- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.821
Evet onla ilgili hadis var ama ilk aylarda yemek gerekiyor die biliyorum
kizlar fastfood tuketiyor musunuz... hamileligimden beri sadece 1 kez yedim o da taaa kac onceydi sonra gunlerce vicdan azabi cektim çünkü evde yapilmis kizartma bile yemiyorum.. simdi yine canim istiyor... yiyorsaniz yiyorum der misiniz icim rahat ederek yiyeyim ben de
Benimde görünce yada önünden geçerken canım çekti yedim valla.işkembe çorbası bile içtim ama napıyım.eşim hamilelikte ilk ve son bida yok dedikizlar fastfood tuketiyor musunuz... hamileligimden beri sadece 1 kez yedim o da taaa kac onceydi sonra gunlerce vicdan azabi cektim çünkü evde yapilmis kizartma bile yemiyorum.. simdi yine canim istiyor... yiyorsaniz yiyorum der misiniz icim rahat ederek yiyeyim ben de
Haha cok guldum. Ben yedim cnm ya abartmadan toplam 2.3 kere denk gelince kfc ve pizza cok guzeldi :) abartmafiktan sonra birnkacbkezden huc bisey olmazzz Allahin izninile. Ona bakarsan evde bildigin ot yediginde bile (marul nane roka vb yesillik) iyi yiksnmazsasa yada cok ilaclandi ise daha zararli bile olabilir.kizlar fastfood tuketiyor musunuz... hamileligimden beri sadece 1 kez yedim o da taaa kac onceydi sonra gunlerce vicdan azabi cektim çünkü evde yapilmis kizartma bile yemiyorum.. simdi yine canim istiyor... yiyorsaniz yiyorum der misiniz icim rahat ederek yiyeyim ben de
Canim ben arada yiyorum, aş eriyorum resmenkizlar fastfood tuketiyor musunuz... hamileligimden beri sadece 1 kez yedim o da taaa kac onceydi sonra gunlerce vicdan azabi cektim çünkü evde yapilmis kizartma bile yemiyorum.. simdi yine canim istiyor... yiyorsaniz yiyorum der misiniz icim rahat ederek yiyeyim ben de
:)) cnm fastfood tüketmedim hiç fakat kızartma arada yiyorum evde kendim kızartıp, canın çekiyosa evde kendin kızartıp biraz yiyebilirsin bncekizlar fastfood tuketiyor musunuz... hamileligimden beri sadece 1 kez yedim o da taaa kac onceydi sonra gunlerce vicdan azabi cektim çünkü evde yapilmis kizartma bile yemiyorum.. simdi yine canim istiyor... yiyorsaniz yiyorum der misiniz icim rahat ederek yiyeyim ben de
Kizlar sir agdaya gittim. Belki bileniniz vardir ama ben ilk kez degisik bi turuyle karsilastim. Kalip sir agdaymis. Sadece kila yapisiyo ve deriye yapismadigi icin hic can yakmiyor. Bunca yildir bosa aci cekmisim. Artik bu turunu hic birakmam. Yakininizda yapan kuafor var mi diye bakin ve deneyin derim. Siddetle tavsiye ediyorum.
kizlar fastfood tuketiyor musunuz... hamileligimden beri sadece 1 kez yedim o da taaa kac onceydi sonra gunlerce vicdan azabi cektim çünkü evde yapilmis kizartma bile yemiyorum.. simdi yine canim istiyor... yiyorsaniz yiyorum der misiniz icim rahat ederek yiyeyim ben de
Valla ben yiyorum itiraf edeyim.kizlar fastfood tuketiyor musunuz... hamileligimden beri sadece 1 kez yedim o da taaa kac onceydi sonra gunlerce vicdan azabi cektim çünkü evde yapilmis kizartma bile yemiyorum.. simdi yine canim istiyor... yiyorsaniz yiyorum der misiniz icim rahat ederek yiyeyim ben de
Bu nasil oluyor ki anlamadim bende ..Biz geldik beegim 3132 g olmus nstde birsey cikmadi fakat dogum 23 ekimken 28 ekim dedi adet tarihine gore hesaplamiyormusunuz dedim hayir dedi 15 haftalikken ilk doktora gitmisim 2 aylik yada 3 aylik utrson kagidin warsa getir ona gore hesaplicam dedi kafam karisti
Şimdi kontrolden geldim kızlar. Sezeryan olacağı kesinleşti. Halbuki normal doğum olmasını okadar çok istiyordum kiFakat olmayınca olmuyor demek ki. 30 Ekim olarak planladık doğumu. Beni bir heyecan sardı, görmeniz lazım. Çok az kaldı resmen teker teker doğum yapıcaz artık. Bitti mi yani hamilelik süreci. İnanmakta zorlanıyorum
Bizim ilk aylarda ayva nin mevsimi değildi bende çok yiyemedim şimdi de ayva ayva dedik bi canım istediGeç kaldık yani
Bu ara cok yiyorum da acaba hamilelikte zararlimi diye baktim aksine faydaliymis neyse olsun
Evet onla ilgili hadis var ama ilk aylarda yemek gerekiyor die biliyorum
Ben bu sabah biber patates kizarttim desemkizlar fastfood tuketiyor musunuz... hamileligimden beri sadece 1 kez yedim o da taaa kac onceydi sonra gunlerce vicdan azabi cektim çünkü evde yapilmis kizartma bile yemiyorum.. simdi yine canim istiyor... yiyorsaniz yiyorum der misiniz icim rahat ederek yiyeyim ben de
canim hickirik harici hepsi gecerli maşallah bak 1 kerede gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?