- 5 Eylül 2014
- 569
- 529
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.841
Canim ya yarama parmak bastin cok fenakizlar fastfood tuketiyor musunuz... hamileligimden beri sadece 1 kez yedim o da taaa kac onceydi sonra gunlerce vicdan azabi cektim çünkü evde yapilmis kizartma bile yemiyorum.. simdi yine canim istiyor... yiyorsaniz yiyorum der misiniz icim rahat ederek yiyeyim ben de
Denk geldim yorumuna canim bn iki aydan dört beş aya kadar yedim maşallah oğlum cok tatli :)) herkesin yavrusu cok güzel ve tatlıdır rabbim korusun miniklerimizi 54 gunluguz biz bu arada :)Kızlar ayva yiyenin çocuğu güzel olurmuş diye bişey duydum biraz gec kaldim yemek için ama duyan yiyen varmı. Hatta hadis varmış bununla ilgili.
Amin canım güzel ahlak li allah tan korkan kuldan utanin insan olsun lar.kardeşim benle çok dalga geçiyo nasıl dua ediyosun Atatürk nihat Hatipoğlu Kıvanç üçünün karışımı bişey istiyosun diewakewake bana da annem söylemişti. Bizim hamile kaldığımız dönemde ayva yoktu, ya da ben rastgelmedim. Ama duyduktan sonra ayva reçelinin meyvelerini yemiştim öyle birkaç defa. Her hadise de güven olmuyor doğru mu değil mi biliyorsunuz bazıları da sonradan uydurma maalesef ama işte demek annelik böyle bir şey:) Çocuğum güzel olsun diye yedim yani meyvelerinden, hoş çirkin olsa da bilirsiniz kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş Sağlıklı olsunlar da önce, sonra kendilerine ailelerine ve çevrelerine yardım eden düzgün ahlaklı insanlar olsunlar inşallah, gerisi gelir diye düşünüyorum.
Bizim ilk aylarda ayva nin mevsimi değildi bende çok yiyemedim şimdi de ayva ayva dedik bi canım istedi
wakewake bana da annem söylemişti. Bizim hamile kaldığımız dönemde ayva yoktu, ya da ben rastgelmedim. Ama duyduktan sonra ayva reçelinin meyvelerini yemiştim öyle birkaç defa. Her hadise de güven olmuyor doğru mu değil mi biliyorsunuz bazıları da sonradan uydurma maalesef ama işte demek annelik böyle bir şey:) Çocuğum güzel olsun diye yedim yani meyvelerinden, hoş çirkin olsa da bilirsiniz kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş Sağlıklı olsunlar da önce, sonra kendilerine ailelerine ve çevrelerine yardım eden düzgün ahlaklı insanlar olsunlar inşallah, gerisi gelir diye düşünüyorum.
Denk geldim yorumuna canim bn iki aydan dört beş aya kadar yedim maşallah oğlum cok tatli :)) herkesin yavrusu cok güzel ve tatlıdır rabbim korusun miniklerimizi 54 gunluguz biz bu arada :)
Her ay kella paca yıom ben corba zararlı mı :OBenimde görünce yada önünden geçerken canım çekti yedim valla.işkembe çorbası bile içtim ama napıyım.eşim hamilelikte ilk ve son bida yok dedi
Benimde kafam karisti yaa nasil sey anlamadim suan ki utrson kagidinda da 36+6 yaziyor sinir oldum hangisine inanicam gunum gecerde yanlis hesaplanirsa bebege bisi olusa diye dusunmeye basladimBu nasil oluyor ki anlamadim bende ..
Benim dojtorum hep elinde cizelgeye gore bakiyor son adet tarihime gore..
Baz alinmasi gerekn zaten adet trihi drgil mi?kafam karisti
Hakkaten ha aywa ıstedı canım mandalına guzellestrmezmı kılo kılo yıorumBizim ilk aylarda ayva nin mevsimi değildi bende çok yiyemedim şimdi de ayva ayva dedik bi canım istedi
Canım hamilelikte sakatat çok ta önerilmiyo diye biliyorumHer ay kella paca yıom ben corba zararlı mı :O
Geç döllenme mi olmuştu canım. yada bu zamana kadar satla uyumsuz olduğu hiç konuşuldu muBenimde kafam karisti yaa nasil sey anlamadim suan ki utrson kagidinda da 36+6 yaziyor sinir oldum hangisine inanicam gunum gecerde yanlis hesaplanirsa bebege bisi olusa diye dusunmeye basladim
Gec dollenme oldu fakat 2 3 ay sonra adetimle uyumluydu simdiye kadar sadece 2 yada 3 gun ileri geri cikiodu ...gecen hafta da doktorum dogumuna ne zman demistik dedi bende 23 ekim dedim tamam demisti simdi ben 2 aylik ultrosn kagidina mi simdiki olcumemi adet tarihine gore hesaplamayami uyucam yawwwwGeç döllenme mi olmuştu canım. yada bu zamana kadar satla uyumsuz olduğu hiç konuşuldu mu
Mandalina bilmem ama grip salgını var mandalina ya devamHakkaten ha aywa ıstedı canım mandalına guzellestrmezmı kılo kılo yıorummandalna kurtarmaz mı .d
Mandalina bilmem ama grip salgını var mandalina ya devam
Gunaydn kızlar hergun ıshal olarak uyanyrum ama hmen gecıo szce haplardan mı oluodur.
benimde geç döllenme 2 hafta fark vardı ilk zamanlar 1 buçuk ay falan oldu sata göre uymlu olduğu.Gec dollenme oldu fakat 2 3 ay sonra adetimle uyumluydu simdiye kadar sadece 2 yada 3 gun ileri geri cikiodu ...gecen hafta da doktorum dogumuna ne zman demistik dedi bende 23 ekim dedim tamam demisti simdi ben 2 aylik ultrosn kagidina mi simdiki olcumemi adet tarihine gore hesaplamayami uyucam yawwww
Bende int bakıp liste yaptm ama sanki yetersiz gibi geliyo sunuda mi koysam bunuda alım die bide kış bebeği olmasi skinti yaz olsa bi Zibin yeter şimdi üst üste giydir bana evdeki kıyafet lerde yetmicek gibi geliyo
kizlar fastfood tuketiyor musunuz... hamileligimden beri sadece 1 kez yedim o da taaa kac onceydi sonra gunlerce vicdan azabi cektim çünkü evde yapilmis kizartma bile yemiyorum.. simdi yine canim istiyor... yiyorsaniz yiyorum der misiniz icim rahat ederek yiyeyim ben de
Canim wala ins sende olmaz azalcagi yerde çogaliyor gunler 9 gunum kalmisti normal sata gore oldu somdi 14 bide bir haftadaha bekleyelim derse gelde çildirma.hurma yiyorum canim hatta gunde 10 taneye cikardim yuruste yapmaya calisiyorum 45 dk felan ama havalar kotu olunca üşütmemek için çikmiyorum evde temizlik felan yaparak hareket etmeye calisiyorum ay insss en kisa zmanda gelir ya stres yaptim iyicenebenimde geç döllenme 2 hafta fark vardı ilk zamanlar 1 buçuk ay falan oldu sata göre uymlu olduğu.
benimki de mi erteleyecek yani şimdi
en son muayenede 10 kasım tahmini doğum dedi. sata göre 10 kasım zaten.
inşallah bi sorun olmaz canım. bol bol hurma ye yürüyüş yap. yasak değilse ilişkiye de devam et ki doğumunu başlatsın çok beklemeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?