2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Miniromeden bende sipariş verdim bugün bakalım nasıl olacak. İnşallah uğraştırmazlar çok.

Benim bebek halen yan duruyor bunu karin seklimden anlayabiliyorum ve bebegin hareketlerindrn.bende bazen cok terliyorum ama sen yinede dikkat et heran usutebilirsin

valla hiç kimsenin doğumu kimseye benzemez hatta kendi doğumunda dahi farklılıklar oluyor ben kızımda 48 saat 3 dk bir sancı çektim geberdim oğlumda da 8 saatte doğurdum sabaha karşı gittim öğleye doğdu ama hızlı doğum olunca çatır çatır tırtıldım artı epizyotomi dikişleri ... Allah herkese rahat ağrısız sancılarını hissettirmeyen doğum nasib etsin... çünkü epizyotomi de sezeryan gibi 10 gün kıçımın üstüme oturamadım emzirirken oturup kalkarken özellikle wc de canım çok yanıyordu... bizim yapacağımız en güzel şey hangisinin altından bünyemiz kalkacaksa onunla dr la birlikte hareket etmek ben sancıyı hissedince 2 ce çabuk dpğsun diye ıkınmıştım o beni 2 katı mahvetti bu 3. inşallah sabırlı olmaya çalışacağım sancılarımı hissedince panik olup hemen dr a yetişmeyeceğim duş alıp evde hafif harekeltlerle doğumu kolaylaştıracağım diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabiii düşünmeyle planlamayla olmuyor bu işler

Benim canta halen hazir degil.1 hafta sonra hazirlicam.peki rahatsizlaninca doktora gittin mi

gitmedim canim. ama sik sik tuvalete falan gittim baktim su geliyor mu akinti geliyor mu kanama bilmem ne var mi falan diye...doktorumla konusmustuk bu konulari zaten dogum agrisina banzetmedigim icin doktora gitmedim, normal oldugunu dusundum malum son haftalarimizi yasiyoruz...
benim doktorum yalanci agrilar sancilar olabilir karninda kasiginda filan demisti, suyun gelmediyse anormal akintin yoksa dayanilmayacak agrin yoksa endiselenme, dus al gerekirse agri kesici al (tamol, parol, minoset vs.) ve uzan demisti. kotu olursan beni ara demisti. ama gecti cok sukur tum gece surmedi...

kendimi hala cok yoruyorum...o aksam saat 11 di ben utu yapmaya baslamistim uykum yok utu aradan ciksin bari diye...artik kendimizi zorlamamamiz yormamamiz lazim...dun aksam da yoruldum hafif agrim oldu yine...artik dinlenmemiz gerek...ama olmuyo iste isler bitmiyo ki...

sen de cantani oldugu kadariyla hazir et canim 35. haftada gorunuyorsun:)

Bugün evde ne var ne yok koyayım bari hastane çantama. Gözümün önünde dursun eksiklerime bakayım. Ütülenecekleri yapayım biraz. Belim izin verdiği sürece

bence hazirla canim. benim canta da tam tekmil hazir degil eksiklerim var ama en azindan hazir olanlari koy dursun. agrin sizin olursa bi de cantayi dusunmezsin...insanin aklina direk o geliyor hazirliksizim bebek gelse napicam diye...kendini zorlama ama 35. haftadasin, utunu falan dinlene dinlene yap gozunu seveyim...
is yapcaz diye bebekleri erken dogurtmayalim:)

Tatlım ben sezaryenle dünyaya gelmişim. Üstelik annem çalışan bi kadın olduğu için sadece 2 ay falan emebilmişim. Sonra anne işe, ben de bakıcılara. Ama bağışıklık sistemim çok iyidir. Ailede herkeste olan hastalıklar(bel fıtığı, hipermetropluk gibi) bende yok. Tabiki normal doğuma çalışıcaz ve tabiki emzirmeye çalışıcaz. Ama telaşa gerek yok yani. Sen elinden geleni yap ama doktoru dinlemek lazım. Kendimizi de strese sokmaya gerek yok bence.

cok haklisin...herkesin vucut yapisi, bunyesi, kaldirabilecegi kaldiramayacagi sey ayri...
sagolsun benim doktorum bir kontrolumuzde soyle demisti esim ve kayinvalidem normal dogum olsun deyince "tabii ki eger vucut uygunsa ben de normal dogum yapmasi taraftariyim ama en onemlisi annenin kendine guveni olmasi, sonucta dogumda ikimiz beraber olacagiz birbirimize yardim edecegiz, normal olacaksa da maca cikarken karsimda guclu birini isterim. henuz erken anne biraz daha dusunsun" demisti. doktorumu bu yuzden cok seviyorum:)

Ben de dr.a gidip erken doğum riskini öğrenince napcam diye bir telaş aldı beni. Yatırdılar beni hemsirelere dedim ki ben doğuramam daha çantam, bebek sekerlerim hazır değil bi de o sırada bunları düşünmeyelim. Kendimizi yormadan halletmemiz gerek

Neden peki düşük tehliken mi vardı? Dr ilişkiyi başından yasaklamaz çünkü
dr yasaklamadi zaten canim... ben tedavi ile hamile kaldim... tedavi sureci bitip beklemeye baslayinca esim hamile kalirsam bebise bisey olursa diye yanasmadi sobra sukurler olsun hamile kaldim kiyamam dedi 13. haftadan 20. haftaya kadar kanamam oldu bu surede dr yasakladi20 den sonra yasak kalkti ama o kadar zaman yapmamisiz karnimda buyumus artik hic dokunamadi.. bazen mirin kirin ettim beni istemiyorsun artik diye sadece sizi onemsiyorum dedi... birbirimizi ozledik ama en azindan benim de kafam rahatti.. Çünkü ilk kanama iliski sirasinda olsaydi vicdan azabi cekerdim canim

Biz geçen pazara kadar ilişkiye hiç ara vermedik. Normal doğuma yardimciymis çünkü. Bi de ben uzun süre uzak kalırsam sonra ilk ilişki gibi Zorlanirdim. Psikolojik olarak yani
esime soruyorum nasil yapiliyordu unuttum diye o da valla ben de hatırlamıyorum diyor ben de zorlanacam gibime geliyor

Ben de haftaya ütüleri bitirince çantayı hazırlayacağım.
Bir de kadın bulabilsem , benim işler bitmiş olacak kabaca. Kadın gelmeden bebeğin yatağına nevresim vs sermedim.Bekletiyorum.Temiz temiz olsun diye.

Kızlar Magnet siparişi verdim haftaya gelecek ama normal doğum beklediğim için doğum tarihi yazdırmadım üzerine sizler nasıl yaptınız?37. Haftadayım bebek çikolatalarımı bugün alayım diyorum erken mi iki üç hafta önceden alırsam bozulur mu sizler nasıl yPtınız

Benim sezeryan olmasina ragmen tarih yazdirmadim. Erken felan gelir diye guvenemedim. O tarih yazdiranlar genelde dogumdan sonra nevlut icin yaptiranlar sanirim. Cikolatalari bende ne zaman yaptrsam diye dusunuyorum. Bi yandan erken diyorum. Bi yandanda aniden bisy olursa diyorum

Hımm evet tarih konusunda iyi yapmışım o zaman.artık Heran her şey olabilir mantığıyla eksikleri tamamlamak lazım çantalar hazır Olmalı ki içimiz rahat olsun rahat hareket edebilelim,çikolata da iki üç hafta bekler heralde dolapta bişey olmaz diye düşünüyorum

Tarih yazdırmadım yalnızca isim yazdırdım.

evet tavsiyem bu yonde, bir an once hazirlamak...ben de ilk bebegin ilk giyecegi kiyafeti, geceligimi dusundum...terligim yok ne goturcem dedim onu dusundum:) dun terlik denk geldi hastane icin terlik te aldim:)) pazara gitmistim havlu terlik buldum sans eseri tam hastanelik...
bugun kendimi daha da agir hissediyorum...
kasiklarimda hafif agri var srisi da sanki, ne bileyim bi garibim ya...bebek asagi iniyor sanirim...cati agrisi da hissediyorum bugun yine..order gibi yuruyorum evde...gunden gune agirlasiyorum...
sen de bir an once hazirlamaya bak canim, canta bul temizle, her gun bir parca esya koysan kar kardir. ya da yardim edecek biri varsa gelsin 10 dk.da hazirlarsiniz.
kolay gelsin canim bol sifalar...

Kızlar çatı muayenesi olan var mı aranızda. Nasıl geçti? Tecrübeleriniz neler çok korkunç değilse paylaşın

Ben çantayı hazirladim hatta arabaya bile indirdik.bekliyoruz artık :) sabunlarıy yapamadım.epilasyon yaptik bugün.simdide eşim sagolsun temizlik yapiveriyor :) canim sıkıldı ama genitalb olgem acayip olmuş rengi koyulasmis.şok oldum.kahverengi gibi.gececekmi acaba.sizinde mi öyle yoksa mantar gibi biseymu oldum kasiklarimda acayip kahverengi karnim çok kasiliyo ve vajinamda arada bir batma oluyor egilip kalktikca iki gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…