- 15 Ekim 2014
- 468
- 767
- 103
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.441
Evet benim kasılma ve kramplarım vardı günde 2 defa magnezyum içiyorum. İçmeme rağmen yine de oluyor ama içmeden önce daha sık oluyorduArkadaşlar magnezyum kasılma ve kramplara iyi geliyor diye biliyorum ama bu adet ağrısı gibi hafif karın kasık ağrılarına da iyi geliyorsa doğuma kadar düzenli içeyim diyorum, burda öyle yazmış bir arkadaşımız sanki?
Kıtap almayı okumayı cok ıstyrm . ya bıde normal dogum yapan brnden tum ayrntlaryla dınlemek cesaretlnmek ıstıorum bazı konularda utanıorum cekınıorm bnune etskı war ama tıpta ayıp olmaz :)Şart değil.kişiden kişiye agri degisiyor.stres olmazsan agri minimum.çünkü vucut agri kesiciyide kendi salıyor.çok mucizevi.hormonlar herşeyih hallediyor.2 kitap var normal dogum şansı olan arkadasim lütfen okuyun.bebegind e bizim de hakkimiz normal dogum.tabi sezeryan hayat kurtarır. Ama tıbbi gereklilik yoksa ameliyat olduğunu unutmayin. Mümkün olduğunca normal dogumunuzada müdahale edilmesini istemediginizi söyleyin.sıkıntı olursad r müdahale için orada zatendogumu bebegimiz ve biz yapicaz Allahi n izniyle :) kitaplar
Sezeryan m.odent
Hypnobirting m.mongan
İkiside normal doguma motive ediyor.cesaret veriyor.imkan varsa dogum eğitim alin mutlaka.
Ben eymen koyacagm ınsallah ama cınarda cok hosuma gıdıo
Dinle sen beni ben okul öncesi öğretmeniyimDimi :) bende hem fiziksel hem zihinsel gelişimine iyi geldiği için hemde o oyun oynarken ben işleri halledebileyim istiyorum
Hurma dediğimiz meyve olan mi yoksa kuru hurma mi arkadaşlarBa
Bağırsakh hareketi değil arkadasim.diyetisyenim ben.hurma oksitosin hormonu salinimini uyarır. Rahimi kasan hormon oksitosin.agri olması normal.doğumu hizlandirmaky ada baslatmak istemiyorsanız simdi yemeyin.yada gunde 1 tane sadece @havvaku arkadasim.
Meryem suresinde de gecer hatta.hurma dogum :) ben agrilarimb başlayınca büyük hurmalardan yiyicem insallah.hastane bavulunada koydum hatta. Düşük yaparken ilk bebisimibuyuklerden beş altı tane yemistim. Kolayca inmişti bebek.kurtaja gerek kalmamıştı.ağrısız düşmüştü yavrucum.
Ramazanda yedigimiz hurma.yaş yada kuru farketmez.meyve derken turuncu olan bi meyve var turunc yada hurma diye aniliyor pda.o degilHurma dediğimiz meyve olan mi yoksa kuru hurma mi arkadaşlar
Ramazanda yediğimiz hurma. Bende rahimin kolay açılmasında faydası olduğunu okudum şimdilik günde bir tane yiyorum doğuma yakın biraz daha çoğaltacağım.Hurma dediğimiz meyve olan mi yoksa kuru hurma mi arkadaşlar
Biz oğlumuz olsaydı adını Ahmed Said koyacaktık. Onun dışında Selman, Yusuf Sevban isimleri de aklımda olanlardı. Erkek ismine çok odaklanmadığım için pek fazla alternatifim yokHa bu arada guzel anlamli erkek isim oneriniz varsa alabiliriz
Dimi :) bende hem fiziksel hem zihinsel gelişimine iyi geldiği için hemde o oyun oynarken ben işleri halledebileyim istiyorum
Ben kafaya koydum zaten dedim daha 1,5 ay var para biriktirmeye başladım alıcam diye o parayla bebek bezi alırız biriktir biriktir diyo :) hıh hiçte bilemDinle sen beni ben okul öncesi öğretmeniyim
Ben ilk bebeğimde 23-24 derecede sabit tutmaya çalıştım hep. Ne terleyecek,ne üşüyecek yani.Kizlarrr hayirlisiyla bebeklerimiz dogdugunda uyuduklari daha dogrusu hep bulunduklari odanin sicakligi kac derece olucak ki
Maşallah bebişeBugün kontrole gittik teyzeleri 2570 gr olmuş oğlum herşey yolunda çok şükür 2 -9 kasım arası gün verecek 26 sında tekrar nst ye gireceğim. Allah yolumuzu açık etsin hayırlısıyla
Yusuf koymayı dusunuyorum allah nasip ederse :)Ha bu arada guzel anlamli erkek isim oneriniz varsa alabiliriz
Ha bu arada guzel anlamli erkek isim oneriniz varsa alabiliriz
Ay ben esımle ortak karar eymen ama cınarda da bı aklm kalmıo degl :)Beni
Benim oglusumun adi Çınar olcak teyzeleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?