2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ben mümkünse hepsinin numarasını engelleyeceğim

Reactions: GCA
Şekerler çok şeker nerdne bunlar :)

Mihrimah sultan da gül hanım var
Yunus emrede burcu topçu

Merhaba anneler nasılsınız:) ben uykucuyum uykucuyum diyordum gece hiç uyuyamadım ayaklarım bacaklarım belim karnım heryerim ağrıdı çok fenaydı

Insanoğlu nankör derlerdide inanmazdım, hem dokuz ay taşı hemde içten içe tekme ye hele hayırlısıyla bir doğsun intikamım acı olacak erol taş kahkahası atıp onun memişlerini mıncıklaya mıncıklaya intikamımı alacam hahaha

Slm kızlaar. cumadan beri girememiştim okudum hepsini bitirdim. doğuran fln yok hepiniz iyisiniz, daha iyi olursunuz inşallah. bende cuma doğuma hazırlık kursuna gittim. ebe özellikle kegel egzersizini önerdi. sabah öğle akşam 15er kez yapın dedi. benim göğüs ucum yok. çıkartıcı bu aşamada kullanamam. silikon uç al hem yara oluşumunu engeller dedi ama. o konuyu yeni doğan hemşiresiyle konuşmak gerek bence.

cumartesi de kontrolüm vardı. bebegim haftasıyla uyumlu gidiyo. erken doğum beklemiyoruz ama doğum deprem gibidir her an da olabilir diyerek uyarısını yaptı.

dünde kızımın kıyafetlerini yıkadım. minnnoş minnoş çok tatlılar. epey sürdü yıkaması.beyaz, renkli,kadife,ara renk derken bi dolu oldu. 20 derecede 15 dk yıkadım. çeken renk veren olmadı çok şükür. bugün de annem ve ablam gelip ütüleyecekler,

iş yerinde son 2 haftam. artık resmen ayaklarım geri gidiyor ama yapacak bişey yok. hayırla 37.haftayı bulup çıkarım izne inşallah.

Kızlar bu cuma aylık genel temızlık var en son bır ay önce yıkandı perde koltuk halı
Halı degılde koltuk ve perdelerı tekrar yıkasam dıyorum aslında temız ama dogum oncesı bır son yıkansa çünkü kıs boyu koltuk yıkanmaz yani kılıfları (her bir parça çıkıyor) perde ise deterjan kokusu bebıse dokunur dıye bi 3 ay fılan yıkamam herhalde ne yapsam bilemedim

o kısmını goremeden uyandim malesef :)
Bu arada ben onu bi daha kullanmadim canim ya cok acitti bide erken dogumu tetikler diye korktum simdi sogan sürüyorum sadece yara olmasini engelliyomus
kullanmamakta iyi yapmissin canim hic ugrasma goguslerinle nolur nolmaz... alip da kullanamadiklarimiz listesinde ilk siraya yerlesmis durumda sanirim

Merhaba hanimlar bugunlerde bende okuyup okuyup kacanlardan oldum.Bu hafta fazlasiyla yogun gecti galiba ondan.Birsey sorcaktim size bizim gibi hala bebek ismine karar veremeten var mi?Bir oglum olacak ama ben bir turlu karar veremedim
Biz de karar veremiyoruz bizimki kız, erkek olsa bu kadar zorlanmazdık ama

Tecrubeli anneler ya bir sey sormak istiyorum hurma yiyip faydasini gören varmi gunde 5 tane yiyorum.ama yedikten sonra midemde yanma yapiyor eger işe yariyorsa biraz daha katlanip doguma kadar yiym diyorum
Siz bol bol yiyin, ben de yemeyi düşünüyorum ama 38i bekliyorum

Kizlar hastaneden geldim nst miz iyi cok sukur sanci fln gorulmedi ama bebek cok asagida oldugu icin alttan muayene etti yinede aciklik fln yok suan icin erken dogum riski yok dedi rahatladm kan tahlili ile idrar tahlili istedi yaptrdim eve geldm 2 saat snra aricam doktoru sonuclari ogrenmek icin bu arada 35+1 iz bugun 2700 gram 46 cm olms bebegim

Hic dedigin gibi olmuo canmm o senin memisleri minciklio

kullanmamakta iyi yapmissin canim hic ugrasma goguslerinle nolur nolmaz... alip da kullanamadiklarimiz listesinde ilk siraya yerlesmis durumda sanirim
Dogumdan sonra kullanirim artik diyip teselli ediyorum kendimi emzirmeden once bes dk takar sonra emziririm belkim :) hastane cantama koydum bile bu dusuncelerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…