- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.361
37de normal olmuyor mu? Sonuçta suyu gelmiş doğum başlamışSeni 35 gibi okudum die hatirladim oyuzden erken degilmi dedim benim kurstaki arkadasta 37 de suyu gelmis normal isterken aniden sezeryan oldu genel anezteziyle kismet iste heran hersey olabilir dedi doktor banada
Hissedilmiyordur tabi onda belden aşağısı uyuşuk oluyor çünkü.epiduralmi yaptiracaksin. Ben de korkuyorum artık yaklastikca zaman ama olabildigince ilac almak istemiyorum.herseye allerjim var.acimadan cikiverse keşke demi :) belki az acıyla çıkar insallah sinir eden birilerib bulunmaz başımda.bende adrenalin manyağı olmadan rahat rahat dogum yapabilirimEpidural normalde dikerken hissediliyor mu?
37de normal olmuyor mu? Sonuçta suyu gelmiş doğum başlamış[/QUOTE
Yerinde degilmis cocuk oyuzden
Gerçekten alakası var mı acaba bununlaBejim midem bu gebelikte hic yanmadi. Acaba kizim kel mi dogacak
Muhtemelen epidural yaptıracağım inşallah herşey normal seyrinde giderse, ilk doğum olacağı için çabucak kolaycacık olacağını pek düşünmüyorum, olsa bile o ihtimalin gerçekleşmesini bekleyecek kadar sabırlı değilim, ikinci üçüncü olsa bir ihtimal diyeceğim ama şimdilik kafamda epiduralli var tabi nasip kısmet ne yaşayacağız bilemiyoruzHissedilmiyordur tabi onda belden aşağısı uyuşuk oluyor çünkü.epiduralmi yaptiracaksin. Ben de korkuyorum artık yaklastikca zaman ama olabildigince ilac almak istemiyorum.herseye allerjim var.acimadan cikiverse keşke demi :) belki az acıyla çıkar insallah sinir eden birilerib bulunmaz başımda.bende adrenalin manyağı olmadan rahat rahat dogum yapabilirim
Yok bence.cinkuuuu benim midem hiç yanmiyor ve kızımın fırça gibi saçları var.bildiğin cim adam mübArek:) drumuz gösterdi.pırıl pırıl gorunuyodu.Gerçekten alakası var mı acaba bununla
Insallah yoktur ( ki bence yok) yoksa kel bi kizim olacak. Oglumda benim cok yanmisti eksi eksi bogazlarim dahi yaniyordu o kadar sacli dogmadiGerçekten alakası var mı acaba bununla
canım rabbim yardımcın olsun sapasağlam alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallahArkadaşlar nasılsınız? Benden pek iyi haberler yok.hastanedeyiz. ishal ve kusma şikayetim vardı. Doktorumuz yatış verdi erken doğum riskim varmış. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen kızım biraz daha beklesin
Cnm benimde gogus ucum yok ama oglumu cok guzel 1 sene emzirdim bebek tek ucu tutmadigi icin sorun olmadi. Bende silikon gogus ucu koruma almistim hic kullanmadim. Bence emzirmeye istekli olmak cok etkileyen bir faktor
Ben doğar doğmaz yaptırmayı düşünüyorum Sigortacımla konuştum kimliği çıkar çıkmaz sizin sigortan iza ekleriz demistikızlar günaydınnnninşallah herkesin ve bebişleirn sağlıkları yerindedir.. bebek için özel sağlık sigortası yaptıran ya da düşünen var mı? bir de çocuk doktoru araştırıyorum istanbul anadolu yakasında var mı önerebileceğiniz doktorrr?
Yo
Yok bence.cinkuuuu benim midem hiç yanmiyor ve kızımın fırça gibi saçları var.bildiğin cim adam mübArek:) drumuz gösterdi.pırıl pırıl gorunuyodu.
keçeden o kadar güzel süsler hediyelikler yapılıyor ki :) ne yapacağına karar verebildin mi? kimisi keçeden bebek kimisi nazar boncuğu vs yapıyor hepsi de çok güzel
Biz düşünüyoduk ama 3. Aydan itibaren yapılabileceğini öğrendik çok saçma gelmişti hatta, yani bebek 3 aylık olacakta öyle yapılacak galiba, o zaman yine araştırıcaz yaptırmak çok iyi olacak çünkü artık hangisi olur bilemiyorum...kızlar günaydınnnninşallah herkesin ve bebişleirn sağlıkları yerindedir.. bebek için özel sağlık sigortası yaptıran ya da düşünen var mı? bir de çocuk doktoru araştırıyorum istanbul anadolu yakasında var mı önerebileceğiniz doktorrr?
bende geçen hafta benim doktordan renkli fotosunu istedim vermediay belli oluyo mu cnm. bizim dr hiç söylemedi. saçsız die mi yoksa böyle bi ayrıntıya gerek mi duymadı bilmiyorum. zaten en son 29 ağustosta yüzünü gösterdi küçük hanım. onun üstüne 2 kontroldür hiç göstermiyo. benm moralim bozuluyo. doktorumunda 20 gün önce oldu bebeği. üzülmeyin bizim hiç ok fotosu diyo bana :)
benim ve eşimin yok özel sağlık sigortamız. ama acıbadem sigorta ile anlaştık. 20 ekimde bana yapılacak 24 ekimde doğum olacak inşallah. doğumdan 15 gün sonra da bebeği dahil edecekler benim sigortama. sadece bebeğe yapılınca fiyat iki katına çıkıyormuş çünkü.Ben doğar doğmaz yaptırmayı düşünüyorum Sigortacımla konuştum kimliği çıkar çıkmaz sizin sigortan iza ekleriz demisti
bir tane tulum kalıbı bir tane de ismin baş harfinin kalıbı oldu mu çok da güzel yaparsın inanıyorum. hatta yardım edecek birileri varsa etrafında çoook kolay halledersiniz. biri kesecek biri dikecekBende bu şekilde anahtarlık yapmayı planlıyorum yapabilirsem.
evet her sigorta firmasına göre değişiyor bebeği sigortalama süresi. biz araştırdık bayağı en son acıbadem sigortada karar verdik. doğumdan 15 gün sonra bebeği sigortalıyor. tabi hiçbir firma doğuştan gelen durumları kapsamıyor ama yine de ne kadar erken sigortalanırsa o kadar iyiBiz düşünüyoduk ama 3. Aydan itibaren yapılabileceğini öğrendik çok saçma gelmişti hatta, yani bebek 3 aylık olacakta öyle yapılacak galiba, o zaman yine araştırıcaz yaptırmak çok iyi olacak çünkü artık hangisi olur bilemiyorum...
Seni cok iyi anliyorum cnm bende cok istiyordum emzirmeyi aynen aksini dusunmuyordum cok sukur de oyle oldu. Oglum oglen 3de dogmustu ertesi sabah 6 gibi basladi emmeye. Hemen cork cork emmezse de telaslanma .ancaSaol cnm içimi rahatlattın. Ben çok istiyorum emzirmeyi. hatta aksini düşünmüyorum bile pozitif enerji yolluyorum yani :) inşallah dediğin gibi olur. sorunsuz tutup emebilir
Aa öyle mi bunu öğrendiğim iyi oldu o zaman, fiyat verdiler mi peki?evet her sigorta firmasına göre değişiyor bebeği sigortalama süresi. biz araştırdık bayağı en son acıbadem sigortada karar verdik. doğumdan 15 gün sonra bebeği sigortalıyor. tabi hiçbir firma doğuştan gelen durumları kapsamıyor ama yine de ne kadar erken sigortalanırsa o kadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?