2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benimde farkli kalir yanim yok canim esim sagolsun ne ayni yatakda yatmak istiyor ne de yanasiyo hemde hic bi tehlikem olmamasina ragmen 9ayi burnumdan gwtirdi sagolsn

Keşke Günaydın olsa
Neyse o konulara girmeyecegim yeterince can sıkıcı.
Kızlar hastane için boydan gecelik almaya gerek varmı. Varsa hangi dogum şekli için yada ikisi içinde gereklimi.ben almadim da

Benimde farkli kalir yanim yok canim esim sagolsun ne ayni yatakda yatmak istiyor ne de yanasiyo hemde hic bi tehlikem olmamasina ragmen 9ayi burnumdan gwtirdi sagolsn
Biz geçen pazara kadar ilişkiye hiç ara vermedik. Normal doğuma yardimciymis çünkü. Bi de ben uzun süre uzak kalırsam sonra ilk ilişki gibi Zorlanirdim. Psikolojik olarak yani

Keşke Günaydın olsa
Kızlar hastane için boydan gecelik almaya gerek varmı. Varsa hangi dogum şekli için yada ikisi içinde gereklimi.ben almadim da

Ben tesetturluyum boydan gecelik aldım. Koridorda yürütüyorlar çünkü. Bi de pijama takımı almıştım. Ayriyeten uzun bi sabahlik aldım. Annemin dediğine göre gecelik pijamadan daha şartmis. Ama alabiliyorsan ikisini de al bence. Çok para vermeye de gerek yok uygun fiyata da güzel pijamalar var

Günaydın arkadaşlar rüyamda bebişimi gördüm emzriyordum ama süt gelmiyordu ruyada bile kendimi teselli ediyordum sezeryan oldum ondandır biraz geç gelir diyordum ama çok tatlıydı yaaaaa uyudum belki yine görürüm diye daldım bu seferde bir kadın molotof kokteyli atti bana gerizekali bende baba baba bağırıyordum birdaha tv izlemiycem

Bende hiç düşünmeden üç takim pijama aldim canim hiç gecelik aklıma gelmedi.neyse bi tane de ondan alayim bari. birde lohusayken cok terleniyor dediler kalın bi hırka koycam cantaya bunu da bilelim

Haklısın canım herkesin bünyesi farklı benimde ilk sezery.olduğu için yine sezeryan.sonrası çok da zor değildi.tabiki ağrıların oluyo ama çekilmeyecek kadar değil.doktor zaten ağrı kesiciler veriyo 4 saate bir içeceksin diyoki bebeğe geçmesin diye içmedim hiç

Günaydın kızlar dün akşamdan beri geçmeyen bel ağrım var. Kasıklarım da dolu dolu sanki. Acaba bebek aşağıya mı döndü yerleşti ya da ne bileyim... Birde çok terliyorum menapozlu karılar gibi fırına giriyorum sanki

Bunu nasıl kullanacaksın anlayamadım

Canim muhtemelen dönmüştür bende aynı o ter nöbetleri

açıkca söyle ben senin yanında daha rahat uyuyorum zaten dikkat ediyoruz bir şey olmaz alahın izniyle de ayırma yatağı erkek milleti rahata alıştı mı hep rahat ister aaa biraz da rahatsız edeceğini düşünüyorsa rahat uyumasın canımm.. biz sanki çok mu rahat uyuyoruz eşimde diyor seni rahatsız edeceğim diye rahat yatamıyorum diye ;D isabet olmuş yavaş yavaş rahat yatmayı bir bıraksınlar 3 5 haftaya bebek geliyor ağlayacak uyumayacak alışsınlar ki mızırdamasınlar...bebek doğunca da ağlıyor diyip eşini düşünüp sakın yatağından vaz geçme sen uyanınca o da uyanır en azından ne çektiğini bilir...

Kizlar ya gogus uclarim dokuluyo elime veliyo putur putur kahve rengi sizinde varmi bole yani anlatabildimmi bilmiyorum tam ucu oynuyom elime geliyo kurumus gibi dokulen yerlerin alti pempe pempe anladinizmi bilmiyom karisik oldu biraz
Gögüs ucu kremlerinden kullan. Benim de kuruluk olmustu lansinoh kullanmaya basladim geçti hassasiyetini de gecirdi

Keşke Günaydın olsa
boydan gecelik normal doğum yapanlar kullanıyor bildiğim kadarıyla çünkü ilk hastanede yattığım gün yorganın altına bir hasta bezi seriyor hemşireler geliyorum belime kadar geceliği topluyorum açık laıyor o bölge her saat başı karnıma masaj yapıyrorum kanamayı arttırmak için... taburcu olunca da 2 gün bu duruma dvm ediyorum çünkü epizyotomi de olduğum için bu pozisyon yaraların çabuk iyileşmesine çok yardım ediyor 10 güne bir şeyim kalmıyor.. ama sezeryanda bildiğim kadarıyla adet kanaması gibi olduğu için ped, hasta kilodu kullanılıyor gecelik daha rahat elbiseden. sen doğum şeklin ne ise öyle al ben birtane pijama koyacağım hastanede lazım olmaz ama daha uzun süre kalma ihtimaline karşı

[QUOTE="buket-26, post: 42980162, member: 58493 nasıl kullanacaksın anlayamadım [/QUOTE]
Yuvarlak açtığı yeri kafasından geçirecek yani giyecek böylece gögüs görünmeyecek tahminimce

Alıntı yaptığımda çıldırıyorum bi bakıyom elim kaymış yazılar birbirine girmiş

canim evet ya banyo konusunu ben de dusunuyorum aslinda gobek bagi dusmesi uzun surerse yikamak gerekir mi diye:) doktorlar gobek bagina dikkat edilerek yikanabilir diyorlar. dusmesi uzun surerse ben de yikamayi dusunuyorum kokmasin bebek hatta ben fazla takintiliyimdir banyo konusunda, sezaryenden sonraki gun mutlaka yikanmam lazim yoksa oyle ameliyatli halde duramam. doktorumdan mutlaka bu konuda izin koparmam lazim.

ben de ikilemdeyim bu konuda ama ya sezaryenden 1 hafta sonra kendimi iyi hisseder de takmak istersem falan diye dusunuyorum. ben denicem kullanmayi. ha korse beni sikar, canim takmak istemez ya da gerek duymam vs. o zaman da takmayiveririm diyorum. ama evde mutlaka bulundurucam. aynen dedigin gibi, kimisi korse falan kullanmiyor sezaryen gobegi diye bir sey kalmiyor, kimisinde hamilelikte az kilo alsa bile sezaryen gobegi kaliyor malesef...bence duruma gore hareket etmek en iyisi...takabilirsek gun icinde takariz, takamazsak canimiz sagolsun diye dusunuyorum...spor yapsak bisey kalmaz da bebegi kime birakip spora gidicem ben, ilk 4 ay oyle bir imkanim yok...evde de kendim spor yapamam, kendi kendimi motive edemiyorum o sekilde ben...

dogru soyluyorsun canim onemli olan saglik tabii ki. ulkemizde tip gercekten cok ileride. saglik konusunda sikintilarimiz yok degil orasi ayri ama tip konusunda geride bir ulke degiliz. 5 sene Kanada'da yasadim, saglik konusunda Turkiye'yi aradigim zamanlar cok oldu, heryerin artisi eksisi var...ben orada da hastanelerde sira olayini cok yasadim, hatta bir keresinde acilde sirada sabaha kadar bekledigim zamanlar oldu hasta halde...sonra kendi kendime iyilesip eve geri donmustum...gida zehirlenmesi yasamistim o gece aslinda ama acilde 9-10 saat bekletildikten sonra zaten bekleyecek halim kalmayim eve istirahata gitmistim, kendi kendime bir ton cikardiktan sonrabu olay bir metropolde yasanmisti
senin de Turkiye'deki kontrollerinden memnun kalmana cok sevindim

kizlar iyi hafta sonlari...
cuma aksami gece karnimda bicak batmalari ve karin agrisi yasadiktan sonra dun annemle hemen bebegin ve benim cantami hazirladik. gercekten canta cok onemliymis, ihmal etmeyin siz de hazir edin...
agrim olunca aklima ilk gelen canta oldu:)

Bugün evde ne var ne yok koyayım bari hastane çantama. Gözümün önünde dursun eksiklerime bakayım. Ütülenecekleri yapayım biraz. Belim izin verdiği sürece

Benim canta halen hazir degil.1 hafta sonra hazirlicam.peki rahatsizlaninca doktora gittin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…