- 1 Nisan 2015
- 1.232
- 1.357
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.401
aaaa komşu çıkıcaz nerdeyseBen de maltepe deyim
Çoğu hastane yıkamıyor artık ama yinede hatırlatmakta fayda var bebek yıkanmasın diye ve doğunca yanağına tutmak değilde yaparlarsa çıplak göğsüne yatırılması aklıma gelenler.Bi de ben bişey ekliyim doğum öncesi neler diyeceğiz doktora onu da yazalım. Mesela epizyotomi gerekli değilse istemiyorum dedim, doktorum da zaten gerekli değilse yapmıyorum dedi anlaştık. Kordon bağından kan akışı durduğunda kesilsin istiyorum dedim, böyle bir isteğiniz varsa kan akışı durması beklenebilir dedi. Var mı başka doktorlarımıza söylememiz ve anlaşmamız gerekenler? Sonuçta akıl akıldan üstündür.
aaaa komşu çıkıcaz nerdeysehangi
Vallahi oyle
ben anadolu saglik merkezi John Hopkins e gidiyorum kontroller atasehir doğum maalesef Gebze de
Vallahi oyleaaaa komşu çıkıcaz nerdeysehangi hastaneye gidiyorsunuz kontrollere??
aa kafa gitti benim de az önce de söylemiştin hopkins diye oysaVallahi oyle
Anadolu saglik merkezi John Hopkins e gidiyorum kontroller atasehir de doğum maalesef Gebze de
Yarın Dr kontrolum var bebek en son donmemis ti hala donmemisse sezaryen günü verecek bakalımaa kafa gitti benim de az önce de söylemiştin hopkins diye oysahımm gebze azcık uzak olmuş ama trafiksiz bir zamanda 25-30 dkda gidilir sanıyorum.
bana aslında bir doktor önerdi bir arkadaşım ama özel göztepe hastanesinde. centralda doğumdan hemen sonra sünnet yaptırmak istiyorum belki sünneti yapan doktor iyi çıkarsa da devam edebilirim. 14ünde son muayeneme gidicem doktora sorucam o akşam. önerebileceği bir çocuk doktoru var mı diyeYarın Dr kontrolum var bebek en son donmemis ti hala donmemisse sezaryen günü verecek bakalım
Bari iyi çocuk Dr unu yakınlarda bulsak ta çok uzaklara gitmesek
Hayirlisiyla gelsun tum bebisler. Ayni gun dogum yapicaz yani☺Sağlık la dogarlar ins bnde 34+5 teyim 9 kasim gibi görünüyo mus doğum bnde cuma günü kontrole gitcem kesin tarih verir heralde annesi çok acelecidir ama ins oğlum benim gibi aceleci olmaz zamanında gelir
Doktor ne diyecek bilmiyorum haftaya pazartesi randevum bakacağız..Sen hang yontemi dusunuyorsun
Ben normal epiduraln( bir son dk sirprizi cikmazsa o da 1900+200 mi 300 mu tam hatirlayamadim tek kisilik oda
. Sezeryan sormadim hic.
Amin canim insallah bende hic bisey bilmiyon herkese soruyom ama herkes farkli bise anlatiyo hicden kafam karisiyo nerde ne yapmamiz lazim bilmiym yani Allah yardimcimiz olsn ins
Süt iç canım çok iyi geliyor.Kizlar midem yaniyooooo cok fena su icince sanki alevler sonuyo midemde
Evet öyle bişey yok kafana çok takıyorsn diyor...
Geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine.Arkadaşlar teşekkür ederim ilginize dualariniza. Smdilik daha iyiyiz iğneler ilaçlar serumdan sonra biraz toparladim. Yarına kadar kalacağım ama doktor bırakmadı. Umarım bebeğim sabreder biraz daha .dikkat edin sizde kendinize lütfen biraz soğuk aldım sonuç bu :/
Ayni durumdayiz. Su icip tuvalete gitmekten yoruldum.Kizlar midem yaniyooooo cok fena su icince sanki alevler sonuyo midemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?