. Bi yerime vurur diye korkuyormus iyi de şimdiye kadar vurmadin şimdi niye vurasin.yada ben salonda yatayim diyor. Ben zaten onu özlüyorum gün içinde de annem var eskisi kadar sarılıp öpemiyorum. Kendimi şimdiden yalnız hissediyorum
Bilmiyorum canımya hem bel fıtığım var hemde doktorum bana sana güvenmiyorum dediği için çok korktum hem ilk bebeğim olacak hemde tedaviyle oldu risk almayalım demişti kafam karıştı benimde yaaSakin korkudan keyfi sezaryen yaptırma. Sezeryanda dogum esnasi kolay olabilir ama sonrasi kolay mi saniyorsun. Bebegini istedigin gibi kucagina alamazsin emziremezsin o muhteşem seyin farkinda olamazsin cektigin agrilardan. Ayaga kalkmak dert sut gelmesi dert. Oysaki normal dogumda dogum esnasi zor olabilir ama bebek cikar cikmaz hersey normale döner. Ben ilkini normal yapamadım ama genelde nornal doğum hakkinda duyduklarim ve gördüklerim boyle.
Sakin korkudan keyfi sezaryen yaptırma. Sezeryanda dogum esnasi kolay olabilir ama sonrasi kolay mi saniyorsun. Bebegini istedigin gibi kucagina alamazsin emziremezsin o muhteşem seyin farkinda olamazsin cektigin agrilardan. Ayaga kalkmak dert sut gelmesi dert. Oysaki normal dogumda dogum esnasi zor olabilir ama bebek cikar cikmaz hersey normale döner. Ben ilkini normal yapamadım ama genelde nornal doğum hakkinda duyduklarim ve gördüklerim boyle.
canim ozaman bahane bul fazla rahat degil salondaki yatak sadece gunduz yatarimde uzme kendini
Arkadaşlar biliyorsunuz erken doğum riskim var. Annem salona yatak kurdu gün içinde burda yatıyorum. Eşim gece de burda uyumami istiyor. Bi yerime vurur diye korkuyormus iyi de şimdiye kadar vurmadin şimdi niye vurasin.yada ben salonda yatayim diyor. Ben zaten onu özlüyorum gün içinde de annem var eskisi kadar sarılıp öpemiyorum. Kendimi şimdiden yalnız hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?