2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Ay canim ye yaa nolcak canin çekip yememek daha kötü
Ben ara ara yedim valla.hem ilk üç ay zarari daha çok şimdi bebeklerimizin bağışıklığı güçlendi.tabi istersen yinede doktoruna sor

Benimde görünce yada önünden geçerken canım çekti yedim valla.işkembe çorbası bile içtim ama napıyım.eşim hamilelikte ilk ve son bida yok dedi

Haha cok guldum. Ben yedim cnm ya abartmadan toplam 2.3 kere denk gelince kfc ve pizza cok guzeldi :) abartmafiktan sonra birnkacbkezden huc bisey olmazzz Allahin izninile. Ona bakarsan evde bildigin ot yediginde bile (marul nane roka vb yesillik) iyi yiksnmazsasa yada cok ilaclandi ise daha zararli bile olabilir.

Canim ben arada yiyorum, aş eriyorum resmen

:)) cnm fastfood tüketmedim hiç fakat kızartma arada yiyorum evde kendim kızartıp, canın çekiyosa evde kendin kızartıp biraz yiyebilirsin bnce

Ben de benzerini evde denemiştim. Mikrodalga diye geçiyordu. Tabii evde zor oldu çünkü makinede ısınmıyor, dondukça git mikrodalgaya ısıt... Ama dediğin gibi acı bakımından cok iyi

Tüketiyorum , maalesef donmuş gıda da tükettim. 6. Aydan sonra canım çektikçe.

Valla ben yiyorum itiraf edeyim..ayda iki uc bazen daha fazla

]kizlar fastfood tuketiyor musunuz... hamileligimden beri sadece 1 kez yedim o da taaa kac onceydi sonra gunlerce vicdan azabi cektim çünkü evde yapilmis kizartma bile yemiyorum.. simdi yine canim istiyor... yiyorsaniz yiyorum der misiniz icim rahat ederek yiyeyim ben de[/QUOTE]canim ne yalan soyliyim ben yiyorum bazen dayanamayip Allaha emanet kuzularimiz kalbimize kotu seyler getirmemeye calisalimm sakinan goze cop batar demisler

Şimdi kontrolden geldim kızlar. Sezeryan olacağı kesinleşti. Halbuki normal doğum olmasını okadar çok istiyordum kiFakat olmayınca olmuyor demek ki. 30 Ekim olarak planladık doğumu. Beni bir heyecan sardı, görmeniz lazım. Çok az kaldı resmen teker teker doğum yapıcaz artık. Bitti mi yani hamilelik süreci. İnanmakta zorlanıyorum

Bu nasil oluyor ki anlamadim bende ..
Benim dojtorum hep elinde cizelgeye gore bakiyor son adet tarihime gore..
Baz alinmasi gerekn zaten adet trihi drgil mi?kafam karisti

Gözünüz aydın:) Tarih belli olunca daha farklı bir heyecan sarar insanı.

Evet onla ilgili hadis var ama ilk aylarda yemek gerekiyor die biliyorum
wakewake bana da annem söylemişti. Bizim hamile kaldığımız dönemde ayva yoktu, ya da ben rastgelmedim. Ama duyduktan sonra ayva reçelinin meyvelerini yemiştim öyle birkaç defa. Her hadise de güven olmuyor doğru mu değil mi biliyorsunuz bazıları da sonradan uydurma maalesef ama işte demek annelik böyle bir şey:) Çocuğum güzel olsun diye yedim yani meyvelerinden, hoş çirkin olsa da bilirsiniz kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş Sağlıklı olsunlar da önce, sonra kendilerine ailelerine ve çevrelerine yardım eden düzgün ahlaklı insanlar olsunlar inşallah, gerisi gelir diye düşünüyorum.

Ben bu sabah biber patates kizarttim desem ama napim ya içim dışım yumurta oldu canım arada bole şeyler de istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…