- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.081
Bende bursadayım iki kere gittim ne arıyorlar ne soruyorlar idrarda alınmıyor sadece kan...demekki bursaya özel.birde bursanın neresindesin ben niluferdeyim.Bilemedim ki bizim saglik ocaginda hic bir sekilde kimsenin idrar testi yapilmiyormus bayadir. Senin sehir neresi acaba farkli yonetmelik mi var sehirler arasi. Ben bursa
Canım gün içinde mi 10 defa tek seferde mi yani o dediğin bi saat içinde mi?Canim tok bi sekilde cikolata fln da ye 1 saat solunda yat en az 10 kez hareket ederse sikinti yap dene hmn bana bunu doktor dedi bebegin hareketleri coknonemli bi sikinti hissedersen hemen boyle yap etmezse hemen gel dedi
Benim gecen hafta donmemisti. 6 gün sonra yani dün tekrar randevum vardı dönmüştü. Ben randevu sabahi hissettim ama emin olamadım. Hickiriklarini yukarda hissederken randevu sabahi asagida hissettim o nedenle suphelendimArkadaslar benim dr kontrolum 22 snde ama cok merak ediyorum bebegn döndugunu nasil anloyorsunuz ultrasonda mi yoksa farkli bir his mi
İstanbulda öyle sayılır. 2 kez arayip kan testi aldılar idrara hiç bakilmadiBende bursadayım iki kere gittim ne arıyorlar ne soruyorlar idrarda alınmıyor sadece kan...demekki bursaya özel.birde bursanın neresindesin ben niluferdeyim.
Günaydın,Benim arkadaşlarımdan ikisi sezaryenle doğurdu. ikisi de sezeryandan memnun. Yalnız biri normal doğum niyetiyle gitmiş ama çok sancı çekmiş açılma olmamış. Keşke baştan sezo yapsaydım dedi o bana. Annem bizi sezeryanla doğumuş bana da hep sezo yap diyo. Ben doktora bırakacağım seçimi. Bu önemli bi seçim kendim yapamam bence. Ama sezodan korkmuyorum açıkçası. Sezaryen bebeği pekçok komplikasyondan korur bence.
Sevindim canım bebeğin dönmesine , bari birimiz normal doğuralımBenim gecen hafta donmemisti. 6 gün sonra yani dün tekrar randevum vardı dönmüştü. Ben randevu sabahi hissettim ama emin olamadım. Hickiriklarini yukarda hissederken randevu sabahi asagida hissettim o nedenle suphelendim
Bunlar çok güzelmiş.Bende bataniye yerine gunduz bu hazir kundaklari kullanicam
canim benim bebegim de kordon dolanmasi var ve ben de takip ediyorum bunun icinkendi drumdan ayri bi profa da gittim ikisinin de dedigi toplam 10.. yani atiyorum gun icinde hic hareket etmez akşam 10 tane hissedersinCanım gün içinde mi 10 defa tek seferde mi yani o dediğin bi saat içinde mi?
İnşallah son anda bişey çıkmazsa normal olacak :) Can en sağlıkli nasıl gelecekse öyle olsun canim sonuçta için rahat sezeryan olsa bile zorunluluktan olacak. Heme yüzde 49 az bi ihtimal değil hiç belli olmaz bence :) Bakarsın seninki kordondan sıkılıp bırakır :)Sevindim canım bebeğin dönmesine , bari birimiz normal doğuralım
Keşke ben de normal doğurabilseydim ; ama riske atmayacağım tabii ki.Doktor ne derse onu yapacağım.
Gülnihal Bülbül'de , Murat Muhçu'da sezaryen olabilir diyor ; yani ihtimal %49 normal , %51 sezaryen şu an.Bebiş kordonu boynundan çıkarsa belki normal olur ; ama benim hem suyum az hem kordon boyunda iken normal doğum riskliymiş, o yüzden sezaryen diyorlar.
Belki bencillik ama en çok kızım için üzülüyorum. Nasıl bir ülkede dogacak. Eşim için endiseleniyorum hergün toplam en az 5 saat yol gidip geliyor bir sürü toplu taşıma kullanıyor ve artık hiç Tekin değil toplu taşımalar. Ölenlerin ailelerinin yerine kendimi koyamiyorum bile Allah sabır versinKızlar bu arada dün yaşanan olaylar çok üzücü , dehşet verici...
Nasıl bir ülke olduk...
Sezon açılmış desenize.
Biz de cuma yatakları ayırdık.
Eşim 2 kişilik yorganla yatıyor normalde, bende de var koca bir pike. Onun sırtında bir yastık, bacak arasında bir yastık. Bende de bacak aramda ve kucağımda bir yastık. Eee ikimizde 1.80 ve 100 kilo ebatlarında insanlarız, yatak da normal insan yatağı olunca yatakta yer kalmadı yastıktan yorgandan ve cüsselerden bu yüzden cuma salona geçti şişme yatağı şişirip.
O an terkedilmiş gibi hissettim, tam Emrah'ın kardeşi Gülcan gibi ağlayacaktım valla.
O da üzüldü, "gel burada yatalım birlikte" dedi.
"Yahu orda birlikte yattıktan sonra mis gibi yatağımız var niye yatakta yatmıyoruz?" deyince koptuk
Tuvalete kalkarken bile geceleri "oyy anam anam" diye ıhlaya ıhlaya kalkıyorum, eşim de bir yerime çarpar, eder diye iyice tedirgin.
Eminim sizin eşiniz de böyle düşünmüştür, hiç üzülmeyin boşa.
Ayrıca nasılsa uykusuzum, sabahları yarım saat erken kalkıp onun yatağına geçip, keyif yapıyorum birlikte
Böylelikle romantizmse romantizm, yetiyor bana yarım saat
Benim esim sabah 5:30 da uyaniyor, ben butun gece zor uykuya daliyorum, uyusamda gece tuvalete kalkiyorum sonra geniz akintim problem gecmiyor tekrar uykuya dalana kadar lama gibi cikariyorumuykuya dalmak icin tvyi falan aciyorum. bende gulcanin kankasi modundayim dimi dertlerimle :)
Hal boyle olunca esim kizin ranzasinda uyuyor frozenli pembe nevresim takimlarinin icinde kara sakallariylacok tatli gozukuyorBende kizla yatak odasinda yatiyorum. İkimizde deli yatariz, esim sabah odaya ustunu giymeye geldiginde bizim yatis pozisyonlarimiza bakip tovbe bismillah cekiyor ayipliyor kendi kendine ikimizide tabi ben duymazliktan gelip uyuyormus gibi yapip daha cok ayiriyorum totoyu basi
Valla dogurup kirkimiz cikana kadar esimle ayni yerde yatmayi dusunmuyorum hem onun hem benim rahatligim icin, sonrasina bakicaz artik
Ben deli yatan biri değildim ama hamilelikle birlikte sürekli fosur fosur nefes alip ikina ikina sağa sola donen, zirt pirt tuvalete giden bir kadın haline geldim. Eşimin uykusu da hafiftir, tabii adamın sürekli uykulari bolunuyordu en son artık ben misafir odasında yatsam olur mu dedi yalvarircasina :)) tamam deyip azat ettim kendisini... hem benim için de iyi oldu koca yatakta çapraz yatmak çok güzelmiş :))
Günaydın kızlar ne kadar aydın bir günse artık. Allah tüm rahmetli olanların ailesine sabırlar versin. Ben su an iskenderun da oturuyorum ama 11 mayıs reyhanli saldırısında reyhanlida oturuyordum hala da eşimin ve benim ailelerimiz orada yaşıyor patlama bizim evimize 500 mt mesafede olmuştu fakat evimizde ki vitrin bile yere inmişti o günü sözlerle anlatmak imkansız aklımıza gelen ilk şey galiba suriye bizi bombaliyordu. ilk patlama belediyenin yanında olmuştu ve benim annem memur o günün cumartesi olması tek tesellimizdi.
İnanin başına gelmeyen bu acıyı anlayamaz inşallah hiç kimsenin başına gelmez. İnşallah bizim çocuklarımız daha güzel bir dünyaya dogarlar inşallah bu ülke tüm psikopat siyasetçilerden kurtulur yeter artık insanların öldüğü yeter.
insan eşine daha bi düşkün oluyor hamilelikte ben de bi tek bende var sanıyordum :)Arkadaşlar biliyorsunuz erken doğum riskim var. Annem salona yatak kurdu gün içinde burda yatıyorum. Eşim gece de burda uyumami istiyor. Bi yerime vurur diye korkuyormus iyi de şimdiye kadar vurmadin şimdi niye vurasin.yada ben salonda yatayim diyor. Ben zaten onu özlüyorum gün içinde de annem var eskisi kadar sarılıp öpemiyorum. Kendimi şimdiden yalnız hissediyorum
Dimi ama cok eglenceli oluyor koca yatakta yayila yayila yatmak. Tovbe bismillah cekmesinin sebebide adam abdest alip geliyor ustunu giyip namaz kilacak bizim totolari baslari oyle gorunce mirin mirin soyleniyor
benim esim de cok deli yatiyor canim biz ilk gundrn beri aramiza yastik koyuyoruz canim... son adetimin 21. gününden itibaren bana dokunmadigini da dusunursek kanka kanka takiliyoruz iste ki ben tvvyi bile kucagina oturup izlerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?