2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gecmis olsun cef baci , bence bir gorun doktora. Kusma, karin agrisi, ishal , el sismesi cok fazla olmus. Bir sey cikmayacak insallah ama sunun surasinda maksimum bir ayimiz kaldi, her gun hastaneye gitsek bile olur yeterki bebeleri sagsalim kucaklara alalim.

Tesekkurler seninde eline saglik cok guzel gorunuyorlar. Aynen dedigin gibi kimse yemiyor aslinda sus amacli sakliyorlar. Kizimin dis bugdayindaki 3 sene onceki kurabiyeler mis gibi duruyorlar hala.

Günaydın geçmiş olsun canım birsey yoktur ama dr ye görünmekte fayda var belki biraz soğuk almissindir. Elinde üstüne yatmissindir fark etmeden ondan sistit ama için rahat etsin diye sen en iyisi git bir doktora

canım sırt üstü yatırmak tehlikeli bence, boğulmalar açısından...özellikle ilk zamanlar...
2-3 saatte bir yatış pozisyonu değiştirildiğinde bebegın kafasında bir yamukluk vs. olmuyor

Gunaydin kizlar....
cef182 Bence bir doktora gorun.bende de olmustu ishal kusma serum yemistim... Allah korusun asiri ishal su kaybina yol acabilir. Bebegini de kontrol ediyorlar zaten. Sisme icin fikrim yok...

Yarina sanirim bir arkadasimiz yavrusuna kavusacakti.. saglikla hayirli haberlerini alalim...

Günaydın kızlarr, uyuyanlar uyuyamayanlarrr. ben dün yorgunluktan ölüyordum akşam su bile azcık içtim gece kalkmayım die. 10da yattım 5 e kadar uyumuşum. 5 te hem wc hem küçük hanımın dürtmeleriyle uyandım. 7 ye kadar döndüm durdum sonra hazırlandım işe geldim. bu arada hala araba kullanıyorum. rahatsız olmuyorum ama sorun olur mu acaba dr ye de sormadım.

bu arada bebeğin çantası hazır ama az koydum gibi geliyo bütün dolabını koysam rahat edecektim sanki

- 1 kısa kollu- 3 uzun kollu iç badi
- 1 tane penye tulum eldiven ve şapkası
- hastane çıkış setinin iç badisi alt üst takımı şapka eldiven önlük çorap ve battaniyesi
- 1 tane kadife 5 li set (çıkarken die düşündüm)
- 1 tane penye alt üst
- peluş battaniye
- örgü battaniye (çıkarken sararız)
- 1 tane mermerşah örtü, 1 tane de minik havlu

biberon hastane istemiyo. emziği sorup öyle koycam, bezi de ayni şekilde,
pişik kremi, şampuan ve yıkandıktan sonra havlu zaten veriyolarmış. birde doğduktan sonra hastane bi takım giydiyomuş. az mi çok kızlar sizce aldıklarım

Canim rica etsem tarif verebilirmisin zahmet olmasa cok guzel gorunuyolar eline saglik
Canim salgin var herkesde kusma isal bence sanada oyle oldu ama git doktora vucudun susuz kalmasin serum takiyolar hmn bende oldum gecen ay

canım olurda sütün hastanede gelmez ise biberonsuz mamasız bebeği nasıl besleyeceksiniz.bence mama ve biberon al çantanda dursun.lazım olmaz ise durur.1 saatin içinde 3 kere bebeğin üzerini değiştirmiştik hastanede(kusmu altını değiştirirken üzerine işeme vb) nedenlerle.bunu göz önünü alıp kıyafetlerini ona göre hazırla derim.

Allah sabır versin. Acaba arkadaşın kaçıncı haftasindaydi?

mamayı hastaneden veriyolar cnm. biboron yerine şırıngayla veriliyomuş mama hastane istemiyo biboronu. o zman kıyafet sayısını artırabilirim. ayrıca 2 çift küçük çorap ve vbi tane külotlu çorap da koymuştum.

günaydın kızlar..

ben bu sabah boğaz ağrısı ile uyandım. geniz akıntım var ve gözlerim yanıyor. işteyim şimdi. perşembe cuma işe gitmeyeyim diyorum ama rapor almam gerekiyor mu acaba ? bilginiz var mı bu konuda

Gunaydin hanimlar...bugun mutlu hissetmiyorum niye acaba aynaya bakmak istemiyorum kafami yastiklara gomesim var ufffff

Canım rapor yada yillik izin alırsan dogum iznin başlar otomatik.soruny aşama sonra.devM edeceksen calismaya idare eduversinler 2 gun uygunsa.

sevgili kasım anneleri artık doğumların başlayacağı zaman aralığına gelmişsiniz. Allah ım zamanında kolay yoldan bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
doğum çantalarınızın evde , arabada hazır olması gerekiyor. çünkü bebeklerin ne zaman geleceği hiç belli oluyor. sezaryen tarihiniz belli olsa dahi erken gelme ihtimali var.
doğuma giderken refakatçi olarak yanızda kim duracaksa sizin her tarafınızı göreceği için utanmayacağınız birileri olursa rahat edersiniz.özellikle sezaryen yaptıracak arkadaşlarım.
hastane ye ziyarete gelecekler ne kadar az olursa o kadar rahat edersiniz ve yeni doğan bebeğiniz in gelenlerden(özellikle çocuklardan) mikrop kapma riski o kadar az olmuş olur.
normal doğum yapacak ve ilk çocuğunu doğuracakların imkan varsa doğum yapacakları hastanenin doğum hanesini gezmelerini tavsiye ederim. en azından doğum sırasında daha önce orayı gördüğü için psikolojik bir rahatlama olacaktır. yabancılık çekmeyecektir.
hastanede ve evde kolaylık olsun diye emzirme kolaylığı sağlayan geceliklerden kullanması faydalı olacaktır.
SİZİN YAŞADIĞINIZ HER ŞEYİ GEÇEN SENE 2014 KASIM ANNELİRİ OLARAK BİZ YAŞADIK.ORADAKİ GEÇMİŞ SAYFALARDAN DA SORULARINIZIN CEVAPLARINI BULA BİLİRSİNİZ.

GÜZEL DOĞUM HİKAYELERİNİZ OLMASI DİLEĞİYLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…