2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Doğrudur eğer acibadem hastanesini kullaniyorsaniz en uygun sigorta acibadem sağlık zaten iyi yapmışsınız Buarada doguma da çok az kalmış Allah sağlıkla kucağıniza aldirsin

kızlar pişik kremi olarak ben mustela tercih ettim. şampuan olarak sebamed. ıslak mendil ve bebek yağı olarak olarak ise uni baby bebeyagı ve uni baby yenidogan ıslak mendili...
fakat unibaby ürünleri de beni bu aralar çok çekiyor...
içeriklerine bakıyorum güzel...
uni baby bebek losyonunun ve bebek kremi içeriğine baktım onları da beğendim.
alıp deneyen var mı aranızda?
ya da kullanıp memnun kalan bildiğiniz birileri...
bubchen, mustela falan da baktım (bu ikisinin içeriğine tekrar bakmam lazım hatırlamıyorum kimyasal oranlarını, paraben var mıydı onu da hatırlamıyorum) bebek losyonu olarak ama sonuç olarak hepsinde kimyasal var...
bebek losyonu olarak ne alsam acaba...
sebamed istemiyorum...

Aa öyle mi bunu öğrendiğim iyi oldu o zaman, fiyat verdiler mi peki?
verdiler evet. kişiye göre değişse de abartı bir değişiklik olacağını sanmıyorum. bana 700 küsür tlye yapılıyor. bebeğe de 3000 küsür tl idi sanırım. şu an tam net fiyat hatırlamıyorum ama aylık 487 tl ödemesi oluyordu sanırım. 8 taksit yapılıyor en fazla

Dikerken çok acidimi.bide pamuğa batikonmu surdun.sadece koydunmu öylece.
yok hiç birşey hissetmiyorsun iğne ile anestezi yapıyor zaten hayır batıkon hiç kullanmıyorsun pamugu sargı bezine sarıyorum yapışma olmasın diye sadece ped amaçlı kullanıyorsun penlerin yüzeyi o bölgeyi nemli tutuyor o sebebpen drum önermişti. epizyotomine en büyük sıkıntı dikerken değil, wc ye ilk gidişin de ve bir kaç gün.. acı o zaman oluyor. ama bebeğin kanaldan rahat çıkışını sağlıyor bebek için çok sağlıklı anne içiçde rahim ğirişi daraliyor doğum yapmamış gibi o da iyi tabii

benim bildiğim anne babanın poliçesine dahil olacaksa 30 gün içinde yaptırılması gerekiyor.

Doğrudur eğer acibadem hastanesini kullaniyorsaniz en uygun sigorta acibadem sağlık zaten iyi yapmışsınız Buarada doguma da çok az kalmış Allah sağlıkla kucağıniza aldirsin
aslında acıbademe ömrümde gitmedim benim aldığım paket memorial, florance nightingale ve amerikan hariç diğer bütün hastaneleri kapsıyor. e zaten doğum central hospitalda olacak inşallah. onu, acıbademleri bir de yeditepe üni hastanesini kapsasa bebek için bana yeter de artar diye düşündüm.. aminn az kaldı valla heyecan başladı hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahh

Saol cnm içimi rahatlattın. Ben çok istiyorum emzirmeyi. hatta aksini düşünmüyorum bile pozitif enerji yolluyorum yani :) inşallah dediğin gibi olur. sorunsuz tutup emebilir
Canım gorumcem in de göğüs ucu yoktu hastane de hemşire siringanin ucunu kesti goGUS ucuna tutup çektip ucu çıktı bebek te gayet rahat emdi herseyin çözümü var stres yapma bu hafta hemşire emzirme den bahsetcek heralde ona da sorarsin gerci

Reactions: GCA
Ben de John Hopkins e gidiyorum doğumda orda olacak acibadem sigorta içinde acibadem e gidersen fiyatın %50si üzerinden katkı payı oduyorsun diye duymustum doğum central daysa yakınlarda oturuyoruz desene

Kizlar bugun oglusumu gormeye gittik. 34+4 deyiz. 2750 kilomuz. Bi sorun yok cok sukur. 9 kasima da sezeryan randevumuzu aldim. 38+ 4 te olmus oluyo yani. O zamana kadar surpriz yapmz ins
Sağlık la dogarlar ins bnde 34+5 teyim 9 kasim gibi görünüyo mus doğum bnde cuma günü kontrole gitcem kesin tarih verir heralde annesi çok acelecidir ama ins oğlum benim gibi aceleci olmaz zamanında gelir

bende duydum o şekilde yapılıyo die cnm. stres diilde eğitimde dedi ya gülsüm hanım alın silikon uç die. ama bence buyndan sonraki kısımları yenidoğan hemşileri daha iyi bilir

Kızlar suan normal dogum gozukuo ztn bnde ole ıstyrm ama bsey soracagm epıdrl normal dogm deglde drek normal dogum olsak cokmu agrılı falan olur kı yanı anestzı sart mı

Kizlar bu logusa terliklerini hastane de giycekmisiniz ben pek kiyamiyom galiba

Ben de John Hopkins e gidiyorum doğumda orda olacak acibadem sigorta içinde acibadem e gidersen fiyatın %50si üzerinden katkı payı oduyorsun diye duymustum doğum central daysa yakınlarda oturuyoruz desene
yatarak limitsiz ayakta %80ini karşılıyormuş. kalan %20si yine bizim yani :) aa olabilir.. ben maltepedeyim

Kızlar suan normal dogum gozukuo ztn bnde ole ıstyrm ama bsey soracagm epıdrl normal dogm deglde drek normal dogum olsak cokmu agrılı falan olur kı yanı anestzı sart mı
Valla benimde ilk normal yapcam Allah nasip ederse bilmiyom becerebilcemmi devlette yapcam icin epudural sansim fln yok Allah yardimcimiz olsn

Bu her kisi ve her dogum icin farkli olacaktir. Herkrz kendi tecrubwsinden yola ciksrak yorum verecektir. Kiminin acilmasi cok hizli ilerliyor mesela. kimi uzun sure sanci ve suni sanci cekiyor. Onceden bilebilsek ahh . Ben epidural yaptim ilk dogumumu ama kardesin epidural yapmadi. Biraz sans isi mi desek bilmiyorum ki

Bence de tamamen şans...
Benim iki arkadaşım biri 15 dk diğeri de sanırım 30 dk gibi sürelerde ilk doğumlarını epiduralsiz normal yaptılar.
Ama bir başkası 2 güne yakın bekledi, suni sancı vs o da epidural normal yaptı.
Nasip...

Buna simdiden karar vermeye gerek yok bence. Agrilar siddetli olursa doktorundan epidurali isteyebilirsin. Zaten aciklik 4 cm olmadan yapmiyorlar epidurali. Eger dayanırım dersen almazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…