2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar karninizda gogus alti kisma gelen yerin ortasi sertlesen varmi acep. Benim ozellikle aksamlari tas gibi oluo. Sertlesince agrida yapio tabi. Ama regl agrisi gibi diil die panik yapmiorum. Yapsammi die size bi soriym dedim.

Boğazıma kadar yaniyor benimde süt içtim yine de faydası olmuyor surekli tuvalete taşınmaktan da Yoruldum (
Aynen canım yaa bide 3 litre en az su iç dedi suyun sınırda demişti iki hafta önce.tuvalete gitmekten fenalık geldi.yarın kontrol var.inşallah içtiğim suların faydası olmuştur

Kızlar bişi sorucam konularla pek alakalı değil ama bide size danışayım dedim :) ya bebek için oyun halısı almak istiyorum tabi 1-2 aylık olunca eşimde çok gereksiz gerek yok deyip geçiştiriyor sizce gerçekten gereksiz mi tecrube eden veya bilgisi olan varmı

Kizlar karninizda gogus alti kisma gelen yerin ortasi sertlesen varmi acep. Benim ozellikle aksamlari tas gibi oluo. Sertlesince agrida yapio tabi. Ama regl agrisi gibi diil die panik yapmiorum. Yapsammi die size bi soriym dedim.
Benim oluyor. Hatta ben onu kizimin kafası saniyodum ama kafası asagida olduğuna göre kafa değil. Benimki hiç ağrı yapmiyo ama semsert oluyo sadece

Canim bende tesetturluyum, uzun kollu uzun bir gecelik ve sabahlik takim aldim. Eminonunden almistim ben markasi artiş. Hurriyet carsina bakabilirsin.
Canım ben dediğin markaya internetten baktım bunu buldum uzun olarak bi tek. Senin aldığının aynısı mı boyu yeteri kadar uzun mu sabahlığının?

Eklentiler

• 4967.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 97
Bence gerekli. Bebeğin kas ve zihin gelişimi için oyun halısı güzel bir oyuncak

Geçmiş olsun canım

Benimde oluyor neden ki ağrı da yapıyor

Benim oluyor. Hatta ben onu kizimin kafası saniyodum ama kafası asagida olduğuna göre kafa değil. Benimki hiç ağrı yapmiyo ama semsert oluyo sadece
Bu bahsettiğiniz sertleşme rahim kasılması sanırım E ebrup Artık rahim kendini doğuma hazırlıyor bu şekilde kasılmalar olması normal sadece kasılmaların düzenli aralıklarla olup olmadığına dikkat etmek gerek. Düzensiz olduğu sürece problem yok ama düzenli aralıklarla ve ağrılı oluyorsa doktora bildirmekte fayda var.

Duzenli aralik derken aksam 8 de bi sertlesio. Ugras dur. Sonra yatiorum klasik aksam uyanmalarimda kontrol ediorum. Bi sertlik kalmamis.

Ya bende bugun itibariyle 38 e girmis bulunuyorum ama hic cati muanesinden fln bahsetmiyo doktor bende normal yapicam Allah dan bisey olmazsa

Kızlar suan normal dogum gozukuo ztn bnde ole ıstyrm ama bsey soracagm epıdrl normal dogm deglde drek normal dogum olsak cokmu agrılı falan olur kı yanı anestzı sart mı
Şart değil.kişiden kişiye agri degisiyor.stres olmazsan agri minimum.çünkü vucut agri kesiciyide kendi salıyor.çok mucizevi.hormonlar herşeyih hallediyor.2 kitap var normal dogum şansı olan arkadasim lütfen okuyun.bebegind e bizim de hakkimiz normal dogum.tabi sezeryan hayat kurtarır. Ama tıbbi gereklilik yoksa ameliyat olduğunu unutmayin. Mümkün olduğunca normal dogumunuzada müdahale edilmesini istemediginizi söyleyin.sıkıntı olursad r müdahale için orada zaten dogumu bebegimiz ve biz yapicaz Allahi n izniyle :) kitaplar
Sezeryan m.odent
Hypnobirting m.mongan

İkiside normal doguma motive ediyor.cesaret veriyor.imkan varsa dogum eğitim alin mutlaka.

Duzenli aralik derken aksam 8 de bi sertlesio. Ugras dur. Sonra yatiorum klasik aksam uyanmalarimda kontrol ediorum. Bi sertlik kalmamis.
O normal canım, ki sen 37. haftandasın rahim doğuma hazırlanıyor işte. Doktorum bana düzenli ve ağrılı olursa gel demişti yani mesela sertleşme oluyor bir süre sonra geçiyor 5-10 dakika sonra tekrar oluyor. Bunun gibi.

Arkadaşlar magnezyum kasılma ve kramplara iyi geliyor diye biliyorum ama bu adet ağrısı gibi hafif karın kasık ağrılarına da iyi geliyorsa doğuma kadar düzenli içeyim diyorum, burda öyle yazmış bir arkadaşımız sanki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…