2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
bayıldımm bunlar da çok güzel gerçektennn.. çok değişik şeyler yapmışsınız çok güzel olacak inşallahhh

V

Ellerim siz bayagi
O zaman iyi dinlen canım. Bi de çiğ et, çiğ yumurta falan yeme. Bende de ishal kusma vardı feci 34. Haftamda. Çok korkmuştum ben de. Doktor mikrop kapmışsın demişti. Bir hafta sürmüştü ishal. Sana ne dedi doktorun niye böyle olmuşsun tatlım?

çok teşekkürlerrrr aslında yapması oldukca kolaymıs bütün malzemeler eminönünde satılıyo :))
Bende cuma günün gidicem eminönüne alışveriş için bi göz gezdiririm beyendiğim bişiler olursa alıp yapmayı düşünüyorum

Niye anlamak istemeyeyim. Sen keyfi sezaryen olmus olmuyorsun bu durumda. Senin de sebeplerin var sezaryen olmak icin. Keyfi sezaryen olan anne de elbette o makama ulasacaktir bunu en iyi Allah bilir. Benim cevremde hicbir sebebi yokken sezeryan olanlar var. Bu insanlar kendilerine ve evlatlarina haksizlik ediyorlar benim dedigim bu. Senin durumunu daha onceki mesajlarindan anlayamam ki. Neyse benimkisi (seni kasdetmeden) nacizane bi tavsiye. Yoksa herkes kendisi bilir

Bende cuma günün gidicem eminönüne alışveriş için bi göz gezdiririm beyendiğim bişiler olursa alıp yapmayı düşünüyorum
ay ben 34 haftalıkken popomu kaldıramıyordum koltuktan maşallah eminönüne gideceksen umarım istediklerini bulursun böyle cici şeyler insanı mutlu ediyor

ay ben 34 haftalıkken popomu kaldıramıyordum koltuktan maşallah eminönüne gideceksen umarım istediklerini bulursun böyle cici şeyler insanı mutlu ediyor

Çalıştığım için ancak gidebilicem,perşembe işe son eksiklerimi yeni yeni tamamlıycam daha hiç bir şeyim yok,annem kız kardeşimde var bakalım hep birlikte bişiler yaparız.hafta sonu kalabalık oluyor oralarda hafta içi tenha olur dedik.

Seni 35 gibi okudum die hatirladim oyuzden erken degilmi dedim benim kurstaki arkadasta 37 de suyu gelmis normal isterken aniden sezeryan oldu genel anezteziyle kismet iste heran hersey olabilir dedi doktor banada

hiiç sıkma o zaman canını annen ve kız kardeşin yeter zaten :) 1 günde bütüüüün kalan işleri tamamlarsınız.. ve kesinlikle hafta içi gitmek çok daha mantıklı sakin sakin oh mis

Cnm benimde gogus ucum yok ama oglumu cok guzel 1 sene emzirdim bebek tek ucu tutmadigi icin sorun olmadi. Bende silikon gogus ucu koruma almistim hic kullanmadim. Bence emzirmeye istekli olmak cok etkileyen bir faktor

Bende keçeden anahtarlık yapmayı planlıyorum fikrim değişmezse
Çok güzelmiş.
keçeden o kadar güzel süsler hediyelikler yapılıyor ki :) ne yapacağına karar verebildin mi? kimisi keçeden bebek kimisi nazar boncuğu vs yapıyor hepsi de çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…