- 7 Aralık 2012
- 583
- 600
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.341
bayıldımm bunlar da çok güzel gerçektennn.. çok değişik şeyler yapmışsınız çok güzel olacak inşallahhhÇok tesekkur ederim canım. Kovasini İkea dan almıştık , 5 TL idi sanırım.
Ben çikolata yaptirmadim, bebek magnetlerine siir yazdirmistim içinde horoz şekeri geçen, o yüzden horoz şekeri aldık.
Çikolata olarak da koskadan altın çikolata alacağız. Biraz da şöyle şekerlerimiz var , karışık olacak ama nostaljik olsun dedik.
Eki Görüntüle 1654628
hemen bakıyorum internetten. çok teşekkür ederimmMihrimah sultan da gül hanım var
Yunus emrede burcu topçu
O zaman iyi dinlen canım. Bi de çiğ et, çiğ yumurta falan yeme. Bende de ishal kusma vardı feci 34. Haftamda. Çok korkmuştum ben de. Doktor mikrop kapmışsın demişti. Bir hafta sürmüştü ishal. Sana ne dedi doktorun niye böyle olmuşsun tatlım?V
Ellerim siz bayagi
Hic dedigin gibi olmuo canmm o senin memisleri minciklio
Benim bildigim bu haftalarda girilen iliski dogumu tetikler cok az kalmis doguma boyle atraksiyonlara girme bence ☺
Bende cuma günün gidicem eminönüne alışveriş için bi göz gezdiririm beyendiğim bişiler olursa alıp yapmayı düşünüyorumçok teşekkürlerrrr aslında yapması oldukca kolaymıs bütün malzemeler eminönünde satılıyo :))
bayıldımm bunlar da çok güzel gerçektennn.. çok değişik şeyler yapmışsınız çok güzel olacak inşallahhh
Epidural normalde dikerken hissediliyor mu?Dikerken çok acidimi.bide pamuğa batikonmu surdun.sadece koydunmu öylece.
Niye anlamak istemeyeyim. Sen keyfi sezaryen olmus olmuyorsun bu durumda. Senin de sebeplerin var sezaryen olmak icin. Keyfi sezaryen olan anne de elbette o makama ulasacaktir bunu en iyi Allah bilir. Benim cevremde hicbir sebebi yokken sezeryan olanlar var. Bu insanlar kendilerine ve evlatlarina haksizlik ediyorlar benim dedigim bu. Senin durumunu daha onceki mesajlarindan anlayamam ki. Neyse benimkisi (seni kasdetmeden) nacizane bi tavsiye. Yoksa herkes kendisi bilirİşte bu sizin için böyle. Siz anlattığım şeyi anlamak istemiyorsunuz bence. Vajinismus olup yarım yamalak ilişkiyle hamile kalan varmış. Bunu dr bi arkadaşım söylemese inanmazdim . Şimdi bu kadın eşiyle ilişkiye bile zor giriyor dr.un alttan bakması, çatı muayenesi, açılma var mı sürekli onun kontrolü vs.nasil yaptirsin bunları?
İsteğiyle sezeryan olan anne olmuyor mu? O makamı kazanmiyor mu Allah katında?
Ben normal için kendimi hep motive ettim . Epidural normal yapacağım diye. Ama şu hastanede yattigim süreçte bunu kolay yapamayacagimi anladım. Dr.um bile seni başka hekim alttan muayene etmek isterse ben Vajinismusum de dedi. Yani herkesin durumu aynı değil
ay ben 34 haftalıkken popomu kaldıramıyordum koltuktan maşallah eminönüne gideceksenBende cuma günün gidicem eminönüne alışveriş için bi göz gezdiririm beyendiğim bişiler olursa alıp yapmayı düşünüyorum
ahh inşallahhhh tek isteğim o valla 24 ekime gün aldık ama zaman asla geçmiyorHepimizinki çok güzel olacak inşallah. Bir de sağlıkla gelseler, onların fotoğraflarını paylaşırız artik :)
Girip ekim bebiklerine bakıyorum :)
ay ben 34 haftalıkken popomu kaldıramıyordum koltuktan maşallah eminönüne gideceksenumarım istediklerini bulursun böyle cici şeyler insanı mutlu ediyor
Bende keçeden anahtarlık yapmayı planlıyorum fikrim değişmezseBu da dagitilacak hediyeligimiz olacak insallah kizlar :)))
Seni 35 gibi okudum die hatirladim oyuzden erken degilmi dedim benim kurstaki arkadasta 37 de suyu gelmis normal isterken aniden sezeryan oldu genel anezteziyle kismet iste heran hersey olabilir dedi doktor banadaevet canim 3 gun snr ama 2 gundur persemneyi beklemeyecek kadar sancilarim var umarim bekler persembeyi
genel anestezi ile sezeryan canim
17 gun erken olacak bastan beri erken dogum riskim wardi zaten bebegin gelisimi cok yavasladi 2 hafta geriye dustu dr. Plesantanin iyi besleyemedigini soyluyor anne sutunun daha iyi olacagini soyledi bakalim hayirlisi artik 37+3 de dogmus olacak bence cok da erken degil 36 dan sonra miyadi dolmus bebek olarak kbul ediliyor erken dogum degil yani
hiiç sıkma o zaman canını annen ve kız kardeşin yeter zaten :) 1 günde bütüüüün kalan işleri tamamlarsınız.. ve kesinlikle hafta içi gitmek çok daha mantıklı sakin sakin oh misÇalıştığım için ancak gidebilicem,perşembe işe son eksiklerimi yeni yeni tamamlıycam daha hiç bir şeyim yok,annem kız kardeşimde var bakalım hep birlikte bişiler yaparız.hafta sonu kalabalık oluyor oralarda hafta içi tenha olur dedik.
Cnm benimde gogus ucum yok ama oglumu cok guzel 1 sene emzirdim bebek tek ucu tutmadigi icin sorun olmadi. Bende silikon gogus ucu koruma almistim hic kullanmadim. Bence emzirmeye istekli olmak cok etkileyen bir faktorSlm kızlaar. cumadan beri girememiştim okudum hepsini bitirdim. doğuran fln yok hepiniz iyisiniz, daha iyi olursunuz inşallah. bende cuma doğuma hazırlık kursuna gittim. ebe özellikle kegel egzersizini önerdi. sabah öğle akşam 15er kez yapın dedi. benim göğüs ucum yok. çıkartıcı bu aşamada kullanamam. silikon uç al hem yara oluşumunu engeller dedi ama. o konuyu yeni doğan hemşiresiyle konuşmak gerek bence.
cumartesi de kontrolüm vardı. bebegim haftasıyla uyumlu gidiyo. erken doğum beklemiyoruz ama doğum deprem gibidir her an da olabilir diyerek uyarısını yaptı.
dünde kızımın kıyafetlerini yıkadım. minnnoş minnoş çok tatlılar. epey sürdü yıkaması.beyaz, renkli,kadife,ara renk derken bi dolu oldu. 20 derecede 15 dk yıkadım. çeken renk veren olmadı çok şükür. bugün de annem ve ablam gelip ütüleyecekler,
iş yerinde son 2 haftam. artık resmen ayaklarım geri gidiyor ama yapacak bişey yok. hayırla 37.haftayı bulup çıkarım izne inşallah.
keçeden o kadar güzel süsler hediyelikler yapılıyor ki :) ne yapacağına karar verebildin mi? kimisi keçeden bebek kimisi nazar boncuğu vs yapıyor hepsi de çok güzelBende keçeden anahtarlık yapmayı planlıyorum fikrim değişmezse
Çok güzelmiş.
Ben hissetmedimEpidural normalde dikerken hissediliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?