2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hepsi ayri bi dert valla yaa.bebegi bide habiee kucaga almak isticekler ona da uyuz oluyorum.bir an once gecse su bebek gorme fasli.kalsak basbasa ne guzel olur

Bende bir bende var bunlar sanıyordum ama görüyorum ki bir çoğumuz aynı dertten muzdarip,annemle konuştum öpmelerini istemiyorum elini öpebilirler ancak diye oda çok abartıyosun diyo.

Canım rapor yada yillik izin alırsan dogum iznin başlar otomatik.soruny aşama sonra.devM edeceksen calismaya idare eduversinler 2 gun uygunsa.
izne ayrılmama 2 hafta kala en korktuğum şey başıma geldi pöff.. bakalım nasıl olacağım gün sonuna doğru. baktım kötüleşiyorum mğdğrğmle bir konuşayım.

Dun saglk ocagna ılac yazdırmaya gıttım kalabalıktı ewe geldım bı bas agrısı tuttu aksma kdr yattm burnum kupkuru hapsurup durdum gece genzım kasınıodu suandada sabah uyandm ıshalm basm agrıo genzım kasınıo kendmıde hc ıyı hssetmıorum. ordan mı kaptım acaba ztn zor ıdare edıodum kendmı bde bu cıktı

Kızlar ayva yiyenin çocuğu güzel olurmuş diye bişey duydum biraz gec kaldim yemek için ama duyan yiyen varmı. Hatta hadis varmış bununla ilgili.

Kızlar grip mevsimine girdik malesef.artık kalabalik mekanlara gitmeyelim bence.hastane vs giderkende maske takın.son haftalarda grip olmak iyi olmaz bizim içinde bebekler için de.

izne ayrılmama 2 hafta kala en korktuğum şey başıma geldi pöff.. bakalım nasıl olacağım gün sonuna doğru. baktım kötüleşiyorum mğdğrğmle bir konuşayım.
Canım ben de rapor yada yıllık izin alabilirsin diye biliyorum fakat doğum iznin otomatik olarak başlar diye bişey yok sadece aldığın kadar izin doğum izninden düşer, seninle muhtemel doğum tarihimiz aynı ben de 2 kasımda ayrılacağım izne

Bende int bakıp liste yaptm ama sanki yetersiz gibi geliyo sunuda mi koysam bunuda alım die bide kış bebeği olmasi skinti yaz olsa bi Zibin yeter şimdi üst üste giydir bana evdeki kıyafet lerde yetmicek gibi geliyo

Kızlar grip mevsimine girdik malesef.artık kalabalik mekanlara gitmeyelim bence.hastane vs giderkende maske takın.son haftalarda grip olmak iyi olmaz bizim içinde bebekler için de.
Kalabalık mekanlara gitmesek ne olacak?geçen gelinimiz geldi akşam çaya,neyse geldiler sarıldık hoşgeldin hoşbulduk ses gitmiş baya bi grip..anaaaa sen gripmiydin dedim evet abla yaaa bi türlü atlatamadım dedi.kız bana geçmez inşallah dedim.madem gripsin gelmesine bişey demiyorumda bari öpmeyiver demi.biraz anlayışlı olmak lazım.resmen köşe kpamaca oynadım yakın oturmadım fazla

Bende int bakıp liste yaptm ama sanki yetersiz gibi geliyo sunuda mi koysam bunuda alım die bide kış bebeği olmasi skinti yaz olsa bi Zibin yeter şimdi üst üste giydir bana evdeki kıyafet lerde yetmicek gibi geliyo
Banada oyle geliyo cevremdekilere sorsan ooooo dolu diyorlar hediyede gelir zaten diyorlar napsam bilemedim

Bende bir bende var bunlar sanıyordum ama görüyorum ki bir çoğumuz aynı dertten muzdarip,annemle konuştum öpmelerini istemiyorum elini öpebilirler ancak diye oda çok abartıyosun diyo.
Boyle durumlarda yuzune soylemeseler bile arkandan genelde su cumle kuruluyor.Bi sen dogurdun ssanki....bi senin cocugun var... vb.ama cocuk hasta olupta hastanede kaldimi bakamadinmi oluyo.oyy oyyyy.

Zaten rahatsız olunan kısım opulmesi. Yoksa kucağa alıp agucuk gugucuk yapsalar sorun yok. Yeni doğan çocuğunun sapur supur opulmesini hiç bir anne istemez bence siz dahil
Tabiki öpülmesini istemem, zaten yazimda da belirtmistim "yüzünü öpmeyin yeter derim" diye

kizlar fastfood tuketiyor musunuz... hamileligimden beri sadece 1 kez yedim o da taaa kac onceydi sonra gunlerce vicdan azabi cektim çünkü evde yapilmis kizartma bile yemiyorum.. simdi yine canim istiyor... yiyorsaniz yiyorum der misiniz icim rahat ederek yiyeyim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…