2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hayret bişey ya.sinir oluyorum düşüncesizi insanlara.gelmeyedebilirmis madem grip.yazık değilmi sana.doğum sonrası yasamayiz insallah böyle şeyler.kapidan girene el yikatirdi benim arkadasim eşi.7 yıl sonra olmustub bebekleri.gulmustum panik haline .ama haklıymış.çünkü hergelen ellemisti minicik bebegi.opmustu.ben uyaricM opmeyin diye.ellerinide yikaticam hatta bone galos eldiven diyomusum

Canim sorun beklemek degil ki tabi beklerim saglikli olsun yeter benin 3 aydan sonra sata gore uyumluydu doktorumda surekli 23 ekim dogum diyordu hemde her gittigimde madem gec dollenme war nie bana sata gore tarih veriyor ve bugun gittigimde 38 haftaliksin dedi ama utrson kagidindada 36+6 cikiyor ben hangisine inanayim aklim karisti

Ay ben bi telas yaptim simdi ilk bebis geliyor.hic bisey hazir degil evde.ev temizlencek eksikler var.bir an once artik hazirliklari tamamlamak lazim bu kuzular beklemez artik
Isigi goren gelir

oo durumun zormuş cnm. neyse ailelerin evi müsaitse daha rahat bile edersin. bana bi çanta bebeğe bide ikramlıklar zaten 3 oluyo. sen hastaneyle konuştun mu ben sormayı unuttum. ben tatlı tuzlu atıştırmalıklar götürmek istiyorum.izin vermeme gibi bişey var mı

ah acemilik cnm her şeyi minnoş minnoş almışım sorma. değiştirme şansım da yok artık. inşallah giyer hepsini
İnşallah canm olsn zaten surekli kustugu icin pek temiz kiyafeti kalmiyor aynısını bende yaptm yarn gidip iki numara bikac kiyafet almak istiyorum cok az cnku acemilik :))

Reactions: GCA
Benim de ayni oldu iste ilk bikac ay sata göre geriydi 3 hafta falan sonra her hafta biraz yaklasti ve 6.aydan sonra satla tam uyumluydu ama dun dr gec gelebilir dedi

İnşallah canm olsn zaten surekli kustugu icin pek temiz kiyafeti kalmiyor aynısını bende yaptm yarn gidip iki numara bikac kiyafet almak istiyorum cok az cnku acemilik :))

o zman 0-3lerin hepsini giydiririm cnm. 3-6 da fena değil daha büyük çok almadım. hadi ben neyse k.validemde şık şık almış 0-3 hep

Valla erken olsa dert geç kalsa dert. ne zormuş bu işler.

Bende onu sormayı unuttum odalar küçük masa yok istedimiz de masa koyuyolarmi onu sorcam koyma imkanları varsa bnde masaya örtü tul goturcem aklımda bebek kurabiyesi var çikolata büyük sık bi kavanoz bulamadım ama bulursam mavi beyz şeker alcam masa olursa aklımda bişeyler var suslemeyi düşünüyorum

Reactions: GCA

cnm benim en başta geç döllenme dedi. hatta satı değiştirdi kendi kayıtlarında. hiç geriden fln demeyelim die. sormalde 1 şubattı sat, 8 olarak güncelledi. bebek de 8le uyumlu oluyo. sonuçta boya kiloya göre değil, sat göre doğuyo. seninkid egeç döllenmeyse sonradan kilosu fln iyi die doğum tarihi değişmezki bence. doktrorun kafa karıştırmış

Kızlar ayva yiyenin çocuğu güzel olurmuş diye bişey duydum biraz gec kaldim yemek için ama duyan yiyen varmı. Hatta hadis varmış bununla ilgili.
Ciddi misin :)) hemde hadis varmışş? Hayır yani eğer öyleysee dünnyaaaa güZeli bi oğlum olacak :)) cünkü ilk bastaki bulantılar sebebiyle ayva ağırlıklı olarak elma ve limon tarzı seylerle beslenmistim.. Allah nasip ederse dogunca görcez güzel mi cikin mi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…