2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Seni 35 gibi okudum die hatirladim oyuzden erken degilmi dedim benim kurstaki arkadasta 37 de suyu gelmis normal isterken aniden sezeryan oldu genel anezteziyle kismet iste heran hersey olabilir dedi doktor banada
37de normal olmuyor mu? Sonuçta suyu gelmiş doğum başlamış

Epidural normalde dikerken hissediliyor mu?
Hissedilmiyordur tabi onda belden aşağısı uyuşuk oluyor çünkü.epiduralmi yaptiracaksin. Ben de korkuyorum artık yaklastikca zaman ama olabildigince ilac almak istemiyorum.herseye allerjim var.acimadan cikiverse keşke demi :) belki az acıyla çıkar insallah sinir eden birilerib bulunmaz başımda.bende adrenalin manyağı olmadan rahat rahat dogum yapabilirim

Muhtemelen epidural yaptıracağım inşallah herşey normal seyrinde giderse, ilk doğum olacağı için çabucak kolaycacık olacağını pek düşünmüyorum, olsa bile o ihtimalin gerçekleşmesini bekleyecek kadar sabırlı değilim, ikinci üçüncü olsa bir ihtimal diyeceğim ama şimdilik kafamda epiduralli var tabi nasip kısmet ne yaşayacağız bilemiyoruz

canım rabbim yardımcın olsun sapasağlam alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah

Cnm benimde gogus ucum yok ama oglumu cok guzel 1 sene emzirdim bebek tek ucu tutmadigi icin sorun olmadi. Bende silikon gogus ucu koruma almistim hic kullanmadim. Bence emzirmeye istekli olmak cok etkileyen bir faktor

Saol cnm içimi rahatlattın. Ben çok istiyorum emzirmeyi. hatta aksini düşünmüyorum bile pozitif enerji yolluyorum yani :) inşallah dediğin gibi olur. sorunsuz tutup emebilir

Ben doğar doğmaz yaptırmayı düşünüyorum Sigortacımla konuştum kimliği çıkar çıkmaz sizin sigortan iza ekleriz demisti

Yo

Yok bence.cinkuuuu benim midem hiç yanmiyor ve kızımın fırça gibi saçları var.bildiğin cim adam mübArek:) drumuz gösterdi.pırıl pırıl gorunuyodu.

ay belli oluyo mu cnm. bizim dr hiç söylemedi. saçsız die mi yoksa böyle bi ayrıntıya gerek mi duymadı bilmiyorum. zaten en son 29 ağustosta yüzünü gösterdi küçük hanım. onun üstüne 2 kontroldür hiç göstermiyo. benm moralim bozuluyo. doktorumunda 20 gün önce oldu bebeği. üzülmeyin bizim hiç ok fotosu diyo bana :)

keçeden o kadar güzel süsler hediyelikler yapılıyor ki :) ne yapacağına karar verebildin mi? kimisi keçeden bebek kimisi nazar boncuğu vs yapıyor hepsi de çok güzel

Bende bu şekilde anahtarlık yapmayı planlıyorum yapabilirsem.

Eklentiler

• bebek-tulum-magnet-1.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 63
Biz düşünüyoduk ama 3. Aydan itibaren yapılabileceğini öğrendik çok saçma gelmişti hatta, yani bebek 3 aylık olacakta öyle yapılacak galiba, o zaman yine araştırıcaz yaptırmak çok iyi olacak çünkü artık hangisi olur bilemiyorum...

bende geçen hafta benim doktordan renkli fotosunu istedim vermedi
az kaldı zaten yakında canlı canlı görceksin dedi

Reactions: GCA
Ben doğar doğmaz yaptırmayı düşünüyorum Sigortacımla konuştum kimliği çıkar çıkmaz sizin sigortan iza ekleriz demisti
benim ve eşimin yok özel sağlık sigortamız. ama acıbadem sigorta ile anlaştık. 20 ekimde bana yapılacak 24 ekimde doğum olacak inşallah. doğumdan 15 gün sonra da bebeği dahil edecekler benim sigortama. sadece bebeğe yapılınca fiyat iki katına çıkıyormuş çünkü.

Bende bu şekilde anahtarlık yapmayı planlıyorum yapabilirsem.
bir tane tulum kalıbı bir tane de ismin baş harfinin kalıbı oldu mu çok da güzel yaparsın inanıyorum. hatta yardım edecek birileri varsa etrafında çoook kolay halledersiniz. biri kesecek biri dikecek

evet her sigorta firmasına göre değişiyor bebeği sigortalama süresi. biz araştırdık bayağı en son acıbadem sigortada karar verdik. doğumdan 15 gün sonra bebeği sigortalıyor. tabi hiçbir firma doğuştan gelen durumları kapsamıyor ama yine de ne kadar erken sigortalanırsa o kadar iyi

Saol cnm içimi rahatlattın. Ben çok istiyorum emzirmeyi. hatta aksini düşünmüyorum bile pozitif enerji yolluyorum yani :) inşallah dediğin gibi olur. sorunsuz tutup emebilir
Seni cok iyi anliyorum cnm bende cok istiyordum emzirmeyi aynen aksini dusunmuyordum cok sukur de oyle oldu. Oglum oglen 3de dogmustu ertesi sabah 6 gibi basladi emmeye. Hemen cork cork emmezse de telaslanma .anca

Reactions: GCA
Aa öyle mi bunu öğrendiğim iyi oldu o zaman, fiyat verdiler mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…