- 29 Aralık 2007
- 646
- 947
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.881
Hayret bişey ya.sinir oluyorum düşüncesizi insanlara.gelmeyedebilirmis madem grip.yazık değilmi sana.doğum sonrası yasamayiz insallah böyle şeyler.kapidan girene el yikatirdi benim arkadasim eşi.7 yıl sonra olmustub bebekleri.gulmustum panik haline .ama haklıymış.çünkü hergelen ellemisti minicik bebegi.opmustu.ben uyaricM opmeyin diye.ellerinide yikaticam hatta bone galos eldiven diyomusumKalabalık mekanlara gitmesek ne olacak?geçen gelinimiz geldi akşam çaya,neyse geldiler sarıldık hoşgeldin hoşbulduk ses gitmiş baya bi grip..anaaaa sen gripmiydin dedim evet abla yaaa bi türlü atlatamadım dedi.kız bana geçmez inşallah dedim.madem gripsin gelmesine bişey demiyorumda bari öpmeyiver demi.biraz anlayışlı olmak lazım.resmen köşe kpamaca oynadım yakın oturmadım fazla
Mandalinada olur ya nolcak.elinize evde olan bi meyveyi alin uc kere sen ayvasin sen ayvasin deyin.ayvaymiscasina yiyin iste.Hakkaten ha aywa ıstedı canım mandalına guzellestrmezmı kılo kılo yıorummandalna kurtarmaz mı .d
Ayyyy canim yaa cok heyecanlandim inşallah harika bir normal dogum yasarsin bebeginizi rabbim size bagislasin saglikla huzurla mutlulukla bol sütle inşallah:))benim sancım başladı gece sabah da nisan geldi şimdi suni sancı baglandi benim oğlum geliyor teyzeleri dua edin bize
Canim sorun beklemek degil ki tabi beklerim saglikli olsun yeter benin 3 aydan sonra sata gore uyumluydu doktorumda surekli 23 ekim dogum diyordu hemde her gittigimde madem gec dollenme war nie bana sata gore tarih veriyor ve bugun gittigimde 38 haftaliksin dedi ama utrson kagidindada 36+6 cikiyor ben hangisine inanayim aklim karistiCanim neden sinir oluyorsun ki gec döllenme olmussa cok normal bu durum benim de gec döllenme oldu dun doktorum suyun falan cok iyi 41i bile bekler bu bebek dedi ki bebeğim doğum kanalina girmiş. Ayrica ekim annelerinde okuyorum 41 artılarda doguran cok var hatta 42 yi bulanlar var 40 arti 0 da alinmasi lazim diye bir şey hiç duymadim yani rahat ol karnimizda ne kadar dursalar o kadar mutlu ve saglikli oluyorlarmis
Anammmmmm hadi hayirlisi ilk bebis geliyooo.allah bi avazda kurtarsin insallah.benim sancım başladı gece sabah da nisan geldi şimdi suni sancı baglandi benim oğlum geliyor teyzeleri dua edin bize
10 lu ve 5 takım için de eldiven şapkası var ama daha koyim miBence 2 tane daha altli üstlü takim, eldiven, sapka koy
Kizlar
2 numara daha fazla alin bizim iki ayimiz daha dolmadi ve bir numara olmuyor
Yok daha kendime sıra gelmedi bu gidişle tatile gidiyo gibi 2 3 valiz gitcez heralde evet canım bu ayın sonuna evi tasicaz doğal gaz cekilmesede evi götürüp ailelerde idare etcez çocuğun kıyafet utuleyip Vakumlu torbalara koydum o durumdayız
Ben de aksine okadar az 0 3 almışım ki çabuk buyuyo lar 3 6 al dedilerah acemilik cnm her şeyi minnoş minnoş almışım sorma. değiştirme şansım da yok artık. inşallah giyer hepsini
İnşallah canm olsn zaten surekli kustugu icin pek temiz kiyafeti kalmiyor aynısını bende yaptm yarn gidip iki numara bikac kiyafet almak istiyorum cok az cnku acemilik :))ah acemilik cnm her şeyi minnoş minnoş almışım sorma. değiştirme şansım da yok artık. inşallah giyer hepsini
Benim de ayni oldu iste ilk bikac ay sata göre geriydi 3 hafta falan sonra her hafta biraz yaklasti ve 6.aydan sonra satla tam uyumluydu ama dun dr gec gelebilir dediCanim sorun beklemek degil ki tabi beklerim saglikli olsun yeter benin 3 aydan sonra sata gore uyumluydu doktorumda surekli 23 ekim dogum diyordu hemde her gittigimde madem gec dollenme war nie bana sata gore tarih veriyor ve bugun gittigimde 38 haftaliksin dedi ama utrson kagidindada 36+6 cikiyor ben hangisine inanayim aklim karisti
Himm o da dogru ama hadi kustu diyelim eldiven batti bence 2 tane eldiven koy sen10 lu ve 5 takım için de eldiven şapkası var ama daha koyim mi
Ben de aksine okadar az 0 3 almışım ki çabuk buyuyo lar 3 6 al dediler
İnşallah canm olsn zaten surekli kustugu icin pek temiz kiyafeti kalmiyor aynısını bende yaptm yarn gidip iki numara bikac kiyafet almak istiyorum cok az cnku acemilik :))
Valla erken olsa dert geç kalsa dert. ne zormuş bu işler.Canim wala ins sende olmaz azalcagi yerde çogaliyor gunler 9 gunum kalmisti normal sata gore oldu somdi 14 bide bir haftadaha bekleyelim derse gelde çildirma.hurma yiyorum canim hatta gunde 10 taneye cikardim yuruste yapmaya calisiyorum 45 dk felan ama havalar kotu olunca üşütmemek için çikmiyorum evde temizlik felan yaparak hareket etmeye calisiyorum ay insss en kisa zmanda gelir ya stres yaptim iyicene
Bende onu sormayı unuttum odalar küçük masa yok istedimiz de masa koyuyolarmi onu sorcam koyma imkanları varsa bnde masaya örtü tul goturcem aklımda bebek kurabiyesi var çikolata büyük sık bi kavanoz bulamadım ama bulursam mavi beyz şeker alcam masa olursa aklımda bişeyler var suslemeyi düşünüyorumoo durumun zormuş cnm. neyse ailelerin evi müsaitse daha rahat bile edersin. bana bi çanta bebeğe bide ikramlıklar zaten 3 oluyo. sen hastaneyle konuştun mu ben sormayı unuttum. ben tatlı tuzlu atıştırmalıklar götürmek istiyorum.izin vermeme gibi bişey var mı
Canim sorun beklemek degil ki tabi beklerim saglikli olsun yeter benin 3 aydan sonra sata gore uyumluydu doktorumda surekli 23 ekim dogum diyordu hemde her gittigimde madem gec dollenme war nie bana sata gore tarih veriyor ve bugun gittigimde 38 haftaliksin dedi ama utrson kagidindada 36+6 cikiyor ben hangisine inanayim aklim karisti
Ciddi misin :)) hemde hadis varmışş?Kızlar ayva yiyenin çocuğu güzel olurmuş diye bişey duydum biraz gec kaldim yemek için ama duyan yiyen varmı. Hatta hadis varmış bununla ilgili.
Yaa sorma wala yaa bian once kavuşsakta şu stresten kurtulsakValla erken olsa dert geç kalsa dert. ne zormuş bu işler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?