2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Çoğu hastane yıkamıyor artık ama yinede hatırlatmakta fayda var bebek yıkanmasın diye ve doğunca yanağına tutmak değilde yaparlarsa çıplak göğsüne yatırılması aklıma gelenler.

aa kafa gitti benim de az önce de söylemiştin hopkins diye oysa hımm gebze azcık uzak olmuş ama trafiksiz bir zamanda 25-30 dkda gidilir sanıyorum.

Vallahi oyle
Anadolu saglik merkezi John Hopkins e gidiyorum kontroller atasehir de doğum maalesef Gebze de
aa kafa gitti benim de az önce de söylemiştin hopkins diye oysa hımm gebze azcık uzak olmuş ama trafiksiz bir zamanda 25-30 dkda gidilir sanıyorum.

Yarın Dr kontrolum var bebek en son donmemis ti hala donmemisse sezaryen günü verecek bakalım
Bari iyi çocuk Dr unu yakınlarda bulsak ta çok uzaklara gitmesek

Yarın Dr kontrolum var bebek en son donmemis ti hala donmemisse sezaryen günü verecek bakalım
Bari iyi çocuk Dr unu yakınlarda bulsak ta çok uzaklara gitmesek
bana aslında bir doktor önerdi bir arkadaşım ama özel göztepe hastanesinde. centralda doğumdan hemen sonra sünnet yaptırmak istiyorum belki sünneti yapan doktor iyi çıkarsa da devam edebilirim. 14ünde son muayeneme gidicem doktora sorucam o akşam. önerebileceği bir çocuk doktoru var mı diye

Sağlık la dogarlar ins bnde 34+5 teyim 9 kasim gibi görünüyo mus doğum bnde cuma günü kontrole gitcem kesin tarih verir heralde annesi çok acelecidir ama ins oğlum benim gibi aceleci olmaz zamanında gelir
Hayirlisiyla gelsun tum bebisler. Ayni gun dogum yapicaz yani☺

Sen hang yontemi dusunuyorsun
Ben normal epiduraln( bir son dk sirprizi cikmazsa o da 1900+200 mi 300 mu tam hatirlayamadim tek kisilik oda
. Sezeryan sormadim hic.
Doktor ne diyecek bilmiyorum haftaya pazartesi randevum bakacağız..

Amin canim insallah bende hic bisey bilmiyon herkese soruyom ama herkes farkli bise anlatiyo hicden kafam karisiyo nerde ne yapmamiz lazim bilmiym yani Allah yardimcimiz olsn ins

Kızlar bugün kontrole gittim tam 36+5 günlüğüz.Doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş. Maşallah 3 civarı kilosu
Haftaya çatı muayenesi yapıcaz dedi.Yaptıran var mı korkmalı mıyım?Yüzünü yine göremedik artık doğunca görürsünüz dedi :)

Evet öyle bişey yok kafana çok takıyorsn diyor...

O zaman yoktur sen belki dogum yaklastikca hassaslastin.Diyelim olsa bile artik rahatsizligini belli etme, ustune gitme hic yoksa bile adam havaya girer sen boyle yaparsan.sizi cok heyecanli guzel gunler bekliyor ona odaklan.
Dogumdan sonra cok ilgi alaka bekleme cunku onlarda depresyona girebiliyor , bu sefer anne yardim bekliyor baba yardim etmeyince kadin iyice kendini mutsuz hissediyor.Sen beklentisiz ol eger o yardimci olursa, ilgili olursa mutlu olursun..Bu surecleri asagi yukari emin ol cogu kisi yasiyor[/QUOTE]
Sağol teşekkür ederim yardmcı olduğn için dediklerini yapmak en mantıklısı geldi düşününce...

Geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…