- 16 Aralık 2014
- 712
- 473
- 133
- 33
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.321
ben mümkünse hepsinin numarasını engelleyeceğimBenimde perşembe son artık işten ayrılıyorum,benimde devir ettiğim kızın uyuşukluğu,gösterdiklerimi ben bunu görmedim demesi beni çileden çıkarıyor.haa ben bırakıp gidicem geride dönmiycem ama zırt pırt aranmak arkamdan laf söylenmesi sinirimi bozuyor.Allah yardımcımız olsun.
Şekerler çok şeker nerdne bunlar :)Çok tesekkur ederim canım. Kovasini İkea dan almıştık , 5 TL idi sanırım.
Ben çikolata yaptirmadim, bebek magnetlerine siir yazdirmistim içinde horoz şekeri geçen, o yüzden horoz şekeri aldık.
Çikolata olarak da koskadan altın çikolata alacağız. Biraz da şöyle şekerlerimiz var , karışık olacak ama nostaljik olsun dedik.
Eki Görüntüle 1654628
Mihrimah sultan da gül hanım varkızlar günaydınnnninşallah herkesin ve bebişleirn sağlıkları yerindedir.. bebek için özel sağlık sigortası yaptıran ya da düşünen var mı? bir de çocuk doktoru araştırıyorum istanbul anadolu yakasında var mı önerebileceğiniz doktorrr?
Şekerler çok şeker nerdne bunlar :)
Bulamadım :) adı ne olarak geçiyorBunlar da Haciseriften canım. Bu arada kızlar bu küçük boyu, bir de büyük boyu var.
kullanmamakta iyi yapmissin canim hic ugrasma goguslerinle nolur nolmaz... alip da kullanamadiklarimiz listesinde ilk siraya yerlesmis durumda sanirimo kısmını goremeden uyandim malesef :)
Bu arada ben onu bi daha kullanmadim canim ya cok acitti bide erken dogumu tetikler diye korktumsimdi sogan sürüyorum sadece yara olmasini engelliyomus
Biz de karar veremiyoruz bizimki kız, erkek olsa bu kadar zorlanmazdık amaMerhaba hanimlar bugunlerde bende okuyup okuyup kacanlardan oldum.Bu hafta fazlasiyla yogun gecti galiba ondan.Birsey sorcaktim size bizim gibi hala bebek ismine karar veremeten var mi?Bir oglum olacak ama ben bir turlu karar veremedim
Siz bol bol yiyin, ben de yemeyi düşünüyorum ama 38i bekliyorumTecrubeli anneler ya bir sey sormak istiyorum hurma yiyip faydasini gören varmi gunde 5 tane yiyorum.ama yedikten sonra midemde yanma yapiyor eger işe yariyorsa biraz daha katlanip doguma kadar yiym diyorum
Bulamadım :) adı ne olarak geçiyor
Şekerler çok şeker nerdne bunlar :)
Tamam canim yiyorum ozman ins ise yarar yaaSiz bol bol yiyin, ben de yemeyi düşünüyorum ama 38i bekliyorum
Hic dedigin gibi olmuo canmm o senin memisleri minciklioInsanoğlu nankör derlerdide inanmazdım, hem dokuz ay taşı hemde içten içe tekme ye hele hayırlısıyla bir doğsun intikamım acı olacak erol taş kahkahası atıp onun memişlerini mıncıklaya mıncıklaya intikamımı alacam hahaha
çok teşekkürlerrrr aslında yapması oldukca kolaymıs bütün malzemeler eminönünde satılıyo :))Ayy bunlarda çok şirin.
Dogumdan sonra kullanirim artik diyip teselli ediyorum kendimi emzirmeden once bes dk takar sonra emziririm belkim :) hastane cantama koydum bile bu dusuncelerlekullanmamakta iyi yapmissin canim hic ugrasma goguslerinle nolur nolmaz... alip da kullanamadiklarimiz listesinde ilk siraya yerlesmis durumda sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?