- 6 Aralık 2014
- 137
- 205
- 33
- 40
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.381
Doğrudur eğer acibadem hastanesini kullaniyorsaniz en uygun sigorta acibadem sağlık zaten iyi yapmışsınız Buarada doguma da çok az kalmış Allah sağlıkla kucağıniza aldirsinbenim ve eşimin yok özel sağlık sigortamız. ama acıbadem sigorta ile anlaştık. 20 ekimde bana yapılacak 24 ekimde doğum olacak inşallah. doğumdan 15 gün sonra da bebeği dahil edecekler benim sigortama. sadece bebeğe yapılınca fiyat iki katına çıkıyormuş çünkü.
verdiler evet. kişiye göre değişse de abartı bir değişiklik olacağını sanmıyorum. bana 700 küsür tlye yapılıyor. bebeğe de 3000 küsür tl idi sanırım. şu an tam net fiyat hatırlamıyorum ama aylık 487 tl ödemesi oluyordu sanırım. 8 taksit yapılıyor en fazlaAa öyle mi bunu öğrendiğim iyi oldu o zaman, fiyat verdiler mi peki?
yok hiç birşey hissetmiyorsun iğne ile anestezi yapıyor zaten hayır batıkon hiç kullanmıyorsun pamugu sargı bezine sarıyorum yapışma olmasın diye sadece ped amaçlı kullanıyorsun penlerin yüzeyi o bölgeyi nemli tutuyor o sebebpen drum önermişti. epizyotomine en büyük sıkıntı dikerken değil, wc ye ilk gidişin de ve bir kaç gün.. acı o zaman oluyor. ama bebeğin kanaldan rahat çıkışını sağlıyor bebek için çok sağlıklı anne içiçde rahim ğirişi daraliyor doğum yapmamış gibi o da iyi tabiiDikerken çok acidimi.bide pamuğa batikonmu surdun.sadece koydunmu öylece.
Biz düşünüyoduk ama 3. Aydan itibaren yapılabileceğini öğrendik çok saçma gelmişti hatta, yani bebek 3 aylık olacakta öyle yapılacak galiba, o zaman yine araştırıcaz yaptırmak çok iyi olacak çünkü artık hangisi olur bilemiyorum...
aslında acıbademe ömrümde gitmedimDoğrudur eğer acibadem hastanesini kullaniyorsaniz en uygun sigorta acibadem sağlık zaten iyi yapmışsınız Buarada doguma da çok az kalmış Allah sağlıkla kucağıniza aldirsin
Canım gorumcem in de göğüs ucu yoktu hastane de hemşire siringanin ucunu kesti goGUS ucuna tutup çektip ucu çıktı bebek te gayet rahat emdi herseyin çözümü var stres yapmaSaol cnm içimi rahatlattın. Ben çok istiyorum emzirmeyi. hatta aksini düşünmüyorum bile pozitif enerji yolluyorum yani :) inşallah dediğin gibi olur. sorunsuz tutup emebilir
Ben de John Hopkins e gidiyorum doğumda orda olacak acibadem sigorta içinde acibadem e gidersen fiyatın %50si üzerinden katkı payı oduyorsun diye duymustum doğum central daysa yakınlarda oturuyoruz deseneaslında acıbademe ömrümde gitmedimbenim aldığım paket memorial, florance nightingale ve amerikan hariç diğer bütün hastaneleri kapsıyor. e zaten doğum central hospitalda olacak inşallah. onu, acıbademleri bir de yeditepe üni hastanesini kapsasa bebek için bana yeter de artar diye düşündüm.. aminn az kaldı valla heyecan başladı hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahh
Sağlık la dogarlar ins bnde 34+5 teyim 9 kasim gibi görünüyo mus doğum bnde cuma günü kontrole gitcem kesin tarih verir heralde annesi çok acelecidir ama ins oğlum benim gibi aceleci olmaz zamanında gelirKizlar bugun oglusumu gormeye gittik. 34+4 deyiz. 2750 kilomuz. Bi sorun yok cok sukur. 9 kasima da sezeryan randevumuzu aldim. 38+ 4 te olmus oluyo yani. O zamana kadar surpriz yapmz ins
Canım gorumcem in de göğüs ucu yoktu hastane de hemşire siringanin ucunu kesti goGUS ucuna tutup çektip ucu çıktı bebek te gayet rahat emdi herseyin çözümü var stres yapmabu hafta hemşire emzirme den bahsetcek heralde ona da sorarsin gerci
Ama işte bizim sigortamız yok şu an önce bebekten başlayalım demiştik :))benim bildiğim anne babanın poliçesine dahil olacaksa 30 gün içinde yaptırılması gerekiyor.
yatarak limitsiz ayakta %80ini karşılıyormuş. kalan %20si yine bizim yani :) aa olabilir.. ben maltepedeyimBen de John Hopkins e gidiyorum doğumda orda olacak acibadem sigorta içinde acibadem e gidersen fiyatın %50si üzerinden katkı payı oduyorsun diye duymustum doğum central daysa yakınlarda oturuyoruz desene
Valla benimde ilk normal yapcam Allah nasip ederse bilmiyom becerebilcemmi devlette yapcam icin epudural sansim fln yok Allah yardimcimiz olsnKızlar suan normal dogum gozukuo ztn bnde ole ıstyrm ama bsey soracagm epıdrl normal dogm deglde drek normal dogum olsak cokmu agrılı falan olur kı yanı anestzı sart mı
Bu her kisi ve her dogum icin farkli olacaktir. Herkrz kendi tecrubwsinden yola ciksrak yorum verecektir. Kiminin acilmasi cok hizli ilerliyor mesela. kimi uzun sure sanci ve suni sanci cekiyor. Onceden bilebilsek ahh . Ben epidural yaptim ilk dogumumu ama kardesin epidural yapmadi. Biraz sans isi mi desek bilmiyorum kiKızlar suan normal dogum gozukuo ztn bnde ole ıstyrm ama bsey soracagm epıdrl normal dogm deglde drek normal dogum olsak cokmu agrılı falan olur kı yanı anestzı sart mı
Bu her kisi ve her dogum icin farkli olacaktir. Herkrz kendi tecrubwsinden yola ciksrak yorum verecektir. Kiminin acilmasi cok hizli ilerliyor mesela. kimi uzun sure sanci ve suni sanci cekiyor. Onceden bilebilsek ahh . Ben epidural yaptim ilk dogumumu ama kardesin epidural yapmadi. Biraz sans isi mi desek bilmiyorum ki
Ben de maltepe deyimyatarak limitsiz ayakta %80ini karşılıyormuş. kalan %20si yine bizim yani :) aa olabilir.. ben maltepedeyim
Buna simdiden karar vermeye gerek yok bence. Agrilar siddetli olursa doktorundan epidurali isteyebilirsin. Zaten aciklik 4 cm olmadan yapmiyorlar epidurali. Eger dayanırım dersen almazsınKızlar suan normal dogum gozukuo ztn bnde ole ıstyrm ama bsey soracagm epıdrl normal dogm deglde drek normal dogum olsak cokmu agrılı falan olur kı yanı anestzı sart mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?