- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
- 358
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.061
Sezon açılmış desenize.
Biz de cuma yatakları ayırdık.
Eşim 2 kişilik yorganla yatıyor normalde, bende de var koca bir pike. Onun sırtında bir yastık, bacak arasında bir yastık. Bende de bacak aramda ve kucağımda bir yastık. Eee ikimizde 1.80 ve 100 kilo ebatlarında insanlarız, yatak da normal insan yatağı olunca yatakta yer kalmadı yastıktan yorgandan ve cüsselerden bu yüzden cuma salona geçti şişme yatağı şişirip.
O an terkedilmiş gibi hissettim, tam Emrah'ın kardeşi Gülcan gibi ağlayacaktım valla.
O da üzüldü, "gel burada yatalım birlikte" dedi.
"Yahu orda birlikte yattıktan sonra mis gibi yatağımız var niye yatakta yatmıyoruz?" deyince koptuk
Tuvalete kalkarken bile geceleri "oyy anam anam" diye ıhlaya ıhlaya kalkıyorum, eşim de bir yerime çarpar, eder diye iyice tedirgin.
Eminim sizin eşiniz de böyle düşünmüştür, hiç üzülmeyin boşa.
Ayrıca nasılsa uykusuzum, sabahları yarım saat erken kalkıp onun yatağına geçip, keyif yapıyorum birlikte
Böylelikle romantizmse romantizm, yetiyor bana yarım saat
Ben 1 numarasini aldım -2-5 kg arası diye markofoni de 2 paket 67 idi ilk ay 5 kg i ge mez diye dusundumKizlar iyi geceler.Bebek bezi alayim diyorum ama bugun markete baktim.prima premium care 2 numarasi vardi..siz onu mu aldiniz acaba.hangisini almaliyim.
Istanbul silivri canimBilemedim ki bizim saglik ocaginda hic bir sekilde kimsenin idrar testi yapilmiyormus bayadir. Senin sehir neresi acaba farkli yonetmelik mi var sehirler arasi. Ben bursa
Canim 1 al 2 buyuk gelicektir ki 1 bile basta buyuk oluo :))Kizlar iyi geceler.Bebek bezi alayim diyorum ama bugun markete baktim.prima premium care 2 numarasi vardi..siz onu mu aldiniz acaba.hangisini almaliyim.
Canim ben battaniye olatak italyan markası mora ninkini aldım %100 pamuklu hafif ve yumusacik fiyati 70 tlydi bunun malı ne bilmiyorum fiyatida yüksek geldi banamerhaba kızlar;
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/el-orgusu-bebek-battaniyesi-190707531 bu battaniye nasıl szce?
merhaba kızlar;
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/el-orgusu-bebek-battaniyesi-190707531 bu battaniye nasıl szce?
Benm ilkim mecburi sezeryan oldu. Cati muayenesnde catin dar dedi yinede normal denicem dedm ve hem normal sancimi cektim hem suni sanci verdiler yinede hic acilmam olmadi . Asil konuya gelirsek bn sezeryni oylee anlatildigi gibi korkunc bulmuorum. Belki agri kesicilerin etkisindendir bilemicem ama nerdeyse hic agrim olmadi sadece yururken 1 hafta kadar biraz zorluk yasadm o kadar. Denildigi gibi de her soguk almada yada agir kaldirdgnda dikislernde karninda agri fln olmuo sanrm kisiden kisiye degisio. Ekim annelrrine bakiorum bazen ordada normal dogum yapan biri uzerinden zaman gecmesne ragmenn dikislernden sikayetci oturup kalkamiorumm tuvalette aglayarak ihtiyacimi goruorum yazms . Yani ozet gecersek mutlaka ikisininde zorlugu oluoo ama bebegnzi kucagnza alinca hepsi unutluo sezeryan veya normal hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.Bence böyle genellemeler pek hoş değil. Burda mecburen sezeryan olacak bir çok arkadaş var. Bu tür yazılar onların psikolojilerini olumsuz etkiliyor. Benim sezeryan olmuş bi haftada ayağa kalkıp sıkıntı yaşamamış çok arkadaşım akrabam var.
Ben de mesela normal yapmak isterim ama dr. Alttan muayene ederken bile kalp atışlarım hızlanıyor nefes darlığı çekiyorum. Dr.da farkında bunun. Çatı muayenesi denen şeyi yaptırabilir miyim onu da bilmiyorum. Tek istediğim bebeğime sapasağlam kavuşmak
Canim benim esimde korkuyor karnina falan carparim diye hamile yastigimi karnima dogru cekince carpma olasiligida kalmiyor. Sende normal yastik kullanabilirsinOna şüphem yok. Sagolsunlar ama zaten şu aralar psikolojim pek iyi değil. Yalnız uyumak fikri çok soğuk. 2 yıldır sadece 3 gece eşimden ayrı uyudum o günler de geçmek bilmedi
Benimkinide hesapladım 38+6 da olcak. Cumadan cumaya hafta deviriyorum. Simdi 36+2 deyim. Ozaman zamanım tutuo.Canim benim tam dogum 38+5 olucak nasip olursa Allah izin verirse insaallah...her hafta gidiyorum artik ben kontrole..eger sende gidiyosân nst de falan dr takip eder ..benim yarin 37.haftam biticek .38 e giricem pazartesi gunu itibariyle tabi bebis beklerse
Cnm cok gecmiş olsun. Bence beklemene gerek yok. Git acile. Ben gitmiştim. Nöbetçi kadın dogumcu olunca sorun yok. Odasında muayne edio zaten.Tekmeler azalmıştı ama ayakları cikicak gibi iterdi sol tarafimda yukselirdi.sesimede tepki vermiyor pazartesi kontrolum var ama bekleyemicem sanirim cok korkuyorum
hareket takibi yap canim... yemeklerden sonra 1 saat sol tarafina yat eger gunluk 10 u buluyorsa yeterliymisKizlar bebegimin hareketleri 2 gundur cok azaldi.Karnimdan cikicakmis gibi oynardi simdi cok az oynuyor.Acile gitsem ultrason varmidir?
gunluk hareket takibinde her hareket sayilir canim hickirik haric... minik minik ya da sert fark etmiyormusdenedim canim oynamadi bile minik minik oynuyor
Amin canim vakti zamani gelince inşallah hepimizinkiG
İnş sağlıkla doğar cnm
benim esim de cok deli yatiyor canim biz ilk gundrn beri aramiza yastik koyuyoruz canim... son adetimin 21. gününden itibaren bana dokunmadigini da dusunursek kanka kanka takiliyoruz iste ki ben tvvyi bile kucagina oturup izlerdimArkadaşlar biliyorsunuz erken doğum riskim var. Annem salona yatak kurdu gün içinde burda yatıyorum. Eşim gece de burda uyumami istiyor. Bi yerime vurur diye korkuyormus iyi de şimdiye kadar vurmadin şimdi niye vurasin.yada ben salonda yatayim diyor. Ben zaten onu özlüyorum gün içinde de annem var eskisi kadar sarılıp öpemiyorum. Kendimi şimdiden yalnız hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?