- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.781
Gecmis olsun cef baci , bence bir gorun doktora. Kusma, karin agrisi, ishal , el sismesi cok fazla olmus. Bir sey cikmayacak insallah ama sunun surasinda maksimum bir ayimiz kaldi, her gun hastaneye gitsek bile olur yeterki bebeleri sagsalim kucaklara alalim.Kızlar bana bi yardım eder misiniz? Dün gece birden kusma karın ağrısı ve ishal başladı. Gebelik zehirlenmesi diye ödüm koptu. El, ayak, yüz de şişme yoktu. Tansiyonumu ölçtüm 10-7 gibi bişey çıktı. Yüksek olmadığı için rahatladım. Akşam zor uyudum.Sabah bi kalktım sağ elim şiş. Başka bi yerimde şişme yok. Tek elim şiştiği için duruş pozisyonuyla alakalı olabilir diyorum. Böyle bi durum yaşayan var mı?
Ellerinize sağlık, güzel olmuş kurabiyeleriniz. Ben de geçen sene görümcem doğum yapınca yeğenimiz için kurabiye hazırlamıştım, kendi bebeğim için yapsam mı yapmasam mı düşünüyorum. Çok güzel görünüyorlar fakat genelde yenmiyor gibi geliyor yani süs olarak koyuyor insanlar, öyle değil mi? Ben öyle yapıyorum. Yani bayatlasa da sanki sorun değilmiş gibi geliyor. Bu da benim yeğenimize yaptıklarımdan...
himmm ben zencefil yerine tarcin ekliyordum o zaman bu tarifi bir deneyeyimBen kizimada surekli ayni tarifle yaparim bu ilk kurabiyem degil 1 aya yakin dayaniyor bayatlamiyor. Hatta mayista yaptigima simdi baktim hala kitir kitirdi. İcindeki zencefil koruyuculugunu arttiriyor.
Rotterdam.Tilburg, sen nerede kaliyordun?
Günaydın geçmiş olsun canım birsey yoktur ama dr ye görünmekte fayda var belki biraz soğuk almissindir. Elinde üstüne yatmissindir fark etmeden ondan sistit ama için rahat etsin diye sen en iyisi git bir doktoraKızlar bana bi yardım eder misiniz? Dün gece birden kusma karın ağrısı ve ishal başladı. Gebelik zehirlenmesi diye ödüm koptu. El, ayak, yüz de şişme yoktu. Tansiyonumu ölçtüm 10-7 gibi bişey çıktı. Yüksek olmadığı için rahatladım. Akşam zor uyudum.Sabah bi kalktım sağ elim şiş. Başka bi yerimde şişme yok. Tek elim şiştiği için duruş pozisyonuyla alakalı olabilir diyorum. Böyle bi durum yaşayan var mı?
Bu konuda biraz kafam karışık. Evet yan yatırma yastığı kullananlar var ama okuduklarıma göre artık bebekler sırtüstü yatırılıyormuş. 10 yıldır literatürde böyle dedi hatta Ayşe Öner, hamile koçu aynı zamanda hemşire. Önceden bebek kustuduğunda yutmasın, boğulmasın diye yan yatırırlarmış. Şimdi değişmiş. Ben bunu doktora sormayı düşünüyorum. Bir de yan yatırınca bebekte düzleşme olmuyor mu peki?
Canim rica etsem tarif verebilirmisin zahmet olmasa cok guzel gorunuyolar eline saglikNe cok kaynatmissiniz kizlar bir gun girmedim sayfalar almis basini gitmis. Biz dun kontrole gittik suyumuz plesantamiz herseyimiz iyiymis. Nst de hafif sanci cikti ama normalmis olmasi gerekiyormus zaten bu haftalarda. 35+6 da bebegim 3.160 kg olmus tabi asagi yukari oynar dedi doktorumuz. Bugun tam 36+0 haftaligiz kurabiyelerimi de bugun yaptim. Geriye drajeler kaldi. Onlarida bu hafta tamamlayip cantaya koyucam. İste bugun yaptigim kurabiyecikler.
Eki Görüntüle 1656352 Eki Görüntüle 1656353
Canim salgin var herkesde kusma isal bence sanada oyle oldu ama git doktora vucudun susuz kalmasin serum takiyolar hmn bende oldum gecen ayKızlar bana bi yardım eder misiniz? Dün gece birden kusma karın ağrısı ve ishal başladı. Gebelik zehirlenmesi diye ödüm koptu. El, ayak, yüz de şişme yoktu. Tansiyonumu ölçtüm 10-7 gibi bişey çıktı. Yüksek olmadığı için rahatladım. Akşam zor uyudum.Sabah bi kalktım sağ elim şiş. Başka bi yerimde şişme yok. Tek elim şiştiği için duruş pozisyonuyla alakalı olabilir diyorum. Böyle bi durum yaşayan var mı?
hüdayi isminin kökeni de farsça. Ben oğluma aziz mahmud hüdayi hz. den esinlenerek koydum.Anlami cok guzelmis ama ben yurt disindaym ve farsca dil konusuluyor burda ve Huda direk Allah anlamnda kullaniyorlar
canım olurda sütün hastanede gelmez ise biberonsuz mamasız bebeGünaydın kızlarr, uyuyanlar uyuyamayanlarrr. ben dün yorgunluktan ölüyordum akşam su bile azcık içtim gece kalkmayım die. 10da yattım 5 e kadar uyumuşum. 5 te hem wc hem küçük hanımın dürtmeleriyle uyandım. 7 ye kadar döndüm durdum sonra hazırlandım işe geldim. bu arada hala araba kullanıyorum. rahatsız olmuyorum ama sorun olur mu acaba dr ye de sormadım.
bu arada bebeğin çantası hazır ama az koydum gibi geliyo bütün dolabını koysam rahat edecektim sanki
- 1 kısa kollu- 3 uzun kollu iç badi
- 1 tane penye tulum eldiven ve şapkası
- hastane çıkış setinin iç badisi alt üst takımı şapka eldiven önlük çorap ve battaniyesi
- 1 tane kadife 5 li set (çıkarken die düşündüm)
- 1 tane penye alt üst
- peluş battaniye
- örgü battaniye (çıkarken sararız)
- 1 tane mermerşah örtü, 1 tane de minik havlu
biberon hastane istemiyo. emziği sorup öyle koycam, bezi de ayni şekilde,
pişik kremi, şampuan ve yıkandıktan sonra havlu zaten veriyolarmış. birde doğduktan sonra hastane bi takım giydiyomuş. az mi çok kızlar sizce aldıklarım
Aynen canim ayni soru isaretleri bende de var. Ilac uzun sureli sulandirdigi icin. Birakmamizda lazim. Bende doktoruma guvenip biraktim artik. 2 gundur icmiyorum. Bugun yakin bi arkadasim beebgini kaybetti. Kakasini yemis. Onun haberini aldigimdan beri korkularim basladi yine. Daha once kayip yasayinca insan paranoyaklasiyo
canım olurda sütün hastanede gelmez ise biberonsuz mamasız bebeği nasıl besleyeceksiniz.bence mama ve biberon al çantanda dursun.lazım olmaz ise durur.1 saatin içinde 3 kere bebeğin üzerini değiştirmiştik hastanede(kusmu altını değiştirirken üzerine işeme vb) nedenlerle.bunu göz önünü alıp kıyafetlerini ona göre hazırla derim.
Canım rapor yada yillik izin alırsan dogum iznin başlar otomatik.soruny aşama sonra.devM edeceksen calismaya idare eduversinler 2 gun uygunsa.günaydın kızlar..
ben bu sabah boğaz ağrısı ile uyandım.geniz akıntım var ve gözlerim yanıyor. işteyim şimdi. perşembe cuma işe gitmeyeyim diyorum ama rapor almam gerekiyor mu acaba ? bilginiz var mı bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?