2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canim ya yarama parmak bastin cok fena ben cilginlar gibi kizartma yedim. Tatilde kayinvalidemdeydik ank da bir ay falan. Her kahvaltıda kizartma yapiyodu sabah yapmasa aksama yapiyodu. Bir yemedim iki yemedim sonra acık ucundan falan derken ben de ipin ucu kacti ben de vicdan azabi çekiyorum hala.. bide daha öncede yazmistim sucuk falan da cok yedim ben. Artik Rabbime emanet bebeklerimiz. Sağlıkla gelsinler inşallah... sende canin cok istiyosa o kadar kasma ama ben gibide ucunu kacirma

Kızlar ayva yiyenin çocuğu güzel olurmuş diye bişey duydum biraz gec kaldim yemek için ama duyan yiyen varmı. Hatta hadis varmış bununla ilgili.
Denk geldim yorumuna canim bn iki aydan dört beş aya kadar yedim maşallah oğlum cok tatli :)) herkesin yavrusu cok güzel ve tatlıdır rabbim korusun miniklerimizi 54 gunluguz biz bu arada :)

Amin canım güzel ahlak li allah tan korkan kuldan utanin insan olsun lar.kardeşim benle çok dalga geçiyo nasıl dua ediyosun Atatürk nihat Hatipoğlu Kıvanç üçünün karışımı bişey istiyosun die

Bizim ilk aylarda ayva nin mevsimi değildi bende çok yiyemedim şimdi de ayva ayva dedik bi canım istedi

Ayy canim bulamayacak bi yerdeysen kkusura bakma Yada benim yyüzümden cani ceken varsa cokk pardon.

Evet diyorki bi sayfada ayva yiyenin Çocuğu Hem guzel hemde ahlakli olur
Hatta bi kavim varmis cok cirkin doguyorlarmis peygamberimize gidip demisler oda ayva yiyin demis diye yaziyor.Ne kadar dogru bilemeyiz tabi
Neyseki zararli bir sey degil
Denk geldim yorumuna canim bn iki aydan dört beş aya kadar yedim maşallah oğlum cok tatli :)) herkesin yavrusu cok güzel ve tatlıdır rabbim korusun miniklerimizi 54 gunluguz biz bu arada :)

Oyyy maşallah kuzuya desene ilerde cok can yakacak.ay bizde o kadar buyutebilsek dogursakta.
Varmi bize tavsiyelerin yeni anne.
Allah bagislasin yakisikliyi

Bu nasil oluyor ki anlamadim bende ..
Benim dojtorum hep elinde cizelgeye gore bakiyor son adet tarihime gore..
Baz alinmasi gerekn zaten adet trihi drgil mi?kafam karisti
Benimde kafam karisti yaa nasil sey anlamadim suan ki utrson kagidinda da 36+6 yaziyor sinir oldum hangisine inanicam gunum gecerde yanlis hesaplanirsa bebege bisi olusa diye dusunmeye basladim

Kizlar epilasyon aletim bozuldu varmi onerebileceginiz bir ürün ozellikle braun kullananlar ve kablolu olanlardan

Kızlar şimdi okudum yorumlarınızı. Hepinize teşekkürler.Sabah tekrar uyudum uyandım ve tüm rahatsızlığım geçmişti. Şişi inmiş elimin, ishal mide falan geçmiş. gece eşim belim için sıcak su torbası vermişti, gece de üstüme bi kat pike daha örtmüştü, iyi geldi herhalde. Sanırım dün üşüttüm ben. Şimdi iyiyim şükür. Allah kimseyi endişede, yarıyolda bırakmasın.

Benimde kafam karisti yaa nasil sey anlamadim suan ki utrson kagidinda da 36+6 yaziyor sinir oldum hangisine inanicam gunum gecerde yanlis hesaplanirsa bebege bisi olusa diye dusunmeye basladim
Geç döllenme mi olmuştu canım. yada bu zamana kadar satla uyumsuz olduğu hiç konuşuldu mu

n icinde bir damla cennetin suyundan bulundugunuzu biliyormuydunuz. Ve hamilelerin bunu yemesini Peygamber efendimiz S.A.V in tavsiye ettigini. Ve bunu yerke ne bir tanesini birisiyle paylasmayin nede yere düsürün diyor. Yani tüm bir nari tek basiniza yiyecekmisiniz.
Ayvaya gelince ümmetlerden birisi cok cirkin olduklarindan sikayet ederlermis, ve bunu Peygamberlerine sikayet ediyorlar. Bunun üzerinde Allah c.c. tarafindan o Peygambere vahiy yoluya "Gebeleri Ayva yesin deniliyor" Gebeler Ayvayi yedikten sonra Bebekleri artik güzel doguyor..... Yani güzel bir Evlat icin Ayva yenmesi gerekiyor . Kızlar boyle bısey buldum.

Geç döllenme mi olmuştu canım. yada bu zamana kadar satla uyumsuz olduğu hiç konuşuldu mu
Gec dollenme oldu fakat 2 3 ay sonra adetimle uyumluydu simdiye kadar sadece 2 yada 3 gun ileri geri cikiodu ...gecen hafta da doktorum dogumuna ne zman demistik dedi bende 23 ekim dedim tamam demisti simdi ben 2 aylik ultrosn kagidina mi simdiki olcumemi adet tarihine gore hesaplamayami uyucam yawwww

benimde geç döllenme 2 hafta fark vardı ilk zamanlar 1 buçuk ay falan oldu sata göre uymlu olduğu.
benimki de mi erteleyecek yani şimdi
en son muayenede 10 kasım tahmini doğum dedi. sata göre 10 kasım zaten.
inşallah bi sorun olmaz canım. bol bol hurma ye yürüyüş yap. yasak değilse ilişkiye de devam et ki doğumunu başlatsın çok beklemeden.

Bende int bakıp liste yaptm ama sanki yetersiz gibi geliyo sunuda mi koysam bunuda alım die bide kış bebeği olmasi skinti yaz olsa bi Zibin yeter şimdi üst üste giydir bana evdeki kıyafet lerde yetmicek gibi geliyo

Evde çok var cnm hele 0-3 ayı ben çok abartmışım inşallh bol bol giyer hepsini. bu hafta yenidoğan bakımı ya eğitim biraz daha netleşir sanki. az olursa eklerim. sen hazırladın mı ne koydun içine

valla cnm ben fastfooda çok düşkünüm. drye sordum tercih etmem ama çok canın isterse ayda biri geçmesin dedi. yememem gerekli dedikçe burnuma koktu. ayda biri geçirmedim ama yedim.

Canim wala ins sende olmaz azalcagi yerde çogaliyor gunler 9 gunum kalmisti normal sata gore oldu somdi 14 bide bir haftadaha bekleyelim derse gelde çildirma.hurma yiyorum canim hatta gunde 10 taneye cikardim yuruste yapmaya calisiyorum 45 dk felan ama havalar kotu olunca üşütmemek için çikmiyorum evde temizlik felan yaparak hareket etmeye calisiyorum ay insss en kisa zmanda gelir ya stres yaptim iyicene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…