2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Senin göbek adın Gülcan olsun bence napalım bebisler olduktan sonra zaten romantizme elveda diyeceğiz bari erkenden ayrılmayak

Bugün ilk nst maceramızı yaşadık.
Yalnız daha bantlar takılır takılmaz abovv bir tepişti benim kız sormayın, yer altı yılanları diye abidik bir film vardı onlar gibi yerin altından kaza kaza ordan zıpladı, buradan çıktı ve ben de epey heyecan ve stres yapınca iyice deli düğünü gibi bir şey oldu ve doktor sonucumuzu beğenmedi. Bebek kalbi 160 ve üzeri çıkmış ki istenen 120 ile 160mış maksimum.
Tekrar çekildik. Tabii bu sefer ben stres yapmadım, sakindim, o da sanırım tepişmekten yoruldu ve şükür güzel sonuçla çıktık.
Buradan şunu anladım, hani stres yapmayın bebeğe geçer falan goygoyları oluyordu ya, gerçekmiş. Ben alete kalbim çarpa çarpa girince, kendi stresim bebeğe geçti, o da streslendi. Eee zaten testin adı stres testi, ana kız stresten geberdik
Bu arada nstde bebek hareketli olmalıymış, uyumamalıymış o yüzden çikolata falan yiyip tok karnına ve stressiz gelin haftaya dediler

Bana doktorum artık her hafta gelmemi söyledi, 6 kasım gibi de zorunlu sezaryen olacağım inşallah.
Buradan kafasını bir şeylere takan arkadaşlara sesleniyorum; stres yapmayalım arkadaşlar. Benim iki kalp atışım bile bebeğe bu kadar yansıyorsa, acaba öyle mi olur böyle mi olur diye bebeleri germeyelim.
Minnoş minnoş uyusunlar, stressiz mutlu mutlu doğsunlar inşallah.

Genelde örme işlerini zaten büyükler yapıyor ya da hediye geliyor.
Eskiden daha sıkı sıkı sarılır, sıcak tutulurmuş bebekler şimdi çok fazla yündü, örgüydü kalmadı.
Yüzde yüz pamukla ve organik kumaşlarla düşük derecelerde bebekler muhafaza ediliyor.
100 lira bir battaniyeye çok benim için, ben 150 liraya ev tipi ana kucağı aldım misal.
Battaniye düşünenler ebebek Bostancı mağazasını gezebilir, hem indirimli hem çok çeşit mevcut.

Benm ilkim mecburi sezeryan oldu. Cati muayenesnde catin dar dedi yinede normal denicem dedm ve hem normal sancimi cektim hem suni sanci verdiler yinede hic acilmam olmadi . Asil konuya gelirsek bn sezeryni oylee anlatildigi gibi korkunc bulmuorum. Belki agri kesicilerin etkisindendir bilemicem ama nerdeyse hic agrim olmadi sadece yururken 1 hafta kadar biraz zorluk yasadm o kadar. Denildigi gibi de her soguk almada yada agir kaldirdgnda dikislernde karninda agri fln olmuo sanrm kisiden kisiye degisio. Ekim annelrrine bakiorum bazen ordada normal dogum yapan biri uzerinden zaman gecmesne ragmenn dikislernden sikayetci oturup kalkamiorumm tuvalette aglayarak ihtiyacimi goruorum yazms . Yani ozet gecersek mutlaka ikisininde zorlugu oluoo ama bebegnzi kucagnza alinca hepsi unutluo sezeryan veya normal hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.

Ona şüphem yok. Sagolsunlar ama zaten şu aralar psikolojim pek iyi değil. Yalnız uyumak fikri çok soğuk. 2 yıldır sadece 3 gece eşimden ayrı uyudum o günler de geçmek bilmedi
Canim benim esimde korkuyor karnina falan carparim diye hamile yastigimi karnima dogru cekince carpma olasiligida kalmiyor. Sende normal yastik kullanabilirsin

Benimkinide hesapladım 38+6 da olcak. Cumadan cumaya hafta deviriyorum. Simdi 36+2 deyim. Ozaman zamanım tutuo.

Tekmeler azalmıştı ama ayakları cikicak gibi iterdi sol tarafimda yukselirdi.sesimede tepki vermiyor pazartesi kontrolum var ama bekleyemicem sanirim cok korkuyorum
Cnm cok gecmiş olsun. Bence beklemene gerek yok. Git acile. Ben gitmiştim. Nöbetçi kadın dogumcu olunca sorun yok. Odasında muayne edio zaten.

benim esim de cok deli yatiyor canim biz ilk gundrn beri aramiza yastik koyuyoruz canim... son adetimin 21. gününden itibaren bana dokunmadigini da dusunursek kanka kanka takiliyoruz iste ki ben tvvyi bile kucagina oturup izlerdim

Benim arkadaşlarımdan ikisi sezaryenle doğurdu. ikisi de sezeryandan memnun. Yalnız biri normal doğum niyetiyle gitmiş ama çok sancı çekmiş açılma olmamış. Keşke baştan sezo yapsaydım dedi o bana. Annem bizi sezeryanla doğumuş bana da hep sezo yap diyo. Ben doktora bırakacağım seçimi. Bu önemli bi seçim kendim yapamam bence. Ama sezodan korkmuyorum açıkçası. Sezaryen bebeği pekçok komplikasyondan korur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…