2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Evet benim kasılma ve kramplarım vardı günde 2 defa magnezyum içiyorum. İçmeme rağmen yine de oluyor ama içmeden önce daha sık oluyordu

Kıtap almayı okumayı cok ıstyrm . ya bıde normal dogum yapan brnden tum ayrntlaryla dınlemek cesaretlnmek ıstıorum bazı konularda utanıorum cekınıorm bnune etskı war ama tıpta ayıp olmaz :)

Bana erken oldu ama bna yapldı bnde cok acır dıodm korkuodum ama korkulucak kadar degl bn 27.haftamda erken dogum rıskı ıle hastaneye yattım catı muaynsı yaptlar cnku sancm fazlaydı baktlar 1cm aclma var dedler. Ebe derın nefes al dedı aldım werdıgmde tamam dedı ebe hemen bıttı :) korkma suan bana bdaha yapsalar ılkı kadar kasmam kendımı yeyıp bıtırmem :) ebru55

Hurma dediğimiz meyve olan mi yoksa kuru hurma mi arkadaşlar

Ha bu arada guzel anlamli erkek isim oneriniz varsa alabiliriz
Biz oğlumuz olsaydı adını Ahmed Said koyacaktık. Onun dışında Selman, Yusuf Sevban isimleri de aklımda olanlardı. Erkek ismine çok odaklanmadığım için pek fazla alternatifim yok Kızımızın ismi de zaten daha evlenmeden önce belliydi MihriMah

Bugün kontrole gittik teyzeleri 2570 gr olmuş oğlum herşey yolunda çok şükür 2 -9 kasım arası gün verecek 26 sında tekrar nst ye gireceğim. Allah yolumuzu açık etsin hayırlısıyla
Maşallah bebişe Canım günümüz aynıymış bende yarın gidicem kontrole.muhtelemen aynı hafta doğum yapıyoruz benimkide kasımın ilk haftası alıcaz dedi

Reactions: GCA
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…